14 Април, 2021 22:35 20 402 114

Ивайло Мирчев: "Опраскани" са 7 млрд. лева, Борисов дължи отчет

  • ивайло мирчев-
  • фискален резерв-
  • бойко борисов

Фискалният резерв на Република България е претопен от управляващите

Ивайло Мирчев: "Опраскани" са 7 млрд. лева, Борисов дължи отчет - 1
Ивайло Мирчев, кадър: ФАКТИ

"Средствата на правителството в БНБ (където е съсредоточен над 90% от фискалния резерв) към края на управлението на Борисов са едва 5.9 млрд. лв.", за това алармира Ивайло Мирчев от "Демократична България", който ще бъде народен представител в 45-ото Народно събрание.

"В началото на мандата на ГЕРБ (през 2017 г.) те са в размер на 11.8 млрд. лв. Това е най-ниското равнище на фискалния резерв за последните 4 г. (б.р. 5.9 млрд. лв.) Допълнително през 2020, когато бе емитиран 4 млрд. лв. нов дълг, са "опраскани" близо 7 млрд. лв", допълни Мирчев.

"Борисов дължи отчет пред обществото за това къде отидоха средствата от фискалния резерв, а ние ще се погрижим в новото НС той да го даде!", обещава активистът на "Демократична България", който утре ще се закълне като народен представител.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 172 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Протест срещу безобразията в България

    301 15 Отговор
    Ревизия на всичко за 20 год назад

    Коментиран от #4, #62, #66, #70, #86

  • 2 Кой68

    38 247 Отговор
    Ти кой беше !!!!
    А,сигурно си опраскан ?

    Коментиран от #52, #91

  • 3 Добре, де... тоя Гешев да не би да е вер

    232 11 Отговор
    Добре, де... тоя Гешев да не би да е верно наместник на Господ - Бог!? Как така не се отчита пред никого, не подлежи на контрол и никой не може да го пипне с пръст? Преди време Филчев убил една ямболска адвокатка и нищо. Татарчев пиеше с мутрите. Цацаров си го избарха Боко и Шиши. Велчев син на ЦК на БКП... ко прайм, ве чуейци?
  • 4 Кой68

    129 2 Отговор

    До коментар #1 от "Протест срещу безобразията в България":

    От 1989 година до днес ....
  • 5 хъхъ

    261 14 Отговор
    Парите са налични, просто от фискалния резерв са преместени в нечии шкафове. Можем да ги върнем обратно, но с Гешoff няма да стане.
  • 6 Gdf

    190 11 Отговор
    Пълни шкафа Толупа нагъл.
  • 7 Ленин

    108 13 Отговор
    Към заглавието.,Шо тека бе таваришч Борисов?Ами сега кой ще плаща пиенето и кебапете?
  • 8 ДИЕТОЛОГ

    43 93 Отговор
    КАТ ТА ГЛЕДАМ МАЙ СИ ГИ ГЛЪТНАЛ
  • 9 илийката

    32 161 Отговор
    Борисов е българския Христос, а Мирчев е лъжец.

    Коментиран от #14, #18, #55, #94

  • 10 Дали

    136 6 Отговор
    само седем милиарда ?
  • 11 Шкафбанк

    127 8 Отговор
    Всичко е точно, парите са налични по сметката на нашия Вложител !
  • 12 ТО СЕ ЗНАЕ

    129 13 Отговор
    Щели да го питат, ама ние знаем какво ще каже.

    Лъжливото шофъорче на джипка ще се оправдае с ковида и... комунистите.
  • 13 Ужас

    68 12 Отговор
    Няма я парата! никой няма да иска да състави правителство. И за нови избори няма! Ко праим ся
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    57 30 Отговор
    ЗАЩО И НОВИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
    ИМАТ ВИД НА МУТРИ ????
    ...................
    НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ :))

    Коментиран от #17

  • 16 Шиши2

    18 43 Отговор
    Се изказа пак не подготвен 🙊🙊🙊🙊🙊
  • 17 Хихи

    43 3 Отговор

    До коментар #15 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Те са си мутри от години време оно?,,,!
  • 18 килийката

    45 5 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    голям майтапчия си!
  • 19 sali

    45 29 Отговор
    Това прасе иска да праска парата.Смотана държава с прасета
  • 20 илийката

    32 111 Отговор
    Тези 7 млрд. Бойко и правителството ги раздадоха на народа, но по-важното е че спасиха милиони български животи в пандемията, а живота е безценен.

    Коментиран от #27, #31, #67, #81

  • 21 Прав си Иво

    82 16 Отговор
    Според всички икономисти, и според разчета на икономиста на ИТН доцент Пламен Данаилов , през месец март са изхарчени от правителството 5 млрд.лв., през януари 3.1 млрд.лв и през февруари 3.7 млрд.лв., тоест са похарчени от кабинета на Борисов 11.8 млрд.лв. за 3 месеца. Тези факти са публикувани и от МФ. Към момента не е ясно за какво точно са изхарчени тези пари , но едно е ясно. Валутния и фискален резерв от 13 млрд.лв. през октомври миналата година , сега е под критичния минимум от 7 млрд.лв. Изводът от всички тези числа е , че купуването на гласове с държавни средства е ОЧЕВИДНО позволено. Борисов оставя прикрита и идваща криза в икономиката и бюджета. Заложил е мина, и ако няма разкрития за тези неща , не сменят главния прокурор и му свалят имунитета , да започнат разследвания за опоскването на парите на държавата , не бъде ли подведен под съдебна отговорност , това постила пътя на Борисов в следващите години да си увеличи отново поддръжката.

    Коментиран от #68, #102

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хунтата в затвора

    68 13 Отговор
    Корнелия Нинова : Резервът е празен! Г-н Борисов е опоскал финансите на държавата като термит! Не посягайте и на Сребърния фонд!...Фискалният резерв е в незапомнен спад , алармира председателят на БСП! Корнелия Нинова с тревога сигнализира , че Борисов е изхарчил фискалния резерв като го е оставил в незапомнен минимум! Лидерът на социалистите се позова на официална информация на Министерството на финансите и се обърна към Борисов като го призова да не посяга и на Сребърния фонд. Резервът е празен и на премиера може да му хрумне да прибере и парите на Сребърния фонд. "Борисов , не го правете защото сега последиците няма да са като първият път. Не може ГЕРБ да залъгва пенсионерите с 50 лева предизборно и да граби парите на народа също предизборно и сега следизборно. Нека докато се правят сметки за бъдещо правителство , не допускаме този човек да нанесе още вреди на държавата"
  • 25 Така е

    76 14 Отговор
    Буда е опоскал държавата като скакалец !!! Миналото лято сайта дневник излезе със заглавие : " В разгара на протестите Борисов започва да раздава парите на държавата наред. Е не чак наред а предимно на Държавните служители и тези на бюджетна издръжка като учители , полицаи , военни и лекари. Тепърва предстои народа и държавата да берат плодовете на това"..А ние чакаме да получим 30 милиарда в следващите 5 години от Европейския фонд за възстановяване от пандемията !!! Та Борисов изхарчи 15 милиарда за половин година! И излиза че тези 30 милиарда ако е на власт ще ги изхарчи за година а и обикновените хора няма да видят нищо от тях !!! Съд и затвор за главатаря на тежката организирана престъпност в България!
  • 26 илийката

    28 48 Отговор
    А и да добавя!!! Не само добре ви подрежда сега началника Бойко когато след месец ще берете плодовете , а и нали знаете от другия вече няма да има добавки от петдесетачка за пенсионерите , нито безплатни олио и захар. Дотук бяха,само до изборите. И другия месец тези 200 хиляди пенсионери които гласуваха за него от общо 2 млн.и 230 хиляди ще се облещят и ще кажат : " Падна Борисов и вече няма добавки , олио и захар , искаме си отново него за да ни дава пак". На тях не им пука че за 7 месеца фискалния и валутен резерв от 13 милиарда вече е под 7 милиарда ( под критичния минимум), че септември тиквун изтегли от МВФ 5 милиарда а началото на ноември 526 млн.евро. Те си искат добавките , олиото и захарта. Наистина по учебник ви го вкарва в момента...

    Коментиран от #36

  • 27 Филийката

    42 5 Отговор

    До коментар #20 от "илийката":

    Те изборите свършиха, "народа" от махалата ги изхарчи и пак тръгна да бере жилязу.
  • 28 Потресен

    71 13 Отговор
    В предаването "Бизнес.бг" по БНТ сряда 24 март 2021 г. икономиста професор Красимир Петров разкри ужасяващи факти! Правителството на Бойко Борисов за 7 месеца е изхарчило над 12 милиарда лева . От месец септември миналата година до сега. Валутния фискален резерв тогава е бил 13 млрд.лв а в момента 7 млрд.лв. Изтеглен кредит от МВФ 5 млрд.лв.месец октомври 2020 г.и 526 млн.евро ( 1 млрд.лв.) месец ноември същата година от СБ общо = 12 млрд.лв. За 7 месеца ?????? Част от тези пари са отишли за купуване на пенсионерите по 50 лв.всеки месец , подпомагане на кръчми и
    дискотеки (70% от оборотите им) , подпомагане предимно на фирми на Пеевски от ББР(Българската банка за развитие) . А останалите милиарди са отишли в близките до ГЕРБ фирми по веригата. 12 млрд .лв.се падат на 6 млн.население по 2 хиляди лева на човек! Някой от вас обикновените хорица получи ли финансова помощ от правителството заради пандемията ? Тези безподобни крадци явно не са за съд а да висят по улични стълбове. Натовариха клетия народец с милиарди кредити а парите присвоиха същите тези крадци от хунтата. Безспорно ГЕРБ е най зловещото зло в историята на България!
  • 29 Цветко Христов

    15 50 Отговор
    Тоя до кога ще плеще глупости.
  • 30 УжАсен

    49 13 Отговор
    Преди изборите в предаването "Референдум" по БНТ представителя на ДПС бе прав за една нещо!!! Като каза че през септември миналата година валутния фискален резерв е бил 13 милиарда лева а в момента е 7.5 милиарда. Изхарчени са 5.5 милиарда за 6 месеца ! Като се вземе предвид че и правителството изтегли 5 млрд. края на месец септември от МВФ и 526 милиона евро началото на ноември за справяне с кризата Ковид-19. Тоест ги няма 11.5 милиарда а скоро се похвалиха че са раздали на населението 3 милиарда !!!! Къде са останалите 8.5 милиарда се пита??? В чекмеджетата на Буда и на герберите по веригата ли са отишли? А да попитам...Някой от Вас тук получи ли финансова подкрепа за справяне с кризата? За един приятел питам...
  • 31 Антитрол

    30 10 Отговор

    До коментар #20 от "илийката":

    Народа в гетата ли се помещава защото там заминаха парите да купуват гласове за Толупа.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гербер- Богаташ

    24 23 Отговор

    До коментар #32 от "илийката":

    Наздраве колега! Важно е че за 12 години лидера ни ги докара да блъскат само за оцеляване и те също с пълни шкафове като неговото...само че пълни с.мухъл...мууухахаха

    Коментиран от #42

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Родопа планина

    7 27 Отговор

    До коментар #32 от "илийката":

    АБСОЛЮТ5О СИ ПРАВ .
  • 36 Антитрол

    45 11 Отговор

    До коментар #26 от "илийката":

    Лесно се оправя това - Тиквун се вкарва в затвора и се конфискува имуществото му и ето ти пари за 50лв на пенсионерите, ако се уволнят и калинките на герб от държавната администрация ще има и по 100лв за пенсионерите. Ако се осъдят и всички крадили от герб ще има и пари за вдигане на заплатите даже.

    Коментиран от #40

  • 37 ЕленаПловдив

    18 62 Отговор
    Много е дебел и нагъл този човек!Не е ли редно да има по- добра визия ?Отвращава ме!Колкото до парите- Бойко не е крадец!Ще го търсим ние този човек, но няма да го намерим!Срамно е да се пише, без да се има никаква представа от ситуацията! Така се печелят дивиденти, стига да има кой да повярва,но на такива грозни шопари няма кой!
  • 38 Антитрол

    40 15 Отговор

    До коментар #32 от "илийката":

    Достатъчно наказание е внуците му да знаят че дядо им е човека провалил България - познай как ще се отнасят с него.
  • 39 123

    22 4 Отговор
    Пирамиди фараони и така нататък
  • 40 Марина

    20 29 Отговор

    До коментар #36 от "Антитрол":

    До 37 Подкрепям всичко, казано от Елена!Големи мутри влязоха в парламента!Страшно е!
  • 41 илийката

    22 36 Отговор
    Бойко е Исус! Бойко е Българския Прометей осветил и огрял навсякъде ! За 5 месеца Бойко отвори прозорците на Джипката и разхвърля всички пари на хората да живеят добре! Разхвърля резерва , разхвърля и заемите които изтегли! Мислеше да разхвърля и парите от сребърния фонд но не му стигна времето ! До всеки Български гражданин достигнаха хвърлените пари от прозорците на Джипката нали?

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Учител

    24 27 Отговор

    До коментар #41 от "илийката":

    До мен достигнаха защото ми направи заплатата 2 бона а 4 месеца не работеха защото бяхме в локдаун, но си получавахме пълните заплати. Достигнаха и до военните които заради пандемията не бяха в поделенията а в домовете си но си взеха 3-те бона заплати! Достигнаха и до полицаи и лекари които освен заплатите вземаха всеки месец допълнително по хилядарка защото са на първа линия с битката с КОВИДА ! Достигнаха и до всички дирекции, служители в министерства и в държавните , областни и общински администрации. А общо сме 600 хиляди ! Така че не е вярно че 300 хиляди роми са гласували за него. Гладувахме ние 600-те хиляди и само 100 хиляди роми и 100 хиляди пенсионери. А на който парите от джипката не са стигнали до него гласува срещу Бойко
  • 44 Ники

    15 30 Отговор
    Какъв е тоя селяндур с два пръста чело...
  • 45 Истината

    40 10 Отговор
    Идолът на Простите скоро ще влезе в панделката.
    Заедно с нашата си Гешев.
  • 46 Членин

    13 12 Отговор
    Опраскан си , по Коледа !!!
  • 47 опраскан

    18 49 Отговор
    Как ще се опраскани бе - проШек ? Какъв е този изказ:
    - опраскани? Да не те е праснал некой ?
    Иначе парите са вложени и описани надлежно...
    една част от тях са отишли за изграждането на пътища, друга за облагородяването на детски площадки и градини, част от тях са разпределени за 50-то лева надбавки над пенсиите, други за увеличението на заплатите в някои брашнове...
    Така че всичко е надлежно описани и разпределено по предназначение, инвестирано е предимно в инфраструктура!
    Ако го нямаше Борисов и Герб, още щяхте да карате по старото околовръстно в колона по 1 - 20км на тръгни - спри и да стигате до от Люлин до Младост за 2 часа! Сега заради опрасканите според някой пари стигате от Горна Баня до Казичане за 10 минути!
    Плюйте ама вижте свършеното, а вие само говорите!!!

    Коментиран от #51, #54

  • 48 Язе да си кажем

    20 5 Отговор

    До коментар #32 от "илийката":

    Миналото е минало - сладки спомени. А как ще свърши - като куче или като .... какво
  • 49 Иво

    19 19 Отговор
    Мирчев - смях в залата. Сега е 150 кила, като излезе сигурно ще е 250, смях.
  • 50 шкафчесмукачка

    30 9 Отговор
    Епа , от умрел писмо. Бацката го играе умрела лисица по темата с отчетността.
  • 51 Опраскването

    21 5 Отговор

    До коментар #47 от "опраскан":

    Колега, тепърва предстои, тоз е кандидат-опрасквач!
  • 52 него го

    15 4 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    знаем, ами ти кой си! Бай Никой!
  • 53 Креди Банков

    17 22 Отговор
    Къде отидоха парите ли? Ами, и аз да съм, и аз ще ги опраскам, като знам че след мен идват Курнела и Маяма Нолова!!!
  • 54 буци шарлатана

    10 5 Отговор

    До коментар #47 от "опраскан":

    Блаженни са верующите , тяхно е царствата небесно .
  • 55 раздра се

    29 2 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    Спри се, бре. Стана за смях на форума!
  • 56 Митка Свирката

    14 8 Отговор
    Кой говори за опраскване... съпруга на Пепа Пиг !!!
  • 57 Бъбу

    24 23 Отговор
    Този охранен шо... ар който пак се заканва, какво разбира от фискален резерв, от бюджет и въобще от финанси. Той финансист ли е или и той като онзи дето все го представят за адвокат а той е с отнети адвокатски права. Първо те трябва да дадат обяснение на целия български народ, откъде са парите за това цяло лято да вилнеят, да се наливат с бири, да опъват палатки, да пикаят по обществени сгради, да заплашват и правят погроми, кой плати масрафа бе Ивайло, кой ви плати прескъпатапредизборна кампания. Чакаме отговори!!!! И като начало очакваме с ваши средства да си по чистите щетите и мръсотиите

    Коментиран от #104

  • 58 Амед Азнавур

    16 3 Отговор
    а що не искат златото на БНБ от сащ, що не мецнат поне?
  • 59 За заплати на свине

    14 3 Отговор
    Като теб безполезни
  • 60 😁😁😁😁

    19 2 Отговор
    ...ако изтеглят един заем от 20 милиарда...😁...ще покрият всички други заеми и ще останат парици за още 5 броя ф-16...😁...не е ли тъй....?
  • 61 Гинко билоба

    16 5 Отговор
    В 8 ч. Пред Народното събрание
    Ще има въстание !
  • 62 Съгласен

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Протест срещу безобразията в България":

    Надяваме се новите да не се подлъжат от лакомията и да няма повече крадене.
  • 63 Хайде Иво

    13 4 Отговор
    Освен търсене на отговори, постарайте се да подобрите нещата с управлението си. Имате шанса, не го пропилявайте!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Прасешка му история

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "илийката":

    Все за пълна копанка се гласи.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Прасешка му история

    11 0 Отговор
    Все за пълна копанка се гласи.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Непознат

    9 26 Отговор
    Нима партията на Нинова - БСП напълни резерва. Защо не пишете, че два пъти фалираха държавата комунистите и сегашните техните сателити. Бойко Борисов е истински държавник и само той успя да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП и техните наследници.
  • 72 Фаро

    11 4 Отговор
    Докато геп са крали народа е спал и няма свидетели
  • 73 Бацо

    14 5 Отговор
    Къв отчет бре в шкафа са
  • 74 Като го гледам тоя е бая гладен

    10 7 Отговор
    Ще можем ли да го нахраним. Бая заеми ще теглят. Просто ни подготвят.
  • 75 Искаме пари от ес иначе нахускаме

    17 5 Отговор
    Бойко и шайката в затвора!!
  • 76 Бико

    7 9 Отговор
    Завряхме ви чекмеджета,чанти отзад на 04.04.2021 г.
  • 77 Момчилова

    26 6 Отговор
    Кой ги караше да купуват ф-16 и сега бронирани машини и военни кораби? А хората мизерстват,децата ни бягат в чужбина и не ги виждаме по цяла година!Кой прибира комисионните,а чекмеджетата със злато и евро!Нашите пари дадоха чуждите деца да ядат а нашите деца да им ядат трохите!Как нямат мозъци за пет лева!
  • 78 Пенсионер

    6 30 Отговор
    Принудително ме пенсионира правителството на Орешарски. Сега за времето на управление на ББ-2,ББ-3 ми се вдигна пенсията с 20 %, а тук от няколко месеца +50 лв. Бойко напълни фискалния резерв , Бойко го празни. Повиши рязко доходите на учители, държавни служители. Стандартът на живот за тези 11 години скочи за българите. Опашките на КПП та за Гърция и морето огромни. Народът почива масово в чужбина. Ръстът на Брутния вътрешен продукт расте, приеха ни в чакалнята на Еврозоната. Купихме най-модерни американски изтребители за БА. България строи,реновира,просперира. ГЕРБ изпълни обещанията си пред избирателите си, те гласуваха да е първа политическа сила.

    Коментиран от #84

  • 79 Последния софиянец

    12 7 Отговор
    Що бе яд ли те е , че ще опраскате по малко ?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ажее ж еж

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "илийката":

    не бъркай чекмедже с народ
  • 82 Българин

    15 4 Отговор
    Разкажете играта на боко тиквата
  • 83 Уйке

    14 3 Отговор
    Мирчев, та той-Борисов се има за самия господ-бог, как така ще се отчита! Кои сме ние та да се отчита!
  • 84 Фен"

    17 5 Отговор

    До коментар #78 от "Пенсионер":

    Кой почива в Гърция и Турция? Тебе Орешарски те пенсионира а мен Борисов с няколко месеца ха да се пенсионирам и 2016г. Отидох на 10г.нагоре. Работещи пенсионери в държавни институции, младите бягат в чужбина а КРИБ се правят на дръж ми шапката , защо нямало работници за частния бизнес и т. .
  • 85 Стига вече

    21 4 Отговор
    Пенсионерите не са купени с тези 50 лв.Те са образовани хора от онова време.Циганите са друга работа.Те са неграмотни и Боко купи тях.Колкото по- неграмотни, толкова повече купени гласове.Нали това е престъпление? Кой ще повдигне обвинения? Настъпи време разделно за България.
  • 86 Антимафия

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Протест срещу безобразията в България":

    Да върнат парите от офшорките,
    и да докажат от къде ги имат?
    Един много хубав първи закон,
    за одобрение в Парламента?
    Така направи и Германия преди време ,
    нищо лошо да се приберат парите ни ,
    вместо да взима България кредити!
    Нали ще борим корупцията и Чекмеджетата ??????
    Хайде да започваме ,
    на ход е новото Прадителство?
  • 87 Кире

    14 2 Отговор
    " Опраскани" са и малко над 6 милиона българи с 200 в час!
    Тези са за затвора,не за Парламент.
  • 88 Ръмпо

    5 0 Отговор
    Само толкова малко???
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Баро

    13 1 Отговор
    Опраска ни са много повече да не забравяме че последните 4 години събирането на местни данъци и такси и глоби се увеличило четири-пет пъти Къде са тези пари без съд направо в затвора и ревизия и конфискация Но всичко което е повече от доходите от заплатата
  • 91 Драйфус

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Явно Опрасканите се знаете!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Лилява

    9 4 Отговор
    Език на народен представител ,претендиращ ,че нещо повече от мутра.А дали е така.......?
  • 94 Уйке

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "илийката":

    Ами за да заприлича на истинския Христос ,предлагам да бъде разпънат на кръст пред НС,та да може и всеки който минава да го заплюва!
  • 95 едни

    6 1 Отговор
    са опраскани, други са опрасени :)))))))
  • 96 мунчо

    7 5 Отговор
    Иво, грешиш приятелю.Не са "опраскани", "УСВОЕНИ" са където трябва.
  • 97 КАЛИ

    7 8 Отговор
    ИВАЙЛО МИРЧЕВ-ГОЛЯМ ТЪ РБУХ,КАК МУ СВЕТЯТ ЗЪРК ЕЛИТЕ АЛЧ НОСТ
  • 98 Пенсионер

    3 7 Отговор
    Бойкооооо, къде си Бащицо. На кого ни оставяш? Даваше ни по 50 лева. С тия на жената станаха 100. Сега при тия новите край. Ще забравят пенсионерите. Жесток живот.
  • 99 Бивш гербаджия

    10 4 Отговор
    Гербаджиите ги окрадоха милиардите. Ние и децата ни ще плащат за тяхната просташка щедрост. От неграмотни полицаи и пожарникари какво искате - крадене. Само това знаят и могат.

    Коментиран от #101

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пенсионер

    8 1 Отговор

    До коментар #99 от "Бивш гербаджия":

    Милиардите ги окрадоха Правителствата нта Царя, Костов и Жан Виденов, докарали държавата през 97-ма година на дъното. Долара стигна 3000 лева , а магазините бяха празни.
  • 102 Ели

    3 5 Отговор

    До коментар #21 от "Прав си Иво":

    Година и половина с Ковид!! Ваксини, лекарства, помощи за пенсионери, помощи за хотелиери, помощи за ресторантиери, помощи за туроператори, помощи за неработещи, помощи за семейства, че децата им не ходят на детски градини, училища....не ми се изрежда всичко!!! Засрамете се! Все едно не живеете в тази държава, само плюете по всички и всичко!Срам ме е от вас!
  • 103 Каскет

    3 3 Отговор
    Шаааапкиии, долу!
  • 104 чакай чакай

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бъбу":

    И за Вас ще дойде време да протестирате. Кой знае сега къде се скатавате на някое държавно кранче
  • 105 БиБи Кинг

    3 0 Отговор
    Е че има и за вази бе баце, не сме ги преместили сичките у мини сейфо с чекмежето!
  • 106 Мими

    2 3 Отговор
    А на Мирчев не дали!
  • 107 8369

    2 2 Отговор
    мого ти малко челото
  • 108 Васил

    0 0 Отговор
    Умножете цифрата по две и ще получите реалните стойности.
  • 109 Видовден

    2 1 Отговор
    Тези още не са сформирали правителство, а вече гледат да се оправдават за бъдещите си провали. Мантрата, която ще слушаме през следващите месеци е "Ние не сме некадърни, а Бойко е виновен за всичко".
  • 110 Матей

    2 2 Отговор
    Тия пари отдавна се храносмилат от герберската паплач,превърнати са в скъпарски лимузини и джипове,в разкошни хасиенди и тлъсти многомилионни влогове,по чужди банки.Трудно може да му се хване края,затова трябва да почне конфискация на общо основание,над определен размер всичко да прибира държавата и да ги остави отново до схлупените къщурки и продънено корито.
  • 111 MGewehr

    0 1 Отговор
    "Тая шия не е от туршия"... типично български cypaт!
  • 112 Маргинал

    1 1 Отговор
    Като няма пари да уволнят всички на които Бойко вдигна заплатите с 30% те и без това са спестили някои лев и ще може да си пмащат здравните вбоски и да назначат на тяхно място трайнно безработни които си плащат сами здравните вноски
  • 113 Прости им

    1 1 Отговор
    Само за сведения на гербаджийските простаци кога сме имали най голям резерв и най ниският дълг и реален прираст на народа ни а как да знаят като са тъпи като вожда им
  • 114 СМОАНЯК

    1 0 Отговор
    Мая №2 ,празнодумци за наивници.Има сметна палата ,има прокуратура,ДАНС-сигнализирай,действай,какво чакаш?????Ама не ти стиска.Ами ако се окаже че не е верно???Нали знаеш после какво следва за клевета..???????Действай смелчаг!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове