ФАКТИ.БГ

По света и у нас за падишаха

Егото на Борисов може да е най-силния ни лост за влияние върху него – той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ

Публикувана: 1 Април, 2021 13:00
71 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 6231
По света и у нас за падишаха
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 64 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Анализ на Антон Бежански

Българският премиер и Вожд, Падишахът Бойко Борисов е уникална личност. Той е всестранно надарен и със завидна биография- пожарникар, каратист седми дан, шеф на охранителна фирма, футболист от отбора на „Бистришките тигри“, бивш Главен секретар на МВР и бивш кмет на София, инженер, Доктор, Генерал- Лейтенант, самобитен художник, любител на на маркови уискита, пури и красиви жени. При тези му качества и заложби е разбираемо да си пада малко нарцисист. Него го и венцехвалят- съпартийците му, приближени до ГЕРБ медии и политолози, а и европейски лидери - негови началници, което е също разбираемо, защото той никога не им създава проблеми, като онези лидери на държавите от Вишеградската четворка. Но по света, а и у нас има и авторитетни медии и личности, които имат друго мнение за него.

ЧУЖДЕСТРАННИ ДИПЛОМАТИ И ЖУРНАЛИСТИ ЗА ПАДИШАХА

Джон Байърли, в грама до Държавния секретар на САЩ от 9 май 2006г.:

"Наричан „Батман“, заради склонността му да носи изискани черни дрехи и заради внезапното му появяване на местопрестъплението. Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му.

Борисов многократно ни уверява, че подкрепя близките отношения със САЩ, включително и базирането на американски войски на българска територия".

Въпреки уличното си образование Борисов често изглежда наивен ....Бойко Борисов е непредсказуема личност с необуздана политическа амбиция.

Егото на Борисов може да е най-силния ни лост за влияние върху него – той жадува за международно внимание и особено цени одобрението на САЩ. Ние трябва да продължим да вървим по тънката линия между това, да бъдем експлоатирани от пропагандистката машина на Борисов или да отблъснем един изключително популярен и видимо проамерикански политик, който вероятно ще бъде следващият български лидер. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока".

Джеймс Пардю, Посланик на САЩ в София (2002-2005г.):

" Много добре познавам премиера Борисов и мога да ви кажа, че те двамата с Тръмп много си приличат. И двамата залагат на национализма и на един определен, груб популизъм. И двамата не обичат свободните, независими и настъпателни медии". .

Борисов създаде система с много от отличителните белези на еднопартийна държава. Той ефективно унищожи политическата опозиция в страната чрез широкото използване на сплашване, местна корупция и предполагаемо купуване на гласове на масово ниво в общностите.

Борисов и ГЕРБ контролират до голяма степен полицейската и съдебната система".

Клаус Шрамайер, зам.-посланик на Германия в София (1990-1996):

"Бойко Борисов е великолепен Пи-Ар. Той е популист, който знае как да въодушевява масите. Като Главен секретар се показваше по телевизията, но това не промени с нищо нещата. Нито едно от 200-те поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше Главен секретар.

Повечето от предложенията му не водят към никакъв „рестарт на държавата“, а са си най- обикновена козметика".

Гудрун Щайнакер, зам.-посланик на Германия в София (2006-2009):

"ГЕРБ (с Борисов) е на власт почти непрекъснато от 2009 г. насам. Елитите са същите като преди. Корупцията процъфтява с постоянно нови методи за присвояване дори на парите на ЕС".

Клаус Ернст, Германски депутат, Председател на Комитета на Бундестага по икономика и енергетика:

"Най-големият проблем в България е корупцията и пълзящото премахване на правовата държава и разделението на властите, до което води автократичното поведение на министър-председателя. Пред ЕС той се представя в най-прекрасна светлина, а в същото време изглежда, че си сътрудничи с корумпирани олигарси.

Борисов се опитва да запази властта си. Той и приближени нему олигарси контролират медиите. Съдебната система вече не е независима, тя се подчинява на интересите на Борисов и е под негов контрол. Тъкмо по този начин той обезличава демократичните институции и разделението на властите"

Кено Версек, политически наблюдател в „Шпигел”:

"Законът е това, което казва и заповядва Борисов. Понякога е достатъчно телефонно обаждане или СМС".

Мелик Кайлан във „Форбс“, относно изборите на ГС на ООН, 6 октомври 2016г.

"Името му е Бойко Борисов – дълбоко посредствен, дори тъп , интригант-сървайвър, съвсем в политическите традиции на региона".

Ян Пул, сп. "Шпигел":

"Името му е еманация на цялата политическа система, свързва се с корупцията, несправедливостта, липсата на демокрация и прозрачност, злоупотребата с власт, непотизма и унищожаването на природата. Системата на Борисов превърна България в най-бедната страна в Европейския съюз, а заедно с това - и държавата с най-бързо топящо се население в света".

Клеменс Ференкоте, кореспондент на мрежата обществено-правни медии в Германия ARDг:

"Бойко Борисов, който с малки прекъсвания управлява като премиер от 2009 година насам, представлява за много хора в най-бедната и корумпирана страна в ЕС олицетворение на непробиваемата сякаш симбиоза между власт, олигархия и подкупност".

„Франс Прес“:

"Последната приумица на този гигант с бръсната глава са видео включванията във Фейсбук от неговия джип 4х4, с който той обикаля България, среща се съгражданите си и възхвалява инфраструктурните проекти, които в тази бедна страна се финансират с европейски пари....Според неговите критици, Борисов се интересува единствено от политическото си оцеляване и не върши нищо друго".

Андреа Беер, в репортаж за германските обществено-правни радиостанции в системата на ARD, озаглавен „Силно его, воля за власт и параноични теории":

"В началото на репортажа журналистката представя звукова картина от обиколките на премиера с джипката по строящите се магистрали и разговорите му с хората и казва: „Посланието е ясно: този мъж управлява не само едно моторно превозно средство, а цялата държава".

Алекс Баркър, Кореспондент на "Файненшъл Таймс" в София:

"Бойко Борисов, премиер на България, има склонност към пури, олигарси и популистка политика“.

Френското списание "Поан" в очерк под заглавие "Бойко Борисов - европейският каубой": декември 2020г.

"След 11 години на власт каубоят на Балканите може да се похвали с жалки постижения. На първо място с най-високото равнище на корупция и бедност в ЕС. Накрая със сриващи се чуждестранни инвестиции, сведени до 1 млрд. долара, след като през 2008 г. са били 8 млрд.".

Списанието отправя упрек към европейските ръководители: „Макар и затънал до уши в една дузина корупционни скандали, българският министър-председател продължава да е приеман и търпян от Брюксел“.

БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, ЖУРНАЛИСТИ И ПУБЛИЦИСТИ ЗА ПАДИШАХА

Цветан Цветанов, Бивш зам. -председател на ГЕРБ:

"Егото му е толкова силно изразено, че освен него никой друг не може да бъде начело. Това всички го усещат и признават. Но от страх никой не смее да каже истината за това, което се случва....От 2014 година насам Борисов се бори единствено за едно- да остане на власт“.

Валери Симеонов, Председател на НФСБ, Вицепремиер на Бойко Борисов,

19 ноември 2017г.:

"Той (Бойко Борисов) продължава да се държи в политиката като самовластен, като властелин, като едноличен лидер".

Тома Биков, Депутат от ГЕРБ

"През 2012г. като член на Движение България на Миглена Кунева:

Бoриcoв нe e диктaтoр. Тoй e кaрикaтурa нa диктaтoр. Втoрoтo нe e пo-мaлкo врeднo oт първoтo. Тoзи чoвeк дoтoлкoвa cи e пoвярвaл, чe e зaбрaвил кoй e и oт къдe идвa. …Oбeщaвaм ви, чe щe нaпрaвя кaквoтo зaвиcи oт мeн Бoйкo Бoриcoв, никoгa пoвeчe дa нe ceднe в крecлoтo нa миниcтър-прeдceдaтeля".

Бoриcoв нямa изхoд – или oщe eдин мaндaт прeмиeр, или дa бъдe cилнo рaзcлeдвaн. Имa шaнc тoй дa бъдe първият прeмиeр, кoйтo щe лeжи в зaтвoрa“.

Деница Сачева, Социален министър в кабинета на Падишаха

През 2013г., когато е кандидат за депутат от ДСБ :

„България стана полицейска държава. Неведнъж съм казвала, че когато някой идва от силовите структури, ние от него не може да очакваме нещо друго, освен силов ред...Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии".

Яне Янев, Председател на партия РЗС, бивш съветник в кабинета на Падишаха по корупционните въпроси през 2015-2017г.

През 2011г. издигна около 100 билборда в страната с мото „Ще уволня Бойко Борисов“

Антон Тодоров, бивш депутат на ГЕРБ през 2017г.

През 2013г. публикува книгата „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите”, в която пише:

"Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".

Методи Андреев, депутат от ГЕРБ през 2014- 2017г.

6 септември 2020г.:

"Вceки eдин диктaтoр ce cтрaхувa oт врeмeтo, кoгaтo вeчe нямa дa e нa влacт. Бoриcoв oттук нaтaтък нe прaви вeчe нищo в имeтo нa държaвaтa. Вcичкo гo прaви в имeтo нa coбcтвeнoтo cи oцeлявaнe

19декември 2020г:

"Вождът е един и той се нарича Бойко Методиев Борисов. Той е първият партиен и държавен ръководител на нашата диктатура – България. Това е най-тоталитарното управление, което сме имали от началото на демокрацията".

Александър Йорданов, бивш председател на Народното събрание, евродепутат от квотата на ГЕРБ

На17 октомври 2018г. на конференция на тема„Хибридните заплахи: мит или реалност?, в края на дискусията казва за премиера Бойко Борисов:

„Ние имаме в момента премиер, който е премиер-мимикрия. Той се нагажда, нали, към ситуацийката, към момента, говорене към момента - някой нещо казал, т’ва… Някой трябва да го посъветва, аз нямам контакти – да спре да се хвърля и да прегръща разни европейски лидери. Отстрани това е не само просто не по протокол, некултурно е просто".

Мартин Димитров, бивш председател на СДС и бивш депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор на ГЕРБ

29 ноември 2020г.:

"В "Дневник" прочетох цитати от интервюто му във "Франкфуртер алгемайне цайтунг". Това не е интервю на премиер, това е интервю на примат. Мутренско говорене, просташко говорене, говорене на един абсолютно пропаднал човек".

Ренета Инджова, бивш министър председател на България

"Тaзи кaриeрa, кoятo eдин пoжaрникaр прaви, кoятo днec oбaчe e eднo клeймo зa нac, зaщoтo нямaшe ceриoзeн cвeтoвeн вecтник или мeдия, кoитo дa нe нaпрaвихa прoфил нa тoзи диктaтoр.

Ниe щe ocтaнeм зa дългo врeмe c клeймoтo нa cтрaнa, кoятo e oтглeдaлa тaкъв eкзeмпляр".

Димитър Луджев, бивш вице- премиер в правителството на Димитър Попов

"Борисов е един страхлив профан, който в нищо не вярва, вярва само в собственото си аз.

Борисов е събирателен образ на ГЕРБ - човек без обществена биография, без елементарна подготовка".

Д-р Николай Михайлов , психиатър, бивш депутат от СДС и ДСБ

"Отношението към него е леко двойствено, но общо взето той е един политически анекдот.

Бойко Борисов е една очевидна политическа аномалия и управлява по корумпиран образец, той има алтернатива в лицето на хора от т.нар. градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници".

Проф. Искра Баева

"Искахме демокрация от западен тип, стигнахме до Борисов. За това ли мечтахме?

Докато решаването на всички проблеми зависи само от една личност, пък била тя и Бойко Борисов, страната ни е и ще бъде авторитарна държава.

Когато говорим за българската демокрация, то тя не може да бъде наречена по друг начин освен „фасадна”. Една фасада, зад която се крие един откровено авторитарен лидер като Бойко Борисов".

Проф. Иван Ангелов

"Следва да кажем, че сме премиерска република. Защото у нас става само това, което нареди премиерът.

Кеворк Кеворкян, Журналист, Публицист

Той е много ловък в играта с простолюдието, ако го оставиш, по цял ден ще се снима с баби-почитателки – и ще ги слуша, как го молят да управлява още хиляда години.

Държи се като Стопанин на Държавата – независимо дали открива някоя дребна пречиствателна станция или натиска копчето на някой нов рентгенов апарат".

Иван Бакалов, журналист, публицист

"Имaмe имитaция нa дeмoкрaция, зaд кoятo cтoи личeн рeжим. Тoй избирa главни прoкурoри, тoй рaздaвa футбoлни oтбoри нa oлигaрcи, тoй рaздaвa вecтници нa oлигaрcи, зa дa ги издържaт, кaрa ги дa купувaт тeлeвизии, зa дa рaбoтят зa нeгo".

Илиян Василев, политически анализатор, бивш посланик в Москва

"Той е всякакъв, с всеки олигарх, стига да остане на власт.

Той е автократ, купи всички и владее медии, решен е да пази властта и парите си на всяка цена, без никакви морални задръжки.

Въпросът за свалянето му от власт е Хамлетовски - да бъдем или да не бъдем?".

Валентин Хаджийски, Политически наблюдател

"Врeдитe зa Бългaрия oт мнoгoгoдишниoтo ѝ нeщacтнo cъжитeлcтвo c Бoриcoв ca oгрoмни. Тoй прeвърнa живoтa нa мнoзинcтвoтo бългaри в aд. Упрaвлeниeтo му и caмoтo му бeзумнo дългo прeбивaвaнe в и oкoлo влacттa, в cвeтлинaтa нa прoжeктoритe, нe caмo дoвeдe дo икoнoмичecкa кaтacтрoфa, мизeрия, рaзрухa нa инcтитуциитe, зaкoннocттa, и дo oбщa дeмoрaлизaция, oмрaзa и рaздeлeниe cрeд бългaритe".

Георги Атанасов, Журналист, Политически наблюдател

"В процеса на това десетилетие бе създаден олигархичен, еднопартиен монопол. Тъжната клоунада започна с култа към лидера, наследил тоталитарната непогрешимост на Вълко Червенков и Тодор Живков".

Светослав Терзиев, Журналист

При него, както и при Бай Ганьо, запасът от чужди думи е оскъден. Затова много интензивно използва речника на тялото - жестикулира, здрависва се силно, прегръща, целува.

Красина Кръстева, Журналист

"Самият Борисов е ярък пример за потъпкване на парламентаризма. Предполага се се премиерът да обявява важните за държавата решения в Народното събрание – нали сме парламентарна република. Но той никога не го е правил".

73-годишната баба Стойна от Старческия дом в столичния квартал Зона Б5 на антиправителствен митинг на 7 декември 2020г. на въпрос на журналисти защо протестира:

„След 15 години в България няма да има нито един българин. Бойко по този начин българският народ ще го унищожи. Продаде тока, водата, земята, ние къде ще сме? Какво си мислят те? Защо не спрат да крадат? Да дадат малко на народа, на младежите, а не да вървят по чужбина, за да са слуги. Това е безсрамен човек. Мен, робинята, ме водят на 119 лв. Това ли заслужих? А сега съм един парцал, Бойко си трие всеки ден краката в мен. Бойко, нямаш ли срам? Нямам пари да си купя хляб.“

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 64 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
БАЙ Х@Й‼
1 Отговор
Не седми, а ДЕВЕТИ ДАН ‼

Коментиран от #7, #17, #51


Оценка:
-45 +5

русенец
2 Отговор
Така е! Доста е надарен, има две кофи с топки в гащите. Е, хубаво щеше да има и нещо в главата си, ама нейсе!

Коментиран от #27, #71


Оценка:
-4 +56

анонимен
3 Отговор
Да го изритаме от ПОЛИТИКАТА...

Оценка:
-2 +78

шорош
4 Отговор
Какъв падишах е този ибрикчианин,а стига с клишетата на Кеворкян!

Оценка:
-2 +56

Работа работа работа
5 Отговор
Народа не ме обича, а аз съм егати пича!

Оценка:
-5 +53

Софянец
6 Отговор
Изритваме го на 4 ти и после затвор.

Оценка:
-1 +69

БАЙ Х@Й‼
7 Отговор

До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":


Какъвто е нямал дори Брус Лий‼ Какъвто нямат дори Бан Клод Ван дам и Стивън Сегал‼

Коментиран от #13, #23


Оценка:
-1 +36

РЪМПО
8 Отговор
абе.... да не си на негово място, лошото е ,че покрай него и фамилията му ще плаща а те ......

Оценка:
-17 +8

9
Този коментар е премахнат от модератор.
платена статия
10 Отговор
тоя сайт явно получава някакви пари, за да подменя управляващите бандити с нови гладни бандити.
Браво!

Коментиран от #35


Оценка:
-38 +4

доган
11 Отговор
Тиквата е на ясно че не го ли изберат заминава за дълго в Белене!

Оценка:
-3 +39

Играч в живота
12 Отговор
В България има един "сектор" , който като си "набележи" определени хора, иска да имат точно нищо - да нямат много пари, семейства, успехи в живота и "др" !
Не е нормално този секто да го има !

Оценка:
-0 +19

БАЙ Х@Й‼
13 Отговор

До коментар #7 от "БАЙ Х@Й‼":


Жан-Клод Ван Дам*/ изв.

Коментиран от #19


Оценка:
-1 +12

14
Този коментар е премахнат от модератор.
Българка
15 Отговор
Страхотна статия! Докато я четоях ме побиваха тръпки на срам! Срам, че 12 години това същество позволихме еднолично и тиранично да ни "управлява"- разбирайте краде, рекетира, унижава, запушва устата .....
Краят на тоя срам се вижда!
Хора на 04.04. да си изчистим от боклука държавата!

Коментиран от #29


Оценка:
-2 +57

истина е
16 Отговор
След като мисирките спряха да говорят , тъй като тиквата им заповяда , заговориха истинските медии за най-крадливият и корумпиран политик в света

Оценка:
-1 +37

БАЙ Х@Й‼
17 Отговор

До коментар #1 от "БАЙ Х@Й‼":


ПОСТАВЯНЕТО НА МИНУСИ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ИСТИНАТА ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼

Коментиран от #26


Оценка:
-3 +20

Д-р Николай Михайлов
18 Отговор
Политически анекдот.

Оценка:
-1 +13

бостана с тикви
19 Отговор

До коментар #13 от "БАЙ Х@Й‼":


боко е учил срб-специализиран ръкопашен бой,който се превежда за по-точно-сам реве за бой!

Оценка:
-1 +22

чекмеджиев
20 Отговор
"Бoйкo Бoриcoв e вeликoлeпeн Пи-Aр. Тoй e пoпулиcт, кoйтo знae кaк дa въoдушeвявa мacитe. Кaтo Глaвeн ceкрeтaр ce пoкaзвaшe пo тeлeвизиятa, нo тoвa нe прoмeни c нищo нeщaтa. Нитo eднo oт 200-тe пoръчкoви убийcтвa нe бeшe рaзкритo, дoкaтo бeшe Глaвeн ceкрeтaр.

Пoвeчeтo oт прeдлoжeниятa му нe вoдят към никaкъв „рecтaрт нa държaвaтa“, a ca cи нaй- oбикнoвeнa кoзмeтикa".

Оценка:
-2 +19

Ццц
21 Отговор
Разликата между Бойковата и реалната истина е толкова огромна, че на практика е диагноза.

Оценка:
-1 +28

вуйчо Ваньо
22 Отговор
Идва 04.04. Истината е само в №28.Всичко друго,като тия писаници е само злоба и завист.Сухарите не могат да са атрактивни и харизматични.Факт.

Оценка:
-24 +3

Просветен илюминат
23 Отговор

До коментар #7 от "БАЙ Х@Й‼":


Попитали Брус Лий какво му е мнението за коланите в каратето и степените според които те са различни?
Той погледнал кръста си и отговорил:
-Освен да ми държи панталона да не падне,не виждам за какво друго може да ми послужи.

Коментиран от #30


Оценка:
-0 +20

гост
24 Отговор
ДНЕС ПЪРВИ АПРИЛ Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ДЕН НА БОЙКО БОРИСОВ. ТОЙ Е ПО-НАЙ-НАЙ МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА!!!

Оценка:
-1 +34

ИВАН
25 Отговор
Само заради американските бази и военни - този е заслужил затвора - национален предател .... ама и следващите да внимават, та да не му правят компания в някоя тясна килия

Оценка:
-1 +21

БАЙ Х@Й‼
26 Отговор

До коментар #17 от "БАЙ Х@Й‼":


‼‼‼Треньорът на Бойко Борисов: Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука‼‼‼

Оценка:
-1 +19

123
27 Отговор

До коментар #2 от "русенец":


А при теб сигурно ни топки,ни глава

Коментиран от #44


Оценка:
-10 +1

Doni Brasko
28 Отговор
Тоя измекярин е срам за българския народ. Национален предател.

Оценка:
-2 +22

и къде
29 Отговор

До коментар #15 от "Българка":


точно те побиха тръпките не разбрах?

Оценка:
-15 +1

Чък
30 Отговор

До коментар #23 от "Просветен илюминат":


По-принцип Бурус Лий казва , че каратето е шитня в сравнение с кунг футо !

Оценка:
-2 +2

Gazoo
31 Отговор
Съд и затвор за наглеца.

Оценка:
-1 +13

оня с коня
32 Отговор
Тази статия има за цел да Демотивира/откаже/ Избирателите да гласуват за Борисов.И както няма Безплатен обяд,така и за Статията Е ПЛАТЕНО от Някой.АКО ОБАЧЕ ББ бъде ОТНОВО ИЗБРАН при това със СМАЗВАЩО Мнозинство на Изборите,ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ Авторът Хонорара си заради Неубедителните си Драсканици,т.е. за "Калпава работа"?

Коментиран от #42, #43, #57


Оценка:
-22 +2

Исус Христос
33 Отговор
Чудя се как ще живеете след 04.04. като видите че пак той печели.Сега се съдирате от писане по сайтовете,а какво ли ще е после?

Оценка:
-17 +4

34
Този коментар е премахнат от модератор.
35
Този коментар е премахнат от модератор.
САЩ
36 Отговор

До коментар #34 от "AААХАААААААААХААА.....ПА НОГО..ЧЕНГЕДЖИЙ":


И нас ли наричаш комунисти ?

Оценка:
-1 +6

Е К
37 Отговор

До коментар #34 от "AААХАААААААААХААА.....ПА НОГО..ЧЕНГЕДЖИЙ":


Не се напиняй излишно , е ЕС диктаторчета тип ала лукашенко кадафи или садам , като беглеца с чекмеджето не хващат декиш :)

Оценка:
-0 +7

далай лама
38 Отговор
Да бъдем готови да отвоюваме правата си след гигантската манипулация вдругиден.Хора,Бдете!

Оценка:
-0 +17

съгласен
39 Отговор

До коментар #34 от "AААХАААААААААХААА.....ПА НОГО..ЧЕНГЕДЖИЙ":


Най-успешния в оглявяването на всички негативни класации може ..

Оценка:
-1 +9

40
Този коментар е премахнат от модератор.
сара
41 Отговор
Много добър материал !

Оценка:
-1 +13

ку куу
42 Отговор

До коментар #32 от "оня с коня":


Тиквата до сега никога не е имал мнозинство , че сегали щял да има смазващо мнозинство , ейй това да си гербераст си е диагноза :))

Оценка:
-1 +11

43
Този коментар е премахнат от модератор.
русенец
44 Отговор

До коментар #27 от "123":


Нямаш потенциала да прецениш дали имам глава, но пък можеш да оцениш топките ми, най-вече на вкус.:)

Оценка:
-0 +5

ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК
45 Отговор
МАЧКАЙ БЕЗМИЛОСТНО ПРЕСТ'ЪПНАТА , АНТИ-БЪЛГАРСКА И РУСОРОБСКА ЧЕРВЕНА Г-ЕЙ МАФИЯ ,...НИКАКВА МИЛОСТ!
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СМЕ СЪС ТЕБ

Коментиран от #59


Оценка:
-17 +1

ЧЕСТИТА 25 ПОРЕДБА ИЗБОРНА ПОБЕДА
46 Отговор
БОЙКО,..И ...4-ти ПОРЕДЕН ИСТОРИЧЕСКИ МАНДАТ!
СЪД И ЗАТВОР ЗА УШАТИЯ БОК'ЛУК-ДЕ'БИЛА,,..РЕЗИДЕНТ НА КГБ,..СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗА ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПРЕСТ'ЪПНИЦИ ОГР'АБ'ИЛИ И ФАЛИ'РАЛИ НАШАТА РОДИНА!
ВЪН ИЗМ'ЕННИ'ЦИТЕ-РУС'ОРО'БИ ОТ ДУНДУРКОВ 2,...ВСИЧКИ МУТРИ....ВЪТРЕ,..ВЪТРЕ У ДРЪНГОЛНИКА

Коментиран от #49, #67


Оценка:
-16 +4

47
Този коментар е премахнат от модератор.
Всичките,
48 Отговор
Изброени българи, дали мнението си, за Борисов , не заслужават моето доверие... Така, че....

Оценка:
-5 +0

гост
49 Отговор

До коментар #46 от "ЧЕСТИТА 25 ПОРЕДБА ИЗБОРНА ПОБЕДА":


ЛЕКООО-ЩЕ СЕ ЗАДАВИШ!

Оценка:
-2 +3

ПЕНКО
50 Отговор
ПРИ БЕЖАНСКИ АНАЛИЗ Е С ДВЕ Л-та !!!!!!!

Оценка:
-0 +0

51
Този коментар е премахнат от модератор.
ПСР
52 Отговор
Уви-да,точно такива са нещата.
Срам,позор и мъка за един свестен в миналото,Народ.
Изберете Го отново!

Оценка:
-2 +5

И това му е
53 Отговор
подарено. На този примитивен тип всичко му е фалшиво. Не напразно Доган на националната конференция на ДПС охарактеризира 🎃 с една дума TAPAK (на латиница, заради цензурата в сайта). Най-силно се ядосвам, когато пишат, че това го вно има черен колан по карате (трениралите Киокушин карате в края на'80-те и началото на'90-те ще разберат за какво говоря). Този смешник няма едно кумите в живота си, а дори не може да се доближи до нивото на Асен Асенов, Емо Костов, Захари Дамянов...

Оценка:
-0 +10

1357
54 Отговор
Ето ,кой е с вдигнат юмрук.Гледайте и не пишете глупости за Президента Румен Радев.Вдигнатият юмрук е на комуниста Бойко Методиев Борисов.Той и Герб са партия на БКП/БСП.Каква е разликата между Герб, БСП и ДПС-няма разлика.Майката и бащата са едни-БКП.

Оценка:
-1 +13

Анонимен
55 Отговор
На 04.04.21г да изритаме този примат от власта,иначе лошо ни се пише следващите години.Тези в държавата който стоят зад държавните бюра и си чоплят ноктите и чакат тоя про....ст селяк да им подхвърли по някой грош за да си траят и да блеят като стадо овчици,малко да вземат да се позамислят за цялостната картинка сега и занапред и на 04 да направят правилния избор а не да провалят своето бъдеще бъдещето на децата си на близките си за жалките подхвърлени като на слуги 30 гроша повече.Имайте чест!

Оценка:
-1 +10

Мишо
56 Отговор
Гласувайте за Корнела, Славчо и Черепа и ще видите тогава какви ще ги ядете.

Оценка:
-11 +0

57
Този коментар е премахнат от модератор.
Анонимен
58 Отговор
Бойко ценял САЩ. Правилно. Жена му е там. Други ценят?, защото децата им са там. Нищо не ни свързва с България. Ще гласуваме, няма да гласуване си е на хората. Кой за кого. Избор голям. Но земята ви чака. Като по ютюб с модерни машини, компютри се бере без човешки ръце ябълки, неизвестно е за младите. Китай имат, но и създават, работят, и едва ли им е до политика. Те се борят всички за кокала, а на вас... Като напусниш България, бб, нинова ли плашите. Днес бб нинова.. И след това ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с бойко, а вие ще останете с мечтите си за светлото бъде. Не за всички, но за някои де. Работа работа работа, но в бг от работа гърбав ставал богат не ставал. В шивашката фирма, нищо че си учил но след изгонване... Ти иска турчина от турция, женен за тукашна туркуня 8000 броя за 19 часа и ако ти хвърля ножицата и утре да те няма на шивачките. И затова ББ ще соечели, защото някои мислвши се за нещо много, от рода на кокони имат страх да не изпуснат стола. Беше сигурно при соца, но вече липсва и все повече ще е така, учителки преди повече от 10 г останаха без работа в шивашките фирми. Унизително няма. Готовите пари свършват бързо, освен милионите ви

Оценка:
-2 +0

Грешиш
59 Отговор

До коментар #45 от "ЕЕЕЕ...ВЕЛИК СИ БОЙКО, НАИСТИНА ВЕЛИК":


Народа го е срам от главанака

Оценка:
-1 +2

Нерегистриран
60 Отговор
Те си слагат техни хора навсякъде. Същото си бе при Т. Ж. С някои изключения. То и връзките един по един на българите умират. Ако ги нямаха братовчедите дори ори соца доктори. Можеха да умрат. Идват други. Кой ще вземе при съсиреци, по 9 часа операции. Здравеопазването в провинцията е плачевно. Но никой не мисли за народа. Лекари, юристи покойници. А тези горе именно за това се борят. Колкото повече толкова по добре. Хвърляли са на масажи на хора работещи в сифия от провинцията депутатка хилядарка. Сподели ми майката. Едно село е България, всичко се знае. Отбиваме си времето, не че ни е, който и да е, нали ги виждам комунистите разделени на 2,едните за 28 другите 4,държи лисчето 28 и разговарят си 4 и млъкват, ако някой мине покрай тях, на скамейката.

Оценка:
-0 +0

Четец
61 Отговор
Бойче, мога ли да гласувам за твоят приятел Цветанов и Вълневи, 21, дай съвет. Или за Герб, но да зачеркна преференцията на адвокатката ирина репуц с 5 дечица, на Марешки. Или Илийчо.

Оценка:
-1 +1

62
Този коментар е премахнат от модератор.
Аноним
63 Отговор
ГЕРП ще ви отнесе на изборите пак отново

Оценка:
-6 +1

Четец
64 Отговор
Или учителката и др. На Трифонов

Оценка:
-2 +0

Айшето
65 Отговор
Ние си знаем, кой ще победи. 2 запалки, караянчева и красивото маце михалевска. Да му мислят, слави, валери, изправи се мутри.. 3 дпс. И те се борят за 4.

Оценка:
-3 +0

112
66 Отговор
Ако чакаме с баба ми фатме досега да ни нямате на тази земя, а в църната. Тялом сме в България, духом сме, кой в Турция, кой на запад при близките си. Баба фатме сутрин става в 5 и вечер си ляга в 12 часа. Като гласувам я ми кажи за амет, ще станали повече от краварка. Няма, е и. И месо не давам. Колим и ядем една сурия деца имам, внуци и всичко интелигентно, ннай големият майстор строител, скъпо в сф, но.. Кой има златни ръце не чака на юмруцихохо, ако иска бб да му пратим по икон в Банкя, да знае, че вие можете зло на добрите и трудолюбивите, но те никога, нито баба ми фатме, нито бай драган. Мално са но ги има. Работят, крадат ги, работят и пак ги крадат и не се отказват и плашат от работа градинарите, овчарите, свинарите, градинарите, нищо, че са много над вас по ум и образование. Думата Човечност отсъства Борисов, при някои хора. На идея си нямам, защо, уж не държали за парите, а като видят баба ми фатме и бай драган че имат, полудяват. Амет ни е на сърце, всичко друго е фалшификат.

Оценка:
-2 +0

гост
67 Отговор

До коментар #46 от "ЧЕСТИТА 25 ПОРЕДБА ИЗБОРНА ПОБЕДА":


Честит първи април ТОЛУПЕ!Песни ще се пеят за тебе ,в киното ще те дават а и в цирка!

Оценка:
-0 +3

Gowko
68 Отговор
Добре ще ни е за поука.Този тип за никога да не го избираме.Добре ни е за да го поучим.Та за десетилетия такова уродливо същество да не се възкачва на властта.

Оценка:
-0 +0

69
Този коментар е премахнат от модератор.
Лустрация
70 Отговор
Съд и затвор за комунисти ченгета отДС и бандити

Оценка:
-0 +0

Селянин
71 Отговор

До коментар #2 от "русенец":


И за Путин така пишат говорят ама си го обичаме Имали човек които да е обичан от всички Никои не обича хора по силни от себе си Затова само завижда и обижда

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


ТОП 5