Last news in Fakti

29 Май, 2021 10:26 28 433 175

Мъка: "Избиват елита" след "преврата на Радев"

  • елит-
  • интелигенция-
  • преврат-
  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • 1944 г.-
  • изчегъртване-
  • ббр

Покрай стартиралото "изчегъртване" лъсна бруталната кадрова катастрофа по властовите етажи

Мъка: "Избиват елита" след "преврата на Радев" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Навремето се говореше, че Станишев създал ДАНС, за да контролира вътрешния си министър Румен Петков. Че тази служба е дълбоко паразитна в това ѝ състояние - спор няма. Но поне шефовете да ѝ придаваха някаква загадъчност с поведението и приказките си. А то - циркове и примитивизъм. Щяха да правят Пеевски началник, после Петко Сертов изчезна, та трябваше жена му да го открива. Онзи ден отвори уста и прясно задрасканият началник. Жалка работа...

Една от най-ценните опции, които са ни дадени в нелеката задача да общуваме със себеподобните си, е да запазим мълчание. Покрай стартиралото "изчегъртване" лъсна бруталната кадрова катастрофа по властовите етажи. И тя нямаше да е толкова видима, ако повечето от тези "безценни професионалисти" си траеха. Грубо бе погазена любимата максима на българина "Тарикат мъж не писка". А който се обърне срещу народните традиции и изворния фолклор, нищо добро не го чака.

"Наглите" от ББР пък зявиха, че няма няма да участват в "този цирк"

А "циркът" е, че министърът на икономиката поиска да се срещне с надзорния съвет на държавната банка. Ами - чао... То бива, бива, но в края на краищата е въпрос на съобразяване с йерархията, елементарна интелигентност и наличие на някакво възпитание.

Уволненият от "Вътрешна сигурност" пък се оплака от "терор" - бил преназначен на бюро с недостатъчно светлина, някъде до тоалетните. Страшно нелеп етюд...

Но и тези ще минат за част от "избития елит" след "преврата на Радев". Изразите са в кавички, тъй като са цитати от поредната доза безпределна мъдрост, излязла от устата на бившия премиер Борисов. Същото, което става сега, се случило след преврата на 9 септември 1944 г. Избили елита. Това заяви доскорошният министър-председател.

Вървял процес на обезглавяване. То главата е само една, ама хайде...

Всъщност, прави са онези надзорници от банката. Как да отидеш на среща при министъра ти, когато избиват елита. Нормална реакция. Човешка някак...

Като капак на всичко Стъки заяви: "Принуден съм да се кандидатирам за президент"

Както казваше непрежалимият Илия Буревестников - "Обществото ме принуди"...

Родените преди 1980-та сигурно помнят предаването "При нас е весело". Това ни е гарантирано, приятели, лошото е, че отдавна не е смешно.

И веселбата е някак нездрава...


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 367 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стъки мозъка

    310 28 Отговор
    Канибалчето отвръща на удара :)
  • 2 😂😂😂😂😂

    412 30 Отговор
    Елита на доказан еднокнижник!
  • 3 ГРОБ БКП ДПС

    424 38 Отговор
    ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНАТ ДЕ ЩО ГЕРБЕРИ ИМА ПО ВСИЧКИ НИВА НА ВЛАСТТА ТА ЧАК ДО ЧИСТАЧКАТА.

    Коментиран от #81, #90, #96, #160

  • 4 Президент Стъки

    288 13 Отговор
    Ас поне сам чел Ян Бибиян

    Коментиран от #68, #119, #130

  • 5 мишо

    57 195 Отговор
    КАКЪВ ЕЛИТ В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН СЪС СИНЯ КРЪВ ТОВА Е СИМИОН

    Коментиран от #15

  • 6 Мухоморко

    345 29 Отговор
    Боко Лъжеца пак реве, че щели да го убиват...

    Коментиран от #31

  • 7 Комуниста

    317 19 Отговор
    Айдуците от последните 10-12 г се помислиха за елит като си напълниха банковите сметки пфуу.. Откраднаха си елит от бюджета!!!

    Коментиран от #162

  • 8 хъхъ

    300 20 Отговор
    Според ОПГ ГРОБ, уволнението на некадърните им калинки е "избиване на елита"...

    Коментиран от #60

  • 9 Верно ли

    241 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Като капак на всичко Стъки заяви: "Принуден съм да се кандидатирам за президент" - сериозно??? Бойко, направо слагай магарето! :)))

    Коментиран от #25, #157

  • 10 Светослав

    41 179 Отговор
    Хайде да поработи. Стига интриги. Не виждам освен стани да седна аз, нещо друго да сте направили. Помощи за бизнеса, пътни проекти, нови работни места, инвестиции. На глупост се на слушах. Минават по интрига и селския мегдан
  • 11 народ

    236 28 Отговор
    Браво за статията!
    Иска се смелост за да публикуваш истини на за пожарникарския режим!
  • 12 www

    240 21 Отговор
    Кой елит?Хубаво сте го слижили в кавички.Този,който ни кра и съдра 11 години ли?Искаме ги в затвора,останалото са празни приказки журналистически партенки.

    Коментиран от #73

  • 13 0707

    46 134 Отговор
    Така преди 10 години тези, които сега чъгъркат, чагъркаха предните и обвиненията бяха същите сега дойдоха хора на онези от преди 10 години и чагъркат обвиненита са същите - некъдърност, калинки кражби... Ще се мине време и тези ще бъдат ичъгъркани за същото и както изглежда нищо няма да се промени. Новите като седнат в хубавите кожени кресла като овладеят каналите за кражба и ще правят същото...

    Коментиран от #27, #40

  • 14 Последния Софиянец

    202 18 Отговор
    2300 мишки в ДАНС се занимават само да тормозят поединично хора от Протеста.Всички вън!

    Коментиран от #56, #121

  • 15 ГРОБ БКП ДПС

    182 14 Отговор

    До коментар #5 от "мишо":

    А ти защо си мислиш, че СимИон е елит?
    Това, че има благородническо потекло прави ли го Елит?
    Май не знаеш, какво е елит?
    Елит са всички успели българи на всички нива в живота лекари, ядрени физици, учени и т.н.
    СимИон да не е нещо повече от всеки един човек? Видяхме го как ни "оправи" за 800 дни. Ограби каквото можа въпреки, че не е било негово и се махна. Ако считаш, че той е елит значи ценностната ти система е тотално сбъркана.
  • 16 КЪДЕ СЕ ГУБИТЕ

    28 138 Отговор
    ДРУГАРЮ ГАНЕВ......БЕЗ ВАШИТЕ ПРО БСПарски СЪЖДЕНИЯ, ЖУРНАЛИСТИКАТА ГУБИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СВОЯ ЧАР И АДЕКВАТНОСТ......
  • 17 Европа

    76 18 Отговор
    Точно казано от автора!
    И както пише един по-горе само Царят може де се нарече със синя кръв, .. но Той самият никога няма да го каже!

    Коментиран от #34

  • 18 Петко

    118 14 Отговор
    Много се радвам, че започва разбулването на истините за управленито досега! Искам да обърна внимание на сектора здравеопазване. Ако трябва ще покажа документи.
    Чрeз здрaвeoпaзвaнeтo ГEРБ нe caмo ce oпитвaт дa мaнипулирaт oбщecтвeнoтo мнeниe нo и крaдaт бeзoглeднo.
    Прeди пoвeчe oт гoдинa Нoвa ТВ пoкaзa мeхaнизъм зa oтклoнявaнe нa eврoпeйcки cрeдcтвa oт ръкoвoдcтвoтo нa МБAЛ "Cв. Aннa " Coфия. Д-р Близнaкoв дирeктoрa нa бoлницaтa ce хвaли, чe дoкaтo e пoд крилoтo нa д-р Мocкoв, Борисов щe гo пoкривa. Крaдeц дa cи в тaзи държaвa. Дoкoлкoтo ce чувa, ceгa щe ce oпитa дa ce cкриe при Мaя Мaнoлoвa, зaщoтo и тя билa oт Дупницa. Тaкa ce хвaли
  • 19 мъка

    162 17 Отговор
    Лъжеца от Банкя, който е и крадец, превърна държавата в кочина. На гърба на българите този прост, лъжец взе 20 милиарда заеми, които прахоса и усвои с с негови подставени лица. Трагедията е пълна и тепърва ще излизат наяве големите заеми и далавери. Лошото е че пак бедния българин ще плати сметката на този некадърник и калинките му.Добре ще е да му се открият тайните сметки , да се запорират и да не се допусне да избяга.
  • 20 БиБи Кинг

    15 49 Отговор
    Че фарчат скалпове на изневерервашти не след далго! Че ви паржиме у пембен сос!

    Коментиран от #103

  • 21 Шерлок Холмс

    114 9 Отговор
    В,, Надежда - 2 "на мястото на старата местна Община срещу църквата Свети Дух на общински терен и частично на частен терен изникна затворен комплекс от 4-5 блока в който всички кметове на ГЕРБ Север-запад и приближените им фирмаджжии се обзаведоха с мезонети и станаха изведнъж местен елит!
  • 22 Чук и Гек

    64 15 Отговор
    Ако това е елита - бам ви и даржавата! Болярите са изтрепани при налагане на християнството 52 и на мюсюлманството 110! Затова сте си търсили цар от чужбина! Нищо не става от вас! Евровизия, Кубрат, Григор и толкова!
  • 23 Gowo

    129 14 Отговор
    Кой е елите бе??...Десислава Атанасова ли.ПКП ли?Елити Захарчето ли.?Бойко Методиев ли.?
  • 24 someone

    86 10 Отговор
    еми пищят като онзи елит постоянно си разказваше дъвката как ги гонили, съдили и стреляли .... онзи "елит" ни вкара в две войни, едната разорила ни , в другата са ни бомбандирали и сме били съюзник на самия Хитлер ,въпреки вечните ни опити да замажем това и да се измъкнем ,че то избор не сме имали. Сегашните им наследници "демократи" за 30 години стопиха народа и унищожиха де що остана от "гнусния" комунизъм, затова и станахме бананова страна и страшно ги е страх някой наистина да не тръгне да ги съди ама не като сега , а като навремето.
  • 25 Мислещ

    24 9 Отговор

    До коментар #9 от "Верно ли":

    Иронията е, че вероятно не лъже. Като дребна риба - кукла на конци, вероятно наистина е бил накаран от сценаристите. Както Виденов.

    Коментиран от #30

  • 26 ГНЕВЕН

    20 67 Отговор
    Не само че не е смешно, ами става трагично-жестоко и днес очаквам някой от новите "елити" да обяви друг от предишните за поредно човекоядство (моля да ме извините за израза). То бива ,бива злоба и непоносимост към политически противник, ама човек за курбан не бива!

    Коментиран от #135

  • 27 Мислещ

    58 7 Отговор

    До коментар #13 от "0707":

    Ами ще се чегъртат по-често да не могат да се окопават, а не да си гласувате за едни и същи, че "да не дойдат комунистите (Или скоро сигурно "Да не дойдат герб.).
  • 28 ХанКрум

    16 50 Отговор
    Новият БГ премиер и кметът на Лондон Хан Садък си приличат. Аспарухов българин.
  • 29 селски пръчки

    16 24 Отговор
    Само това , че се счита за някакъв си елит му е достатъчно.
  • 30 Верно ли

    63 7 Отговор

    До коментар #25 от "Мислещ":

    Не казвам, че лъже, но сценаристите вече за мезе ни взеха :))) Искам просто да го видя това кандидатиране - търпение нямам даже. А си мислех, че Цачевата и Ръбъла са върха на безмозъчността им, но явно винаги има накъде още :)))
  • 31 Селянин

    29 11 Отговор

    До коментар #6 от "Мухоморко":

    Така се прави демокрация / без избори като няма кои да ги избере / Наи големите натовци и европеици станаха комунистите Дане са начудеш откъде тази наглост
  • 32 Перо

    64 4 Отговор
    Само пълно прочистване на държавните и криминални престъпници на държавна служба.Това да некадърни бандити с мозък на пиле!
  • 33 top

    53 9 Отговор
    Какъв елит,кои е елитът калинките и подлогите на ГЕРБ .Тези които изпалниават това което им наредят без да мислят, извинявам се те немогат да мислят,затова са им нужни.
  • 34 Първо

    53 7 Отговор

    До коментар #17 от "Европа":

    Симеон не е българин.
    Второ, и той само изсмуква каквото може от България

    Коментиран от #149

  • 35 Subaru STI

    58 14 Отговор
    Нещата са прости - Борисов и мутрите му ще влязат в затвора. Този наглец съсипа България! Никаква милост!

    Коментиран от #43

  • 36 !!!?

    18 43 Отговор
    Основната линия разделяща България е Европа - Азия или Оксидент - Ориент, а сиропите с трактори на държавата са огледално отражение на това делене. В Европа няма друга държава в която избити толкова поданници по признак българин - русофил. За справка: "народният съд". Колкото и да са чисти намеренията на служебното правителство, неговите действия да покаже, че колегите им преди тях са най-голямите некадърници, крадци и "недостойни" само разделя обществото още повече, защото поражда противодействие. Никой не е безгрешен, но никой няма да се съгласи да бъде унижаван !!!?

    Коментиран от #41

  • 37 разума

    54 6 Отговор
    Силно се надявах 2009 год. че ББ ще започне от съдебната система защото тя е най важната в държавата и гласувах за него. За съжаление толкова се разочаровах ,че повече не съм повторил и няма да го направя. Той пък превърна прокуратурата в частна собственост и лично той както обича да казва "аз" откриваше дела и закриваше дела със секретарки глвни прокурори.
  • 38 Суха съчка

    24 35 Отговор
    Миленчо колкото и да не ти се вярва но след 9 септ. наистина избиха елита и останалите живи ги натикаха в ниша дупка и така чак до сега.
  • 39 Наблюдател

    18 28 Отговор
    В политиката обикновено се избира между лошо и по-лошо. Като чета статиите по медиите имам усещането, че съм на 09 септември, слава богу не се стреля по враговете
  • 40 Тук

    39 3 Отговор

    До коментар #13 от "0707":

    Не ми се иска да вярвам, но точно това ще се случи. При тези закони, спазването им и отговорността, която следва да носи всеки властимащ, няма как да се променят нещата. И да не забравя- широко затворените очи на прокуратурата по отношение на управляващите
  • 41 Това

    56 15 Отговор

    До коментар #36 от "!!!?":

    правителство е компетентно, за разлика от досегашните. Освен това има волята и ще разчисти мафията! Колкото и да квичи някой, идва възмездие! С действията си президентът ще си вдигне вдигне още подкрепата. А хленчещата банкянска мутра ще бъде арестувана, Рашков не се шегува - това се очаква от 80 процента от българите!
  • 42 Ма ако

    36 11 Отговор
    Това ни е тулупският елит и ПКП, нека ги изтрепват. Ха-ха-ха....
  • 43 Така се случва

    26 8 Отговор

    До коментар #35 от "Subaru STI":

    Едва ли ще се стигне до затвор! По вероятно е да бъде самоубит, предвид на интересите, които би засегнал, ако се стигне до процес
  • 44 Пепи

    41 8 Отговор
    Ако елита преди 1944 е бил същия, не виждам нищо нередно.
  • 45 комунягите

    18 26 Отговор
    са предатели боклуци мръсни
  • 46 Шердан Българов

    15 51 Отговор
    ВЕСЕЛБАТА С Р.Р. ЩЕ Е ДО ЕСЕНТА ! СЛЕД КАТО СДАДЕ ПОСТА НА 19 ЯНУАРИ 2022Г. НАПРАВО В ПАНДИЗА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА А СМЕТКАТА ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ Я ПЛАТИ! ПАРИЧКИТЕ В ЛЕВОВЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ОЛЕКВАТ ГОСПОДА ГРАДСКИ ДЕМОКРАТИ-ПРЕВРАТАДЖИЙ НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА ОБЕСЕНИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ КАТО ГЕЧЕВ И ВИДЕНОВ!

    Коментиран от #105, #117

  • 47 Мръсни мафиоти на ръководни постове

    50 4 Отговор
    Да ги е страх тея каде краднаха България!
    Грех им на душата какво прават на собствения си народ! Всичко кадето им мисли народа да ги стигне. И ще ги стигне!
  • 48 ереван пита

    12 8 Отговор
    в бг има ли канибали отговаря шкафа на боко последния го изядохме онзи ден
  • 49 Невероятно

    15 18 Отговор
    1944 избит елитът.Държавата управлявана от психично болни без образование и морал до 2021. Сега наново ще се създава елит. Още 10 години, докато качествени хора стъпят.

    Коментиран от #66

  • 50 Мани се Боко

    17 22 Отговор
    До Пепи-44.Пепи след 9.9.е обезглавена българската нация. Всичко кадърно и можещо е вкарани в лагери и затвори, за да доидат на власт умници като ТЕБ!

    Коментиран от #128

  • 51 Канибал, ама не яде комунисти

    15 33 Отговор
    Уважаеми нови членове и кандидат членове на ОФ Чалга-военно-комунистическо формирование.Не, се знае дали предишните да били "елит", както иронизира автора, но това, което е в момента, смятате ли за елит. "Първото" семейство където и да се появи сред белите държави, всява не само учудване, но и присмех за неадекватното си поведение. Фигуранта в Брюксел, втората дама в Рим. Вижте снимката с папата и ще ви стане ясно нивото на културата им😂
    Нашата се избарала с бял панталон, като че ли е на сватба😂😂😂
    А само да си спомните, че Петко Сертов в момента замина за Москва, защото е по-чист от предишния😂😂😂😂
    И много са прави от партията на Славчо че мълчат като пукали, щото, а си отворят устата, а всички, дори и най-наивните ще разберат, колко са прости и нагли, най-вече алчни!😂😂😂😂

    Коментиран от #61

  • 52 Зайко Байко многознайко

    40 8 Отговор
    Сбирките на правителството в оставка можем да ги наречем, "Малоумните монолоэи на Банкянската Мутра", ще ви иэвадят эъбките и ще ви турят в эатвора, крадци нЬиедни! Няма да эабравя 2009 когато виждахме светлина и надежда в тунела, иэбрахме го и аэ гласувах эа него сега се срамувам и посипвам главата си с пепел! Беше си въэторжен скок от трън та на глог! Помня още обещанията му и на Цецо Гуменката, че ще вкарат Дръндарския иб#ик в эатвора и ще раэрушат сараите му! Гледам и фъфлека Любен Дилов - син и той се присламчи към лакеите му, баща му се обръща в гроба си от срам и гняв! Всички други са си свикнали и седят кротко като овце, эаведени на эаколение! Неэнам колко дълго ще му бъдат верни? Иэ чата чета хвалебствени дитирамби эа мутрата, но това са писания на хора които имат IQ по-малък от номера на обувките, които носят!
  • 53 Боко обвини комонистите

    33 7 Отговор
    Първо бяха виновни комунистите а сега руските шпйони! Ама то на МАФИЯТА всеки и е виновен но тя е невинна!
  • 54 Зайко Байко многознайко

    35 7 Отговор
    Стъки эа Преэидент,не , моля ви от такива където са ги били по главата кандъм!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡
  • 55 Гост

    37 8 Отговор
    Герберастки елит - това е вица на деня, щото такова нещо няма. Има малограмотни и нагли калинки.
  • 56 Много по зле е

    26 8 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    От ДАНС и МВР Тормозят всякакви неудобни на Борисов и Гешев, дори има хора които неиздържаха знам за поне 20 самоубийства и инфарктирани!

    Коментиран от #57

  • 57 ШАЛТЕТО

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "Много по зле е":

    Така трябва.
  • 58 Цонко

    11 25 Отговор
    Да живе комуноизъма другари,бийте по врага,отворете Белене и всичко което не е червено там
    Който не е снас и Русия в лагери
    Шъ съ опрайм за 6 месеца
  • 59 Нане

    29 5 Отговор
    елитни калинки = държавен елит
  • 60 чекмедже 2

    44 3 Отговор

    До коментар #8 от "хъхъ":

    В БГ на момента да уволниш 200 000 чиновници-паразити,няма да усетим,дори ще спестим..милиарди..Такава армия от безделници няма в нито една държава..към 500 000 хл. на има няма 5млн. българи..Е ,няма такъв народ..който ще храни такава ламя...И никой ама никой, нито една партия не е поставя въпрос за това..Най вече защото 80% от тези калинки работят в София..А плащат всички краища на България.

    Коментиран от #113, #124

  • 61 Винкело

    21 2 Отговор

    До коментар #51 от "Канибал, ама не яде комунисти":

    Точно това ви обеснява автора - че сте лекоумни и рипате като въшки. Не е Петко Сертов в Москва, а генерал Борислав Сертов - военен аташе.
  • 62 филип ейджи

    21 6 Отговор
    ще ви помогнем да ги изчегъртате!
  • 63 Доцента

    8 32 Отговор
    Това правителство няма тежест и уважение защотото е нелигитимно.Не е създадено от народното събрание.Не се отчита пред никого.Отгоре на всичко създателят му е руски шпионин който ще бъде съден за държавна измяна.
  • 64 мунчо

    31 3 Отговор
    "Елит" - боко Рапона, цецо, цвета ПКП, деси мин..та, петя духал..та, даритка ПСП и т.н.
  • 65 Реалист

    11 33 Отговор
    Ма много сте смешни.
    11 години незнам кво си, били ги ограбвали и тн..
    Нима очаквате от червеното пилотче на изтребител да оправи държавата.
    Не, не и не..
    Отново ни очакват замразени еврофондове за милиарди и поредната икономическа катастрофа. Така е било при всеко едно докосване до властта от червените тумори.

    Пожелавам на всички цервени отрепки след година две с пълна сила да усетите липсата на ГЕРБ!!!
  • 66 НРБ

    32 6 Отговор

    До коментар #49 от "Невероятно":

    Какъв елит бе - дупе! Мръсни фашистки подлоги. Прави са северно македонците , фашисти сме у червата. Всичко което е България е постигнато по време на соца . От спорта през космоса та до Козлодуй.

    Коментиран от #69, #161

  • 67 МУНЧО

    35 4 Отговор
    БЪДЕТЕ ТАРИКАТИ– НЕ ПИСКАЙТЕ ! ЩЕ ХВЪРЧАТ ОЩЕ ГЛАВИ ПАРДОН ТИКВИ"...
  • 68 Язе

    26 1 Отговор

    До коментар #4 от "Президент Стъки":

    И он сака да е пЕрсиденТ, ама немоа да пише, за това връщаме кАлинка Илиева
    И онааа.. русата минисърка на туризма която чете английски с български букви, та да си има и преводач.
  • 69 Невероятно

    1 9 Отговор

    До коментар #66 от "НРБ":

    някой не знае история и същност на соц. развитие
  • 70 ХАН КРУМ

    25 4 Отговор
    ДО днес виждаме дезинсекция само на калинки , марокански скакалци и други вредители .ако това е елита опоскал държавата трабва да се унищожат,за да се спаси България.давайте до здраво...независимо кой от кои е...
  • 71 5543

    21 3 Отговор
    Браво на двамата млади, министъра на икономиката и на финансите, от хасково е едното. Кога дойдат подобие, като двамата завърлили в Щатите, виж тогава можете млади хора да ви се случи нещо хубаво. Лично мнение. От умният може да се поучил, а от крадеца, лъжеца, освен и вие подобие на тях крадци, лъжци и мошеници.
  • 72 Анонимен

    3 16 Отговор
    Гласувай народе за Юрист Татяна Дончева, Мая, Адвоката и сие, за новото. А не за старите.. Както казваха реститутки... Кво да правят комунистите, носят си комунистическите дрехи. И не Тя, а адвоката при Нея, защото имат обноски, хора някои и за мен повечетоореди 1944,а бб си е комунист директор от 2003, удари къде раните кървят. И така все едни и същи, с изключение на репресираните дпс, те от 32 най- много намазаха, от филиите на бою и преди него тройно. Снишете се дпс, бсп и герб. Човечност, думата е Човечност, а не дай да ударим тоя, за да багласим някое наше....

    Коментиран от #114

  • 73 постоль

    38 5 Отговор

    До коментар #12 от "www":

    Боцко продължава с лъжите си! Дедо му не е убит от комунистите, а е пребит от съселяните му в СЕЛО Банкя!
  • 74 111

    6 12 Отговор
    Натовските войничета бб и нинова в една килия, за да ни освободят всички от робството
  • 75 тнвм

    19 1 Отговор
    Законите трябва да важат за всички. Без значение партии.
  • 76 Анонимен

    8 11 Отговор
    Нинова си назначава нейни хора, Борисов същото и той. Всеки се бори да си оправи близките. И ви използваха 32 години, жорж, този и онзи. Те си живеят с млади жени и млади мъже, а останалите????
  • 77 Истина

    7 12 Отговор
    Министъра на икономиката и другото младо от Хасково, на финансите. Мечта. Може да сме луди за вас, но умното си личи от километри. Дай боже, много подобие да се завърнат в Бг, което не ми се вярва, за да я бъде Бг, и от дпс има много умни завърлили по света математици, айти, доктори, но едва ли, сключиха брак в Германия, а и как да се върнат, като той издържа рам жена си във Франкфурт в бг сф висше и там 2 учи. От ардино. И бг им станаха в посолството свидетели при сключване на брак, той нои, Франкфурт със заплата айти 9 000 евро. 1:1.

    Коментиран от #99

  • 78 12345

    9 27 Отговор
    До тук добре; така е правено и така е сега. Идват избори, да кажем ББорисов пак спечели, както найсет пъти до сега, състави правителство
    и ще изчисти боклука наринат от РРадев; и тук е голямата, огромната разлика-РР се самонастанил, ББ ще е ИЗБРАН т.е. узорпатор срещу демократ или преват срещу демократично избрано правителство. Подхода на РРадев е руски от СССР-ско време и ЦРУ-ско с хунтите из Латинска Америка. Върви си Радев, върви си с добро; не съсипвай държавата и отново да се почва отначало!

    Коментиран от #79, #92

  • 79 Бачо Киро

    31 7 Отговор

    До коментар #78 от "12345":

    Че Радев е избран от двойно повече хора отколкото Борисов. Човекът прави каквото му е в пълномощнията. Я у леву...

    Коментиран от #91

  • 80 боби

    9 8 Отговор
    СМЪРТ НА КОМУНИЗМА
  • 81 Заедно с БСП ДПС

    10 14 Отговор

    До коментар #3 от "ГРОБ БКП ДПС":

    Заедно с БСП ДПС ХРИСТО ИВАНОВ МАЯ МАНОЛОВА И АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ПРИКРИТИ КАТО ВЪЛЦИ В ОВЧА КОЖА

    Коментиран от #112

  • 82 Тонев

    24 6 Отговор
    Бoйкo e влacтoлюбив ниcкoкултурeн примaт, кaлинкитe крaй нeгo зa coфрaтa чaкaт и cи мият ръцeтe c .....ниe рaбoтим зa eврo бъдeщe , aбe тaкa e , aмa тoвa бъдeщe нe e зa нaрoдa aми зa вac гeрбaвитe и тoвa e.
  • 83 Мордекай

    10 21 Отговор
    Червените кхмери и времянките на коремното са се разпасали и обескостяват всичко до което се докоснат. Хубавото е че живота им е кратък , както на всички паразите , но щетите пак са големи,на ГЕРБ 4 ще му е трудно докато вкара всичко в норми но вече сме го играли и знаем че след времянките на коремното остават само ла@на.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 румбоф

    5 7 Отговор
    Новина за България както едно време във филма за Роб.Крузо,само
    че сега е в страната ни БГ има човекоядци,да внимават всички
    влизащи в БГ мин.на вътр.раб.обяви по медиите,че в БГ се сготвят
    и ядат човеци и след седмица ще го докаже.Всички които искат да
    посетят БГ са добре дошли от името на Б.Ра......юв назначен от
    през.Р.Какви хубави думи издумани от един кани......Трябва да бегаме от БГ.
  • 86 ЕХХХО

    8 15 Отговор
    НИЩО НЕ ВИДЯХ ЗА ХОРАТА ДА СЕ ПРАВИ САМО РЕВАНШИЗЪМ Е МАЙ СКОРО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ
  • 87 ТАКА ЩЕ Е

    15 5 Отговор
    ЯНЕВ ПЪК ПЕСТНИЦА Е ВДИГНАЛ -- Е ТЕ ТАКА ВИ ИСКАМЕ ................... ЯНЕВ И ТОЙ Е БЕСЕН ЧЕ НЕ Е МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ И МЕНТЕ ДОФТОР НА НАУКИТЕ КАТО ПРЕСТЪПНАТА ГАДНА ДОЛНА МРЪСНА МУТРА !
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ПЕНКО

    5 17 Отговор
    ОЩЕ 46 ДНИ !!! УВАЖАЕМИ САМОВЛЮБЕНИ И С НЕЯСНО БЪДЕЩЕ - АКТИВИСТИ НА РОУМЕНЪТ -ПЪРЦУДЕНТ !?!?!?!?!? А ААА, КОЙТО СИ Е ПРЕСКОЧИЛ СЯНКАТА -ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНЕ С ПРАБАБА СИ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 90 Аз Човек

    9 18 Отговор

    До коментар #3 от "ГРОБ БКП ДПС":

    Защо тази омраза Комуняги те искат те да седнат на държавната Хранилка Я виж Гадев 15000 лв И още какви ли не луксове какво ли не прави за да ги задържи Стана Лукашенко на България а Вицето леле Милионерка От време оно с тази работа нищоправещи а е как да не изчистват нали искат Много Много Пари Но да си лежат
  • 91 Аз Човек

    7 19 Отговор

    До коментар #79 от "Бачо Киро":

    Кой беше този Гадев И Коя година е Избиран Комуняга цял живот на държавната хранилка сега руши Демокрацията чрез Хунтата си всяват Страх.уволняват без причина разрушават Демокрацията чудят се какви Лъжи Манипулации Диктатура Заплахи Какво е направил за България Гадев НИЩО
  • 92 Аз Човек

    7 19 Отговор

    До коментар #78 от "12345":

    Подкрепа Огромна За Борисов Гадев Яко разрушава България докога Ще търпим Това Честни Българи Битка ли Искат Тази Гадев а Хунта Спрете се Прекалявате

    Коментиран от #95

  • 93 Наблюдател

    24 3 Отговор
    Хленча на "бат" ви Бойко и компания е жалък и смешен. Но системния им грабеж съвсем не е ! В това отношение усилията им дадоха изключителни резултати :
    Най- корумпирана държава в ЕС
    Най-бедна държава в ЕС
    Най-бързо изчезваща нация в Света
    България лидер във всички отрицателни класации за които се сетите
    Това е изключително "постижение" и заслуга на споменатия и компания по-горе! Да ви е известна и най-бледна конкуренция някъде, може и в Африка... ?

    Коментиран от #97

  • 94 време е

    5 21 Отговор
    Всеки ден нови престъпления.
    Време е Румен Радев да подаде оставка.

    Коментиран от #101

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Аз Човек

    6 13 Отговор

    До коментар #3 от "ГРОБ БКП ДПС":

    Да започнат първо от Гадевата Хунта И свършат с теб писачо на тъпотии
  • 97 Аз Човек

    5 7 Отговор

    До коментар #93 от "Наблюдател":

    Брей какви Лъжи драскаш неизвестни и какво ще промени животът ти тази лъжа която драскаш тук Защо го правиш
  • 98 Радев падна

    5 15 Отговор
    много ниско с последните изцепки на пробутания от него служебен кабинет. Този човек е готов да се стигне до ексцесии в България, но накрая да не се окаже, че няма кой да му спаси неговия з*дник. Омаскари тотално цялата президентска институция с неадекватните си реакции. Импийчмънт веднага на това руско чучело!

    Коментиран от #100

  • 99 Аз Човек

    4 5 Отговор

    До коментар #77 от "Истина":

    Вместо да се вайкаш тук иди учи образова й се успявай човече
  • 100 Аз Човек

    7 5 Отговор

    До коментар #98 от "Радев падна":

    Подкрепа Разумни българино най после тук има силни уверени хора които наистина виждат какво се случва Да защитим Демокрацията Време е
  • 101 Аз Човек

    5 11 Отговор

    До коментар #94 от "време е":

    Подкрепа Време е Гадев И Хунтата му да подадат Оставка С добро
  • 102 мдаа

    11 4 Отговор
    ДАНС е новото ДС - с тази цел е създадено. Подслушва наред - нека си спомним "Ниновагейт" - в СРС, изнесено официално от ДС прокуратурата /цацаратура/, съдия Нинова казва, че за три години е издала над 15 000 разрешителни за СРС. По 5000 на година.
  • 103 DRIS

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "БиБи Кинг":

    а не се напъвай да не стане белята
  • 104 гоям кеф

    7 3 Отговор
    абе умник такъв ти защо не интервюираш боико рашков или те е страх да не те уволни.
  • 105 DRIS

    5 4 Отговор

    До коментар #46 от "Шердан Българов":

    ШАРДЕНЧО,ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ПРЕВРАТ ИЛИ ЧУЕШ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ И ЗАХАПЕШ КАТО ШАРАН
  • 106 моралдо

    13 2 Отговор
    "Факти",напишете истината ,за това как в Грузия се справиха с един замах с корупция,олигарси,ОПГ,чиновниците. Напишете например как Батуми заприлича на Дубай,как посреднощ няма кой да те нападне.А преди14години грузинците живееха като нас по времето на Луканов.
  • 107 ХАХО ПЕРОВ

    15 2 Отговор
    ДО ВСИЧКИ УМНИ БОЛГАРИ. НЕМА такава държава има такъв народ УВИ да . Само този народ отиде да си търси ЦАР в ГЕРМАНИЯ. само тази държава даде на СИМЕОНЧО да си ОПРАВИ за 20 дни и да си избяга вв ИСПАНИЯ. Само боклуци до сега в БГ ни УПРАВЛЯВАТ. от ФЕРДИНАНД предателя ДО СИМЕОНЧО . СЕМЕТО на Дядо му. НАРОДЕ стани че си измети НИВАТА. Изхвърли си БОКЛУКА и къщата ще стане за ЖИВЕЕНЕ.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Васил

    16 2 Отговор
    ДАНС НСО и Кевр това са служби без никаква полза за народа отдавна трябваше да да се закрият.
  • 110 ФАНИ

    5 7 Отговор
    МИЛЕН ГАНЕВ Е БАВНО РАЗВИВАЩ СЕ,ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА БАВНОЩРАКАЩИ
  • 111 ВЪН ОТ ФАКТИ

    4 8 Отговор
    УВОЛНЕНИЕ ЗА ДРАСКАЧА МИЛЕН ГАНЕВ!!!
  • 112 xa xa xa

    4 4 Отговор

    До коментар #81 от "Заедно с БСП ДПС":

    ОК, ама няма нови качествени на тяхно място -
    боклуци и пак боклуци..и ко праим?
    Какъв е компромисът, м??
  • 113 xa xa xa

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "чекмедже 2":

    У нас винаги е било така, затова в София получаваха
    ''софийско жителство'' само активистите на БКП и се
    назначаваха на ''сладки служби'' само доверени лица...
    Редно е да се разредят, защото щатът им е много надут, а и
    не трябва да се предават по наследство, нали сме демокрация?
  • 114 Мъка мъка

    8 0 Отговор

    До коментар #72 от "Анонимен":

    Те не са новото а старото и част от настоящите проблеми са с тяхното активно участие.Това че много бърборят нищо не значи и двете са активни комсомолки едната учила и за дружинна ръководителка за тези коиторазбират тези два термина са наясно с качествата им.Жалкото е че в момента НРОДЕ нарочно мътят водата защото ще ловят много риба.Софиянски и той говори за корупция а пък тогава имаше модела Софиянски .Дончева може да разкаже. Това вече сме го гледали а някой са го и забравили.Време е за успокояване и трезва мисъл Стига пушилки.Юрист е Янаки Стоилов и му личи по всичко.Умерен и аргументиран
  • 115 факт

    8 1 Отговор
    АФЕРА-ВАРНА ЯКО НАДУВА СВИРКАТА НА ГЕРБ
  • 116 pepi

    6 4 Отговор
    Българите не обичат умните, честните, културни, интелигентни и спазващи нормите хора. Този факт произлиза от генезиса им- смесица от хуни, прабългари- най-големите конекрадци, сега българите са най-големите автокрадци- "кръвта вода не става", плюс тракийската жилка- пиянство, мързел, разпуснатост, склонност към извращения и абнормалност
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 666

    7 15 Отговор
    Това жалко правителство от правоверни комунисти и болшевики вместо да организира изборите се занимава с фабрикуване на фалшиви скандали. Това няма да ви помогне хората пак ще гласуват за ГЕРБ с още по голям процент. Болните ви мозъци раждат чудовища. 👹🤬👿☠️💀

    Коментиран от #123

  • 119 мисъл

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Президент Стъки":

    Едва ли, тоя само помпа и бабата си не оправя даже. Книга не е прочел, той вестници не чете камо ли Ян Бибиян.

    Коментиран от #122

  • 120 Пострадал елит

    13 2 Отговор
    Какво става, защо избивате елитните породи калинки...
  • 121 Аз Човек

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Вие от Протеста Хора ли сте и за какви се имате защо си мислите че само вие и вашите крясъци са важни и единствени Тук е България и живеят и други Българи
  • 122 Аз Човек

    4 5 Отговор

    До коментар #119 от "мисъл":

    Ти даже и Баба нямаш
  • 123 Аз Човек

    3 13 Отговор

    До коментар #118 от "666":

    Подкрепа Разумни Българино ще Гласуваме за ГЕРБ Сега

    Коментиран от #136

  • 124 Аз Човек

    1 7 Отговор

    До коментар #60 от "чекмедже 2":

    Защо не уволнят теб умник
  • 125 Тапата

    0 2 Отговор
    "Най-увлекателното" съчинение, което съм чел. Вече ми "просветна" "истината". " Хиляди "благодарности" на "редактора", че ми " отвори" очите!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Мани се Боко":

    А ти си толкова умен, че незнаеш да натиснеш бутона за отговор. Другото ще ми трябва цяла вечност да ти го обясня.
  • 129 Лов на калинки 🐞 !

    10 4 Отговор
    Гербави гадинки... ще лежат годинки !
  • 130 Моряка

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Президент Стъки":

    Миналата седмица,като карах колело в Морската градина,видях лъскавата кратуна на Стъки от високо.( Моташе се нещо из Варна)Та главата му,погледната отгоре,в никаъв случай не показваше,че е чела Ян Бибиян.И от Винету нямаше помен.Не вярвавам даже Юлияна Д. да гласува за него.
  • 131 хахаха

    1 2 Отговор
    що ма тръкаш бе -сигор ти са ще да смучеш патлака
  • 132 Елате, заедно да арестуваме Бибитко...

    8 1 Отговор
    Ще ви чакаме в понеделник....
  • 133 Ареста ще е в 07.00.часа !

    4 0 Отговор
    За сведение !
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 16 Отговор
    Колкото и да си чешате езиците Герб ще спечели отново изборите.

    Коментиран от #137, #148, #151

  • 135 Истината2

    16 2 Отговор

    До коментар #26 от "ГНЕВЕН":

    А в последните изтекли записи на така наречения бивш премиер мутра, спомнете си добре цинизмът при сушенето им за Кара Янчева, за ПРЕЗИДЕНТА и други хора.Значи това е начина на говорене на ГЛАВНАТА МУТРА НА ДЪРЖАВАТА ЧЕКМЕДЖАН БАНКЯНИКИ. МУТРА ТА В ЗАТВОРА.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 кой

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    я го надуй
  • 138 СУВЕРЕННА

    9 3 Отговор
    ЗАТВООООООР ЗА ШАЙКАТА ДО ЕДИН НАРОДА Е С ВАС
  • 139 Комундета ВЪН

    4 6 Отговор
    Ами не е мъка, само поредното ошушкване на България от комундетата. Вие сте свикнали и не ви пречи. Дано народът се осъзнае и ги измете през Юли.
  • 140 ЧИЧИ

    6 1 Отговор
    СУДЖУЦИИИ НАДУВАТЕ ЛИ ГО БЕ БАСТУНИ
  • 141 ДО 139

    8 1 Отговор
    какво ще правим с бившите членове на БКП сега депутати от Герб
  • 142 Напомняме

    2 0 Отговор
    В 07.00.ч. !
  • 143 ХАН КРУМ

    8 0 Отговор
    така се действа по закон.само ,че някои хора са чели венету в първи клас и трите тома ,после са чели закони и конституция..най –гадно е като те юркат по устав–в случая на баце, по закон и конституция. колкото повече ревеш ,толкова повече ти влиза.
  • 144 Петер Брьогел

    14 3 Отговор
    БОЙКОНЩИНАТА се е пропила навсякъде в обществото ! Трябва да бъде изкоренана !

    Коментиран от #150

  • 145 пешо

    14 1 Отговор
    какъв елит е сикаджийската чума не затвор а народен съд и конфискация на имуществотоим требва на сикаджийските кръвопийци
  • 146 Вижте какво,

    3 1 Отговор
    В седем сутринта, понеделник !
    Знаете какво !
  • 147 Рибарче

    1 1 Отговор
    Еничърите избиват не елита да си кажем истината и така трябва да бъде @
  • 148 Рибарче

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Фесовете еничъри хубаво не ги чака а които е с тях да си слага чалмата и към Турция да си порма
  • 149 Да ама не

    2 5 Отговор

    До коментар #34 от "Първо":

    Не е вярно,Царя взима това ,само което е ПРЕНАДЛЕЖАЛО НА СЕМЕЙСТВОТО МУ!Всичко ,което е отнето от държавата,в полза на тогаващия ЕЛИТ!
  • 150 ХаХаХа

    2 1 Отговор

    До коментар #144 от "Петер Брьогел":

    ТРУДНО ,но с ХЕРБЕЦИД МОЖЕ И ДА СТАНЕ,лека полека и с търпение.
  • 151 Вожда

    10 3 Отговор

    До коментар #134 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще СПЕЧЕЛЯТ ,АКО НЯКОЙ ПРОСТ ВСЕ ОЩЕ ГЛАСУВА ЗА МОЯТА ПАРТИЯ.Визирам"Аз съм ПРОСТ и Вие сте ПРОСТИ"
  • 152 Фаро

    6 3 Отговор
    гербаджиите не спират да си вадят л.аината от газовете и да ни ги навират.Всичко свърши край разотивайте се няма далавера
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 1944

    4 0 Отговор
    едни мутри пискат от други мутри. и всички са комунисти. айде на товарните вагони и в сибир ....
  • 155 калинки

    8 3 Отговор
    Елитът на ГЕРБ е омотал държавата с неграмотни, нагли, с фалшиви дипломи, но верни "калинки", на важните държавни постове. 30 години след т.н. демократизация, на всички държавни постове се назначават лица с партийни препоръки, като при социализма. Ако има някъде конкурси, те са формални.
  • 156 Тото 1 и Тото 2

    4 1 Отговор
    Ако ЕЛИТА са едни тотално БОЙКОВИЗИРАНИ хора , политически назначения , ТИКВЕНИ пионки , то това е напълно нормално !
  • 157 Бай Тошо

    3 6 Отговор

    До коментар #9 от "Верно ли":

    За твое съжаление Стъки, макар и посредствен е с класа над РадеF.

    Коментиран от #172

  • 158 123

    1 0 Отговор
    Едни глобалистки пoмияри се подменят с други.
  • 159 Hoqsan

    2 0 Отговор
    Еееей сейбал мейбал стана ситуацията
  • 160 Не става

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГРОБ БКП ДПС":

    ГЕРБ ще бъде първа.ВМРО-втора.Средва правителство и тогава реваншистите ще си получат заслуженото.

    Коментиран от #171

  • 161 киро

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "НРБ":

    смърт на комунизма
  • 162 За 9.09.1944г.

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Комуниста":

    Баща ми е казвал че неговата баба му е казала за идването на комунистите на власт след девети така.Чедо комунистите никога нямаше да дойдат на власт но на народа му беше вече писнало от тия крадци и така,та сега май е същото но сега чакаме един куц месия
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Сашко

    1 0 Отговор
    А бе, ФАКТИ ,какъв е БМБ ?
    МУТРА ЛИ Е ИЛИ НЕ ???
  • 165 Чудомир

    0 0 Отговор
    Смърт на комунизма, герберизма !
    Грешка ! Нека си живеят гадовете прости, но честно, нали
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ицо

    2 2 Отговор
    ШАЙКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЧЕГЪРТА ДО ЗДРАВО
  • 168 НАРОДА ВЪСТАНА

    2 3 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ТИКВОЧИ
  • 169 Селянин

    1 0 Отговор
    Тези тъпанари едно свясло правителство не могат да направят без ДС без човек на Божков без бсп
  • 170 Селянин

    1 0 Отговор
    Тези тъпанари едно свясло правителство не могат да направят без ДС без човек на Божков без бсп
  • 171 ШАЛТЕТО

    0 1 Отговор

    До коментар #160 от "Не става":

    Марсианците ще са трети а тези от Луната - четвърти!
  • 172 Оу,

    0 1 Отговор

    До коментар #157 от "Бай Тошо":

    Бай Тоше, явно и мозъкът ти е изгнил, наред с телесата.
  • 173 Велин

    0 1 Отговор
    Ако отстранените ги "извадим" от елита на България сигурно ще се окаже, че няма никаква промяна. И сигурно начело на герберския елит стои Той!?!?
  • 174 wwww

    3 1 Отговор
    всички комундета начело с радев и рашков са за белене.

    Коментиран от #175

  • 175 Жоро Бс

    1 1 Отговор

    До коментар #174 от "wwww":

    А бе , генералчо Радев ! С това вдигнато комсомолско юмруче набързо ме отъждестви с мутрите . Ако застанещ до мен наистина ще има една мутра и няма да съм аз . Подводничар и трето поколение миньор съм и баща ми аз сме копал черни въглища да стоплим задника на твоят създател , докато те е правил.. Да ме извинява татко Радев , ама е развалил материала . И пикня е вкарал , щом си се пръкнал такова измислено недоносче . Президент обединител....ха хахаааа пълен смешник , самовлюбен нарцис . И ни натрапи и Рашков..Ми той е болен човекът.. Увреден е нещо . Няма нормален мозък , който да измисли глупостите които избълва за "човешката кайма" БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ПОДОБНИ ИДИОТИ