Last news in Fakti

27 Април, 2021 11:41 14 144 147

Поне благодарете на Слави, че Борисов се скри в Банкя

  • има такъв народ-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов

"Има такъв народ" беше основният инструмент, който направи възможно отстраняването на премиера. Като за нова партия - хич не е малко. Другото - ще видим

Поне благодарете на Слави, че Борисов се скри в Банкя - 1
Снимка: slavishow.com
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Това "смазващо" мнозинство в парламента, което Борисов внушава, че съществува, разбира се, е чисто условно. Без да се впускаме в задълбочени гадателства лесно може да се прогнозира, че разнородната подкрепа при зачеването на такова управление, бързо и хаотично щеше да се превърне в плаваща променлива, докато всичко не приключи скоропостижно и печално.

Но най-лесно и простичко е в разсъжденията на натикания в бункера му в Банкя премиер в оставка, където с унизителни привиквания дооглозгва останките от достойнството на подопечните му министри. Разбира се, за него всеки, който откаже да предложи кабинет, е страхливец, бъзльо и безотговорен смотаняк. А защо никой не желае да си играе с "токсичните" гербаджии - така и не казва.

И все пустият Радев му е в главата и на езика. Обяснима фиксация за човек, който не умее да губи дори на морски шах от внучетата си.

"Има такъв народ" разочароваха доста хора през първите седмици след изборите - и с пращането на мажоритарната система в бъдеще неопределено, и със заявката за връщане на мандата "на момента".

Аргументите им за тези решения също не бяха приети еднозначно. Но е факт, че хората на Слави бяха основният инструмент, чисто математически, без който отстраняването, па макар и временно на Борисов от премиерския пост, щеше да е невъзможно.

А отказът от мандата побърка ръководителя на домашното правителство, който нямаше търпение да гледа от първия ред сеира на кабинета на свалилите го от власт. Ако това беше всичко от тях - хората от протестите могат да им благодарят. Защото хич не е малко като начало.

Не знам дали Слави ще върне Борисов на бял кон, както предвиждат мнозина, но без него вече щеше да се е заклел кабинетът "Борисов - 4".

Ако хората на Трифонов се надяват на нещо повече при следващото раздаване на картите - никой не може да им го гарантира. Особено Алена.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 180 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко

    107 30 Отговор
    Благодарихме му на изборите - веднъж!

    Коментиран от #40

  • 2 Behemoth

    116 11 Отговор
    Всеки ден пак е на телевизора...

    Коментиран от #42

  • 3 bandita

    95 185 Отговор
    всъщност ще му благодарим защото ни натресе борисов 4 с 200. есга на новите избори герб ще накупят доволно, ИТН няма да имат толкова добър резултат защото хората очакваха промяна, патриотите са вътре на 100% защото ще се обединят 4-5 партии и за капак "протестърите" маяМя и прочие са вън на 100%.

    та да.. благодарете му

    Коментиран от #29, #44, #100

  • 4 Майна

    81 86 Отговор
    НА НОВИЯ ВЖИВЯЛ СЕ ЗА ПРЕДВОДИТЕЛ НА НАРОДА , РЪКА ДА ЛУ ЦЕЛУВАМЕ ЛИ??'БОРИСОВ СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА , НЕ ОТ ОНЗИ СТРАХЛИВЕЦ ТРИФОНОВ

    Коментиран от #50

  • 5 Е що

    84 127 Отговор
    Обърнахте палачинката и почнахте да виете. Сам си е виновен чалгаря. Баце ще върне на шарена кобила. Помнете ми думите. Жалко, че вече ЕГН-то ми вече не позволява да изчезна от тая скапана държава...
  • 6 карамбата

    58 111 Отговор
    За този цирк Слави щял да получи 50 000 000 евро.

    Коментиран от #81

  • 7 МЪКА МЪКА

    190 41 Отговор
    СЛЕД СЕДМИЦА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ВКЛЮЧВАНИЯТА ОТ БАНКЯ.И БОКО ЩЕ ГОВОРИ САМО НА КУЧЕТО БОРКО

    Коментиран от #53, #146, #147

  • 8 мдаааа

    113 35 Отговор
    Демек - може да е хаос , но по-важното е , че Бацо го няма ..😁

    Коментиран от #84

  • 9 дедо Герчо

    83 12 Отговор
    ВЪОБЩЕ НЕ Е ВАЖНО,КОЙ ГО ВКАРАЛ В БАНКЯ,А КОЙ ЩЕ ГО ИЗКАРА ОТ ТАМ....ХЪХЪХЪ....

    Коментиран от #55

  • 10 Слави

    171 40 Отговор
    Слави и Президентът през цялото време са в комбина, което не му дава мир на Боко. Много е лошо най-големите ти врагове да са обединени с обща цел и да не знаеш какво те чака. Гърченето и агонията тепърва предстоят

    Коментиран от #12, #36, #38, #41, #56, #58

  • 11 Хоум Прайм

    108 18 Отговор
    А да благодарим ли, че БОКО управлява държавата от дома си?
    Хоум Офис премиер!

    Коментиран от #59

  • 12 коко

    47 11 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    Всъщност дано да си прав.
  • 13 Трудно ми е да благодаря

    63 65 Отговор
    На подобен изкривен чалгар от прехода.И той ще отече в канала
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 колю

    41 103 Отговор
    Ама след новите избори Боко като се върне ще ви избобока всичките!
  • 16 Subaru STI

    121 25 Отговор
    Борисов го е страх от служебното правителства! И от това, че Българско лято ще влезе в парламента. Затова е този плач.

    Коментиран от #62

  • 17 Танас

    39 110 Отговор
    Ще го търсите Бойко с фенерчета.
  • 18 ХХП

    118 27 Отговор
    НАЙ-БРУТАЛНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ ТОЗИ ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРААСОПИТЕК, Е ЧЕ ЛИШИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ОТ НАЙ-ИЗКОННОТО ИМ ЧОВЕШКО И КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО ДА ПОЛУЧАТ МЕДИЦИНСКА И ОПЕРАТИВНА ПОМОЩ!!!...КАТО ЗАБРАНИ ДА ИМА ОТДЕЛНИ КОВИД БОЛНИЦИ И ЗАТВОРИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТДЕЛЕНИЕ,Я, ОТ КОИТО ИМАХА НУЖДА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ХОРА ДА ПОЛУЧАВАТ ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ПОМОЩ...(ХОРАТА С ХРОНИЧКИ И РАКОВИ БОЛЕСТИ)!!! ...В СЛЕДСТВИЕ НА АНТИЧОВЕШКИТЕ УМИШЛЕНИ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ДЕЙСТВИЯ НА ТОЗИ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕК, ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЗАЗЛЯХА И УМРЯХА, КАТО КУЧЕТА БЕЗ ДА ПОЛУЧАТ ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ПОМОЩ!!!!...А ТОЙ СИ НАПОМПА СТАТИСТИКАТА И ГИ ПИСАХА И ТЯХ "КОВИД УМРЕЛИ"

    Коментиран от #60, #64, #66

  • 19 Брях,голЕмо плюване,бреееее

    85 14 Отговор
    Мноооо платени анализатори от статуквото,много нящу!Един вика,че ИТН не очаквали толкова много гласове на изборите,друг вика,че Слави очаквал да бъде първи.И все сучат и се маят що аджеба не направил правителство,не било "отговорно",всичко анализ, братче в стил ДС!
  • 20 Чалгар-масон

    23 39 Отговор
    Що за Франкенщайн

    Коментиран от #123

  • 21 SAAB

    46 57 Отговор
    Забравете вече за тАз селска рпъчка .....кючеци и гюбеци! Даже няма да влезе в следващият .....:) патерица.....на главанако.
  • 22 Бездарници

    48 19 Отговор
    А Слави не се и показва.

    Коментиран от #24

  • 23 Кучето Борко

    62 37 Отговор
    На следващия избори ИТН ще вземе пак същите проценти. А ако се явят на изборите в коалиция с ДБ ще пратят ГЕРБ на дъното.

    Коментиран от #26, #65

  • 24 Снощи се показа

    15 27 Отговор

    До коментар #22 от "Бездарници":

    Това по лицето му или беше грим или го е получил от среща с Чакалите на Борисов.

    Коментиран от #67

  • 25 3333

    84 31 Отговор
    Не се знае. На следващите избори ГЕРБ може да немогат да преминат 10%, ще стане още по-интересно.

    Коментиран от #51, #68

  • 26 SAAB

    39 53 Отговор

    До коментар #23 от "Кучето Борко":

    Чалго-питека няма потенциал .....и му личи !
  • 27 Светослав

    30 76 Отговор
    Следващите избори-без Мая, Слави, Ицо, а Атака и Воля се връщат. Няма толкова тъпи хора да гласуват за Вас
  • 28 Наблюдател

    63 13 Отговор
    Ще благодарим на този който го вкара в затвора!! Компромис - и в психиатрията става!!
  • 29 111111

    62 10 Отговор

    До коментар #3 от "bandita":

    При честни избори ще управлява този който е избран.Избран от хората. Това е демокрацията. Кой ще бъде той е отделен въпрос.

    Коментиран от #32

  • 30 КуКу Къш

    42 52 Отговор
    Стига сте го тикали в очите ни този смешник Станислав. И без него щеше да се съмне. Стана ясно, че той е една калинка в политиката, едно недоразумение, което не знае какво и как да прави с гласовете, които е получил. Злоупотреби с популярността, която имаше и подведе стотици хиляди. Такива хора не ни трябват. Крайно време е да се разбере, че медиите са мощно оръжие и тези, които ги използват за политически цели и внушения на хората, трябва да си носят съответните отговорности.
  • 31 Ам Чи

    41 8 Отговор
    КАТО СА ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОБЕДЕНЯТ И ДА СЕ СЛОЖАТ ПОСОКИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ ,СТИГА С ТОВА ПЛЮЕНЕ ЕДНИ ДРУГИ.СЯКАШ СА РАЗЛИЧНИ .СЯКАШ КАТО ДОЙДЕ СЛАВИ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ОТ САМОСЕБЕ СИ РЕАЛНО И ТОЙ Е СЪЩО ОТ СТАТУКВОТО ТОЙ СЪЩО ИМА ЗАВИСИМОСТИ ОТ МНОГО ХОРА ИНАЧЕ ЗА КАКВО МУ Е ТАЗИ ОХРАНА КАТО НА НАРКО БОС

    Коментиран от #34

  • 32 Сър Пичук

    19 30 Отговор

    До коментар #29 от "111111":

    Казваш, че всички международни наблюдатели, които определиха изборите у нас като честни са били тайни агенти на Борисов?!?!!?
    Ако имаше нещо нечестно, защо тези, които най-много врякаха по площадите и сега пишат закони да променят изборния кодекс на Сестра Галева, не казаха и думичка?!?!?!
  • 33 jorj

    18 42 Отговор
    Не Борисов ви пречи да върнете в България социализъмъТ и да ни вкарате в азиатската кочина!!!!!! Лъгахте народа с какви ли не простотии, за да се докопате до властта и да свършите тази работа, и сега когато ви се отдаде това, ви светна лампичката, че ще бъдете изметени от народа, заради лъжите ви и опита за отклонение от европейската ни принадлежност, което гръмко обявявахте за "ПРОМЯНА НА МОДЕЛА" !!!!
  • 34 Хахахахаха

    37 13 Отговор

    До коментар #31 от "Ам Чи":

    Днес го слушах този смешник Бабикян. Защо другите партии не направели компромиси. Ами защо тяхната групичка от един файтон хора не направи компромиси. Всички искат компромси, но не той да ги прави, а другите. Номера от селски вечеринки.
  • 35 ЕЛЕКТРА

    25 17 Отговор
    ГАНЬО ГАНЬО, НИТО БОРИСОВ СИ СКРИЛ НИТО, СЛАВИ ОТ СТРАХ, ЧЕ СЕ Е ИЗПУСНАЛ СЕ Е ПОКАЗАЛ. НЕ МОЖЕШ ДА СКРИЕШ БЛИЗО 1 000 000. ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ, САМО ЗАЩОТО ТАКА ТИ НАРЕЖДА КУХАТА ЧЕРВЕНА МАНЕРКА...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 NikNay

    22 31 Отговор
    Кой бе дългуча ли е враг на Борисов ? Ти забрави ли интервюто в което се гърчо като червей и едва не направи ми-нет на тиквата ? Човек не се държи сервилно с враговете си и истинските интереюта ср правят на живо къдетп няма "стоп файте да повторим сцената" !

    Коментиран от #71

  • 38 NikNay

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    коментар 37 е за теб
  • 39 Електра

    23 15 Отговор
    Ха ха ха, днес гледах по про-османската НОВА ТВ, как Фред Флийнстоун Зафиров разтяга локуми, написани му от Импексовата му господарка. Но дори и зад локумите се вижда, че искат с огромен апетит
    властта, защото от времето Олигарски, не са крали скоро. Но тяхната
    любима опулена скумрия в миналото Маяма Гламавата, отряза мераците им
    още в зародиш..
  • 40 Миленчо, пак ти ли изпълзя..

    18 21 Отговор

    До коментар #1 от "коко":

    Както всички видяхме, всички са доволни защото обещанията са изпълнени и приети. Само не разбрахме, защо ,,милионите митингуващи" по вашите закани не се ,,явиха" за ПРОМЯНАТА ПО ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО на управляващата партия? Извода е, че или сте ни заблуждавали или сте заблудени заедно с ,,онзи" с юмручето.
  • 41 Реалист

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    Кой те излъга че са врагове?!:)
  • 42 Ние си харесваме Бойко

    6 17 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Кой ти е крив, смени си мерника.
  • 43 оня с коня

    22 35 Отговор
    Типична ПЛАТЕНА статия,изпълнена с Кухи фрази и Неистини.Така и не разбират некои Мисирки че със Злоба се получава ОБРАТЕН ЕФЕКТ от написаното- първо се отблъсква безпристрастния Читател и второ- Мобилизира се Твърдото ядро на ГЕРБ!На пише Авторът че ББ "се бил скрил" в Баня...А КЪДЕ ДА ОТИДЕ освен У дома си бе Умник - У вас ли да дойде?И си е Факт неоспорим че ББ СПЕЧЕЛИ Изборите със смазваща Преднина,но точно поради Самонадеянаостта на Патриотите които се явиха разделени и не влязоха в НС просто няма с кого да се коалира!Според Милен обаче Слави го бил "детронирал"?!Както и да е - Ще има Предсрочни избори скоро,Патриотите да се обединят помежду си + "Воля,"Мутрите вън" ще бъдат ИЗХВЪРЛЕНИ от НС и Борисов поеме отново Кормилото. Няма да бъде Забравен и Радев,на който ще се наложи да си изнесе Партакешите от Президентството - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

    Коментиран от #72

  • 44 Картите бяха раздадени,сега се разбърват

    9 19 Отговор

    До коментар #3 от "bandita":

    Партията с най-много депутати трябва да им се даде по закон да сформира Правителство.
  • 45 Бонго

    18 10 Отговор
    Той пък Чалгафорий като се е подал, та никой не разбра. Найвниците дето чакаха "г-н Трифонов да ги оправи" сбъднаха мечтата си. Оправи ги ...отзад. Гушна си милионите и си разцъфва фейса дълбоко скрит дома. Интересно ми е защо истеричните протестъри не са пред дома му да хвърлят яйца, риба и всякакви други прокиши по оградата му.
  • 46 ТаУмВзе

    13 11 Отговор
    Господин главни Директоре, как се благодари на чалгарчето, което бетонира Диктатурата на мутропитека? Моля за просветления, че вече и дъската за шах се изяде. Като баница е! Пешки и пешкира.
  • 47 хаха

    10 22 Отговор
    Наесен всички , които оплюват Бойко ще ходят да чака т пред кабинета му.
  • 48 Ам Чи

    1 6 Отговор
    АЗ ГЛАСУВАХ ЗА МУТРИ НАВЪН И НАВЪТРЕ ,КОЙ ИЗЛЕЗЕ И КОЙ ВЛЕЗЕ .МНОГО ПАРИ СЕ ИЗХАРИХА ЗА 5% УЧАСТИЕ ,АКО ДРУГИТЕ СА ОТ ЧЕСНИТЕ И ПОЧТЕННИ ПОЛИТИЦИ ,ТИ ДА ВИДИШ
  • 49 Петър Жеков

    13 14 Отговор
    Да благодарим, че "Учиндолският славей",който излъга толкова много хора и вкарва страната в правителствена криза и хаус? Ами тогава да благодарим и на Жан Виденов! Що за идиотия е това?
  • 50 Отново ще си премерим силите

    9 19 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Този път ще стане, както предния път. САМО ГЕРБ & СДС & ПАТРИОТИ! МУТРИ ВЪН от НС! Поне малко постояха на депутатски банки и се поизчервиха от хорски закани.
  • 51 Лилява

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "3333":

    Блажени са вярващите!!!!
  • 52 ОпПала

    9 8 Отговор
    А сега чехличките и вазелинчето протестери ,бати Славчо ще ви оправя.Тези които искат да го запомнят по добре ,без вазелинчето
  • 53 Оле отвори очички!

    15 5 Отговор

    До коментар #7 от "МЪКА МЪКА":

    И това видение как ти се даде? От съзвездието Тъ_панар ли приемаш сигнали! Оставете го Борисов да обикаля и да си стяга партията и ще видите на следващите избори кой подред ще е! Един бивш пожарникар ви направи въртоглави, ама понеже сте жълтопаветен хайлайф /бурни аплодисменти и викове ура/, та не можете да вденете колко сте жалки! И безпомощни!
  • 54 Реалист

    14 21 Отговор
    Факти, как пък все излагате мнението на анти ГЕРБ палячовци, като този Милен някой си, написал подобен жалък пасквил?! ББ скоро ще се завърне и отново продажната ви медийка ще потъне в миманса. С този евтин популизъм всички антигерб губите жестоко. Нищо градивно нямате. Само връщате услугите на олигарсите...те ДеБъ вече започнаха ударно, както и Манолова.
  • 55 Избирателите са умни

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "дедо Герчо":

    Знаят коя партия да предпочетат да ни управлява.
  • 56 Велики комбинатори бре!

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    Тя Корнела, този път няма да се среща със Решетката, а ЧаКаРа да му търси подкрепа от Дубай.
  • 57 bxbxh

    9 6 Отговор
    Тоя наистина си повярвал лъжец като се подметна а той какво направи по различно ли от Борисов защо се изпокри като не искаще да управлява явно и той е страхлив колкото него

    Коментиран от #103

  • 58 хаха

    9 16 Отговор

    До коментар #10 от "Слави":

    Тъй нареченият "пРезидент" е редно да бъде безпартиен и да обединява народа, а не да играе в комбина с която и да е партия.

    Коментиран от #63

  • 59 Нали гласуваха уволението му?

    2 9 Отговор

    До коментар #11 от "Хоум Прайм":

    Да изчакаме да се произнесе КС от къде да управлява. Ама без него сме загубени.
  • 60 бай шиле

    5 5 Отговор

    До коментар #18 от "ХХП":

    Абе ти да не си професор по медицина та ги разбираш толкова много тия работи.
  • 61 mi6osp

    9 4 Отговор
    Единствената партия, която има съществена заслуга за оставката на Борисов след последните избори е ГерБ. Тази партия се озова в парламента с 26% от гласувалите и без подготвени патерици и нямаше никакви шансове да остане на власт. Индивидуалните заслуги на останалите партии са мижави, заслугата за оставката е изцяло е на българските избиратели. А Трифонов го готвеха за едно, но се получи точно обратното. Сега чака резултатите от следващите избори.
  • 62 Бойко е смел и достоен наш българин

    3 17 Отговор

    До коментар #16 от "Subaru STI":

    Защитава Държавата и поданиците и. Не е подай Г*зец.
  • 63 mi6osp

    12 0 Отговор

    До коментар #58 от "хаха":

    Дай пример за един безпартиен български президент.
  • 64 Червени манерки, скачайте!

    4 8 Отговор

    До коментар #18 от "ХХП":

    Колкото но високо скачате, толкова повече ще си удряте силно кухи*е к*ртуни в тавана! А, който не подскача е ЧЕРВЕН!
  • 65 Ходил ли си в часовете по математика?

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кучето Борко":

    Смятай отново, но няма да ти се случи.
  • 66 Много

    5 5 Отговор

    До коментар #18 от "ХХП":

    точен коментар.Ако Бибитко се върне.Жална ни майка.
  • 67 Мутрите на хаджи и костинброда са го

    5 2 Отговор

    До коментар #24 от "Снощи се показа":

    РАЗЦЕЛУВАЛИ ЗА СБОГОМ!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Северозапад

    12 3 Отговор
    Кой какъв и какво - бъдещето ще покаже. А интересното ще стане, когато на Борисов му вземат жипката и му свалят охраната. А, и Шехерезада ще го напусне. Така че запасете се с пуканки и бира и очаквайте интересни събития!

    Коментиран от #75

  • 70 Василев

    13 1 Отговор
    На 112-о място: Барикадирани в покоите си лидери декламират на обществото
  • 71 Стига

    11 15 Отговор

    До коментар #37 от "NikNay":

    със това интервю не ви ли омръзна все едно и също.Браво на Слави така се прави всички да се побъркат какво се случва както нас ни побъркахо 30 години.Този път още повече ще гласуват за Слави след ходовете които направи.Успех на ИТН.
  • 72 Да си

    11 2 Отговор

    До коментар #43 от "оня с коня":

    стои вБанкя и да си гледа внуците и да не се показва повече.Да отиде и да се полекува малко няма да збърка.

    Коментиран от #78

  • 73 ПСР

    20 4 Отговор
    Чудел съм се,къде е българското политическо дъно.Е,този тип от БанкИ,надмина всичката ми учуда.Една година управлява от дЖипка,без изобщо да отразява Парламента./където е назначил ПКП/.
    Сега,"управлява/разпорежда се",от частния си имот.....Дайте пример,къде другаде се случва такова чудо!
  • 74 Изглежда пристрастията

    10 4 Отговор
    Ви пречат да видите кой се покри и кой бяга ,като мишка от всичко което искаше и обещаваше,проведе запитване за това?! ИЗГЛЕЖДА НЕ БЕШЕ СЕ ДОПИТВАЛ ДО БАШ МАФИОТА , КОЙТО ГО ДЪРЖИ НА КАИШКА!

    Коментиран от #114

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Цената

    8 11 Отговор
    Според мен истината е,че Слави никога нямаше да направи правителство,дори и с 200 депутата да беше,защото,той от политика не разбита,а и няма подготвени хора.Да вземем примерно Тошко,та той ли ще ни ръководи.Хващам се за главата.Боже царя ни опази.При следващи избори ,само за Майчето сме......
  • 77 Иво

    20 8 Отговор
    Задкулисието искаше да унищожи Слави Трифонов, но не успя. Народът се отвращава от Борисов
  • 78 оня с коня

    5 12 Отговор

    До коментар #72 от "Да си":

    Двеста и кусур Дена крещяхте като изоглавени "Оставка"Борисов НЕ ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ.Сега пък му даваш НЕПОИСКАНИ СЪВЕТИ...Абе КОЙ ви знай вас дали сте живи бе и не чувствате ли че Никой не ви бръсне за Слива?
  • 79 макробиолог

    10 6 Отговор
    Ако не беше Слави щеше да е някой друг,протестния вод щеше да си намери обект ...тук въпроса е доколко и докъде се променя нещо в системата....за съжаление чалготеката се сдуха още преди битката.
  • 80 Да му благодарят

    7 1 Отговор
    Олигарсите, че на бързо ги оправят в парламента като закриват комисията и спец.съдът.
  • 81 наблюдател

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "карамбата":

    до 6 сигурно превод от дубай за свършената работа
  • 82 Вълканов

    15 2 Отговор
    Не Слави, а Парламентарното съвокупно мнозинство с ковенето на новите закони. Новите закони са това, което стряска ГЕРБ.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 asd

    7 14 Отговор
    Борисов се опитва да избегне конфорнтация и гражданска война. Защото олигарсите му пращат мутри и провокатори. И пак ги би на изборите.

    Коментиран от #93, #131

  • 86 киро

    5 5 Отговор
    Ганев,да знаеш,че повече се радвам дето принца на чалгата не се вижда никакъв,само точко африкански го чувам от време на време да се извинява нещо на една мома ама скоро и той ще утихне
  • 87 Мда

    14 2 Отговор
    Изкривено от злоба лице, изцъклени очи и с пяна на устата - що е то?Ще ви подскажа уважаеми съграждани - ГЕРБЕРАСТ В ОСТАВКА.

    Коментиран от #101

  • 88 Бай Марин

    7 0 Отговор
    Жалкото е че Господин Борисов притежава формулата за Асвалта.Да видим как ще я даде.
  • 89 Добре

    2 0 Отговор
    ама това е също, като заплатите в България - недостатъчно!
  • 90 Сачма Сапан

    11 2 Отговор
    Слави навря Боко Тиквата в бункер
  • 91 Сачма Сапан

    12 3 Отговор
    Следващото включване на Боко Тиквата ще е от Централния софийски затвор, благодарение на Слави.
  • 92 Мой

    8 2 Отговор
    Благодаря Слави. А сега го довършете, защото още мърда. Злото мре трудно.
  • 93 Мой

    5 0 Отговор

    До коментар #85 от "asd":

    Не знам дали си взел пари за да го кажеш, или просто си облъчен, но съм сигурен, че ти се е повръщало докато си писал това.
  • 94 аз съм Веска

    3 1 Отговор
    ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ .
    БЪЛГАРИНЪТ Е ЗАКЪРМЕН С НЕДОВОЛСТВО .НО ... И СЛАВИ ЕДВА ЛИ Е ПРИЗНАТЕЛЕН НА НЯКОГО ОТ СВОЕТО МИНАЛО . НАЦИЯ СМЕ , С ОГРОМНА ОТВОРЕНА ПАСТ ...
    И ОТ ЛАКОМИЯ , СМЕ ГОТОВИ ДА ПОГЪЛНЕМ СВЕТА .
    ЩЕ ЗАСТАВИМ ИСТОРИЦИТЕ ДА НАПИШАТ НЯКОЙ РЕД:
    ОБИКАЛЯЩЕ СВЕТОВНИ СЦЕНИ , И КАРАШЕ БЪЛГАРИТЕ ДА РЕВЪТ КАТ ....ТАКА СИЛНО РЕВЯХА ОТ ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА , ЧЕ РАЗЧУСТВАХА БОГОМИЛИТЕ ... И ТЕ СЕ СМИЛИХА НАД ТЯХ .
    ЩЕ ИМ ПОДРЕДЯТ ДЪРЖАВАТА , ЗА ДА СЕ ЗАВЪРНАТ ...

    Коментиран от #96

  • 95 2389

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Поне благодарете на Слави, че Борисов се скри в Банкя - защо, да не са ритали двамата и единият куц да контузил другия, който окуця?
  • 96 5874

    3 0 Отговор

    До коментар #94 от "аз съм Веска":

    Абе Веска, кой те трèска та пишеш с едри букви и на пресекулки.
  • 97 Васил

    1 6 Отговор
    Само че това малко хора го разбират че диктатора се покри.
  • 98 БиБи Кинг

    2 0 Отговор
    Те и манафите така оспокоиават ка афтора :"Спокойно баце,че те боли до третиа пат па после сам че ме тръсиш с букет цветя и кутия шоколадови бонбони"!
  • 99 Решетников

    7 9 Отговор
    От всичко става ясно едно,суверенна е гласувал доверие на ГЕРБ , и тъй нататък на славчо не може барабар с другия пълнеж от маймуни да сформира правителство , защо , защото народа не ги иска. Каквото и да бърборят колкото и да лаят месеца истината е такава , народа си иска ГЕРБ , другото е пунта мара другари.
  • 100 Кои патриоти ще се обединят,бе(

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "bandita":

    Винкела,дето рита бабички,Марешки дето се се запътил при бай Ставри,Шкембе,воевода и оня дюрекс с апартамента от субсидията.
    А забравих и баш националиста,оня дето не бил ходил войник -Бялата Златка с мизерните 0'4%.
  • 101 Мордекай

    5 0 Отговор

    До коментар #87 от "Мда":

    Тия новите трюфели и до оставка не го докара , къс им дойде мандата , смешници.
  • 102 даскал Генчо

    6 5 Отговор
    ПОВЕЧЕ НИКОГА ГЛАС НА ИЗБОРИ ЗА Г-Н ТРИФОНОВ. Този човек слушайки го тази сутрин какви работи говори стигнах до заключението , че май е играл с някой за да му отвори пътя за четвърти мандат. Г-Н ТРИФОНОВ, ВИЕ ЩЕ ВЪРНЕТЕ Б. БОРИСОВ НА ВЛАСТ. При следващите избори ще сте извън играта.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Да му благодарят??..защо???

    10 1 Отговор
    Че излъга своите гласоподаватели ли???...ами да му благодарят..да му благодарят и за мажоритарният вот..и за другите лъжи, за неговата неспособност да поеме отгововност, да му благодарят за хаоса в който вкарва държавата с нови избори. Може целокупният български народ да благодари и на партиите от протестите, че провалиха всичко, за тормоза на софиянци цяло лято, и че направиха така че Бойко да спечели изборите, и сега след два или три месеца да спечели пак, поне с 100 депутата. Слави единственото положително което направи е..че хвърли горещият картоф в гащите на президента, сега той да се оправя с този батак, то не е само да мааш с юмруци..и кухи лозунги от Шипка..😂, и пак всичко е в ръцете на изключително умният и интелегентен български народ..хеле тия в чужбина😂,..простотията и невежеството пак ще е на ход..след два месеца..или три😂😂,и пак същото. Абе имала умна българска глава да пати😂. Няма да се учудя ако след Славчо следващият мераклия за спасител е Божинката от левски💃💃💃

    Коментиран от #138

  • 105 мишо

    3 11 Отговор
    БРАВО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕПРЕДАДЕ ХОРАТА КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НАДЯВАМ СЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ДА ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #106

  • 106 Хм..😁😁..не..

    3 1 Отговор

    До коментар #105 от "мишо":

    Не се надявай на никого...надявай се само на себе си..да промениш битието си.
  • 107 Вова

    10 6 Отговор
    А бе хора, става дума за държавата от която зависят милиони хора. Какви са тия глупости ? Важно ли е кой, кого накарал да се скрие някъде. Шега ли ви се вижда ? Играчка. Само че играчката много бързо става плачка. Избрахте една луда блондинка, която иска да промени до основи за два дни цялата нормативна база, отново за да натрие нечий нос. Един адвокат на мафиоти от "Изправи се - мутри вън" пък се гласи за министър и иска оставката на главния прокурор, защото не му се вързал на важна пледоария за много пари. Нямах навика да гласувам. Не ме интересуваше политиката , защото си имам малък, но достатъчен бизнес. Като видях обаче какво направихте на тия ,се втрещих. Тоя път ще гласувам, и ще накарам всички в къщи да гласуват. 12 човека имам във фирмата. Ще ги накарам всичките да гласуват. И ще гласувам за хора, които имат приемственост и знаят какво правят. И са го правили. Политик се изгражда и обучава с години. Това, че някой казал , че е корумпиран изобщо не ме впечатлява. Изгоних един некадърник и после месец ме разкарваха в НАП за лъжи и глупости. Същото и сега. Вземете се в ръце и внимавайте какво правите. Това , което ще направим, ако има избори, не е играчка, нито е забавно. Ефектът от разни игрички и надцакване е много сериозен.

    Коментиран от #108, #109

  • 108 Аууууу

    2 0 Отговор

    До коментар #107 от "Вова":

    Пълно е с малоумници,братчед !
  • 109 Да те питам Вова????

    4 7 Отговор

    До коментар #107 от "Вова":

    Ще гласуваш на тези избори..така ли?, ок, твоя воля, само че избора е ограничен. И аз не гласувах на 04.04.сега ще гласувам, и пак няма за кого..явно ще се избира...ПО-МАЛКОТО ЗЛО..ти как мислиш???...защото има и по голямо зло..например антибългарските проруски партии, визирам Костя Копейкин и другите руски проксита, също партията на Черепа. Нямам очакване за радикална промяна..но, по добре е да се гласува..макар че това е клише.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Суха съчка

    2 3 Отговор
    Миленчо много се излагаш мойто момче не е ББ проблема на тая държава на друго място е заровено кучето.Не съм фен на ББ когато го плюех всички го харесвахте.
  • 114 АААА

    7 4 Отговор

    До коментар #74 от "Изглежда пристрастията":

    Вече разбрахме кой държи повода , премиера избран от има такъв народ си призна ,че е много задължена на Васил Божков !
  • 115 Голото плевенско поми ярче

    6 4 Отговор
    е на сезала на Васил Божков,това си го призна премиера на ИТН !
  • 116 ЕЛЕКТРА

    1 6 Отговор
    ГAНЬO ГAНЬO, НИТO БOРИCOВ CИ CКРИЛ, НИТO CЛAВИ OТ CТРAХ, ЧE CE E ИЗПУCНAЛ CE E ПOКAЗAЛ. НE МOЖEШ ДA CКРИEШ БЛИЗO 1 000 000. ЧИCТOКРЪВНИ БЪЛГAРИ, CAМO ЗAЩOТO ТAКA ТИ НAРEЖДA КУХAТA ЧEРВEНA МAНEРКA, А СЛАВИ НЕ Е СТЪПВАЛ В ПАРЛАМЕНТА...

    Коментиран от #119

  • 117 Анализаторр

    5 0 Отговор
    Верно, пък и магнолиите имат нужда от грижа.
  • 118 ОФ ОФ

    3 5 Отговор
    Гн Борисов има добър усет какво искат хората и ОФ. Както всеки опитен политик се оттегли както
    Казаха някой по умни отдръпни се не ни пречи. И той го направи сега се оказва че се крие ????
    ВЗЕМЕТЕ СЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ КАКВО ИСКА И ОТ КОГО????!!!
  • 119 Яшар

    3 0 Отговор

    До коментар #116 от "ЕЛЕКТРА":

    Чистокръвни цигани, като тези от Факултето...:)))
  • 120 ЖИПКАТВ

    5 0 Отговор
    НАЙСТИНА ЧЕ КЮЛЧЕТО СЕ СКРИ А МИСИРКИ ЛИЗАЧИ БЕЗ СРАМ ХОДЯТ СЕ СНИМАТ В БАНКЕТНА ЗАЛА
  • 121 .......

    3 0 Отговор
    СМУЩАВАЩО Е ,ЧЕ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СА ИГНОРИРАНИ ОТ ВАКСИНАЦИЯТА И СЕ БИХА ДНЕС .СЛАВИ ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА ДА СА ОСНОВЕН СТЪЛБ НА ВАКСИНИРАНЕТО
  • 122 Марк Аврелий

    4 4 Отговор
    СЛАВЧО Е ГОЕЕМ ПОЛИТИК ,,,НА СЦЕНАТА ,А ИНИЧЕ ТРЯБВА ДА ДА БЪДЕ ПРЕБИТ С КАМЪНИ
  • 123 Замба

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Чалгар-масон":

    Красавец, елате ми на гости с жена ти, може и ако пълнолетна щерка имаш
  • 124 Ако не се махне Гроб и БИБИТКО

    6 0 Отговор
    Ще има голям кютек ! Ама много голям !!!
  • 125 Тапата

    6 2 Отговор
    Според статията, на всички несретници в държавата проблема им е Борисов, а сценичния/вече и политически/ чалгар ги е избавил от тях, за което те трябва да му благодарят. Дали така мислят и гласувалите за него, или вече са му теглили една....
  • 126 Биби Кинг

    0 0 Отговор
    У Банкя се скрихме.....Славко и он е при назе! Учихме се как се оправлява ельектората, ма он ништо не вдена! Разболе се и ми престави болничен од Мангъра. Зачетох каква мо е епекризата и там по латинцки,черно на бело пишеше: "Kutzos Sakatos"! Е викам мо ти ми разби шкафо с таа коварна болес Баце, ай бегай се лекова! И он се лекова,извинява се и па почна да обештава, да калне и циври по тельевизоро! Ка неква стерва од уличните е станал от ка минаха изборете.
  • 127 ЦЦ каунь

    0 0 Отговор
    абе вярно ли е че банкянския тиквун Бойко-разбойко ще кандидавства за водач на БСП понеже още си пази червената книжка
  • 128 Snake

    0 1 Отговор
    И за кое да му благодарим?
    Че обещаха мажоритарен вот, а такъв няма?
    Че преди да влязат в НС говореха против короната, а днес са по-коронясани от короната?
    Че обеща да променят страната, а вече един месец нищо не предлага и предприема?
    Коментар за другите "спасители" е излишен.
    Единия иска министър да стане, друг пък си гласувал 10 000 лева заплата (макар да не ми се вярва да има толкова тъп депутат), трети пък дрънка преди изборите и той обаче не предложи и предприе нещо.

    Коментиран от #130, #133

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Killer

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Snake":

    Ако Слави не направи нещо, да се връща Бойко и да си управлява, щото никой нищо да не предприема-тая няма да я бъде.
  • 131 ЕХХХ

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "asd":

    СЛАВЧОООООООООООО НАДРУСАНИЯ ДЪРТ ЛЪЖЕЦ СИ Е САМО ДА СЕ СЕ ПОДИГРАВА НА ХОРАТА И КЪДЕ ГЛАСУВА 10000 ЛВ ЗАПЛАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВА ДРУГО ОРЪФЛЯК
  • 132 3735

    0 0 Отговор
    АБРЕ И ТОЗИ Е НАПИСАЛ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ДА СИ ВЗЕМЕ ЗАПЛАТКАТА
  • 133 Freddie

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Snake":

    Имаш право.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Готин

    2 1 Отговор
    ... и кое не е малко. Да разбъркаш лай..та и да побегнеш, за да не ти миришат. Това ли е героичната постъпка на новата шайка!?
  • 136 ИМПИЙЧМЪНТ

    2 0 Отговор
    Ако Чалгарите плащаха милионите за изборите а не от нашия джоб щяхме да ви гледаме просташките изпълнения с усмивка а сега вината ще си я поемите с отворени бузки
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 тоньо

    1 1 Отговор

    До коментар #104 от "Да му благодарят??..защо???":

    аз съм за Тони и Фики Стораро ... като следващи ... казвам го сериозно ... поне нещо могат да правят
  • 139 номад

    0 0 Отговор
    Аз съм за Лили Иванова ! Тя е за премиер
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ash

    1 1 Отговор
    А тоя двуметров интестинален нематод, дека е?
  • 142 Админ

    1 0 Отговор
    Стига търсихте под вола теле журналистчета, какво искате от Слави не се разбра.Човека ясно заяви,че няма да прави правителство с досегашните прости утки в парламента.Всеки ден го дъвчете, разберете бе той не иска правителство с герб, бсп, дпс и това е точка бе.Какво само плямпате, едно и също, а оня с дебелата празновата тиква, страхливец бил нз си кво, гадно е като ти изядат десерта без вилица г-н борисов ,но такъв е живота.Важното е сега да бъдете осъден за престъпления срещу българите и откраднатите милиарди и разбитите човешки съдби и бизнеси в България.
    Бог да е с нас, бог да пази България, и дано чуе молитвите ни да гни@ете в затвора.
  • 143 античалгар

    1 0 Отговор
    То да благодарим, ама олиото стигна 5 лв ...
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 ГЯВУРИИ

    0 0 Отговор
    МАЛКО ВИ БЕШЕ 5-ВЕКА СЕКС И АТАГАН -
    ОВЧО СТАДО‼ РУСКИТЕ НЯМА ДА ВИ ОСВОБОДЯТ ТОЗИ ПЪТ‼🇹🇷🇹🇷
  • 146 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЪКА МЪКА":

    Мутрите и кауна загубила и се скриха Борисов спечели изборите и неразреши ново правителство без него /ако протеста така сваля правителства на които им свършва мандата аз сам ще сваля радев през октомври като му свърши мандата
  • 147 Народа

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЪКА МЪКА":

    Бате Боико е герои
    И на партиите други
    сложи пръста тои
    На борисов е лесно с тъпи лидери да се оправя