Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 19:00 12 485 87

Ако нещо не се промени, Франция ще се превърне в Алжир

  • франция-
  • алжир-
  • протести-
  • французи-
  • ислямисти-
  • тероризъм-
  • полиция-
  • европа

Тези, които сега се разхождат из Франция, не са французите

Ако нещо не се промени, Франция ще се превърне в Алжир - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 12 януари министърът на вътрешните работи на Франция Жерар Дарманен разпореди „да се осигури стриктна полицейска защита“ на професора по философия от град Трап (департамент Ивлин) Дидие Льомер. След като Льомер публикува в местния вестник статия, в която се противопостави на нарастващото влияние на ислямистите във френските училища, върху него се изсипа поток от заплахи, съобщава сайтът 20 minutes. В статията си Дидие задава въпроса: „Как можем да водим обучение по езици, изкуство и обща култура на деца, които от ранна възраст са подложени на феноменален социален натиск от ислямските идеолози? Трябва ли да продължаваме да се държим така, сякаш нашите ученици не са подложени на този натиск?“.

По-рано в открито писмо до президента Макрон, Льомер обърна внимание върху липсата у правителството на „ясна стратегия в борба с политическия ислям“. А на 22 януари в интервю за холандската телевизия Дидие заяви, че „салафитите в град Трап набират сила“. След това интервю заплахите по негов адрес зачестиха и приеха агресивен характер. На 8 февруари пред телевизия CNews Льомер каза: „Огнищата на ислямистите са навсякъде, ние вървим към гражданска война“. В отговор кметът на град Трап Али Рабех заяви че ще заведе дело срещу професора. Прокуратурата започна разследване, а полицията взе под своя защита Льомер, а така също и училището, където той преподава.

Във Франция почти ежедневно има нападения над църкви. На 8 февруари 42-годишен мъж нахлу в църквата Saint-Lèger в град Орво, Западна Франция, заплашвайки енориашите. На 31 януари църквата Saint-Paul в Монпелие беше осквернена и опожарена от „етническа банда“ от малолетни. На 5 януари по време на служба в църквата на град Колмара в Елзас свещеникът поканил млад мъж, застанал до олтара, да се присъедини към останалите граждани. В отговор той започнал да го заплашва, след което му нанесъл побой. В съобщенията на френските медии за нападения над църкви, като правило никога не се споменава етническата и религиозна принадлежност на престъпниците. Сътрудникът от Парижката академия за геополитика Алеся Милорадович казва, че „във Франция законът забранява да се прави статистика въз основа на раса, религия или произход“. Данните за етнорелигиозния състав на френското общество се крият от властите. Ежедневникът Breizh Info отбелязва, че „табуто върху етническата статистика във Франция затруднява изучаването на етническата и религиозна престъпност“. Ако се разрови по-дълбоко обаче, може да се открият „десетки цифри, които недвусмислено потвърждават, че престъпността сред хората от чужд произход е много висока“.

По данни на Министерството на вътрешните работи на Франция, през 2018 г. чужденците (основно чужди работници имигранти) са представлявали 6% от населението на страната. Те са обвинени в извършването на 16% от всички убийства, 15% от нападенията, 14% от изнасилванията, 17% от въоръжените грабежи, 32% от грабежите и 27% от кражбите с взлом. Пристигналите от Африка без гражданство лица вече са 3% от населението на Франция. Те са обвинявани в извършването на 13% от кражбите с взлом, 9% от въоръжените грабежи и 24% от грабежите без употреба на оръжие. През 2010 г. социологът Юг Лагранж в нашумялата си книга Le déni des cultures (Отричането на културата) опроверга твърденията на френските „леви“, че повишаването на престъпността сред потомците на имигрантите от неевропейски произход има социален характер. Лагранж е анкетирал 4 500 непълнолетни от бедните райони в департамента Ил дьо Франс и покрайнините на Нант. Изводът е, че при еднакъв социален статус „непълнолетните, възпитавани в семейства, произхождащи от страните в Африка, три-четири пъти по-често стават престъпници, отколкото непълнолетните, възпитани в семействата на коренни французи. А непълнолетните с произход от страните на Магреба, два пъти по-често.

Изводът на Лагранж за културната несъвместимост на родените в Африка и Близкия Изток с коренните французи се потвърждава и от изследването на социолога Себастиан Роше, Ethnicité et délinquance des jeunes en France („Етничност и младежка престъпност във Франция“). По оценка на "Вашингтон Пост", през 2008 г. от 60% до 70% от затворниците във френските затвори са били мюсюлмани. Социологът Фархад Хосрохавар в своето изследване „Ислямът в затворите“ пише, че във френските затвори броят на затворниците мюсюлмани „надвишава често 50%, а понякога стига до 70-80% в затворите на периферните градове“. "Фигаро" публикува диаграма за нарастването на имиграцията във Франция. През 1911 г. имигрантите са били 2.8% от населението, а днес те са почти 10% от населението на Франция (срещу 7.3% през 2000 г). Броят на нелегалните имигранти е невъзможно да бъде пресметнат, но според оценката на властите само през 2018 г. в департамента Сен Сен Дени те вероятно са били около 400 хиляди, тоест 20% от населението на департамента.

Експертът от френския Институт за демографски изследвания Мишел Трибала в книгата си „Асимилацията: краят на френския модел“ отбелязва, че мнозинството французи смятат, че имиграцията е прекалена, но правителството на Франция, както и правителствата на Германия, Австрия, Испания, Италия, Полша и Португалия, продължават да я стимулират. Естествено, че и етническият състав на населението в тези страни ще се променя. Алеся Милорадович отбелязва, че в началото на 70-те години, когато на власт бе Социалистическата партия, се предполагаше, че имигрантите могат да бъдат асимилирани, че ще бъдат „новите французи“, както това е станало в Римската империя с „новите латиняни“. През 80-те години обаче имиграцията вече стана сериозен политически проблем. В интерес на истината, левите дълго време отказват да я обсъждат, опасявайки се да не излязат на авансцената политиците от „Националния фронт“ на Жан-Мари Льо Пен, и едва през 2007 г. Никола Саркози създаде Министерство за имиграцията и националната идентичност, но това не доведе до промяна в имиграционната стратегия.

Франция, както и преди, продължава да се превръща в мултикултурно общество. Милорадович предупреждава, че „ако нищо не се промени, ще бъдем свидетели на превръщането на Франция в Алжир“. Според нея много французи от най-различен етнически произход търсят убежище в исляма: „Това е своего рода бягство от толерантността. Аз имах приятелка алжирка -, разказва Алеся. Тя беше принудена да изпрати своите невръстни синове в джамия, защото с мъжа си не могат да се справят с натиска, оказван от училището. В училище децата учат, че имат страшно много права и никакви задължения. Когато децата се върнат от училище, те само искат, искат.... За тях родителите са само изпълнители на желанията им. Затова родителите бягат в джамията, където и досега се проповядва почит към родителите, където има авторитет, където възрастните мъже могат да стегнат разпасалите се подрастващи“. Алеся казва, че „за френското правителство такава ситуация е добре дошла. Властите финансират строежа на джамии, защото за тях е по-лесно да си сътрудничат и да контролират един имам, който ще въздейства върху стотици подрастващи, отколкото да контролират необуздана тълпа младежи. Елитът даже поощрява такова преобразувание. Но всъщност дали действително ще могат да контролират мюсюлманите? Не мисля, че ще успеят“.

Френските социалисти разглеждат имигрантите повече от 50 години като електорат. Започвайки от Жискар Д’Естен, цялата политика на Социалистическата партия се свеждаше до това, че наводни Франция с лоялни избиратели. И доколкото във Франция от колониални времена остана силно алжирско влияние, френските социалисти сключиха своеобразен пакт с алжирските босове. Франция да приема алжирски мюсюлмани, а Алжир да контролира своите общности в избирателните пунктове за кого да гласуват. По своето влияние ислямското лоби си съперничи с някога могъщата масонска ложа „Великият Изток“, която издигна почти всички президенти от Петата република, а така също и с консервативните кланове, представлявани от маркиз Филип дьо Вилие, както и с финансовия елит. Известният френски геополитик, основател на Обединения отбранителен колеж и почетен гросмайстор на ложата „Великият Изток“, Франсаа Тюал казва: „Франция от 70-те години и Франция от 2020 г. са две различни цивилизации. Тези, които сега се разхождат из Франция, не са французите“.

Автор: Владимир Прохватилов, fondsk.ru

Превод от руски: Никола Стефанов


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    233 7 Отговор
    Тя цяла европа се напълни със измет!!

    Коментиран от #14, #15, #59

  • 2 Франция много скоро ще стане

    158 4 Отговор
    Ислямска държава. .ще им режат главите по улиците! !
  • 3 антидържава

    120 0 Отговор
    дУбрУтрУ!
  • 4 другарят

    144 1 Отговор
    По доклад от френските служби! Франция е близо 70 милиота човека! Около 37% от тях са с НЕфренски произход! Предполага се че мюсюлманите са над 20% от населението или около 15 милиона!
  • 5 Бплшуци

    127 3 Отговор
    Либерални. Ще допрем до хитлер
  • 6 Анти червен

    22 81 Отговор
    Комунавирус най опасната болест къде плъзне всичко измира
  • 7 Някой

    170 1 Отговор
    Това отдавна не е новна. И не само във Франция. Швеция, Великобритания, донякъде Германия... Ние сме пощадени, защото тук е беднотия. Отива се към Европейски Халифат. Европа никога повече няма да бъде такава, калвато е била. За жалост...

    Коментиран от #57

  • 8 Путин Forever!

    103 8 Отговор
    Той,и само Той е надеждата на нормалните,ЕС отдавна е Контейнер!
  • 9 Другия с коня

    143 7 Отговор
    Алжир Тунис и Мароко бяха Френски Колонии.....Сега Франция на кого е Колония....Така се случи и с Великобритания,окупирала и превърнала в Колония Индия......Сега Англия е окупирана от Индийци.....Палачинката с обръща,господа Колониалисти....Палачинката Винаги се обръща,за да не загори.....

    Коментиран от #63, #75

  • 10 А в русия как е

    21 67 Отговор
    Там как са мюсюлманите?

    Коментиран от #12, #21

  • 11 Представяте ли тогава

    89 6 Отговор
    Какви сме ние след като макрон предпочита тези пред нас.
  • 12 Как ли?

    87 8 Отговор

    До коментар #10 от "А в русия как е":

    Спазват законите,Русия не е ЕС и никога няма да падне в тинята!
  • 13 сПас

    100 2 Отговор
    ТОВА Е ЧИСТО ЕВРЕЙСКА ЗАВЕРА,ТЕ ИМАТ КАУЗА ДА СЪСИПЯТ ХРИСТИЯНСТВОТО ОСОБЕНО КАТОЛИЦИТЕ КОИТО В 14-15 ВЕК СА ГИ ГОНИЛИ КАТО ТАЛАСЪМИ.ОПЕРАЦИЯ-ТИХО ОТМЪЩЕНИЕ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 да си знаят

    93 3 Отговор
    Ало сороснята - ей за това имаше граници едно време. За да не се мъкне сульо и пульо в държавата ни . Сега е разграден двор. Ама не само у нас а и в цяла Европа.

    Коментиран от #25, #31

  • 19 Нещо си противоречиш

    8 50 Отговор

    До коментар #16 от "ФАКТИ :":

    Не могат в Европа иначе в ислямският свят си живеят мирно и кротко от векове. Дори наскоро папата беше в Саудитска Арабия. Да си спомняш някой халиф да е идвал на посещение в Европа? Та кой викаш е агресивният?

    Коментиран от #55, #66, #80

  • 20 В.В.П.

    86 1 Отговор
    Хе, и във Франция,са виновни социалистите..Митеран умря 96 или 97 .Саркози ,не беше ляв,нито пък Макрон..Защо не поправяте грешните ходове на Митеран??.Франция,не е сигурна държава,там са мародери по пътя.Араби на 100%.Крадци,и мошенници ,Може и да те пречукат.Не им пука.Нагли и нахални.Пълна деградация.на общество..Париж,Лион,Марсилия , Монпелие,е Ужас..В малките села е по спокойно..Товарете ги на шлепа...и в Африка!!
  • 21 Умен по цялата глава

    13 68 Отговор

    До коментар #10 от "А в русия как е":

    Ами в Русия 40% са Мюсюлмани....И продължава темпа на увеличаването им....Народите на Окупираните от тях мюсюлмански Държави я поглъщат бавно и методично.....Братушките си го забиха яко изотзад и Те....

    Коментиран от #24, #28, #43

  • 22 МА-НА-Фът

    12 2 Отговор
    ЛАПАЙТЕ ГО( не казвам какво). 🤣🤣🤣
  • 23 СТРАШНО

    21 5 Отговор
    Учени алармират за вирус с до 75% смъртност ...... ПОСЛЕ ОТ СЪЩИЯ ВИРУС УМИРАТ ПАК 75% ОТ ОСТАНАЛИТЕ 25 % И ТН И ТН ДОКАТО ДОКОПА ГЕРБЕРИТЕ И ГИ ПРАТИ ПРИ ЧЕРВЕИТЕ !
  • 24 Софиянеца

    24 4 Отговор

    До коментар #21 от "Умен по цялата глава":

    Пропуснал си да уточниш, че си "умен по цялата глава" евроГЕЙски ГЕРБав ТУЛУП.🤣🤣🤣
    Няма проблем.От километри се познавате по СЕЛСКИТЕ СИ ДЪРВЕНИ НОМЕРА.🤣🤣🤣
  • 25 Имаше граници за да не се измъкваме

    6 24 Отговор

    До коментар #18 от "да си знаят":

    Както виждаш като паднаха 3-4 млн се измъкнахме, а никой не се вмъква.

    Коментиран от #79

  • 26 толерастията е вредна

    70 1 Отговор
    Франция е обречена, Германия също там критичната маса от 20% е премината отдавна и малцинствата налагат своите "правила и закони" според една научна теория! Незасегнатите държави обаче все още имат малък шанс ! Ние не сме обаче сред тези държави имащу шанс, при нас циганизацията върви със страшна скорост !

    Коментиран от #69

  • 27 ежко

    76 4 Отговор
    Да...японците не са глупави, като са забранили мюсулмани да влизат в страната.Дори и държавници - мюсулмани не могат да стъпят на японска земя без огромни рестрикции.
    Франция тепърва ще бере плодовете на недомислието си.Германия ще е следващата.

    Коментиран от #29, #47

  • 28 Какви 40%бе?

    20 0 Отговор

    До коментар #21 от "Умен по цялата глава":

    Алооо,бръкни в НЕТА,няма да ти помагам.
  • 29 Абе ежко

    11 50 Отговор

    До коментар #27 от "ежко":

    Кой ви пълни главите с такива глупости...ислямът бил забранен в Япония в която има над милион мюсулмани

    Коментиран от #30, #81

  • 30 ежко

    74 3 Отговор

    До коментар #29 от "Абе ежко":

    "Населението на Япония е 130 милиона души, а мюсюлманите в страната са около 1300. Даже тези мюсюлмани, които са получили виза, живяли са много време в страната, имат съвсем нищожни шансове за получаване на гражданство".
    Айде първо да четем и после да възразяваме,ако може.....

    Коментиран от #32, #33

  • 31 Стига с глупостите

    11 18 Отговор

    До коментар #18 от "да си знаят":

    Две години от младостта ми минаха на границата. Нямаше нито един случай някой да иска да влиза. Обратното обаче се случваше всяка седмица.

    Коментиран от #38

  • 32 Ами чети ти бре

    6 20 Отговор

    До коментар #30 от "ежко":

    Не става дума за имигранти в Япония. Става дума за натурални японци приели исляма. Иначе със същият успех и християни получават японско гражданство.

    Коментиран от #34, #82

  • 33 Гледай това гаванке

    5 7 Отговор

    До коментар #30 от "ежко":

    Не знам от къде ви копат такива 🤣🤣🤣

  • 34 ежко

    31 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ами чети ти бре":

    Тук се говори за "визи" и за "получаване на гражданство".Какви натурални японци,какви 5 лева.Откога японец се бори за виза и гражданство в собствената си страна?!?
    Апропо, тези във Франция май са с френски паспорти.На японците им е лесно -и 100 000 мюсулмани да имат, щом нямат гражданство до 48 часа могат да ин бият дуспата, което не моьд да стане във Франция.

    Коментиран от #36, #39

  • 35 Скептика

    49 0 Отговор
    От Франция стана Африканция, всичко което е написано е истина, само не мога да си обясня покорството на истинските французи, защо търпят това, Париж се е превърнал в клоака и събирателен пункт на тази измет

    Коментиран от #68

  • 36 Глупи, изгледай вудеоро

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "ежко":

    И тогава ако искаш и провери....разбира се можеш и да живееш в заблуда
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Шайба

    16 1 Отговор

    До коментар #31 от "Стига с глупостите":

    Еми много ясно,че никой няма и да иска да влиза,като знаят,че се стреля на месо на границата,не се и опитват,имат респект,а тия дето са бягали навън,за тях свободата е била най-висшето благо,дори страхът от смъртта не ги е спирал.

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Поредният малоуммен тъпппанарррр

    6 6 Отговор

    До коментар #38 от "Шайба":

    Казвам ти, че съм бил там. Никога не се е стреляло на месо. Освен по напускащите

    Коментиран от #44

  • 41 Ю.кортес

    4 29 Отговор
    Виждам,че авторът е от русия...да,Франция има проблем,обаче русия има още по голям проблем...25 милиона мюсюлмани,14% от населението само в Москва,1.5 милиона мюсюлмани.

    Коментиран от #45, #54

  • 42 Шайба

    20 2 Отговор

    До коментар #39 от "Глупи, никъде":

    Това с религиозната принадлежност разбира се,че не се пише в документите за кандидатстване,да не са побъркани,че да го пишат,все едно да си напишат с главни букви "ние сме глупаци".Религиозната принадлежност се изяснява по време на самото интервю,лице в лице,дори може кандидатващия за виза да не се и усети,японците да не пасат трева,че да не могат да различат християнин от мюсюлманин или юдей,след това визата се отказва по някаква друга измислена причина и така,ходи се оплачи на арменския поп ако щеш.

    Коментиран от #51

  • 43 Мазньо

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Умен по цялата глава":

    Пърхут,какви ги ръсиш бе....
  • 44 Шайба

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "Поредният малоуммен тъпппанарррр":

    Е то е нямало и как да стреляш на месо по влизащите,защото такива както казваш е нямало,затова сте стреляли само по напускащите,логично.
  • 45 Кортес е конкистадор

    30 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ю.кортес":

    Не му цапай логото.Тъпанарско е да сравняваш смешно жабарче с Руснак - за една нощ джихадистите избиха като овце 151 франсета в Париж,показно - и нищо,безнаказано си минаха.В Русия нещата стоят по-различно..
  • 46 Ами те тва е още началото

    15 1 Отговор
    Ердоган е прав,винаги казвам и пак повтарям неговите думи,Всичко сторено в този живот,рано или късно се връща като бумеранг.така че знаеме Франсетата колко невинни хора изпотрепаха в Африка,особенно в Алжир,заради петрола,златото и диаманта.А и да отбележа че най много са убити като кучета са в Алжир,мисля че около 2 млн.
  • 47 Ама ти си бил

    6 17 Отговор

    До коментар #27 от "ежко":

    Голям умник бе,в Япония също има много мюсюлмани,а и да те питам само,християните чий го дирят в мюсюлманските страни а?аз да ти кажа-петрол,злато,диаманти,неверниците разтуриха и убиха милиони невинни хора мюсюлмани,ограбиха им всичко,после ми говорят,колко демократични били,оле мале,но недейте се притеснява,Ердоган ще ги вкара в релсите,въпрос на време е

    Коментиран от #49

  • 48 Тъпи

    35 1 Отговор
    Късно е либе за китка ... франция ще е в историята до 20-30 год както и по голямата част на западна европа ... смяхте се на тръмп ама само той защити христянството и семейството
  • 49 ВъГъЗъ

    15 2 Отговор

    До коментар #47 от "Ама ти си бил":

    Ердоган е пътник -
    сдаде властта в Истанбул,
    на следващите избори и той си отива,
    също като големия му приятел Бойко!!!

    Коментиран от #50

  • 50 Да бе да

    2 17 Отговор

    До коментар #49 от "ВъГъЗъ":

    Иска ти се на теб,дано и двамата да спечелят,аз съм За Турско Българската дружба
  • 51 Абе глупи

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Шайба":

    За Япония специално визите се издават само документи....хахаха.
  • 52 Ира

    8 1 Отговор
    Валери Жискар Д 'Еестен социалист? Той не е социалист! 70те години социалистите не управляват Франция.

    Коментиран от #53

  • 53 Рибка моя

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "Ира":

    Сладкая,о чем ты говориш?только проснулась да?а ну доброе утро!))
  • 54 издислав

    15 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ю.кортес":

    Колкото по силово о нагло се налага прогресивизма, толкова по-натягат махалото. Следващият път няма да се размине с пет утрепани в Капитолуя, кръвта ще е река. Да смелиш всички култури в едно през месомелачката няма да се получи.
  • 55 Хмм

    18 0 Отговор

    До коментар #19 от "Нещо си противоречиш":

    Рязането на глави от ИД последните години все от мир и спокойствие ще да е! Не си ли гледал снимките от Либия преди да се върне радикалния ислям? По-модерни от нашенките са им били жените. Имало е кой да ги държи изкъсо, само дето на запад му викаха диктатори...
  • 56 Хахаха

    1 25 Отговор
    Руска статия! Цел - разединяване. Всички тук се нажстриха срещу исляма. Някой спомена, че евреште си отмъщавали с либерализма срещу християнството. Дали пък Русия не си отмъщава заради санкциите с подобни анализи?! Мислете, хора!

    Коментиран от #58, #60, #86

  • 57 Още Един

    22 0 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    Бавно ,но сигурно планът за завземане на християнска Европа от мюсюлманите върви напред,като много добре смазана машина...!Като тази машина се смазва допълнително и от Ръководствата на Европейските Държави...!
  • 58 Хехехехеее

    21 1 Отговор

    До коментар #56 от "Хахаха":

    Саше,мнооо си тъп...!Какво като е руска статията...?!Да не би да не е вярна...?!
  • 59 Справедливост

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    ТОЧНО ТАКА И МОГА ДА КАЖА:КЪСНО Е ЧАДО

    Коментиран от #84

  • 60 Истината

    12 0 Отговор

    До коментар #56 от "Хахаха":

    А бе ти можеш ли да четеш,или само си чешеш езика...?!Макар и статията да е руска- в нея се обвиняват - Социалистически Правителства на Франция...!Което я прави още по-правдива и още по-безпристрастна и реална...!
  • 61 Перо

    10 0 Отговор
    Соросизма и неолиберализма са пагубни за всички страни! Единствено Орбан не допусна този имигрантски,мюсюлмански тумор на обществото. Има интернационална политика по този въпрос,чрез вкарване на страните в една кошара/международни организации/ за да бъдат командвани от неолиберализма и неговите носители по-лесно! За това необвързаните страни,извън ЕС се оправят лесно,провеждайки национална и независима политика.
  • 62 Стига писахте глупости

    0 5 Отговор
    Че в Япония е забранен исляма има джамии в Осака Токио Нагоя, че май стара е от някъде 1860 мисля
  • 63 Червен Глист

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Другия с коня":

    Германия защо е пълна с турци арабски? Те не са им били колонии

    Коментиран от #78

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ДжафДжаф

    11 0 Отговор
    Питa ce в зaдaчaтa кoe e пo oбиднo! 1/Oтивaт руcкитe cпoртиcти нa oлимпиaдa, пeчeлят cъcтeзaния и мeдaли бeз дa имaт прaвo дa вдигнaт руcкият флaг и дa чуяят химнa, нo вce пaк цeлият cвят знae, чe тoвa ca руcнaци- бeли, руcи, cинeoки!!! 2. Oтивa фрeнcкият нaциoнaлeн oтбoр нa cвeтoвнo първeнcтвo пo футбoл и пeчeли титлaтa! Фрaнceтaтa, oбaчe вълчaт кaтo нacрaни пo прocтaтa причeнa, чe в oтбoрa нямa нитo eдин фрaнцузин! Тaкa или инaчe бeлитe фeрмeри oт Южнa Aфрикa прoучвaт възмoжнocттa дa ce прeceлят в Руcия, кoeтo e твърдe вeрoятнo дa ce cлучи c oглeд cитуaциятa в ЮAР! Дaли пък в cлeдвaщитe гoдини нямa дa cмe cвидeтeли нa гoлямoтo прeceлeниe нa изтoк!??
  • 66 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Нещо си противоречиш":

    Ти драскачо ходил ли си в ислямска държава Висят обесени в центъра на тра на градовете като сополи.А да отиде някой да краде или убива.А защо е забранен алкохола и всички спазват законите няма свободията като на западна Европа.Аман от такива всезнайковци
  • 67 Червен Глист

    5 4 Отговор
    Мюсюлмани в: България 12%, Русия 12%, Франция 9%, Кралството и Германия 7%. Данни на ЦРУ за 2016. България е страната с най-висок процент мюсюлмани в ЕС.

    Коментиран от #77

  • 68 Не го разбираха

    15 0 Отговор

    До коментар #35 от "Скептика":

    Още през 1991 г. казах в прав текст на мои приятели французи, че техните бивши колонии ги колонизират. Французите ме гледаха учудени и мълчаха. Те винаги са възприемали бившите си колонии като част от Франция и си мислеха, че френската култура ще промени арабите и негрите. Ама не става, още тогава съм бил прав. Лично съм изпитал гадното отношение на администрацията към източните европейци (не съм емигрант!) и толерантността към "техните" хора от колониите.
  • 69 Прав си

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "толерастията е вредна":

    След време тук ще се съберат циганите от Европа
  • 70 Моше Байдънофф

    6 0 Отговор
    това е целта :)
  • 71 Марио Ангелов

    3 0 Отговор
    Няма против, всички мингияни да отидат да живеят там.
  • 72 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Съвременната форма на Глупостта - Либералната демокрация. Само че цената която ще се плати за нея ще бъде много висока! Въпрос на време...
  • 73 Ревначуждгроб

    0 5 Отговор
    Известният орган за орални услуги на руското посолство и безбройните му шпиони "Гласове" пак ни пробутва хибридни разсейки от престъпната, деспотична действителност във вечно изостаналата в 19-ти век Педерация.
    Забавното у скимтящите русороби от "Гласове" е, че в редакцията им няма нито един с естествен пол по рождение. Хахахха, изметнати коруби, като всеки фен на североазиатската кочина.

    Коментиран от #76

  • 74 2021

    4 0 Отговор
    Българите и румънците са цвете в сравнение с тези от Алжир.
  • 75 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Другия с коня":

    Прав си.Ела да видиш и колко наследници на инките се подвизават в Испания.Хубавото им е ,че поне са католици,като конкистадорите.
  • 76 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Ревначуждгроб":

    Ти ли за джендъризъм ще говориш?Прочете ли статията?
  • 77 Ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #67 от "Червен Глист":

    Вярно е,но това са българи мюсюлмани.Нашите хора са работливи и в България и в Европа,а магребитата само пушат и пият.За щастие или не,не сме имали колонии в Африка за да се напълниме с хора от там.
  • 78 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Червен Глист":

    Питай Меркел и предшествениците и.
  • 79 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Имаше граници за да не се измъкваме":

    Изгони ги Боко,който от 20 години е във властта .Сега като сме цъфнали и вързали защо не се върнаха поне половината?
  • 80 Само питам

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Нещо си противоречиш":

    Иран-Ирак,Кувейт-Йемен,Либия- Саудитска Арабия,Турция- Сирия.Това не бяха футболни срещи.
  • 81 Само питам

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Абе ежко":

    Има ли поне едно посолство на мюсюлманска държава в Япония?След това плямпай глупости,еврогеецо.
  • 82 Глупак

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ами чети ти бре":

    Исляма и книгата коран сае забранени със закон от императора
    Как ще приемеш нещо което е забранено от закона бе
    И там до преди 50 г режеха глави за неподчинение
  • 83 Селям

    0 0 Отговор
    Без това никаква файда от умрелите коренни европейциносвен прада на хомотата. Поне с арабеските става алъж веришката
  • 84 Щом е руска..

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Справедливост":

    ..значи е лъжа. Руснаците само лъжат
  • 85 SAAB

    0 0 Отговор
    НогУ шамари го чакат оня......дет ръга баби ! :)
  • 86 Еййй

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Хахаха":

    ПУРКО . ходи в Брюксел и прекарай една нощт в Моленбек . Ако си жив на сутринта .ще си смениш мирогледа на момента .отвореняк .
  • 87 Баце

    0 0 Отговор
    В Лондон най-често срещаното име е ..... точно така, Мохамед.