Last news in Fakti

25 Януари, 2021 15:10 10 547 69

Ген. Шивиков пред ФАКТИ: „Уважаваният“ от мен премиер Борисов е човек, който бяга от отговорност

  • генерал шивиков-
  • димитър шивиков-
  • протести-
  • бойко борисов-
  • министерски съвет-
  • антиправителствени протести-
  • парламентарни избори

"Искахме да изпълним със съдържание и с българщина тази празна сграда, в която се помещава един духовно празен човек. Той, за нещастие на България, е министър-председател", каза генерал Шивиков

Ген. Шивиков пред ФАКТИ: „Уважаваният“ от мен премиер Борисов е човек, който бяга от отговорност - 1
Ген. Димитър Шивиков; Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Зависи от гледната точка дали е имало напрежение или е нямало. На два пъти преди 17:00 часа и след 18:00 часа имаше опит – като символен знак, протестиращи да се доближат до вратата на Министерския съвет. Естествено, кохортата от полиция се беше подготвила и беше създала плътен кордон от 3-4 редици полицаи и нe допуснаха гражданите да се доближат до сградата. Не е било цел на протестиращите да влязат в тази празна сграда, няма смисъл. Ние влагаме символика във всяко едно действие“.

Това каза пред ФАКТИ генерал Димитър Шивиков. Поводът за разговора ни беше вчерашният 200-ти ден на антиправителствени протести. От ФАКТИ се свързахме с генерал Шивиков, за да разберем от първо лице повече за вчерашното моментно напрежение по време на протеста, за духа на протестиращите в 200-я ден от началото на протестите, за исканията, съмненията, надеждите им.

Опитите за влизане в сградата на празния в неделя Министерски съвет, генерал Шивиков определи като „символни действия“. На въпрос за конкретната символика на тези действия, той отговори: „Искахме да изпълним със съдържание и с българщина тази празна сграда, в която се помещава един духовно празен човек. Той, за нещастие на България, е министър-председател“.

„Борисов откакто избухнаха протести – вчера беше ден 200, почти няма смелостта и куража да влиза в своя кабинет. Той предпочита да излъчва по т.нар. с ирония „Тв Севда“, „изключително смислени“ репортажи, в които да демонстрира колко умело управлява държавата. Ако се направи един задълбочен анализ, виждаме, че той посещава два избирателни района, близки до една корпулентна личност, наречена Делян Пеевски, която личност дори не благоволява да присъства в Българския парламент. Борисов, посещава тези населени места – прекрасни кътчета от България, в силно контролирана от ДПС и управляващите среда. Нашите сънародници там – българо-мохамедани, са изключително дисциплинирани, стриктни хорица и когато местният феодал, тоест кметът, им разпореди да излязат на площада на съответното село и да посрещат Бащицата, те присъстват там и го възприемат като атракция.

Борисов обаче го възприема сякаш се къпе в народна любов и признание. Той ходи само в тези два района - Пазарджишкия избирателен район и Благоевградския избирателен район, а и по Сливница, където да демонстрира колко успешна е АМ „Европа“. Дори наскоро четох за пътя, който е построен като спомагателен, допълнителен, по който да преминава трафикът, докато се завърши тази магистрала – той е осеян с дупки. Гледах как един турчин, пътувайки от Белгия за Турция, стоеше 9 часа, беше спукал две думи и нямаше как да се оправи. Това е гордостта на Борисов“, каза още генерал Шивиков.

На въпроса как се чувстват протестиращите на ден 200 от началото на протеста, той отговори: „Естествено, че го има още хъса, независимо че не сме толкова многолюдни, както през лятото. Вчера бяхме няколко стотин до 1000 човека, това е моята преценка. Хората обаче излъчват на първо място достойнство, още решимост, гордост, че са българи, не се страхуват, открито с лицата си застават пред малобройните представители на медиите и казват своето мнение, дават своята оценка относно управлението на правителството на Борисов“.

„Ние категорично заявяваме, че протестът ще продължи до деня на изборите – до 4 април. Но и ако след изборите видим, че статуквото се е самопроизвело и новоизбраните, дай Боже да влязат повече партии, които към момента са извънпарламентарни, но ако те не пристъпят незабавно към изпълнение на обещанията, които те сега ангро ще направят пред избирателите, ще продължим с още по-голяма сила и ярост протестите. Тоест настоящата управляваща шайка и евентуално бъдеща такава да не се чувства спокойна. Президентът Радев в своето новогодишно обръщение го спомена - 2020 година е годината на пробуждането и преодоляването на страха, 2021 година ще бъде годината на тоталната промяна, а не на подмяна“, категоричен беше генерал Шивиков.

На въпроса дали смята, че на парламентарните избори ще има опити за неправомерни действия, той отговори: „Аз не мисля, аз съм убеден, че ще има манипулации и фалшифициране на изборните резултати от управляващите. Те се страхуват от народното недоверие, от народния гняв, които нарастват все повече от ден на ден. Те се страхуват от възмездието, което ги очаква. Ние не търсим мъст на всяка цена, но ще бъде потърсена отговорност към всеки един индивид, който е нарушил и продължава да нарушава години наред законността в България. Нищо няма да бъде прикрито и скрито“.

„Знаците, че ще има опит да бъдат фалшифицирани изборите са няколко“, каза още генерал Шивиков. „Първо, говорителят на ЦИК Димитър Димитров вече многократно се явява по медии с национално излъчване и открито взима страната на управляващите. Би следвало членовете на ЦИК да не показват по никакъв начин, особено в медии и на публични места, своето политическо пристрастие. Димитров дори си позволява да дава оценка на президента на Републиката, да оспорва неговото решение, което е конституционно право относно определяне на дата на изборите. Това е единият от знаците.

На следващо място, един друг шеф на една също държавна институция – Информационно обслужване, не слиза от екраните и сайтовете. Там той в същия стил изразява позиция и подкрепа на управляващите вместо да се обърне с лице към своите задължения и да бъдат изчистени избирателните списъци от „мъртвите души“. Говоря за Михаил Константинов.

Да не говорим за кохортата от политически анализатори, социални антрополози, психолози и хора с всякакви подобни такива „атрактивни професии“, които от сутрин до вечер се опитват да внушат на избирателя чувството, че нещата предварително са обречени. Тоест, че ГЕРБ и сие пак ще бъдат първа политическа сила. В този хор пригласят и социологическите агенции. Те всички надуват резултатите и на ГЕРБ, и на другите парламентарно представени партии.

Целенасоченото забавяне на купуването на машините за машинното гласуване също е знак. Сега действащият Избирателен кодекс е приет преди повече от 4 години. Още тогава в него е записано, че при следващи парламентарни избори, а това са изборите на 4 април, трябва да се гласува 100% машинно. Те умишлено близо 3,5 години не предприеха тези действия, чак лятото изведнъж видяха, че няма накъде да се ходи, но пак отвориха вратичката за манипулация – тоест промениха в закона, че може да се гласува и на хартиен носител.

Сега управляващите – като вдовици на чужд гроб, се опитват пак да внушат на народа, че по настояване на Венецианската комисия, не трябва да се коригира изборен кодекс една година преди изборите. Нека се върнем назад във времето. Те в 23:55 в деня преди разпускането на поредното Народно събрание заради изтичане на мандата правеха поправки в кодекса. Сега реват в един глас – ГЕРБ, Обединени патриоти, пък и ДПС, че няма време за поправки. Опитват се да вкарат изменения през други закони - Закона за извънредното положение и т.н., само само да не носят отговорност“, коментира той.

„Уважаваният“ от мен премиер Борисов е човек, който бяга от отговорност“, категоричен беше генерал Шивиков. „Той даде правомощия на НОЩ еднолично да решава по въпросите и мерките за справяне с пандемията от Covid-19. Борисов даде на НОЩ включително правомощия да се занимава с извънредните обстоятелства по провеждането на изборите. Защо ни е тогава това правителство? Да си подава оставката и да си заминава! Ние нямаме нужда от такъв тип управление, от човек, който се страхува от сянката си“, каза още той.

„Всички тези неща показват, че ще се направи опит изборите да бъдат фалшифицирани. Тази масирана атака и ежесекундно разпространяване на уж позитивна информация за пандемията също. Аз съм всеки ден сред хората. Част от тях наистина се страхуват и това е естествено човешко състояние – да се страхуваш за здравето и за живота си. Не всеки има достъп до алтернативни източници на информация, за да знае за събитията, които се случват не само у нас, а и в Европа, по света. Облъчват с информация за новият щам. Той явно е много интелигентен - изчака президентът да обяви датата на изборите и пристигна в България. Оказва се, че е с над 50% - по думите на тези „експерти“, по-смъртоносен, по-устойчив. Хората естествено се страхуват. Това очаквам да допринесе за ниската избирателна активност, която е изцяло в интерес на управляващите, на статуквото“, каза още генералът.

„Хора, не се страхувайте – излезте и гласувайте“, призова генерал Шивиков. „Дайте своя глас на тези кандидати от партийната листа, в чието лице вие разпознавате вашите идеи, вашите виждания за бъдещето и съдбата на Отечеството и българския народ. Само така – по демократичен път, ние ще вземем нещата в свои ръце“, допълни той.

„Когато президентът Радев се кандидатира за президент, пак ГЕРБ организира изборите. Тогава те си мислеха, че народът няма да излезе масово, няма да припознае в лицето на генерал Радев достойния президент на България и смятаха, че служебно ще спечелят. Президентът Радев обаче още на първия тур на изборите безапелационно спечели срещу кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева. На балотажа той имаше смразяваща победа – над 2 200 000 подкрепиха генерал Румен Радев за президент. Ето това е пътят – масово гласуване“, каза генерал Шивиков в края на разговора ни.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 92 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    52 123 Отговор
    Аман от генерали - вече стават Епидемия за България, по-страшна от COVID Пандемията !!!?

    Коментиран от #8, #15, #19, #61, #66

  • 2 Българка

    112 31 Отговор
    „Иcкaхмe дa изпълним cъc cъдържaниe и c бългaрщинa тaзи прaзнa cгрaдa, в кoятo ce пoмeщaвa eдин духoвнo прaзeн чoвeк. Тoй, зa нeщacтиe нa Бългaрия, e миниcтър-прeдceдaтeл“.
    Питам защо българи не могат да доближават български институции? ОТ МВР защо пазят бандити, а не жертвите им? Нима полицаите не разбраха, че заплатите, осигуровките и привилегиите им ги плащат българските данъкоплатци, голяма част от които са сред протестиращите, не антибългарина Винету!?

    Коментиран от #6, #37, #38, #69

  • 3 Шпек

    39 62 Отговор
    Генерале,вие сте истински НАТОвец а не като Кремълската подлога борисов

    Коментиран от #55

  • 4 Айхман

    114 35 Отговор
    Г-н Генерал Шивиков. За разлика от теб,този измислен генерал Борисов
    никога не е поемал отговорност.Страхливеца Борисов винаги за всичко поставя "бушони" които да изгорят,ако се наложи.
  • 5 ???!!!

    25 13 Отговор
    КОЙ ВЛИЗА В ПРАЗНА СГРАДА ???
  • 6 Ааа

    37 76 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Колко са Протестиращите??????? Тези който не работят ли плащат???? Разбира се, че си изкараш хляба тук. Но става въпрос за българският народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А не смятам, че платените жълти книжки или платени от Божков и Василев са работещи хора който плащат данък.

    Коментиран от #14, #16, #20, #32

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хахаха..

    27 9 Отговор
    Плъховете напускат кораба-майка..
  • 10 гост

    37 75 Отговор
    Айде още един фатмак се Зе много на сериозно
  • 11 митака

    92 33 Отговор
    С уважение генерале Вие сте истински генерал и човек на честта!!! Такива като Вас се броят на пръсти! Всички останали са офис генерали!
  • 12 Чук и Гек

    49 27 Отговор
    Какво означава ,,шивик"? Хубаво говори, но така трябва да говорят поетите, философите, мислителите! Изобщо, в тази вашата даржава всичко се обърка! Военните се превърнахте в някакви балерини, начело с президента, все изрядни, конвенционални, дискретни, а художествено творческата интелигенция псува като каруцар и отива евродепутат в Брюксел! Господин генерал Шивиков, да беше вдигнал преди 25 години взвода и да отиде да разпилее някои офис на ВИС или СИК, сега нито щеше да се излага по протести, нито щеше да го управляват тикви! Стой сега на площада да ти дойде акъла в чутурата! А мутрите - в МС!

    Коментиран от #17, #22, #25

  • 13 Айхман

    55 23 Отговор
    Дерзайте тролчета.Слагайте минуси да изкарате стотинките,че след два месеца ще сте на борсата.
  • 14 хаха

    73 20 Отговор

    До коментар #6 от "Ааа":

    Не гледай колко са протестиращите, а колко им симпатизират, и колко ви мразят вас - дежурните гербтролове
  • 15 верно е

    35 14 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    Кочината е рекордьор на генерали и професори от глава на населението.То за това сме на това дередже.Никой не работи.Само акъли дават !
  • 16 Хага

    68 23 Отговор

    До коментар #6 от "Ааа":

    “Кървавият диктатор” Борисов окървави мирните протести на Българските граждани.Още не може да се отмие кръвта от жълтите павета и зад колоните на МС където млади момичета бяха събличани и снимани как ги млатят с палки мутро—милиционерите от Делта груп на Пашата

    Коментиран от #18

  • 17 ???!!!

    32 12 Отговор

    До коментар #12 от "Чук и Гек":

    В Ирак неговия Четвърти пехотен батальон е загубил ТРИМА БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ!!!Справка _Биография !

    Коментиран от #27

  • 18 Пендо

    41 3 Отговор

    До коментар #16 от "Хага":

    Господ вижда всичко брато.Ще дойде ден за разплата.
  • 19 Само питам

    53 21 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    Защо се пенявиш само срещу истинските генерали- Радев, Шивиков.Но си трайкаш когато това е Тиквата,Мутафчийски,Димо Гяуров .Типично по джендърски .
  • 20 До неграмотника Ааа

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ааа":

    Върни се в училище.И и Й,ед.ч. и мн.ч.Въобще нямаш право акъл да даваш.

    Коментиран от #24

  • 21 РАДИО ЕЛТО

    35 13 Отговор
    БОРИСОВ няма отговорност той е мутра сикаджия престъпник егоист егосентрик ЧОВЕКОМРАЗЕЦ ЗЛОПАМЕТНА МУТРА лежал е в затвора за авто кражби сИВОКАРАМАНСКИ а помните ли изгорелите войничета край софия когато стреляха по КАРАМАНСКИ камиона се блъсна втрактор и при пожара оцеля само едно войниче от лом
  • 22 Само питам

    19 4 Отговор

    До коментар #12 от "Чук и Гек":

    Вие,Чук и Гей,не се занимавайте с нашата държава.Живейте си в Анадола.
  • 23 ПРОТЕСТЪТ ще продължи !

    33 18 Отговор
    До оставката на ТИКВУН-1-ви !
    Всеки ден, всяка нощ, всеки час,
    всяка минута, докато не му бием
    ШУТА !
  • 24 темелко

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "До неграмотника Ааа":

    Масова неграмотност е употрбата на И и Й.
  • 25 Не си наясно с много неща

    23 6 Отговор

    До коментар #12 от "Чук и Гек":

    Не армията трябва да се бори с мафията на територията! За какво е МВР? Виж там как е положението с опорките и внимавай да не те преметнат с хонорара.
  • 26 антигерб

    36 14 Отговор
    Умен мъж, много верни неща каза! гербопитеците вече вият на умряло от него!
  • 27 На война като на война

    25 10 Отговор

    До коментар #17 от "???!!!":

    Там се водеше война! Контингента ни не бе изпратен за да участва в парад или манифестация! Да се говорят тези неща е признак на липса на елементарно възпитание от първите 7 години. Но това е характерно за цветарите - нищо ново. Това са хора без морал с афинотет към бандитизма и измамите.
  • 28 Истината

    23 34 Отговор
    Има едно старо научно откритие, което гласи :"Фуражката деформира главата". Шивика и фигуранта Радев са живото доказателство за това.
  • 29 Сега

    16 32 Отговор
    пък тоз Шибеков откъде го изровихте ,те и "генералите" ви са като "великите" ви "народни" осирания - не струват!!!

    Коментиран от #30

  • 30 За сведение

    29 4 Отговор

    До коментар #29 от "Сега":

    Сега има чичко Гугъл и можеш да разбереш кой е този бг генерал. Но как да обясниш на сляп човек колко е бял снегът. То за невежеството има само един цяр - четенето. Притежаването на компютър не е знак за умствени качества.
  • 31 Пловдив

    28 12 Отговор
    Борисов е Страхливец!!!
  • 32 Българка

    28 12 Отговор

    До коментар #6 от "Ааа":

    Ай стига вече тр0лски номера и герберастки опорки. Всички знаят, че на протестиращите никой не плаща, те мразят беззаконието и престъпната върхушка безплатно! Ясно? И чупката, сбъркал си форума!

    Коментиран от #36

  • 33 ха ха хаааа

    4 17 Отговор
    Символен знак ..🤭 Той и Джамбазки символно държеше маркуча ..
  • 34 Добрият войник Швейк

    26 15 Отговор
    Шивика на ГРОБ ще им го натика !
  • 35 Конфуций

    29 17 Отговор
    Шивиков е истински генерал !
    Борисов е Меркелово мекере !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Това

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    В почивен ден, в НЕработно време НЯМА как да влезеш!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Кой68

    13 22 Отговор
    Такива като теб са петно и срам за пагона.
    Ти никога не си бил воин-войник/в смисъла на думата/,а кариерист...
    Сега си подлога.
    Изборите ще решат съдбата на ГЕРБ,а не плужеци к@то теб подобни.
  • 40 Червени боклуци.

    16 23 Отговор
    Дебилът-идиот грипен Решетников и Шебеков, влизат в пандиза.

    Коментиран от #54

  • 41 Шивиков е Овенен а не политолог !

    6 19 Отговор
    Политика се прави от Идеолози, Политолози, Икономисти, Финансисти ,Прависти, Философи но НЕ ИТ ОФЦЕРИ ! Про НАТОвец ! Бегом в строя !
  • 42 ГЕРБ и Премиера не е проблема !

    6 18 Отговор
    А политиката на ЕС ! Няма значение кой ще кара у нас Влака , той пак ще е на Еврорелси ! Дори и да не е ГЕРБ ! Всичката "Пушилка " днес е да свалим Бойко за да се качи друг Побойко !
  • 43 БХОРТЕИ

    16 6 Отговор
    Не може да се говори по всякакъв начин за Български генерал защото той е наистина такъв а не измислен. Но хората нищо не оценяват а ако нямаше такива Българи кой ще ви спаси от демокрацията а ха ха ха.

    Коментиран от #46

  • 44 Дори по р. Дунам да потече Мед и Масло

    10 4 Отговор
    От релсите на ЕС , към нас нищо няма да ни огрее ! Само ЗАЕМИ на тефтера ! А ако ще и Черно море да се подкваси - за народа пак Айрян, без Мляко ! Никакво Три в Едно ! Всичкото ни се подава , все в същото место !
  • 45 Народа не е ГРИЖА на никоя от

    13 3 Отговор
    Партийните Криминални Партийни Групировки ! Защо народа е толкоз НАИВЕН ! Той все още се надява, че мащехите ще заместят майка му ! Майката на дребният честен човечец - ИЗДЪХНА 1989-та година ! Днес народа не е заварено дете а е като Дете без майка и на улицата !
  • 46 Ти си лесен ! Пръдни си и ще ти

    0 5 Отговор

    До коментар #43 от "БХОРТЕИ":

    Улекне !
  • 47 валери

    15 9 Отговор
    Браво ,генерале!

    Коментиран от #50

  • 48 ЕС и Задколисието карат Влака !

    12 5 Отговор
    А народа само се дере и ЗЯПА !
  • 49 Мутрите вън!

    20 10 Отговор
    Браво генерал Шивиков!
    Само смелите се изправят срещу статуквото!
  • 50 Най-щастливи са найвниците

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "валери":

    Защото при тях всичко е лесно, просто и ясно ! Как искам да ти завидя , но немога !
  • 51 Шивиков е платен ТРУБАДУР с

    8 18 Отговор
    Куха гайда ! "Куфара" му освен че е много празен , но и без дръжки ! Нито да го изхвърлиш, Нито става за НОСЕНЕ ! Една работа , никаква !
  • 52 Шивиков е изключително интелектуален

    9 17 Отговор
    Инвалид ! Освен " Строй се!" и " Преброй се !" друго в кръгозора няма ! Та дори и армия няма !
  • 53 Посбник на Васил Василев

    8 3 Отговор
    " Не се Страхувай ! СМЕЛО за БСП гласувай ! " Тъй ве ! Що ? Не и ли тъй ? А м чи тъй е я !
  • 54 И ти беше Червен !

    5 7 Отговор

    До коментар #40 от "Червени боклуци.":

    Гомн/ояр !
  • 55 Смяташ

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Шпек":

    че да си "НАТОВЕЦ" Е ПЛЮС? НАТО е агресивна организация, която е създадена, за да държи в подчинение робите си, с претенции да властва над света и поставила в съвременните си основи лъжата, отговорна за смъртта на хиляди невинни в Европа и по света /нали нямаше да се разширява на изток? А агресията в Югославия?.../
  • 56 Нещата у нас ще се променят СЛЕД като

    7 4 Отговор
    В РУССИЯ на Олигарсите подгънат коленете ! Тепърва тогз и у НАС ще започнем да брулим по-яко " Орехите" ! И у нас ще стане много БЪРЗО ! Веднъж да не ни " Падне пердето" ! Ти да видиш - чудо не виждано !
  • 57 Който гледа българска телевизия е

    8 2 Отговор
    Оматьосано " КАНАРЧЕ"! БТ е инструмент в ръцете на Олигархията и е разпрозтранява Масова Дез- информация ! Прес ституция ! Ти друго от тях неможе да очакваш ! Който плаща - той поръча " песните"!
  • 58 Минувач

    7 17 Отговор
    Абе защо всички изплюти от политиката и управлението лаят след кервана. Всички тези делавераджии, боклуци ревът. А Шивичето като беше на влст що ангария му е изработена.и сега реве. Защото вече е един пенсиониран зелен чорап. И на есен ще имаме и втори пенсиониран зелен чорап.

    Коментиран от #67

  • 59 Трек

    9 9 Отговор
    Изпилен мозък е и този
  • 60 F-off

    10 11 Отговор
    Зелените чорапки много обичат да се слагат в области, в които са чисто и просто.некадърни!!! Зелените чорапи имат САМО ЕДНО приложение- да са в армията!!! След това- ДА СИ ГЛЕДАТ ПЕНСИЯТА И ДА НЕ СЕ ТИКАТ ТАМ, КЪДЕТО НЕ ИМ Е МЯСТОТО!!??

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Толуп Трети

    10 6 Отговор

    До коментар #60 от "F-off":

    Тази мъдра констатация е за боко тиквата нали
  • 64 Аз, врачанката

    11 4 Отговор
    Мое мнение е, че да са пак на власт,гербовистите пак,ще купуват гласове. На миналите избори, тарифата им във Враца беше 40лв на глас,а сега, ще видим колко,ще бъде,
  • 65 MOLI

    8 7 Отговор
    Г-Н ПРЕМИЕРА,НЯМА НУЖДА ,НИТО ОТ УВАЖЕНИЕТО,НИТО ОТ МНЕНИЕТО НА РАЗЖАЛВАНИ КРАДЦИ!!!
  • 66 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "!!!?":

    По- добре Генерали,отколкото Тикви...!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Дядо Иван

    2 3 Отговор
    Този е човек без чест. Никакъв офицер не е.Същия като резиденти.ВП и ДАНС да не дремят.
  • 69 Валиста

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Ти по-добре се запитай кой е този Шиников!Защо беше изхвърлен от армията?Ако той е забравил, да му припомня - за злоупотреби!!!И този боклук ще се прави на радетел за морал и ще "коментира дали изборите ще бъдат честни или не!По тъпата му логика излиза,че Радев е станал президент с манипулации на изборите за президент!!! Шиников,ако имаш малко срам от далаверите си в армията, пъхни се в някоя дупка и не си подавай тъпата глава от там да ръсиш глупости!!!