Last news in Fakti

16 Април, 2021 20:30 4 518 68

Новата власт трябва да изтръгне България от ръцете на "разбойниците"

  • българия-
  • слави трифонов-
  • герб-
  • бойко борисов

Това е големият тест пред новия парламент и новото правителство, каквото и да е то

Новата власт трябва да изтръгне България от ръцете на "разбойниците" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новата власт в България е длъжна да се противопостави на мутренските метастази. Длъжна е да покаже нагледно, че властта не е в ръцете на бандити, разбойници и най-обикновени измамници. Коментар от проф. Евгений Дайнов:

В рамките на последните 48 часа от властването на ГЕРБ стана ясно, че:

- на последното си заседание МС е гласувал да даде на концесия последния незавладян от мутрите емблематичен плаж: този на река Велека в Синеморец;

- без да е налице съответната документация или да е премината съответната процедура, някакви смъкнали се от север хищници разорават плаж Смокиня край Созопол, за да построят огромно заведение тип „Слънчака”. Това ще осигури плацдарм за настъплението на юг на цели орди мутри, изгладнели покрай потъването на „Слънчака”;

- на страницата на повереното му Министерство на околната среда и водите министър Емил Димитров се хвали как нарушава защитения статут на парк Рила, като навлиза в него с цял взвод моторни шейни, напълно забранени в такива територии.

В чии ръце е България

Тези новини следват по петите други новини от предната седмица - като например опрощаването на концесионна такса на концесионера на летище София, потайните опити да бъдат сменени директори на емблематични болници, както и бетонирането на хора на ГЕРБ в енергетиката и другаде.

Имаме нов парламент, който може и трябва незабавно да спре поне тези безобразия и да инициира преследване на виновните. Защото това е тест. Окопалите се навсякъде мутри открито демонстрират, че реалната власт остава в тях, независимо от всякакви избори. Изборите обаче излъчват нова власт, поне в демократичните държави. И тази нова власт е длъжна да се противопостави на мутренските метастази на старата. Длъжна е да демонстрира нагледно, пред всички граждани, че властта е в ръцете на суверена, а не в ръцете на бандити, разбойници и обикновени измамници.

Нещо повече. След като се оправи с тези последни нахалства на Борисовите хора, новоизбраната власт е длъжна в най-кратки срокове да премине към решително контранастъпление на принципа „законът срещу нарушителите”. За по-голяма нагледност ще дам пример с Черноморието как може да изглежда това.

В последните години настъплението на мутрите и на бетона бе забавено и на практика спряно на юг от Бургас. Колкото по-дълбоко на юг се намира човек, толкова повече запазена природна среда вижда. На север от Бургас картината е точно обратната: един безкраен „Слънчак”, започващ от северните квартали на града и продължаващ без прекъсване (с изключение на едни 300 метра преди Ахелой) до Обзор. Голяма част от строителството в този безкраен бетонен ред е незаконно. Голяма част е нищожно поради нищожността на първоначалната сделка - актуването на публична държавна собственост в частна такава, с оглед последващо предоставяне на мутрите.

Контранастъплението на новоизбраната власт можем да си представим така: тръгва се от, да речем, Резово и се разчиства в северна посока, докато се стигне до Тюленово. Всичко незаконно да бъде изравнено със земята, като природната среда бъде възстановена в първоначалния ѝ вид за сметка на нарушителите. Прецедент има. Природната среда се е възстановила напълно край Варвара, където допреди няколко години се издигаше незаконното вилно селище „Златна перла”.

Представете си сега същото във всяка друга сфера: енергетика, инфраструктура, горите и земеделието, правосъдие и вътрешен ред, здравеопазването, разходването на публичните финанси, включително европейските. И така нататък.

"Такава държава по нищо не се различава от шайка разбойници"

Както пише Августин Блажени: "Една държава, в която няма справедливост, по нищо не се различава от шайка въоръжени разбойници". А "въоръжените разбойници" са все още на власт и го демонстрират всеки ден, предизвиквайки както закона, така и новата власт, посочена от суверена.

Време е за справедливост. Държавата трябва да бъде изтръгната от ръцете на "разбойниците" и превърната в арена на справедливостта. Това е големият тест пред новия парламент и новото правителство, каквото и да е то.

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

    16 55 Отговор
    МАЙ Я ДАДЕ НА...РАЗБОЙНИЦИТЕ.....

    Коментиран от #8, #59

  • 2 Вижте ги

    69 16 Отговор
    Вижте ги селяните от ГЕРБ колко са изнервени. Тропат като малки деца по чиновете. ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА. В УПРАВЛЕНИЕТО САМО 4 ГОДИНИ, ЗАЩОТО СЛЕДВАТ НЕОБРАТИМИ ИЗМЕНЕНИЯ В МОЗЪКА. ДЪРЖАВНАТА КОПАНКА СЕ ОСЛАЖДА И СТАВАТ ОПАСНИ ЗА ДЪРЖАВАТА.

    Коментиран от #60

  • 3 браво

    43 12 Отговор
    Само поздравление за ДВ. ,защото България стана първата страна в ЕС. със законно правителство на мафиоти
  • 4 реалистъ

    63 10 Отговор
    Шайката власт не пуска, готова е и гражданска война да предизвика с платени Стъкита, чакали и мутри. Бъдете готови за всичко!

    Коментиран от #21, #61

  • 5 Бацо

    36 9 Отговор
    С шкаф при Ставри
  • 6 ваш голям фен

    37 15 Отговор
    Слави Слави ... ти трябваше да си човека който да направи промяната, ти трябваше да си човека който да направи България една държава по-добра за живеене, ти трябваше да си човека който да вдигне България от дъното на всички срамни и гнусни класации, а какво напрахите ? Показахте колко големи простаци сте, жалко

    Коментиран от #13

  • 7 30 години

    23 4 Отговор
    наблюдаваме как парламентарната република в територията не работи. И продължаваме на принципа - тъп , но упорит. От 1400 години, само 30 години сме били парламентарна република.
  • 8 Чичо

    13 21 Отговор

    До коментар #1 от "ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ":

    За фатмака нещо нема ли да кажеш или жипчо бибиткоф не дава 😂
  • 9 Тиква

    27 7 Отговор
    Дойче Веле! Кой ви пуска тук не знам. Напишете кой измисли името Герб! Бяхте Вие и една фондация и се хвалихте преди 2 месеца.

    Коментиран от #50, #62

  • 10 Братиню

    17 6 Отговор
    Жипкаджоята кога ще влиза в Еврохолд?
  • 11 нов парламент

    20 6 Отговор
    Цял ден се чудя каква е тази българска орис -
    проклятие ли е, що ли, та в тази историческа сграда , влизат какви ли не мутри.
  • 12 провинциалист

    13 32 Отговор
    Я не обиждай старата власт! Бойко колкото магистрали е поръчал, Слави не може да изшмърка...
  • 13 Лейка

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "ваш голям фен":

    Дано те стигне и да си в Парламента с Ковид. Аман от прост@ци цял ден
  • 14 Джордж Оруел

    9 4 Отговор
    Видяхме републиката на животните! Сега чакаме прасетата да станат по - равни!
  • 15 розово

    15 4 Отговор
    Да не забравяме че е така тридесет години а не само последните десет.
  • 16 име

    16 5 Отговор
    нали никой не е забравил поведението на слави когато за последно му гостуваше борисов. сега ще бъде същото....чалгаря няма топки. има нещо друго...
  • 17 Хаджигенов е

    23 13 Отговор
    защитник на престъпници, Станислав певецът на мутрите, Манолова трайно обвързана с братя Галеви и т н., Нинова на 28 години придобива ТЕХНОИМПЕКС, по кой начин?! КОЙ Е С МОРАЛ ОТ ТЕЗИ, ОТ КОИТО ОТЧАКВАМЕ ПРОМЯНАТА?!

    Коментиран от #26

  • 18 Давид

    16 11 Отговор
    Новата власт е сорос и цру. Чалгара започна с празни приказки и шоу. Края ще му е по кратък от на мутрата на дс Бойко Борисов. На българите им омръзна от продажби и и крадци работещи за чужди държави.
  • 19 Майна

    15 4 Отговор
    Това от ДВ.., СТИГА ,БЕ...КОЙ КРЕПЕШЕ ТАЗИ МАФИЯ ДО ПОСЛЕДНО,А ...???ЩЕ ИЗТРЪГНЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ РЪЦЕТЕ НА ГРОП!!!
  • 20 Ааааа

    13 18 Отговор
    Това е най-злобния и ниско образован парламент до сега.Стари к...и нов бардак.

    Коментиран от #34

  • 21 суровицата

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "реалистъ":

    ами ако изрежа стъкито и му спукам тиквата,той веднага ще изтича при боко да му хленца,че е политически репресиран като мирно протестиращ!
  • 22 Наблюдател

    25 6 Отговор
    Господин Дайнов полека-лека премина на другия бряг, но иначе е съвсем прав. Като гледам как депутатите на Герб със зъби и нокти бранят "благодетеля " си, страхувайки се да не си загубят хляба/далаверата/, Това само потвърждава тезата на професор Дайнов.

    Коментиран от #47

  • 23 Кой68

    9 16 Отговор
    Като гледам "новите" !!!
    Това ще е реваншизъм който започна от първия ден ..
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КИРЛИВ ПОМИЯР

    24 6 Отговор
    Cтрaхливeцът Бoйкo Бoриcoв днec нe дoйдe – зa пoрeдeн път. Шoфьoрчeтo Бoйкo Бoриcoв днec нe дoйдe – зa пoрeдeн път. Джипкo Бибиткoв днec нe дoйдe в пaрлaмeнтa – зa пoрeдeн път“

    Коментиран от #29, #57

  • 26 ми ,

    23 2 Отговор

    До коментар #17 от "Хаджигенов е":

    Затуй , ревизия на всички от 1989-та година насам !
  • 27 мдаааа

    2 9 Отговор
    Да дойдат танковете ... македонските ..🤭
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 КЕФ НА ПОМИЯРИ ЛИ

    12 0 Отговор

    До коментар #25 от "КИРЛИВ ПОМИЯР":

    ДА ПРАВИ, НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАШ, ЧЕ СА КАТО ПАЛЕТА, ДЖАФКАТ АМА, КАТО ИМ ИЗТРОПАШ И ЩЕ СИ ПОТРОШАТ КРАКАТА ДА БЯГАТ!
  • 30 Глад

    8 9 Отговор
    С тези чалгаджии, мутри,отровни и сие идва страшна зима на глад, студ, пандемия. По-страшно от ЖанВиденовата зима.

    Коментиран от #32

  • 31 Антитрол

    5 6 Отговор
    Евгений Дайнов кога стана против герб - май потъващия кораб почнаха да го напускат плъховете.

    Мога да му припомня какво говореше преди известно време за герб и бойко - май само троловете тук не са се усетили да напускат кораба.
  • 32 Антитрол

    12 3 Отговор

    До коментар #30 от "Глад":

    Много си прав ама гладът е главно за герберските тролчета и калинки - спират ви паричките.

    Казвах ви аз да си търсите работа преди изборите ама не слушате - ББ4 - сега глад и ровене по кофите.
  • 33 ДРЪЖТЕ ГО

    13 4 Отговор
    Cтрaхливeцът Бoйкo Бoриcoв днec нe дoйдe – зa пoрeдeн път. Шoфьoрчeтo Бoйкo Бoриcoв днec нe дoйдe – зa пoрeдeн път. Джипкo Бибиткoв днec нe дoйдe в пaрлaмeнтa – зa пoрeдeн път“------ ЗАТОВА ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА ЗА ДА Е НА РЕАПОЛОЖЕНИЕ И НА ПРОКУРАТУРАТА А И ЗАДА НЕ ИБЯГА !
  • 34 Антитрол

    12 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ааааа":

    То пък предния беше най-образования с ПКП, Деса, Пекинската патица, Барни Ръбъл и още много величия на "мисълта". Имаше един (и сега е там)който не може да чете - абе гений след гений са само в герб - начело с еднокнижника - сахер.
  • 35 Антитрол

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАЯ":

    Какво стана с ББ4 - нали бацето мачкал нещо.

    Струва ми се че ще мачка на бай Ставри ...

    Коментиран от #37

  • 36 99799768

    11 4 Отговор

    До коментар #28 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАЯ":

    Ей тролчето на тиквата , колко пари получаваш да възхваляваш глупакът от Банкя?! Щото зарад него останахме без работа и ние да заработим нещо , нали сте мафиоти ще да плащате добре......

    Коментиран от #38

  • 37 Шамара

    3 5 Отговор

    До коментар #35 от "Антитрол":

    Ами изгубихте изборите, сега Борисов като един умен и възпитан мъж ви оставя и ще видим докъде ще я докарате ? До фалит, без Евро фондове може и до копони а ? Сами ще се оакате!

    Коментиран от #51

  • 38 убиецнатролове

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "99799768":

    Вече няма кой да го потупа по рамото сам седи в окопите и пише ли пише не знае,че мутрите ги няма и няма кой да му плати
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Др Дулитъл

    9 3 Отговор
    Герберите изсъхнаха, магнолиите също.
    Приятели! Време е вече да изхвърлим боклука!!!

    Коментиран от #63

  • 41 Jacques Yves Moineau

    3 1 Отговор
    Ха дано , ама надали.
  • 42 МУТРАТА ОТ СИК ОТЕЧЕ

    6 2 Отговор

    До коментар #28 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАЯ":

    КАТО ШКЕМБЕ НА ДУВАР .... ТО Е НАЙ ЛОШО ДА ТИ РЕЗНАТ ТИКВАТА СЛЕД КАТО СИ СИ ПЛАТИЛ ... ББ4-5-6-10000 СМЕХ .... КАТО ГЛЕДАМ КАКЪВ ЯТАГАН МУ ГОТВЯТ И ДПС И БКП ... НАЛИ БЕШЕ ТЕХНИЯ БУДА ... АБЕ ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ
  • 43 СИКАДЖИЯТА Е АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАЯ":

    БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ .... ЩО СЕ КРИЕШ ТОЛУПЕ НАЛИ ЩЕШЕ ДА ПРАЩАШ БУХАЛКИТЕ ... ОСЪЗНАЛИЯТ СЕ КОМУНЯГА БУДА СЕ СЪБУДИЛ ИДНА СУТРИН КАТО ДЕСИН ДЕМОКРАТ ... И ЩО ДА ВИДИ - ЧЕКМЕДЖЕ ... СМЕХ
  • 44 БАЙ МИЛЕ

    4 3 Отговор
    Як сатър за мутрата от всички точки на планетата ... е нЕма ги ПатриОтете и ония айдук с четиригодишната присъда дето фармацефт се пише , сбогом Толуп !
  • 45 петьо

    2 0 Отговор
    Това са много алчни , нагли и прости хора , които са готови но всичко да не изтърват кокала . Мисията ще е много трудна .
  • 46 Енгелс

    4 0 Отговор
    Този професор на времето беше пратен от БКП да учи в Лондон с оглед новите промени готвени от НОМЕНКЛАТУРАТА. На 10.11.89-та те бяха факт и синовете и дъщерите на Номенклатурата заеха новите позиции. От видни, чавдарчета, пионери и комсомолци, станаха видни бизнесмени, общественици, държавници и прочие с осигурено светло капиталистически бъдеще. На този екземпляр баща му беше Главен Редактор на вестник "Работническо дело". На времето това си беше голяма партийна длъжност. Отврат от такива ветропоказатели.
  • 47 Енгелс

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    Господине не сте точен. Господин Дайнов премина на "другия бряг" в навечерието на НОМЕНКЛАТУРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ, сиреч на 09.11.1989-та година. Цяла нощ е плувал с лодката на "демокрацията" и на сутринта 10-ТИ НОЕМВРИ, денят на революцията, той е вече демократ.
  • 48 777

    2 0 Отговор
    Лошото е че ние духаме супата накрая а тя пари ли пари... га няма пари.
  • 49 666

    2 1 Отговор
    Истината е, че на 04.04.2021г, вече яко духнахме супата. Много скоро Народа ще види кон боб яде ли.
  • 50 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тиква":

    Някои споменават ,че абревиатурата е от "Конрад Аденауер " - говеда за европейско развитие на България,но тук я превели грешно...
  • 51 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "Шамара":

    Джипко-бибитко умен?Просто е хитър а еврофондовете се полагат на всички членове на ЕС,но има и други много трудни но достойни пътища...

    Коментиран от #52

  • 52 Гражданин

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Тошко Африкански ще оправи нещата.
  • 53 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ТОЗИ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ - "ПРОГНИЛА ДЕМОКРАЦИЯ " ,
    ПРИ КОЯТО РЕГУЛЯРНО СЕ НАЛАГА РАБОТНИЧЕСКО СЕЛСКА РЕВОЛЮЦИЯ - СВЪРШИ .А СЕ РЕВОЛЮЦИОНИРА ОБСТАНОВКАТА ВЕДНАГА , СЛЕД СМЯНА НА ЕДНИТЕ С ДРУГИТЕ .
    И ТАКА ... ДО КРАЯ НА СВЕТА ....
    НЕ НИ ТРЯБВА РОТАЦИОНЕН МОДЕЛ НА ЛИЦА . МОДЕЛА Е СБЪРКАН .
  • 54 Матей

    0 0 Отговор
    Де да беше толкова лесно,пък тая сборнай камандай едва ли е способна на такова геройство.Чакай си ти от мая и слави да преборят мафията,ми те произхождат все от такива среди и от втория ред минават на първия.И от тоя храст няма да изскочи заек.Остава да се надяваме на руската армия и чичо Вова,да завъртят леко небрежно с левия фланг към Балканите,скоро почва патакламата в Донбас,тъй че ,още малко търпение.
  • 55 psf

    2 1 Отговор
    Напротив, разбойниците са тези, които възнамеряват да изтръгнат власта от партията, събрала най много гласове от избирателите и която от 190 страни в света, направи България 44-та, в класацията за стандарт на живот, пред Турция, Сърбия, Македония, Полша, Украйна, Русия и много други, които истински ни завиждат! Да наричаш "разбойници", хората постигнали тоя напредък е кощунство!
  • 56 ФАКТ !!!

    5 0 Отговор
    ВСИЧКО е в ръцете на комунистите !!! След като НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ какво ОЧАКВАТЕ ??? Жалко, че най-умните и морални и образовани БЪЛГАРИ избягаха , заради тези ИЗРОДИ !!!!
  • 57 ФАКТ !

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "КИРЛИВ ПОМИЯР":

    А сега КОЙ ще е с джипката ??? Те другите щото нямат джип,а карат колело !!!
  • 58 Наблюдател

    1 0 Отговор
    За "трябване" Трябва но е силно съмнително при това НС да се случи!
  • 59 Селянин

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ":

    Човек на костов да говори така Какво стана с приватизацията ами се правиш на расеян разпродадох те българия а сега питаш Какво става измамници
  • 60 Виждам ги

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Вижте ги":

    Гласоподавателите с основно чалга училище гладни за власт и пари герб щевзема по 8милиона всяка година те пари си имат
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ФАКТ !

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Тиква":

    Преди години имаше други ТИКВИ, ама нямаше кой да ги вкара в ЗАТВОРА !!! Затова сме на тоя хал !!!
  • 63 ФАКТ !

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Др Дулитъл":

    Боклуците НЕ бяха изхвърлени веднага след 1989 година !!! Червените станаха сини !!! А сега " Мутри вън ",АБВ," "Възраждане " и какви ли не глупости ! България се топи с бързи темпове, благодарение на комунистическата върхушка !!! И нито един осъден за ГЕНОЦИДА над БЪЛГАРИТЕ !!!
  • 64 ФАКТ !

    3 1 Отговор
    ГНИЛИ ДИНИ в НОВ БУСТАН !!! Това е НОВАТА ВЛАСТ !!!
  • 65 БиБи Кинг

    0 0 Отговор
    Од сигорен источник ознахме каде у Миндя са сварили ланшните джибри дее! Наздраве Дайнов!
  • 66 Имам

    1 0 Отговор
    няколко питания. 1 Ташунко Сапа ще отваря ли Белене или ще ги трепе на площада, тази година той ли ще бъде водоч на Луков марш. 2Мая сливова защо не иска проверка на правителството на Орешарски. 3 Славчо ще прави ли мажоритарни избори, ще намали ли депутатите от 240 на 120, ще направи ли супсидията 1лв,това бяха питания та на референдума. Харесва ли му държанието на Ташунко фашистка.
  • 67 Професор

    2 0 Отговор
    Време е да разясним тирето. Свекър й -- тежко КДС. Антон Георгиев Рупчев -- директор на дирекция Затвори в ДС по време на целия бай Тошов период. Свекърва -- доцентка по българо-съветска дружба в АОНСУ. Оттам -- уреждането на синчето и заекващата му изгора на топли места ВЕДНАГА след завършване (разбира се -- английска гимназия -> право) -- Министерство на Правосъдието първо, после за Ивчето - Народно Събрание, за Гошко -- Брюксел, където е директор, също като татко си, за да може Тошко да му утеши жената. Дегенерация отвсякъде. Потомствена, приемствена, вечна. Честито!.
  • 68 Истината

    1 0 Отговор
    Комундетата викат на Бойко комунде. Мутрите викат на Бойко мутра. Чалгарите викат на Бойко, че политиката му била чалгарска. Ако не се обърнем към историята, ще ни се налага през десет петнайсет години да се спъваме в един и същ камък. Покажи ми приятелче, кое правителство преди Бойко е вдигало четири години подред в мандата си минималната заплата, докато курсът на лева не се е променял? Сещам се само ,че виденов вдигаше всеки месец заплатите, докато накрая доларът от три четири стана 3000 лева,а заплатата ми 20 долара. Помня че Костов замрази на всички държавни предприятия и служби заплатите за години, а и ги изплащаха със закъснение от месеци. Помня ,че Луканов освен заплатите даваше и купони , защото с парите си не можехме да намерим стоки в магазина. А си тръгнал като бясно куче да хапеш Боко за крачола. Прощавай ,но си си един обикновен червен пропагандист, слагайки си маската, както са нахлузили маската от офе ламята. Лямята хапе Бойко ,защото Бойко не е глава от туй чудовище. Това ще се разбере скоро , въпреки яростната пропаганда с ѝзточен привкус. Подла антиевропейска политика, начиито клони са се закачили не просто някакви русофили-идеалисти ,а откровени алчни мутри, същите като следдеветосептемврийски партизани. Мерси за перспективата и за борбата с мутризма, фашизма, капитализма, корумпизма и прочее пропаганда!