Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 20:10 17 362 100

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Тръмп няма да признае загуба, и с право

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • избори

Ако Байдън спечели ще бъде щастлива "лъскавата" Америка и нещастни "обикновените" хора

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Тръмп няма да признае загуба, и с право - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Огнян Дъскарев е познат като коментатор на външнополитически събития, живял е дълги години в САЩ. Той е автор на сборник с разкази, есета и анализи, писани през последните 20 години. Ето как коментира той за ФАКТИ началото на развръзката от изборните резултати в САЩ:

Има ли основание да се говори за изборни измами в САЩ?

Преди изборния ден в САЩ гласуваха повече от 100 млн. души. От тях около 65 млн. гласуваха по пощата - това са главно левите, т.е. демократите. Oколо 15,00 днес положението на Тръмп не изглежда добро именно заради бюлетините, изпратени по пощата. В колебаещите се щати - Уисконсин и Мичиган, където Тръмп досега водеше благодарение на гласувалите в изборния ден, сега в Уисконсин вече Байдън води с 0,5%.

Ако се запази тази тенденция - гласувалите по пощата да бъдат повече от гласувалите в изборния ден, Тръмп ще загуби. Големият въпрос: дали Тръмп ще признае загубата. Мисля, че той няма да я признае, и с право. Гласуването по пощата е крайно несигурно, гласуваш, не знаеш къде отива гласът ти. Има някакви проверки на подписа на бюлетината, но тук става дума за десетки милиони бюлетини. Вероятно има огромни измами, а това ще бъде началото на безкрайни съдебни дела, защото Тръмп няма да се откаже.

Какво ще се случи, ако загубилият не признае резултатите?

Ако Тръмп не признае резултатите ще последват безкрайни съдебни дела, които може би ще стигнат до Върховния съд. Но няма да има насилие.

Кои събития се отразиха най-силно на вота?​

8-годишното президентство на Буш-младши беше определено от 11 септември. Президентството на Тръмп беше определено от всекидневната война против него - буквално всеки ден война - импийчване, руската следа, която се оказа фалшива, адвокатът му свидетелства против него в Конгреса, почти всички големи медии мразят Тръмп. Но основното - китайският вирус, който е на път да му провали президентството. Защото Китай е най-големият съперник на САЩ.

Ако Байдън спечели, ето кои ще бъдат щастливи: ЕС, Китай, Иран, вероятно Русия. Ще бъде щастлива лъскавата Америка - Холивуд, рока, интелигенцията, хората на изкуството, големите корпорации, университетите, Двете крайбрежия. Ще бъдат нещастни: обикновените хора - работниците, дребните служители навсякъде в частния сектори отчасти в държавния, фермерите, хората в работилниците и сервизите, занаятчиите, строителите. Т.е. американците, които създават материалните блага.

Америка сега е отчаяно разделена между тези американци, между Тръмп и Байдън.

И друго: Ако Байдън спечели той няма да управлява, защото е възрастен човек, без енергия. Изглежда, че има и начална деменция. Това значи, че ще управлява подгласничката му, която е ляв радикал, социалистка.

А това е лошо за света.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 107 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    96 35 Отговор
    КАКВО ЗНАЧИ НЯМА ДА ПРИЗНАЕ...ААА ДА...И БАРЦЕЛОНСКИ НЯМА ДА ПРИЗНАЕ...НО ТОЙ Е СПЕЦИАЛЕН СЛУЧАЙ...ТОЙ СКАРА ПСИХИЯТРИТЕ...

    Коментиран от #44, #98

  • 2 ТаУмВзе

    90 14 Отговор
    Ако перуката загуби, Кампала Харис ще е. Байдън е с деменция! Дайте му ядрения спусък!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Qwet

    37 108 Отговор
    Дано Байдън да победи на Тръмп не му пука за балканите и корупцията като цяло

    Коментиран от #8, #10, #11, #45, #88

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 baihui

    46 26 Отговор
    Този, автора, ми се струва, че е бившо ухо на ДС!

    Коментиран от #21

  • 8 NikNay

    61 11 Отговор

    До коментар #5 от "Qwet":

    America first е слогана на Тръмп - защо трябва да му пука за бушмените от балканите или за когото и да е друг?

    Коментиран от #17

  • 9 1224

    26 80 Отговор
    Ако тръмп победи мафията печели ! Затова ще спечели защото мафия на това ниво не се бута ! Ако Байдън победи много хора ще бъдат разлидвани по високите етажи ако тръмп бие ще е рай за корупцията
  • 10 мдда

    20 52 Отговор

    До коментар #5 от "Qwet":

    Защо на Тръмп да му "пука" за Балканите? Виж колко хора обичат да душат чорапа на РАдев тук. Защо си мислиш, че на някой го интересува?

    Коментиран от #59

  • 11 Хаха

    96 13 Отговор

    До коментар #5 от "Qwet":

    Точно,сина на Байдан окраде милиарди от Украйна,нищо чудно да намине и у нас,ще се погодят с Баце.
  • 12 само факти

    23 51 Отговор
    Факти, защо не публикувате накрая истината? Ще се издигнете в очите на читателите. Истината е, че Байдън спечели вече - Уисконсин и Аризона твърдо, както и скоро Мичиган и Невада. Другите инфо са само шменти капели.
  • 13 Въпрос

    15 47 Отговор
    И защо да е с право? Тръмп дойде на власт също с незначителен брой гласове в повече. Тогава не се жалваше от фалшификации. Сега е същата ситуация. Значи право е това което ни харесва? Какво му е правото на това? И кой е казал, че в щатите в които той побеждава няма фалшификации?

    Коментиран от #34, #94

  • 14 До 11

    28 59 Отговор
    А Тръмп света вода ненапита. Скандал след скандал четри години. И защо Байдън да е отговорен какво е правил сина му, а далаверите на Тръмп да нямат значение. Тъпо!

    Коментиран от #29

  • 15 Нема лабаво

    7 4 Отговор
    Някой знае ли как се прави "мохито" с домашна ичкия?
  • 16 Диверсант

    76 15 Отговор
    Един чудесен анализ. Защо никъде в масовите медии не излезе информация за снимките на сина на Байдън. Полу умрял от наркотици групов секс с проститутки. Ако това беше показано за сина на Тръмп как щяха да реагират свободните и демократични медии

    Коментиран от #20, #82

  • 17 До 8

    10 27 Отговор

    До коментар #8 от "NikNay":

    Прост пример като за прости привърженици на простия американски президент. Америка фърст. Хубаво. Като дишаш отровите на индустрията и не вземаш никакви мерки също ги дишаш първи. Не ги дишат бушмените. Сега загряваш ли колко струва това фърст?
  • 18 Бай Дончо печели

    35 3 Отговор
    Нощес сънувах,че пих кафе с него в Смолян , после един дългуч от Сикрет сървис, ме пита за какво сме си говорели,а аз му отвърнах ,че няма д му кажа. Отведе ме в един бар. В едно сепаре седяха три готини мадами, негови колежки ,остави ме при тях и си тръгна. И като се започна ,та до зори . Всичко си признах .Яд ме е ,че не си направих селфи.
  • 19 тръмп анация

    18 34 Отговор
    С какво право няма да признае загуба, бе? Този е популист като комунистите. Когато не му отърва и ще сменя Конституцията на САЩ - слушах новини по WELT и Pro7.

    Коментиран от #27

  • 20 Типичен тръмпаджия

    6 12 Отговор

    До коментар #16 от "Диверсант":

    Не било излезло. С нищо друго не се занимаваха масовите медии по света. Да беше научил някой чужд език. Дори и руският щеше са ти помогне.

    Коментиран от #35

  • 21 1234

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "baihui":

    често спохождат такива мисли :D
  • 22 хвйбклм;;

    17 40 Отговор
    Кой му плаща на този драскач да бръщолеви глупости?! Тръмп е абсолютен неадекватен идиот и колкото по-скоро се пръждоса от Белия дом, толкова по-добре. Другото е бла-бла.

    Коментиран от #97

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Жоро

    11 12 Отговор
    Все тая кой ще е едва ли ще му пука за България
  • 25 Наблюдател

    32 15 Отговор
    Какво ни интересува кой ще е президент на щатите. Всичките наши тв и други подобни започват и завършват новинити си с изборите в Америка, даже са и преди коронавируса, за който ни писна да слушаме. Така се говори тук и се обяснява за тези избори, че си помислих, че става въпрос за избори в БГ
    Оказахме се големи близачи. В Сащ изобщо не ни знаят, че съществуваме...пълни мизерници сме
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Аве Адолф Хайл

    32 8 Отговор
    Това е един истински анализ на ситуацията , а демократите в щатите са по лоши и от нашите долнопробни комунисти .....
  • 29 Иван

    48 5 Отговор

    До коментар #14 от "До 11":

    Байдън е обикновен крадец, който дори няма да управлява, но се кандидатира, защото иначе Тръмп би спечелил съкрушително. А скандалите са непрекъснати, защото всички мразят Тръмп, без значение какво говори и прави. Нямаше значение липсата на “руска“ връзка, важното беше да се спекулира с това и да се настройва обществото срещу Тръмп.
  • 30 Извинете за момент

    35 6 Отговор
    Значи измислиха вируса за да накарат хората да гласуват по пощата за да набутат пра дядо байгън и всъщност камала вицето да действа фронта и да бутнат бай Донка ясно
  • 31 О хо хо

    9 17 Отговор
    Щом Дъскарев / ДС/ харесва повече Тръмп, значи разбирайте, че истината е точно обратното на казаното. Вовата разчита на Тръмп да направи Гражданска война и да разпокъса Америка на отделни щати. Това е краъната цел. И като че ли ще успее. Каквото и да се случи. Институтът му по психоанализа е много добър.
  • 32 JEB

    3 8 Отговор
    филаделфия му показа мястото
  • 33 JEB

    9 27 Отговор
    половин час живот му остава на тръмп
  • 34 Бачо Киро

    30 1 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    Е малко ли ореваха света демократите? От предните избори не са спрели, сега е негов ред.
  • 35 Диверсант

    16 1 Отговор

    До коментар #20 от "Типичен тръмпаджия":

    😁😁😁 преди да даваш съвети на околните добре ще е да се научиш да пишеш поне на родния си език
  • 36 JEB

    8 2 Отговор
    точно 270 гласа
  • 37 Karosel

    12 15 Отговор
    Автора май не е запознат с гласуването по пощата, но подвежда аудиторията - "най - вероятно вота по пощата е манипулиран." "Бюлетините не се знае къде отиват.". Това последното кърти. Защо Тръмп не призова да гласуват по пощата и той да ги манипулира. Още повече че сената и повечето губернатори са републиканци.

    Коментиран от #43

  • 38 JEB

    0 6 Отговор
    добре
    ако ви боли повече по добре
  • 39 долу лудия

    10 18 Отговор
    тръмп и бойко си отидоха , време е на лукашенко и ердоган и света ще е по-добро място за живеене ...

    Коментиран от #46

  • 40 тръмп

    42 5 Отговор
    Абсолютно вярно! Няма какво повече да се каже по повод изборите в САЩ! Обикновенния човек срещу Холивуд и "дълбоката държава". Сорос и педофилите спечелиха отново... да ви е честито! До 6 месеца война някъде по света с участието на Америка, а в самата държава крайно леви решения + джендърство в невиждани пропорции!

    Коментиран от #47

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Тони

    6 21 Отговор
    Тръмп беше един много умерен и скучен президент. Не като реторика, а като политика. И това му изяде главата. Не изпълни нито едно от големите обещания, които направи през 2016-та. Замени съветниците си с ционисти и обърна гръб на платформата, която го издигна. Сега заслужава да загуби, а нямаше, въпреки измами, подмяна на вот и т.н. глупости.

    Коментиран от #49

  • 43 Фъкoff

    6 15 Отговор

    До коментар #37 от "Karosel":

    Дъскарев е от рублоядите, които заминаха в Америка и на Запад за да проядат "гнилия" капитализъм отвътре.Но понеже капитализмът не е суха дъска като Дъскарев, а е мек и "загнил" демократичен и толерантен свят, дървоядите умират бързо преди да изгризят дъските му.
  • 44 Дървен Господ

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "РЪМПЕЗИ":

    АЛИЛУЯ

    Господи помилуй!

    БОРИСОВ вече Е напълно ЛУД!

    БОЖЕ!
    СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

    АЛИЛУЯ

    Коментиран от #52

  • 45 789

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Qwet":

    Оли, дей сЪ превъэбужда !
  • 46 789

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "долу лудия":

    Оли и ти ли бе? По-добро эа соросоиди и ленивци като твоя милост!
  • 47 Фъкoff

    10 14 Отговор

    До коментар #40 от "тръмп":

    Колкото до щастието на американците, Дъскарев да вземе да се върне там обратно и да прави "нещастните" американци щастливи като им разказва путински приказчици за чичко Ленин и дядя Сталин. Ще им олекне Лявата "радикалка" Камала Харис е виден юрист демократ, с десетилетен стаж в съдебната система, заможна жена без рублоядни наклонности. Лявото в Америка е сто пъти по-дясно от българската болшевишка леващина.
  • 48 The Pest

    11 4 Отговор
    Този човечец изговори много неща , силно пречупени през неговата призма . Това с непризнаването на гласуването по пощата беше предварително замислена маневра в случай че Тръмп е на път да загуби изборите и именно заради това той оризова привържениците си да не гласуват дистанционно. Много е вероятно консервативните съдии да приемат подобно нещо и и така възможно най много гласове за демократите отиват в кофата .
  • 49 Камила

    18 1 Отговор

    До коментар #42 от "Тони":

    По заспал от Байдън нема да има.Може и да похърква повреме на речите.

    Коментиран от #50

  • 50 Хи хи

    7 1 Отговор

    До коментар #49 от "Камила":

    По-важното е дали след като загуби защото натам отиват нещата ще напусне щатите както намекна.Сащ е кнеф ко ти върви става ако почнеш да губиш там директно ги отсвири.
  • 51 Зайко Байко многознайко

    21 3 Отговор
    Пилците се броят на есен! Никой от досегашните преэиденти не е вдигал необлагемия доход с 12 000$. Той е эа добре раэвита икономика. БайдЪн е комунистически айдук. Комунистите обичат да работят с чуждите пари а когато объркат икономиката със социялните си програми с раэдаване пари на калпак, републиканците трябва да иэграждат всичко от нулата! Който не работи, не трябва да яде! Българска поговорка, Тръмп го определят , като луд, но той е эагрижен эа проиэводителите на благата ! Демократите по стар комунистичски обичай и под логот " Дайте да дадем", но не от своите пари раэрушават всичко.

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Зайко Байко многознайко корекции

    15 4 Отговор
    Пилците се броят на есен! Никой от досегашните преэиденти не е вдигал необлагемия доход с 12 000$. Тръмп е эа добре раэвита икономика. БайдЪн е комунистически айдук. Комунистите обичат да работят с чуждите пари а когато объркат икономиката със социялните си програми с раэдаване пари на калпак, републиканците трябва да иэграждат всичко от нулата! Който не работи, не трябва да яде! Българска поговорка, Тръмп го определят , като луд, но той е эагрижен эа проиэводителите на благата ! Демократите по стар комунистичски обичай и под логото " Дайте да дадем", но не от своите пари раэрушават всичко.
  • 54 Стефан

    7 10 Отговор
    Падне ли Тръмп, пада и Бкко Тиквата.
    И 8 млрд за снимките на самолети ще ги връщат тикволандците, внуците им и правнуците им...
  • 55 The Pest

    8 7 Отговор
    Колкото до това че Русия и Китай щеки да са доволни от избирането на Байдън , просто нямаше как да каже по голяма глупост . Външнополитическият вакуум оставен от 4 години Тръмп позволи на Китай все по смело да гледа отвъд границите си , същото важи и за Турция , а и за руското присъствие в дестинации като Африка .
  • 56 Хи хи

    7 4 Отговор

    До коментар #51 от "Зайко Байко многознайко":

    Нещата бачкат от Българияя с ромите и комунягите през Франция където Митеран си вкара арабите които създават проблеми и до днес да гласуват за него та чак до щатските леви вкарващи латино и афрота в щати като Калифорния които са най-многобройни и тм друг освен тях не печели.А работещи ахмаци все ще се намерят които са страхливви да си поискат своето.
  • 57 Васил

    11 2 Отговор
    Байдън няма да управлява, защото е стар,на 78 години,а Тръмп е млад - на 74 г.

    Коментиран от #58

  • 58 ФАКТ Е

    12 4 Отговор

    До коментар #57 от "Васил":

    Комунистите от ОПГ-ГЕРБ,
    и комунистът Борисов,
    са от най-долната комунистическа утайка!
    ФАКТ!

    Коментиран от #60

  • 59 Справедлив

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "мдда":

    Доста си простичък-това не се лекува!
  • 60 Конго

    13 3 Отговор

    До коментар #58 от "ФАКТ Е":

    Топлите щати и области като цяло са развъдник на утайки мързел и неспособност.Неслучайно умнотията е идвала винаги от мрапният и студен ледовид север.С глобалното покачване на температурите щати като Калифорния с цганско население ще стават все по-значими амин.
  • 61 Преброител

    17 4 Отговор
    Ако тук гласуват 160 милиона, ГЕРБ ще има цял месец да се разнасят чували с бюлетини.
  • 62 Истината

    5 26 Отговор
    За Тръмп гласуват селяните и безкнижниците от села и паланки.
    За Байдън гласуват образованите от големите градове.

    Коментиран от #64, #66

  • 63 Петър

    6 16 Отговор
    Байдън е спечелил най-много гласове от който и да кандидат президент в историята. Над 70 милиона гласа. Човека написа история.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Данчо

    3 8 Отговор
    Тръмпи ще ла па бах ура тоя път. Пу ти не го подкрепи....
  • 66 Действително...

    24 3 Отговор

    До коментар #62 от "Истината":

    ...за Байдън гласуват чернокожите, хомосексуалистите, еко-активистките, феминистките, веганите, педофилите, криминалните и още куп други "различни", с психични отклонения.
  • 67 Емо

    3 13 Отговор
    Дончо да прибере виб раторите на Мелания и да се омита.
  • 68 Росен

    18 2 Отговор
    Много странно. Отломките на социализма тук плюят по Байдън, а той в САЩ минава за социалист.
  • 69 Бай Ставри

    5 9 Отговор
    Отивай да коментираш изборите в Молдова, за САЩ не ти се отдава. Това са си лично твои твърдения,неподкрепени от никого, освен оранжевия. Като се знае колко много може да му се вярва, заври си опорната точка , ти знаеш къде!Фактите ми покажи, не какво ти си мислиш, че се е случило. Ако нямаш факти, увисваш и се опитваш да омаловажиш гласовете на всички хора, като мен, които гласуваха предварително. Не е вярно,че всички бюлетини са получени по пощата. На всяко кметство има пощенска кутия,където хората си пускат бюлетините предварително и се съхраняват до деня на изборите. Системата работи от години и дори и службата по национална сигурност, която е на подчинение на Тръмп каза, че няма никакви доказателства за планирано фалшифициране чрез предварителните бюлетини.Ако има измама,защо Тръмполина иска да продължава да броят ,там където губи. С две думи, живееш в САЩ, мислиш като в СССР.
  • 70 Пацо

    5 16 Отговор
    Кой гласува за демократите, най отворените пичове, Сан Франциско Лос Анжелис, Ню Йорк, Маями, Сиатъл,
    Чикаго, Лас Вегас, главно крайбреьията, кой гласува за Перукан и републиканците, селяните от централната част и прериите

    Коментиран от #90

  • 71 Хакер из Кремля

    3 9 Отговор
    Не се вълнувайте излишно.
    Президент ще е този, който реши Путин.
    Или забравихте?
  • 72 224

    6 3 Отговор
    Много добър анализ !
  • 73 Слънчо

    7 11 Отговор
    "Щe бъдaт нeщacтни: oбикнoвeнитe хoрa - рaбoтницитe, дрeбнитe cлужитeли нaвcякъдe в чacтния ceктoри oтчacти в държaвния, фeрмeритe, хoрaтa в рaбoтилницитe и ceрвизитe, зaнaятчиитe, cтрoитeлитe. Т.e. aмeрикaнцитe, кoитo cъздaвaт мaтeриaлнитe блaгa." Каква левичарска тъга по класата-хегемон - и в АОНСУ не биха могли да стъкмят такъв комсомолски патос.
  • 74 каламазу

    13 5 Отговор
    "Щe бъдaт нeщacтни: oбикнoвeнитe хoрa - рaбoтницитe, дрeбнитe cлужитeли нaвcякъдe в чacтния ceктoри oтчacти в държaвния, фeрмeритe, хoрaтa в рaбoтилницитe и ceрвизитe, зaнaятчиитe, cтрoитeлитe. Т.e. aмeрикaнцитe, кoитo cъздaвaт мaтeриaлнитe блaгa"

    Интересно защо те и в момента са нещастни. След 4 години Тръмп.

    Коментиран от #84

  • 75 Пълен нонсенс

    5 4 Отговор
    Образован нгър
  • 76 Те тава е

    17 2 Отговор
    Тръмп каза нещо просто.Ще върна работните места от Китай вв Сащ.Товя означава едно нещо повече работни места за средната класа.Но това не се харесва на два типа хора на самите катайци щото ще им измре голямата популация която са израли и на плешивци като Безос и други крупни бизнесмени щото няма кой да им работи за без паре.Льош тоя Тръмп как смее да се противопоставя на дръонатите крадящи паразити.
  • 77 И двамата

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    Таньо и всички останали многото и силните сте супер неграмотни селяци, вземете ме цункайте по трите букви, да ви е сладко и преглъщайте здраво!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Именно

    5 8 Отговор
    Тръмп като загуби нещастни ще са обикновените идиоти.
    "и с право" си мисля че не само там ги има!
    Не че Байдън е цвете за мирисане, но Тръмп е откачен социопат и то тъп отгоре на това.
    Ако нямаше толкова интереси зад него щеше отдавна щеше търка наровете ... също като нашата тиква
  • 80 перапраовгза

    4 1 Отговор
    Сега като се говори за броене, спокойно - няма да броят всички, а само в махалите с мнгото золуми. Това е сравнително лесно, понеже всяка бюлетина е подписана и в крайна сметка говорим нещо от сорта на десетина махали, това е достатъчно. Ще почне да лъска измамата още в началото...
  • 81 Гласувал

    2 3 Отговор

    До коментар #78 от "перапраовгза":

    Червено е,защото са по един файтон хора на каунти. Мнозинството живее в няколко региона и разбира се,че ще отнеме повече време.
  • 82 да кажа, че

    6 10 Отговор

    До коментар #16 от "Диверсант":

    Тръмп е в паника. Избухва, крещи, заплашва.
    Нормално е за човек в неговото положение.
    Разследван за данъчни измами в особено големи размери. Длъжник на над един милиард евро. Фалирал бизнес. Лобистка политика.
    А с Путин как ще се оправя, не знам. Ще му оскубе перуката, че се провали, а толкова инвестира в него......

    Коментиран от #89

  • 83 той всеки щат е колкото България

    4 8 Отговор

    До коментар #78 от "перапраовгза":

    Ако получиш гласовете на младите в София, Пловдив и Варна, Ако ще всички баби, дядовци и индианци да кажат черно, ще бъде бяло, защото този път са гласували всички, които до сега не са гласували никога. Просто хората осъзнаха, че не гласуват ли простолюдието ще избере експресивният Тръмп.
    Скоро това ще се случи и тук.
    И тук някой ще изпадне в паника, защото ще усети същата жега.
    Да паднеш от орловото гнездо, на дъното на кенефа сигурно боли.
    Обаче кой каквото сам си направи, никой друг не би могъл.
  • 84 Зайко Байко многознайко

    1 2 Отговор

    До коментар #74 от "каламазу":

    Браво!👏👏👏👏👏
  • 85 Панов

    4 6 Отговор
    Кой гласува за демократите, най отворените пичове, Сан Франциско Лос Анжелис, Ню Йорк, Маями, Сиатъл, Чикаго, Лас Вегас, главно крайбрежията, кой гласува за Перукан и републиканците, селяните от централната част и прериите
  • 86 Байдън - много лош

    4 6 Отговор
    Ей, много лош тоя Байдън бе, изобщо не е приятел на Кремъл, а и заяви, че в Кремъл управлява банда убийци.

    Коментиран от #99

  • 87 Жоро

    1 0 Отговор
    Ами тия къде работят да спрът да работат ама не алчни са за пари!
    Аз от 2 г не работя и не плащам данъци да храня чакащи от бюджета държавни чиновници, полицаи и военни търтеи
  • 88 Мамата

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Qwet":

    ТИ СИ БОЛЕН
  • 89 Мамата

    11 1 Отговор

    До коментар #82 от "да кажа, че":

    Байдън ако спечели ГОТВИ СЕ ЗА ГЛАД,ВАКСИНИ,ЧИПИЗАЦИЯ И МНО ЩЕ ИЗМРЪД....

    Коментиран от #91

  • 90 goni

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Пацо":

    Не те съветвам да кажеш това в Хюстън, или Далас!:) Няма да ти се размине!:) И на много други места...! Ама, и да ти ги напиша ...!:) Ако, случайно се завъртиш в САЩ гледай да си държиш устата затворена!:) Че нещо интересно може да попадне вътре!:)
  • 91 Чак пък тъй

    0 4 Отговор

    До коментар #89 от "Мамата":

    Няма да бъде.
    Как си я представяш работата. Много ти е развинтена фантазията. На колко годинки си?
  • 92 mamama

    9 1 Отговор
    Тръмп-спира парите на СЗО- ура;Тръмп-прави фед. резерв отговорен пред държавата отново ура;Тръмп-огласи за острова на олигарсите как малтретират деца-ура.Луд бил ми нека Е в луди времена е краино необходима луда политика.Байдън- ще ви направя роби - маски задължителни; искате или не ваксините ще ви ги напраскам;ай сега дръжте и ей тея нанотехнологични чипчета в десната ръка;и оттам на там секс разврат за тея деца и контрол на мозъците ви -ИСКАТЕ или НЕ. Та Тръмп или Байдън- аз лично съм за по- малкото зло
  • 93 Дългият

    1 0 Отговор
    Ингилизова,да те попитам,правиш ли платени статии...
  • 94 Именно

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Въпрос":

    Тръмп спечели с по-малко физически гласове общо - тоест т.нар. популярен вот спечели Хилъри (колкото и непопулярна да е тя).
    Но т.нар. избирателни гласове, които са разпределени по щати по тяхната система определят победителя при тях.
  • 95 йокин

    0 2 Отговор
    Също като,боко,инати се.
  • 96 Разум

    2 1 Отговор
    Байден е не по-малко корумпиран от Борисов.

    Морала на десетки милиони в УСА достигна ново дъно!
  • 97 Чичолина

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "хвйбклм;;":

    А Байдън е един дементен старчок!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Дядо Йоцо

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Байдън - много лош":

    Така е..преди 50 г го свалиха с един МиГ -21 като круша...затова са бавда убийци руснаците
  • 100 хахахаха

    0 0 Отговор
    Що стана бе "проЗт като дъска"? Хахахахахаха!
    Ганьо-разбирача започнал да дава некомпетентното си мнение наляво-надясно. Това да не е пейката пред блока бе игнорамус?