Last news in Fakti

30 Май, 2021 11:49 19 138 283

Бойко Рашков: Правителствената резиденция не е строена, за да се водят плеймейтки там

  • бойко рашков-
  • бойко борисов-
  • правителствена резиденция

Как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. евро в спалнята?, възмутен е служебният министър на вътрешните работи

Бойко Рашков: Правителствената резиденция не е строена, за да се водят плеймейтки там - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков сподели за пореден път възмущенията си от действията на бившия министър-председател Бойко Борисов. В предаването „Неделя 150“ по БНР Рашков заяви, че недоумява как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. евро в спалнята? Вътрешният министър отбеляза, че правителствената резиденция е построена от данъците на българските граждани и не е там, за да се водят плеймейтки.

„Защо новият шеф на ДАНС е могъл да работи 20-30 години в областта на националната сигурност, а сега да не може? Който иска може да издига кандидатури, но подписът за Димитър Георгиев е на Борисов. Той, възползвайки се от тези структури като бухалки, поднесе главата на този човек да бъде освободен. Тези служби трябва да служат на интересите на обществото, а не да се прекланят пред силния на деня. Ще трябва цял мандат на едно редовно правителство, за да изясни проблемите, които Борисов е причинил“, коментира Рашков.

Рашков коментира и скандала с подслушването на политици от опозицията по време на управлението на "Борисов 3". Той смята, че в момента от ГЕРБ са изнервени и не са те хората, които ще казват кога да се изнася информация по темата.

„Възложил съм вътрешно-ведомствена проверка. Надявам се следващия месец колегите да приключат. Не мога да се ангажирам със срок. Работата е доста и една прецизна проверка изисква време“, разясни Рашков.

Според него е труден въпросът българските политици да не ползват МВР за политически цели.

„Това ведомство е огромно, събира се голям обем информация. В този смисъл мога да кажа, че е добре политиците да не се намесват в работата на това ведомство, както и на ДАНС. Служителите на Министерството по закон за деполитизирани и не могат да се изпълняват политически поръчки. Друго е живият живот“, каза Рашков и подчерта, че тези служби са се превърнали във фабрика за компромати. Министърът увери, че ще положи усилия да се ограничи тази практика, доколкото това зависи от МВР.

„Струва ми се, че това е дейност на българската прокуратура, собственост на бившия премиер Бойко Борисов“, каза още Бойко Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 234 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 стъки

    45 160 Отговор
    аз съм кандидата на герп за президент !

    Коментиран от #6, #11, #16, #65, #163, #235

  • 3 Мухоморко

    379 43 Отговор
    Рашков, не чакай Гешев да свърши работа, това няма да стане. Той се обръща към Борисов с "шефе". Издавай заповед за арест на ръководителя на шайката!

    Коментиран от #174, #236

  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    396 49 Отговор
    Браво, Рашков! Страхотно казано!

    Коментиран от #58, #137, #263

  • 5 Факти

    65 343 Отговор
    Тия снимки бяха изфабрикувани,колажи!!!

    Коментиран от #7, #27, #40, #62, #82, #91, #120, #189, #238, #272

  • 6 Мухоморко

    184 16 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    Не си ти, издигат Пешо Коня или Роско Чехъла.
    Вице - ПКП

    😂
  • 7 да бе

    86 19 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    изчезни :)

    Коментиран от #242

  • 8 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    20 185 Отговор
    Бойко , в готовност сме! Стягаме редиците ! Аз съм избран за полеви командир за Търновски регион да водя народното опълчение : Бойко Борисов: Най-много да ме арестуват, но от ГЕРБ вече ще срещнат съпротива Най много да ме арестуват , но нали ще дойдете в ареста да ми носите хляб и вода, пошегува се пред младежкия актив на Герб Борисов. Ако го направят, тук вече ще окажем съпротива с целия си ресурс и трябва да обикалят страната да се крият! "Но ако успеят и ме няма , нали ще ми сложите тук един портрет", каза още Борисов. Той призова младежите на Герб да бъдат бастиона на съпротивата, срещу преврата който тече в момента в държавата. " Структурите ни ще излязат навсякъде - по полета, по балкани, по села и градове"

    Коментиран от #13, #20, #29, #117, #254

  • 9 Не е

    161 14 Отговор
    ама , като няма свободна депутатка , ей на какво става - идват пеперуди на повикване !

    Коментиран от #70

  • 10 наследството на ГРОБ

    255 29 Отговор
    Фалирала държава, голяма инфлация, милиарди заеми, обезлюдени села и градчета, разпадаща се инфраструктура, опоскани пенсии, първи по смъртност, болести и неграмотност в ЕС, 80 хил на година бягат или умират, последни по свобода на словото, никаква конкуренция и частна инициатива, корупция и рекет от държавния и общински апарат, пълен с нагли и прости гербаджии, винаги обвиняващи някой друг за мизериите, които сътворяват!

    Коментиран от #115, #216, #244, #281

  • 11 Така е

    166 18 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    СТЪКИ ДА СИ ГЛЕДА СТЪКЕВИЦА !!!
  • 12 Ох Баня

    175 23 Отговор
    Както каза президента: Политика се прави със смелост. Страхливите сега са свряни в някой ъгъл и плачат от страх.

    Коментиран от #264

  • 13 Хуарбуса

    213 25 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Каквото и да правят Борисов и ГЕРБ те са тотално компроментирани ! Никакви рокади не могат да им помогнат!ГЕРБ се сриват много надолу! Борисов пада от власт завинаги! Излиза от властта, не за да даде път на младите, а за това ,че е дълбоко и непоправимо компроментиран в България и чужбина! Неговата жажда за еднолична власт е толкова силна, че замъглява преценките му,озлобява го и го изяжда от вътре! Способен е на всичко за да оцелее!

    Коментиран от #243

  • 14 !!!?

    42 166 Отговор
    Прашков - пинчера на Фигуранта. Бълва само горещ въздух и заплахи...типичен мутренски манталитет !!!?

    Коментиран от #39, #129

  • 15 хъхъ

    197 39 Отговор
    Най-после нормален МВР министър, който не е милиционер и с диплома по право от милиционерската школа.

    Коментиран от #53, #194, #227, #232

  • 16 роско плиувналиев

    107 21 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    И аз бях принуден да се сандидатирам за президент, но тогава ЦИК ми осигури 500 хил невалидни бюлетини!
  • 17 И КЪДЕ ГИ ВИДЕ

    37 158 Отговор
    ТИЯ ДВА ТРИ МИЛИОНА В СПАЛНЯТА...ДРУГАРЮ РАШКОВ
  • 18 Последният Софиянец

    101 13 Отговор
    Резиденциите ще ги направим домове за сираци.

    Коментиран от #28

  • 19 АТИЛА

    143 20 Отговор
    Сънародници! Клети , подтискани, принудени 12 години под робството на мафията и хунтата да работите само за да си платите консумативи като храна, ток, вода, транспорт , интернет , дрехи и телефони и за друго да не ви остава! И това в 21 век когато едно население е принудено да блъска само за препитание и оцеляване!!! Записвайте имената на всички Гербаджии по места ! От най едрите крадци до най дребните пионки! Висшия ешелон на грабителската шайка ще натикаме по затвори и окачим на улични стълбoве а низшия ешелон ще оставим живи за да ни забавляват като маймуни! Ерата на грабежа и мутро- болшевико- ченгесарското робство свърши. Започва ерата на възмездието за мутрите опоскали България!

    Коментиран от #22

  • 20 Разсмя ме

    89 17 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Ще имаш ли поне по 20 лева да им раздедеш на ромите 90% от електората на ГРОБ ? :)
  • 21 Биби Кинг

    19 95 Отговор
    Много си дърт бе кукундел,инак теб штех да покана за пет бона да ми посвириш на кавало!

    Коментиран от #198, #271

  • 22 Мето

    119 23 Отговор

    До коментар #19 от "АТИЛА":

    И ерата на чекмеджетата свърши! И ерата на избиването на невинни животинки по луксозни ловни стопанства , забранени за простосмъртни свърши! Започва ерата на възмездието което ще получи от Божков под аплодисментите на отрудените и обикновени и ограбени Български граждани МИЛОСТ НИКАКВА
  • 23 Накрая Каскета ще

    114 14 Отговор
    Го отнесе. Помнете ми думата!
  • 24 Васил Крумов Божков

    115 23 Отговор
    Свалете незабавно охраните на лицата : Главатаря на тежката организирана престъпност в България! Известния като Буда в обществените среди от картончето му на доносник на зловещата Държавна сигурност и в мутренските среди просто като тиквата ! Лицето Бойко Методиев Борисов ! И тяхния изпълнител и бухалка лицето Иван Стоименов Гешев! Другото ще свърши Васил Крумов Божков! МИЛОСТ НИКАКВА !!!! ::: Една година от интервюто, което събуди България. Бухалките все още са в ръцете на #хунтата. Нанесох им тежък удар. Няма да им позволя да се окопитят. След два месеца ще ги приключим. #БъдетеСмели #НиеСмеСилата
  • 25 Ами може

    96 23 Отговор
    ...щом престъпника Борисов е под закрилата на престъпника Гешев и на престъпната прокуратура...Всичко е възможно! ...Може и безнаказано да се загробят български милиарди за руско турският газопровод за Сърбия! Може! Въпреки, че според чл 108 на Конституцията министър-председателят/в конкретния случай-Борисов/НОСИ ОТГОВОРНОСТ за това!/Прочети чл. 108 от Конституцията на РБ/
  • 26 СТРУВА МИ СЕ

    31 72 Отговор
    ПРЕДПОЛАГАМ, ЩЕ ГО ДОКАЖЕМ ......РАШКОВ ТИ ДА НЕ СИ....ГЛЕДАЧКА.....

    Коментиран от #121

  • 27 Да бе

    91 21 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Затова чужди(независими) лаборатории казаха, че са истински!
  • 28 !!!?

    23 45 Отговор

    До коментар #18 от "Последният Софиянец":

    Ти си като Йорданка Чанкова...смърт на "кулаците", да живее БКП !!!?
  • 29 До Курти

    102 15 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Зловещия доносник на 6-ти отдел на ДС с агентурен псевдоним "Николай" от когото е бил отвратен дори водещия му офицер с какъв ентусиазъм е донасял за своите състуденти - лицето Георги Марков ( бивш депутат от ГЕРБ) е призовал Герберските калинки да излязат и yмрат в неравната битка с народа на България!!!! Ей доноснико жалък!!!??? Никоя калинка от администрацията няма да излезе на война с народа защото са едни страхливи търтеи на държавна хранилка!!? Видя се миналата есен когато организирахте контрапротести и излязоха 18-20 стареца от пенсионерския клуб от Обеля-2
  • 30 ЩЕ ВИДИМ

    31 76 Отговор
    ЩЕ ПРЕЦЕНИМ, СТРУВАМИ СЕ......
    ДА БЕШЕ СТАНАЛ ЗНАХАР , ВМЕСТО МИНИСТЪР НА....МВР...ДРУГАРЮ РАШКОВ
  • 31 Данчо прав си

    88 21 Отговор
    Йордан Лечков призова прокуратурата да си свърши най-сетне работата с Бойко Борисов! Лечков към Борисов: Ще ти махам като те карат към килията! Как пък едно добро не направи от кумова срама?!


    Най-после прокуратурата да се размърда и да си свърши работата с премиера Бойко Борисов. За това настоява легендата на родния футбол Йордан Лечков. Човекът, който преди години подкрепяше на сто процента Борисов и ГЕРБ, днес се срамува от този факт.
    „Как пък едно добро не направи за България и за народа този наш премиер?! Ей така, както се вика „от кумова срама“. Една магистрала, бе! Поне една магистрала да имаше готова и като за пред света – нали само с тях се изтъква десет години?!
    Магистрали, та магистрали… Къде ги?! С какво пътува той по тях, защото нашите автомобили буквално „подскачат“ по некачествено и некадърно поставената настилка“, гневи се Йордан Лечков
  • 32 РАШКОВ

    28 59 Отговор
    ЗАВЕДИ ДЕЛО....НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ОБВИНЕНИЯ ПО МЕДИЙТЕ......РЕЗУЛТАТИ....НЕТ

    Коментиран от #46

  • 33 Gowo

    103 23 Отговор
    Златото и парите на снимката са доказано автентични от експерти Има и самопризнание на премиера че това се е случило.Рсшков е прав.Какъв бардак е резиденцията.
  • 34 Танцуващ от радост

    93 20 Отговор
    Борисов евоюлира от уплашен човек криещ се от протестиращия народ и протестните партии в Парламента в озлобен,атакуващ с всички възможни средства! Впрегнал е цялата машина на властта в своя защита!Знае-изпусне ли властта , свършено е с него! Ще има пълно разследване,последвано от възмездие!Толкова много е опротивял, че вече с визията и поведението си вбесява! Ще последват нови разкрития! Свършено е с него и цялото му противно, некадърно обкръжение!

    Коментиран от #38

  • 35 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    18 61 Отговор
    КУЧЕ КОЕТО ЛАЕ ...НЕ ХАПЕ

    Коментиран от #41

  • 36 Гост

    14 29 Отговор
    Прав си,за Тато ти беше построена.
  • 37 Бат Валъо

    85 15 Отговор
    Георги Марков: "Гербери умрете, излезте и въcтанете ! Помeтете и Герб на власт върнете "...Такъв призив отправи към членовете на Гeрб бившия им депутат и агент на зловещата Държавна сигурност с агентурен псевдоним "Николай" -Георги Марков. По рано същия ден собственика на спонсориранатa от Герб жълтa агенция ПИК офшорния журналист Недялко Недялков Йорданов заплаши че " Ако Бойко бъде арестуван и дори косъм падне от главата му излизат на гражданска война и този път няма да играем само хоро пред Президентството"...Сега разбирам колко е важно да излязат Герберските мутри и "чакали" за да приключим един път завинаги с тях!
  • 38 БАЦЕТО

    20 66 Отговор

    До коментар #34 от "Танцуващ от радост":

    В БАНКЯ СЪМ....ОТ ДВА МЕСЕЦА ЧАКАМ РАДЕВ И РАШКОВ ДА МЕ ПРИБЕРАТ...НИКОЙ НЕ МЕ ТЪРСИ....ЯВНО ГИ Е ШУБЕ.....СИГУРНО МНОГО СЪМ И НАБИВАЛ КАНЧЕТО

    Коментиран от #44, #47, #141

  • 39 Gowo

    83 19 Отговор

    До коментар #14 от "!!!?":

    Рашков е прав.Законите са за всички.Премиера не е падишах да кани който си иска в места принадлежащи на държавата.Това нито е морално.Нито законно.Тпва не е Османската империя
  • 40 А пък

    95 18 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    глупака от Банкя ги призна, та даже каза и че знаел кой ги е снимал!😂
  • 41 Стойко

    58 12 Отговор

    До коментар #35 от "ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ":

    Cмешко , ти ще излизаш ли на опълчение да защитиш тиквун от ареста или ще "лaeш" само по интернет??? А кажи cмешко ??? То не дойде кабинет ББ4, поне да направиш жива верига пред ареста!! Хухахаха

    Коментиран от #43

  • 42 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    20 60 Отговор
    СТАНАХА МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ........РЕЗУЛТАТИ НЕТ
  • 43 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    22 59 Отговор

    До коментар #41 от "Стойко":

    КЪДЕ ГО ТОЯ АРЕСТ....А ББ4 СЕ ЗАДАВА...КАТО ГИ ГЛЕДАМ ТИЯ НОВИТЕ.....
  • 44 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    9 59 Отговор

    До коментар #38 от "БАЦЕТО":

    НЯМА ДА допуснем да влязат в къщата му в Банкя да го арестуват! Бойко , в готовност сме! Стягаме редиците ! Аз съм избран за полеви командир за Търновски регион да водя народното опълчение : Бойко Борисов: Най-много да ме арестуват, но от ГЕРБ вече ще срещнат съпротива Най много да ме арестуват , но нали ще дойдете в ареста да ми носите хляб и вода, пошегува се пред младежкия актив на Герб Борисов. Ако го направят, тук вече ще окажем съпротива с целия си ресурс и трябва да обикалят страната да се крият! "Но ако успеят и ме няма , нали ще ми сложите тук един портрет", каза още Борисов. Той призова младежите на Герб да бъдат бастиона на съпротивата, срещу преврата който тече в момента в държавата. " Структурите ни ще излязат навсякъде - по полета, по балкани, по села и градове"

    Коментиран от #49, #84

  • 45 Рашо

    25 56 Отговор
    Откъде го извадиха тоя рептил?
    При на рашко се именуват само романите.
  • 46 Ти си Боко трол

    58 13 Отговор

    До коментар #32 от "РАШКОВ":

    Ти се Боко Тролчо!
    Аз и да заведа дело, файда никаква, нали?
    Защо Гешев не заведе дело?
    Нали е Главен Прокурор?
    Сляп ли е, глух ли е, ням ли е?
    Или и Гешев е престъпник...

    Коментиран от #144

  • 47 Успокой се!

    38 6 Отговор

    До коментар #38 от "БАЦЕТО":

    Не бързай! Имаш златна резервация и никой няма да те предвари! 😂

    Коментиран от #50

  • 48 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    25 47 Отговор
    РАШКОВ КВО СТАНА С ЧОВЕКОЯДЕЦА........НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ......
  • 49 До девствения

    56 11 Отговор

    До коментар #44 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    До скъсания цървyл Курти девственяка самотник! Кой ще излязат ве мишкo? Държавните служители ли които търкат някой чиновнически стол за 1200 лева месечно и се страхуват дори от сянката си? Даскалите които също са от вашия електорат които са също търтеи на държавна хранилка? Или твоите -20-30-50 умно- красиви чакали "? Или купения ви вот в гетата които дори не знаят за кой са гласували а само номера на бюлетината за който им бе платено? И знаеш ли какво ще стане ? Когато опитате да окажете съпротива и останеш само ти тикво медиите ще излязат със заглавия " Герберското опълчение падна в края"...Спукана ви е работата тиквун, вече нямаш полезен ход!!!!

    Коментиран от #78

  • 50 БаЦЕТО

    15 38 Отговор

    До коментар #47 от "Успокой се!":

    ВРЕМЕТО ВИ Е КРАТКО....ДРУГАРИ....ДЕЙСТВАЙТЕ,

    Коментиран от #71

  • 51 Пловдив

    52 15 Отговор
    Методиев е най-големия крадец, лъжец, измамник, страхлив помияр, безхаберник, комплексар, селяндур, тъпак и олигофрен, който някога се е раждал, на този свят! Какво да очакваме от такава проста и необразована милиционерско-мутренска муцуна...?!?
  • 52 Деймос

    69 19 Отговор
    След ТРИДЕСЕТ години демокрация , и аз да харесвам министър на МВР . ГЕРБ и Борисов са подробност ..., полицията се чисти от МАФИЯТА !! Последните години почнахме тотално да се объркваме къде са бандитите ..., а Рашков е истински българин !

    Коментиран от #89

  • 53 Аз Човек

    25 62 Отговор

    До коментар #15 от "хъхъ":

    Вие познавате ли Рашков откъде произлиза от БКП никога повече Комунизъм Разберете Го Анти разни жалки бедняци пишат тъпотии те си вместо да се развиват Никога повече Диктатура Демокрация е сега едноличната власт на Гадевите Комуняги ще изчезне завинаги Разберете Го Анти Бедняци
  • 54 Биби

    23 59 Отговор
    Рашков видял ли ги е на живо тия пачки? Не. Щото никой не ги е виждал,освен на някакви снимки, като на тази с отвореното чекмедже и пачките , легло с човек не се вижда,на другат с човека в леглото, чекмеджето е затворено и нищо не се вижда. При такива ,,доказателства" дълги години ще се плямпат празни приказки по този случай.
  • 55 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    24 47 Отговор
    НЕЩО НАСАЖДАТ И КАНИБАЛИЗЪМ.....НОВИ ДЕМОКРАТИ, СЪВРЕМЕННИ РАЗБИРАНИЯ
  • 56 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    25 46 Отговор
    РАШКОВ....ОПИТВАЛ ЛИ СИ...ЧОВЕШКО.....

    Коментиран от #151

  • 57 Ммм...да

    38 17 Отговор
    Кукловодите на Тиквоний са важни ! Самата Тиква не е интересен.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Gowo

    58 19 Отговор
    Аз ако съм на мястото на Рашков щях да заведа дело срещу бившия премиер за злоупотреба със служебното му положение.Той е държавен служител.Резиденцията не му принадлежи.Не е негова собственост за да организира купони и да Кане компаньонки.Нещо което сам си е признал.А Гешеф гъде е .Гони крадците още от КТБ.

    Коментиран от #185, #224

  • 60 Ох Баня

    48 13 Отговор
    Удряй здраво по тиквената глава.
  • 61 MGewehr

    21 71 Отговор
    Бойко Рашков роден на 28 септември 1954 г. в "село Огняново", област Благоевград.
    .... аман от ceлтаци надовлекли се като свински черва!

    Коментиран от #67, #94, #211

  • 62 Мълчи бе...

    37 7 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    ...за такива като теб Борисов каза,че сте...- ,,лош матриял"...😃😂🤣!

    Коментиран от #74

  • 63 Мачкай Рашо !

    49 10 Отговор
    Тая безпросветна милиционерска сган !
  • 64 Gowo

    47 7 Отговор

    До коментар #58 от "xxььььььь":

    Той и за кюлчетата каза че не били негови.И за ПКП каза че не бил казал подобно нещо никога.А после си призна когато беше притиснат.Да не се окаже че и сега го е казал....на майтап?
  • 65 не си

    38 3 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    ти! Ти си с криминално минало, осъждан си и нямаш 40 години. Издигат Николай Младенов, който между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация „Отворено общество“, София /соросоид, бе/ Същият този, който прие исляма и стана шиит. Същият този, чийто баща , Евтим Младенов, е щатен служител на Първо главно управление на Държавна сигурност, като ползва дипломатически статут за прикритие, а чичо му Младен Младенов е посланик в редица държави преди 1989 г. Така че, тебе никой не те слага в сметките.
  • 66 Бацо

    8 20 Отговор
    Ши си прая кот си искам

    Коментиран от #69, #72, #76

  • 67 А ти?!

    32 6 Отговор

    До коментар #61 от "MGewehr":

    Като(ако...)си роден в град,да не би да ядеш доматите с колците...😛?!
  • 68 Бегай Газим

    21 49 Отговор
    Тоя клоун рашков докога ще се изявява като новият месия, бе. Хвърлят предизборни бомби, хвърлят кал наляво и надясно и почти минава за мъдрец някакъв, професионалист...абсолютен хашлак, скрит зад белите си косички и дълбокомислената си физиономия. Не съм по личните нападки, но този е толкова прозрачен, посредствен и злобен...А ако има доказателства за престъпления за когото и да е, да се действа по закон! Но такъв див популизъм...
  • 69 Черепа

    15 6 Отговор

    До коментар #66 от "Бацо":

    Не няма да правиш
  • 70 111

    23 6 Отговор

    До коментар #9 от "Не е":

    Следващия път си изберете някой с жена и семейство!
  • 71 Времето е с нас!

    32 12 Отговор

    До коментар #50 от "БаЦЕТО":

    Наслаждаваме се на подлият глупак от Банкя, как плаща на ученици, да го съсипват! Шоу тайм!😂
  • 72 Ставро

    19 4 Отговор

    До коментар #66 от "Бацо":

    Дайте ми го на мен тоя плеймейт
  • 73 праскайте

    26 8 Отговор
    както те праскаха и всичко ще си дойде на мястото. На това му се вика реципрочност! Абе, къде е тефтерчето на Златанов с опраскването?!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Миклухо Маклай

    2 2 Отговор
    Папуасин,значи!Ама дали знае тази дума?
  • 76 на кой му пука

    10 7 Отговор

    До коментар #66 от "Бацо":

    Уволнен си!
  • 77 вече е

    43 15 Отговор
    срамно да си гербаджия в очите на нормалните хора - Стефан Софиянски
    Аз пък казвам, че ще дойде ден, когато всеки , който е гласувал за ГЕРБ ще отрича яростно този факт.

    Коментиран от #92

  • 78 ИСТИНАТА

    37 14 Отговор

    До коментар #49 от "До девствения":

    Какво се учудвате че ГЕРБ когато свика улична подкрепа не може да събере и 1000 човека? Кои да излязат? Купените роми от гетата ли? Та те не знаят за коя партия гласуват само казват " дадуха ни да пусним за нумер 28 ", или да излязат тези тъъркащи някой чиновнически стол за 1200-1500 лева месечно. Та те се плащат дори от сянката си. Или около 200-те хиляди от 2 милиона пенсионери които гласуваха за Герб подведени от 50-те лева добавки, олиото и захарта които едвам ходят. Ето това е електората на ГЕРБ , затова няма нищо странно че нямат улична подкрепа. А думите със заплахи на тиквун са за балами. Та и Божков в един запис казва че " може да налее в протест 15-20 хиляди човека от структурите си" . Едва ли от върхушката на хунтата ще опитат да организират протести защото добре знаят какво ги чака

    Коментиран от #87

  • 79 Лагерите идват, ще вземат и парите ни

    19 40 Отговор
    Това е диктатура. Да се мачкат бившите хора. Историята се повтаря. Този е от най-ужасните. Сега разбираме какво са правили с нашите дядовци.

    Коментиран от #83

  • 80 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА

    19 45 Отговор
    НА 11 ЮЛИ.....БАЦЕ ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ С КОМУНЯГИ И ЧАЛГАРИ....ША ГИ OДEРЕ ПАК КАТ МАЧЕ У ДИРЕК....И ПРАВИ КАБИНЕТ ББ4....

    Коментиран от #85, #86

  • 81 Gowo

    31 13 Отговор
    Гешеф какво чака.Ако смята че бившия премиер Бойко Методиев трябва сам да си сложи белезниците напразно чака.Накрая и той ще бъде осъден за бездействие.Престъпно.
  • 82 Хухуху

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Тука още вярват в мултикити
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 избран си

    23 3 Отговор

    До коментар #44 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    да продаваш билетчета в кенефа на автогарата в Търново. Бацето ти не е в Банкя. Само няколко човека знаят къде е, ама, ако знаят двама все се чува къде е. Ти още ли не си чул! Щом не си, продавай билетчета в кенефа.
  • 85 герб45 депутата

    33 10 Отговор

    До коментар #80 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    ехх мъка мъка герберастка мъка :)
  • 86 Тогава

    21 7 Отговор

    До коментар #80 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА":

    ли ша влаа в ЦСЗ, че приключва?😂 Да не е платена реклама?😂
  • 87 Учуден

    19 12 Отговор

    До коментар #78 от "ИСТИНАТА":

    ИЧУДВАМ СЕ ЗАЩО БОЙКО Е ТОЛКОВА СТИСТНАТ И НЕ ИЗВАДИ ЕДНИ МИЛИОНИ ДА АКТИВИРА ПРОТЕСТИРАЩИ ,ДА СЕ ПРЕМЕРЯТ С БОЖКОВ КОЙ Е ПО ПО НАЙ
  • 88 от габрово

    20 35 Отговор
    Този стана смешен.Ще се пръсне от злоба и злъч.Ако има нещо извади го,докажи го за да вземе народа решение.Инак пак ще гласуваме за ГЕРБ.

    Коментиран от #93, #103

  • 89 Аз Човек

    20 37 Отговор

    До коментар #52 от "Деймос":

    Рашков е истински Комуняга Прочетете Биографията му Антита но вие даже не знаете да четете а само да мразите и само да викате да пишете гадории нищо няма да промените в бедният си живот получихте ли милиони от Чалгарите

    Коментиран от #99, #102

  • 90 Гнида

    17 21 Отговор
    След анализ от компетентните органи , никой не каза пачките и кюлчетата истински ли са ! Това искам да знам , а изводите сам ще си ги направя !

    Коментиран от #97, #112

  • 91 эгпп

    23 6 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Как разбра като не е разследвано и прокуратурата отказва да разследва.
  • 92 така е

    34 8 Отговор

    До коментар #77 от "вече е":

    За съжаление в българското общество е пълно с безгръбначни, гравитиращи окоро силните на деня. Състава на ОПГ ГЕРБ е доказателство за това: пълно с бивщи критици на тиквата като тома биков, или политически м-тии, като спас гърневски, бившо комуне, цивш СДС-сар и сега гербаджия. И ако утре групировката се разпадне или друг е силния на деня, тези м-стии ще сменят лагера.
  • 93 Подкрепа за Борисов

    19 35 Отговор

    До коментар #88 от "от габрово":

    Гласуваме за ГЕРБ За развитието Демокрацията А Разни Рашковци отдавна са в Пенсия Говори вече отчайващи глупости в безсилието си комуняга пенсионер служебен Оставка Гадев А Хунта

    Коментиран от #111

  • 94 ти знаеш

    18 5 Отговор

    До коментар #61 от "MGewehr":

    ли през коя година село Банкя е обявено за град? Вождът ти е бил роден вече, бе, алооооу и помни, помни селянинът без колело!
  • 95 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    25 9 Отговор

    До коментар #58 от "xxььььььь":

    И това ще излезе наяве - дето е заплашвал, че няма да разберат, че ядат човек от семейството си!

    Коментиран от #100

  • 96 дявола

    14 11 Отговор
    Щом е Бойко не ми го хвали
  • 97 Аз Човек

    8 32 Отговор

    До коментар #90 от "Гнида":

    Забранено ли е да има човек пачки и кюлчета или завиждате понеже сте нискообразовани и само знаете да се дерете вашите чекмеджета са си празни това ли ви е най важното във вашият живот Антита

    Коментиран от #106, #157, #176

  • 98 😁😁😁😁😁

    19 4 Отговор
    Да се Обяви конкурс за всички оркестри всеки един от тях да излезе с музикално предложение на тема "Чекмедже кючек"😁

    Коментиран от #138, #147

  • 99 А на

    18 16 Отговор

    До коментар #89 от "Аз Човек":

    "немразещите", защо речника им е само от злоба за фатмаци, чалгари, комуняги? 😂 Смех сте как се закопавате с лъжите си!

    Коментиран от #105

  • 100 Аз Човек

    8 13 Отговор

    До коментар #95 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Жалки наивници

    Коментиран от #160

  • 101 нема изненада

    30 6 Отговор
    Буцито дет само червен фенер не и е турил на тази резиденция , иначе мутренска квартира.
  • 102 фффф

    22 8 Отговор

    До коментар #89 от "Аз Човек":

    Мен не ме интересува кой какъв е, а какво прави. Това което в момента прави според мен е добро.
  • 103 Гласувай

    22 18 Отговор

    До коментар #88 от "от габрово":

    Който повече гласува за ГЕРБ-да му изсъхне ръката!
    Да му изсъхне семето!
    Во веки веков!
    Амин!

    Коментиран от #128

  • 104 Историк

    17 28 Отговор
    Долно е гадно е толкова лъжи на куп да изказва старият комунист Бойко Рашков. Омраза и завист го е тресяло 20 г., че е бил отхвърлен за главен прокурор от СДС

    Коментиран от #108

  • 105 Аз Човек

    19 15 Отговор

    До коментар #99 от "А на":

    Гадев е Фатма к има такава дума прочети научи се а не ДРАСКАЙ лъжи само за да си Анти Чалгари също има такава дума А комунист научете се Образовайте се и тогава отхвърляйте

    Коментиран от #123, #134

  • 106 То и да

    25 10 Отговор

    До коментар #97 от "Аз Човек":

    Тролиш не е забранено, но показва ниско интелектуално и морално ниво! Показва също, че Борисов явно е много подъл и лъжец щом го прави! А да плаща на ученици, без трудов договор и без да плаща данъци и с крадени пари е забранено! Защо го прави? Нали е "честен"? А мами народа и страната си!😂 Пълно падение и деградация!

    Коментиран от #113

  • 107 СЕВЕРОЗАПАДА

    14 15 Отговор
    ТОЯ ПРИПОК С ТЪПИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕГО ОТКОЛКОТО СА СРЕЩУ ЧЕРЕПА.
  • 108 Аз Човек

    14 22 Отговор

    До коментар #104 от "Историк":

    Много точно описание на пенсионера Рашков От БКП дошъл Тук да разрушава Оставка ПЕНСИОНЕР

    Коментиран от #114

  • 109 СЕВЕРОЗАПАДА

    4 4 Отговор
    АБЕ КЪДЕ Е ШАЛАМАНДИ???
  • 110 Тиквун

    10 3 Отговор
    И мен ме тревожеше този въпрос! Само 2-3 млн. евра!
  • 111 ооооффф

    26 11 Отговор

    До коментар #93 от "Подкрепа за Борисов":

    Рашков бил пенсионер ли, той пък Борисов щото е първа младост. Няма значение възрастта, а компетентността. А за Борисов ще цитирам Марк Крамер "Борисов е неприятна фигура, която от десетилетие насам управлява България лошо.(!!!)

    Коментиран от #118

  • 112 Хахаха

    18 23 Отговор

    До коментар #90 от "Гнида":

    Тия пачки колко пари са според теб? 1 млн.? Или два? Милен Велчев има хотели за много милиони. Но станишев брат му също. Божков има милиарди. Да не са ги изкарали с труд. Гледай за народа да има. Бсп колко пъти ни забива в калта. Сега живота е спокоен и пътищата са добре. Замисли се кое е по малкото зло
  • 113 Аз Човек

    18 19 Отговор

    До коментар #106 от "То и да":

    Теб специално какво те е излъгал и какво добро получи от Гадев А от Чалгарите А от Отровите

    Коментиран от #135

  • 114 еей

    18 4 Отговор

    До коментар #108 от "Аз Човек":

    Да си пенсионер не е обидно.

    Коментиран от #127

  • 115 Я па тоА

    15 19 Отговор

    До коментар #10 от "наследството на ГРОБ":

    Мутрите не бяха ли Отровното трио и Мая Галева? пРезидента вдигна юмруче и извика: “Мутри вън”! И те излязоха на площада - Отровното трио, Черепа ги напътстваше и редеше служебното правителство, а Рашков с безумен поглед гледаше от Дондуков 1 през прозореца и лигите му течаха!

    Коментиран от #221

  • 116 XAAXAAAXA

    16 19 Отговор
    Познавам комунистите. Те когато онанират вурху гласоподавателите си идиотите отдолу мислят че дъжд вали.

    Коментиран от #187

  • 117 чеге

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    ТЕ МУТРИТЕ ДРУГ НАЧИН И ДИАЛОГ НЯМАТ И НЕ ЗНАЯТ ОСВЕН СИЛОВИЯТ И ЗАПОВЕДНИЯТ ! ЗА ДРУГО СЕ ИСКА ДА ИМАШ МОЗЪК И ИНТЕЛИГЕНТНОСТ !
  • 118 Аз Човек

    15 25 Отговор

    До коментар #111 от "ооооффф":

    Рашков е ПЕНСИОНЕР от БКП разрушава Лъже Манипулира Заплашва Изхвърли куп хора без причина от МВ Р Диктатура Налага от От Соца Айде Стига Вече АВРОРА Отдавна Потъна Под Диктовката На Гадев Създават Хаос Всяват страх Със сила Заплахи Комунизъм Сега Вече

    Коментиран от #180

  • 119 Рашков

    16 15 Отговор
    Боко и канибал да е пак ще спечели изборите
  • 120 Емил Станоев

    22 11 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Стига бе !! Че сам Буци призна ,че са истински . Не помниш ли ? каза : Пратили са Мата Хари да ги сложи и снима. И аз знам коя е .А въпроса е : Как тая Мата Хари внася сак пълен с пари и злато ? - а НСО не я проверява !?!? А има и скенер . Та не са внесени а са били там- Това е .
  • 121 Направо врачка

    16 18 Отговор

    До коментар #26 от "СТРУВА МИ СЕ":

    е Рашков - на боб гледа,на кафе познава. Гнусно и противно същество.
  • 122 жабето в гьла

    16 10 Отговор
    Буцакът си е долнопробно , треторазрядна мутра , той живее в подобна среда само , протоколът го убива.
  • 123 То има!

    21 15 Отговор

    До коментар #105 от "Аз Човек":

    Ама ги научи! Радев е генерал, а не е фатмак! Фатмак ползват само ниско челите ученички на подлият глупак от Банкя! А чалгар не е дума в Българският език! Но отново ниско челите платени ученички на подлеца Борисов я използват и се опитват да я въведат, заедно с медиите на Доган! А комунизъм, да говори ученичка, която тепърво ще го учи в училище, е повече от смешно! Та идва въпроса! Защо подлеца от Банкя плаща за тази злоба и лъжи и то на ученици? Иначе в заключение, ми е много гот, ка го злепоставяте и натискате към дъното! Колко трябва да си глупав, да плащаш, за да те злепоставят!😂

    Коментиран от #131, #142

  • 124 ЕДИН ОТ ПЕРСОНАЛА ДО 90ГОДИНА

    11 10 Отговор
    ТОВА БЕШЕ ЕЖЕДНЕВНО ТОГАВА, МНОГО ЗАРАБОТВАХА ПО ТОЗИ НАЧИН, ТАКА ЧЕ И ПРЕДИ И СЕГА РАЗЛИКАТА Е В НАСТОЯЩАТА ГОДИНА ВСИЧКО ДРУГО Е КАТО ПРЕЗ КОМУНИЗМА!
  • 125 Аман

    17 11 Отговор
    Тоя вече го взимат на подбив! Дайте доказателства! И записите на 1000те подслушвани партизани!
  • 126 истината

    22 11 Отговор
    Борисов, ако беше достоен мъж на място, щеше да има една достойна сериозна жена до себе си, а не да обръща резиденцията на бардак, да не помни коя Мата Хари го била снимала. Това е несериозно за политик от такъв ранг. Това е иагация, това е опасно и за страната. Това е недостойто поведение за сериозен уравновесен зрял мъж.

    Коментиран от #130

  • 127 Аз Човек

    17 12 Отговор

    До коментар #114 от "еей":

    Искаме млади ОБРАЗОВАНИ Българи Иновативни Да работят за Развитието На България Ане Старци Пълни с Омраза Гняв С реваншизъм да заплашват и махат просто така работещи Българи Утре ако теб те изхвърлят на улицата по този начин Ще ревеш ли В Екстаз и Защита На тези Дърти Комундета

    Коментиран от #149, #267

  • 128 Дай Боже

    3 7 Отговор

    До коментар #103 от "Гласувай":

    на теб да ти се случи същото,но двойно.
  • 129 Така ще е

    4 6 Отговор

    До коментар #14 от "!!!?":

    Ше ви мандръсаме до край!!
  • 130 Аз Човек

    18 17 Отговор

    До коментар #126 от "истината":

    Както Гадев Достойно Изхвърли Прекрасна Жена и Деца И набързо Сключи брак с тази Чудно стана
  • 131 Не е и

    14 20 Отговор

    До коментар #123 от "То има!":

    фатмака, а най-обикновен фигурантътен на черепа.

    Коментиран от #140, #161

  • 132 Зевзека

    14 20 Отговор
    Бат Бойко с тея плейтмейтки поне доказа че е мъж щото по времето на Станишев в спалнята влизаше Вигенин..........

    Коментиран от #139, #143, #153, #162

  • 133 Не мога

    11 8 Отговор
    Да разбера ,тияДСЧенгесати и руски шпиони за идиоти ли смятат българите??????
    Стига с тези тъпотии бе, като бумеранг ще се върнат срещу Вас.Писнами от простили и говорене на глупости
  • 134 рико

    15 10 Отговор

    До коментар #105 от "Аз Човек":

    До Аз Човек
    Ей ТРОЛ, ти не се спря да пишеш клевети и лъжи бе, не изпълни ли герберската норма за днес. Иди потичай навън малко, стига чука по клавиатурата като мишок.

    Коментиран от #164

  • 135 Ами ти си

    17 8 Отговор

    До коментар #113 от "Аз Човек":

    първото доказателство за лъжата! 😂 Плащат ти за лъжи! А иначе не познавам кой е тоя гадев, за да ти кажа какво добро съм видял! А другата дума, не е Българска и не я употребявам като ниско челите платени ученици на подлеца Борисов! Та пак не мога да ти отговоря на простотиите за два бонбона от банкя!😂

    Коментиран от #152

  • 136 Абе в тази държава няма

    13 9 Отговор
    Ли нормални хора , нормални журналисти, който да кажат стига на този бълвоч на тази помия
  • 137 И.ф.и.

    15 22 Отговор

    До коментар #4 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Да кажеш браво на Рашков в 21 век си е пълна тъпотия! ИДИОТ

    Коментиран от #145, #146, #178, #182

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 жокер

    19 8 Отговор

    До коментар #132 от "Зевзека":

    Никакъв мъж не е, а отчаян застаряваш дядка, дето използва млада плът за развлечение.
  • 140 И пак не си разбрал

    12 9 Отговор

    До коментар #131 от "Не е и":

    кой е фатмак! Простено ти е! Малка си още, ама защо те използва подлеца от банкя да го излагаш?😂
  • 141 Ех баце

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "БАЦЕТО":

    Ше го ядеш немит!
  • 142 Аз Човек

    15 23 Отговор

    До коментар #123 от "То има!":

    ГАДЕВ КАТО Е ГЕНЕРАЛ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НИЩО ИЗГОНИХА ГО НАЙ ПОЗОРНО ОТ ЕСТОНИЯ ЧЕ ЛЪЖЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЖИВЕЕ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА НА ПРЕЗИДЕНТ РАБОТА ЛИ МУ Е ДА БУНТУВА НАСАЖДА ОМПАЗА ВМЕСТ ДА МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ СЕГА ВЗЕ ЕДНОЛИЧНО ВЛАСТТА И ЗАПОЧНА ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ КАТО ГО ВИДЯ И ИЗКЛЮЧВАМ ТЕЛЕВИЗОРА ТОЛКОВА Е ПРОТИВЕН ПЪЛЕН С ОМРАЗА ЖЛЪЧ ОМРАЗА ТАКЪВ ЧОВЕК АЗ НЕ ИДКАМ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #159, #184, #186

  • 143 баци тулупа

    15 3 Отговор

    До коментар #132 от "Зевзека":

    Абе каза , че аранжорки били само , та не знам колко се е доказал като мъж . Ти нещо да нямаш преки впечатления.

    Коментиран от #150

  • 144 Държат

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ти си Боко трол":

    Го с компромати как прави кавали
  • 145 Аз Човек

    4 11 Отговор

    До коментар #137 от "И.ф.и.":

    Подкрепа Разни Хора Разни Идеали Но Антита са безумни и си мислят че с крясъци ще променят живота си Огромна Заблуда
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Трябва

    8 2 Отговор
    Да се обърне внимание и на персонала работещ там, също ревизия, че много малко се работи, а само се консумира и пие през раб. време
  • 149 А ние искаме

    14 8 Отговор

    До коментар #127 от "Аз Човек":

    Честни и достойни, а не подлеци от Банкя да плащат на ученици и да ги учат да лъжат и създават бъдеща продажна сган!

    Коментиран от #156

  • 150 Да . Аз съм Минчо

    2 8 Отговор

    До коментар #143 от "баци тулупа":

    И аз намазах покрай плейтмейтките
  • 151 Опитвал

    2 7 Отговор

    До коментар #56 от "ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ":

    Ли си човешки чеп?
  • 152 Аз Човек

    11 9 Отговор

    До коментар #135 от "Ами ти си":

    Българи Защо пишете Лъжи Измислици За Хора Които Не Познавате спрете се

    Коментиран от #170

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Истината

    15 9 Отговор
    От Боко какво може да се очаква? Един приятел преди години казваше, че гласувал за Боко, въпреки, че знаел, че е мошеник, щото вършел работа. Той явно върши работа, но неговата си работа. Едрите евра и кюлчетата в чекмеджето явно бяха от някоя банка, аверите му не са чак толкоз състоятелни. Познайте коя е банката?

    Коментиран от #158

  • 155 Стан

    5 3 Отговор
    Браво
  • 156 Аз Човек

    10 12 Отговор

    До коментар #149 от "А ние искаме":

    Защо изливате омразата си към непознати за вас Хора и защо постоянно викате крещите Можете ли да проведете разговор диалог изобщо и едва ли това е начинът да си промените Живота Пиша защото се възмущава м колко заблудени наивници има тук и са готови да вярват в Лъжи

    Коментиран от #165

  • 157 Той щото

    13 5 Отговор

    До коментар #97 от "Аз Човек":

    Много образован нали! Еднокнижник
  • 158 Аз Човек

    5 10 Отговор

    До коментар #154 от "Истината":

    Като не можете да печелите за себе си ненавиждат е можещите това не е начинът да се развивате

    Коментиран от #171

  • 159 До ученичката на подлеца!

    13 11 Отговор

    До коментар #142 от "Аз Човек":

    Гадев не го познавам! А опорки от жълти медии кой изгонили назначили, също не коментирам! Глупостите са за ниско чели привърженици на подлеца от Банкя! А иначе Президента не бунтува и не насажда омраза, а показа подкрепа на мирно излезли хора, възмутили се от подлога сложена за главен Прокурор и изпълняваща нечии платени интереси! Виждаш ли като си малка, как не си разбрала нещата за големи и един подлец от банкя, веднага те е излъгал и те е използвал да те превърне в лъжец!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 истината

    14 11 Отговор

    До коментар #131 от "Не е и":

    Нито е фатмак, нито е с Черепа, както ти се иска да го пришиеш, това са лъжи и клевети. Президента Румен Радев е достоен мъж и политик, образован "завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ.", военен латец, "достига чин генерал-майор и длъжност „Командир на Военновъздушните сили на Република България“ (2014 – 2016)" достоен политик. Румен Радев е избран за президент с
    2 063 032 гласа (!!!) Глупостите, които си изцвъкал тук са долни клевети и можеш да бъдеш съден.
  • 162 Да бе да

    13 6 Отговор

    До коментар #132 от "Зевзека":

    Голям мъж е Бойко!
    С голямо ду.пе!
    И с малък ню.ню!

    Като го разберат, всичките жени бягат!
    Защо не се е задържала нито една жена?
    Единствената му законна съпруга и забягнала още като млада булка!

    То не е за подигравка!
    Божа работа е!
    Но да избиваш комплекси с манекенки
    е лично Бокова работа, нали?
  • 163 зъл пес

    2 14 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    ГЕРП???Няма такава партия,така че не си кандидат.Има ГЕРБ,но н си достоен за нейн кандидат.
  • 164 Аз Човек

    3 10 Отговор

    До коментар #134 от "рико":

    Трол си тИ и явно не желаете да чувате различно от вашето мнение

    Коментиран от #177

  • 165 Омразата ми

    16 7 Отговор

    До коментар #156 от "Аз Човек":

    не е към хората като теб пишещи лъжи! Защото знам и виждам, че сте употребени! Омразата ми е към подлеца от банкя, който употребява ученици като теб и възпитава по този начин, омраза, лъжа, подлост, продажничество! Омразата ми е към всичко това аморално излизащо от банкя!
  • 166 Тони

    16 6 Отговор
    "Главният прокурор се обръща към министър-председателя с "шефе"."

    няма нужда от повече
  • 167 ФАКТ Е

    14 8 Отговор
    Портних-Кметът от ГЕРБ на Варна.
    Изгонен от Израел, заради сексуална агресия към израелска служителка в хотел!
    Лично Борисов е звънил в Израел с молба,
    да потулят скандала!

    Кметът на Варна не е варналия!
    Позорно е Кметът на морската столица на България да е руснак!
    Иван Николаевич Портных,
    до 2011 г. е руски гражданин!

    Със съдействието на комуниста Борисов,
    българското черноморие е превърнато в руски анклав!
  • 168 Новини от последните секунди

    15 4 Отговор
    Рашков вече атакува директно главния прокурор и направи заканителен намек за него : Бойко Рашков: Има ли изобщо смисъл да сезирам прокуратурата за Борисов
    Обмислям дали изобщо има смисъл да изпращам сигнал до прокуратурата срещу Борисов. Това заяви пред БНР служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Според него обвинението е овладяно.В последните дни прокуратурата е образувала като на конвейер множество досъдебни производства, с които вече се опитва да спъва работата на МВР... Г-н Борисов няма основание да се опасява, че някой ще го задържи под стража. На него не му е необходим имунитет на народен представител, той има абсолютен имунитет, защото притежава главния прокурор... Главният прокурор се обръща към министър-председателя с „шефе“. Какво означава това?"
  • 169 Alooo

    12 15 Отговор
    Коментарите ( ТУК ) ги пишат болни мозъци, целта е да покрият мракобесието на фигуранта и хунтата му, да омаскарят всички и всичко до вчера, да докарат светеца Васко от дубай ... знам че ако не сте платени, то сте много болни и психически и физически. Който гроб копае другиму - сам пада в него ! Спасение за вас -зомбита няма да и има, едва ви търпим простащината.

    Коментиран от #172

  • 170 Кое са лъжите

    14 5 Отговор

    До коментар #152 от "Аз Човек":

    и кое измислиците? Написана е в коментара само истина! И то най важното безплатно! Боли те, защото истината не се оборва с лъжи! На мен ми е лесно! Всяка платена лъжа на онуй от банкя и тиражирана от теб, я подигравам с истина! И теб те боли, а мен ми е забавно! Погрижи се за моралните си ценности, за да ме изпадаш в такива ситуации! Продаваш си бъдещето!
  • 171 истината

    12 5 Отговор

    До коментар #158 от "Аз Човек":

    Никой не ненавижда можещите, а измамниците, които заплашват можещите честни бизнесмени. Ненавиждат престъпниците, които отнемат по престъпен начин чужд бизнес, които корумпират служители по високите етажи на властта, които печелят обществени поръчки по нечестен задкулисен начин, които са се вплели във властта, заради които икономиката на България не може да се развива, които изкупуват медии и пиша клевети по тях за малкото останали честни политици у нас, които теглят стотици милиони кредити от банки, които не са предназначени за едрия бизнес, а за да подпомага дребния и средния бизнес в тези кризисни години ... Всеси уважава честните бизнесмини, но никой не обича мошенниците и престъпниците.
  • 172 БАМ И НА ТЕБ

    10 4 Отговор

    До коментар #169 от "Alooo":

    Ние ли сме платени, или ти сорисоиде? Ние ли сме болни мозъци или твоят е пълен с тиквени семки?
  • 173 за държавноста

    11 6 Отговор
    гeрбaвитe ca дeгрaдирaлa и крaдливa пaртoкрaция c йeзуитcки eзик и пoвeдeниe! c тaкивa хoрa нe мoжe дa ce гoвoри нoрмaлнo и вcички дeйcтвия cрeщу тях ca oпрaвдaни,caмo нe и бeздeйcтвиeтo!
  • 174 Дедо Киро

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Мухоморко":

    Ало, Рашков!! Не се ослушвай, а незабавно арестувай Кюлчев!! За 24 часа,първоначално!!! След това,я камилата я камиларя!!
  • 175 Alooo

    6 4 Отговор
    до Бам бам : да вие сте болни, имате си диагнози, според начина ви на говорене , извода е шизофрения, садизъм , мазохизъм, общо психическо разстройство, неудовлетвореност, безсъние, запек, диария и други ... 35 години работя с такъв контингент (4 км) и добре знам. Ако имате проблеми и те се задълбочават - елате, ще помогнем.
  • 176 кое не е ясно бе

    14 2 Отговор

    До коментар #97 от "Аз Човек":

    Забранено е човек да пере мръсни пари, забранено е злоупотребата с власт, забранена е корупцията и подкупите във властта.
  • 177 рико

    16 1 Отговор

    До коментар #164 от "Аз Човек":

    Към различното мнение съм толерантен, ако има смислени аргументи, но към клевети и откровени лъжи, към компромати и лъжливи опорки и клишета - не.
  • 178 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    13 14 Отговор

    До коментар #137 от "И.ф.и.":

    Да защитаваш Борисов след всички тези разкрития е идиотско! Кретен!
  • 179 С вилица и Нож

    15 13 Отговор
    Кажи ва Рашков Колко хора изяде бат Бойко

    Коментиран от #181

  • 180 хпрл. тнрп

    13 5 Отговор

    До коментар #118 от "Аз Човек":

    Защо се страхуваш толкова от Рашков, или шефовете ти ги е страх от него, че ще им търси сметка за престъпленията с влас последното десетилетие и са ти спуснали задача да го компрометираш с всякакви измислени лъжи в медиите, за да объркваш общественото мнение. Каузата ти не струва, защото Рашков е саво 2 месеца на власт, а и главния прокурор е с вас. Справедливостта не може да възтаржествува докато има платени мишки като теб да чукат за някой лев по клавиатурата по цял ден. Жалък си.
  • 181 хммм

    12 8 Отговор

    До коментар #179 от "С вилица и Нож":

    Това е заплаха в мутренски или мафиотски стил, това показва какъв е Боко и защо хората миналата есен викаха "Мутри вън!"
  • 182 хрус

    15 8 Отговор

    До коментар #137 от "И.ф.и.":

    Браво на Рашков за смелостта да се противопостави на Мафията! Съмнявам се в успех обаче, при положение, че главния прокурор не се задейства никога срещу Боко.
  • 183 С вилица и Нож

    14 13 Отговор
    Това комунистите сте страшна работа Готови сте да изядете децата си за пари постове и облаги
  • 184 35сздщщ

    12 13 Отговор

    До коментар #142 от "Аз Човек":

    Можеш да бъдеш съден за уронване авторитета и престижа на Президента на България с клевети.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 справедливост

    15 8 Отговор

    До коментар #142 от "Аз Човек":

    Не е "пълен със злъч и омраза", а с непримиримост към високата корупция във почти 12 годишната власт, към непрозрачно раздаваните държавни средства на приближени до властта фирми, без конкурси по завишени цени, като по този начин безконтролно се източват държавни средства и се изливат в джобовете на 5-6 олигарха, забогатяли по съмнителен начин. Истинското и достойно гражданско поведение е да бъдеш непримирим към нередностите, а не да си затваряш очите и да плюеш по протестиращите за справедливост.
  • 187 НА ННА НАААА

    12 8 Отговор

    До коментар #116 от "XAAXAAAXA":

    Познавам г е р бар-и с т и те. Те когато уринират върху гласоподавателите си, идиотите им отдолу или мутренските им дебили -не не мислят ( те по същество й не могат да мислят) че дъжд вали, а направо са изплезват по напред така старателно и доволно , сиреч да не вземат да изпуснат някоя капка по така аванта разбираш ли?!

    Коментиран от #188

  • 188 Амииииии

    5 5 Отговор

    До коментар #187 от "НА ННА НАААА":

    КАТО ГЛЕДАМ ТЕБ , СЕ УСПОКОЯВАМ ....!!!! И ДА ТЕ НА'СЕ"РАТ ЩЕ СЕ РАДВАШ КАКВА ИГРАЧКА ТИ Е ПАДНАЛА ОТ НЕБЕТО !!!!

    Коментиран от #193

  • 189 А, стига, бе! Верно?

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Брей, много категорично изявление! И от къде знаеш? Да не би да си бил там? Кой ти каза това, което твърдиш? Защото чужди експертни служби в тази област направиха експертиза и казаха, че е абсолютна истина. Ти в качеството си на какъв точно правиш заключение?

    Коментиран от #208

  • 190 ЕХАА

    15 16 Отговор
    РОШКОВ , ТИ И ОНЯ ФАТМАК КОЙТО ТИ ДАДЕ ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ , СТЕ ЗА БАЙ СТАВРИ !!!! ЗАТОВА НЕ СЕ ПЪЧИ ТЪЙ МНОГО , ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ Е МНОГО ЗЛЕ !!!
  • 191 ХА ХА ХА

    11 10 Отговор
    Троловете на чалгаджиичетата и фърчилото .....сами си слагат плюсове !!!! Смях ....сигурно им плащат за удобрението !!!
  • 192 Германеца

    15 8 Отговор
    За всичко съм съгласен с Бойко Рашков само без ПЛЕЙМЕТКИТЕ защото ако не бяха те нищо нямаше да знаем, те дори свършиха по добра работа от службите, виждат се номерата на банкнотите и кюлчетата.
    Те заслужават награда от президента, а Винету се опита да вдигне самолета, но понеже е шофьор на джипа не е справил с управлението и катастрофира, ГЕРБ е при царя.
  • 193 ИииимммммА

    6 6 Отговор

    До коментар #188 от "Амииииии":

    СА УСПОКОЯВАШ ТИ МОЙТО г е р Б а в о МОМИЧЕ,СА УСПОКОИШ КОГА ГО ПОГЪЛНЕШ И НАЛАПАШ ЦЕЛИЯ ДО МАКАРИТЕ ....!!!! И ТЕ ТОГАЗ,И ДА СЕ НА'СЕ"РЕШ ,все тая, ЩЕ СЕ РАДВАШ КАКВА ИГРАЧКА ТИ Е ПАДНАЛА, ИЗ ОТ ЗА ДЕ И НЯМА ДА Е както ти се ЧИ НЕ да е ОТ НЕБЕТО г е р бар с к о ЗА ГО РЕ Л О МОМЕ

    Коментиран от #204

  • 194 Гевара

    9 9 Отговор

    До коментар #15 от "хъхъ":

    Фигурант ама ви еве майката здраво!
  • 195 пешо

    11 5 Отговор
    "Как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. евро в спалнята?"
    така е. и аз съм възмутен - парите са малко. но баце е скромен, а и мисли за народа. с 200.
  • 196 Анти трол

    8 9 Отговор
    Рашков е бивш човек и мия дето му се радват също!
  • 197 Анонимен

    3 4 Отговор
    Защо мислите, че тия, които пишат, че лъжат. Но защо мисля, че 3 партии работят заедно, да са 2. В заведението влизаха, там им даваха... Преди изборите на роми, турци, млади и кой желае в заведение на дпс. Писаха и само до около има няма минути младото от дпс затвори заведението. Защото са техни хора от систената, общини и веднага им съобщиха. А друго. По имитите ще ги познаете. С чиновнически заплати, деца висше, жилища, вили в големите градояе и къде ли не, трайтори, каниони, да направят проверка бсп, но нещо мълпат, мълпат, защито същото го правеха с дпс преди 2009 година. Погубени съдби, животи, младини, младини на деца и младежи. Приятно живеене по света. Кой луд да признае, та и Борисов. Лошото е че народа е потърпевш, а костов, нинова, герб, дпс и сие си осигуриха с пари на народа техния стандарт на живот. Смениха си мъжете, жените и Плевнелиев и той седнал да коментира по БНТ, колко бил честен. Стари обиграни псета, кючек. Скрийте се като доган, поне да не ви гледаме, че алергия от плевнелиев получаваме и тая как ляга с дядо си. Как ли го фирка, носи ми пари, че ще ти покажа вратата, и бърза синоптичката, при овен не се стои, вуни му ченгето. Тя жена му добре, не ходеше с него, кога бе Президент. Устройва ли ви.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Лъжата

    9 4 Отговор

    До коментар #198 от "Истината":

    Този човек е болен , а не до сечене на главата и много , ама много лъже. Но ти му вярвай, не ми пречиш.
  • 200 Пенев

    13 10 Отговор
    Мислех, че Радев е назначил министър на МВР. А то били махленска клюкарка. Като кажеш нещо е добре да го докажеш. Особено от тази позиция на вицепремиер и министър. Другото са приказки от 1001 нощ. Само дето останаха 40 - 50 нощи, а не 1000.
  • 201 5665

    3 6 Отговор
    196...бил, доуточни, все тая ние, и бб е бил. Нито искаме парите ви. Но беше време някой да започне изчевъркването. То вони и не се трае. Народ не остана в България. Не гледай 4 големи града. А за 30 години 1/3 нито е успял да ходи на море, в голям град, защото от 1999 започва голямата сеч. Преди банки и буркан банк всичко се стопи. Още по ок за нас, тях, но не е окей за вас номенклатурата, за бизнесмени, кой е луд за 20 лева да ви работи. При живково, АКО НЕ РАБОТУШ, на главната ходеха милиционери и ти казваха, до една седмица да си започнал работа. А днес от младите не им се работи, дават деца на млади баби и кой, пенсионерите ли?!? Плачевно е, и както е тръгнало, вуж са ги приели да учат в България и останали в 4 града. Да му мислят софиянци. В провинцията всичко е над 50 г. Работят. До пенсия имат много години. 12 години геноцид, крадене, тяхните. Минете през църквите. Всичко е с некролози. Голяма е бюрокрацията. По тж имаше заводи, предприятия. Университети бол, сеч, голяма сеч, но не е моя, наша работа. И по села университети, и по провинции, батака е навсякъде, и дипломи купени. И се започва отлични им били, дай да се явят, а и са го правили явявайки се през време на герб на конкурс в нои, 2 с 6 дипломи в свущов и варна не е успял да реши задачи, тест, а другите са решили и тези с отлични, днес са на работа и са главни счвтоводители, но братчеда е там и го е уредил и си е купил жилище, нищо че по характер не ок, в бг не съжаляваме, добре стана, че м
  • 202 Някой

    17 12 Отговор
    Румен Радев ще плати скъпо и прескъпо за назначаването на Бойко Рашков за вицепремиер и вътрешен министър.

    Въпреки тоталният медиен слугинаж на Радев-Рашков. Защото вторият действа като слон в стъкларски магазин в МВР. Просто Рашков не може да излезе от кожата си на комунистически следовател. Той е останал там, в тази епоха.

    Иначе няма как в 21 век юрист, преподавател по наказателно право, бивш директор на Национална следствена служба и Бюрото за контрол на СРС, да използва прийоми от времената на Държавна сигурност. Да сипе безпочвени обвинения, без доказателства, да нарича бившия председател на ДАНС престъпник, а журналистите, които му задават неприятния въпрос за назначената от него за шеф на политическия си кабинет дама, която член на ръководството на партията на Васил Божков, бивши хора. Да твърди, че имало подслушвани политици, но ще извадел доказателства, когато той реши.

    Преди това безпардонният Рашков искаше да уволнява журналисти от Би Ти Ви, които му задали неудобни въпроси.

    Коментиран от #217

  • 203 Гост

    11 11 Отговор
    Този е назначен от Радев с ясната задача да разпердушини МВР и службите, да всее страх, да търси компромати срещу Борисов и ГЕРБ, да заплашва. За да осигури втори мандат на президента. Всичко това обаче ще се обърне срещу двамата. Бъдете сигурни. Защото следователските методи на Държавна сигурност с презумцията за виновност, използвани от вътрешния министър ще дадат обратен ефект. Не можеш да газиш с ботуши хората в 21 век. А именно това прави тандема Радев-Рашков.
  • 204 Амииииии

    13 9 Отговор

    До коментар #193 от "ИииимммммА":

    ВИЖДАМ КОЛКО ВИСОКО ИНТЕЛИГЕНТНИ УМНИ , УЧЕНИ .......СТЕ ВИЕ ПОДРЪЖНИЦИТЕ НА ФАТМАКА - ЛЬОТЧИК ???? ВСЕ СЪС ПО ТРИ , ЧЕТИРИ езика и ТОЛКОВА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЯ !!!! АМА СТАВАТЕ САМО ОВЦЕ ДА ПАСЕТЕ .....НО ДАЛИ И ЗА ТОВА СТАВАТЕ ????
  • 205 Анонимен

    7 7 Отговор
    Ще го олюят Б Рашков, защото при бойковите ццццкси живееха и живеят. Направи ги богати. А богатия на бедния по една химикалка, герб, бсп, а дос оай по милостиви 20,50 леФчета. А скромни, учили, лекари, юристи зле повечето. През 50/60 г бил прав джелял на К.. И да учуш и да не учиш шофьор ще станеш. А той с друго име в Истанбул бил един от най-заможните, със 7 клас Бизнесмен. Късмет. От учене полза няма. Има, но ако си останеш на запад след завършванв на ВОбразование, няма кой да ви отстъпи на вас младите, но и вече сте на 28,30. Волен, симеонов, герб кокал няма кой да ви даде, имат млади жени и искат пари. Да пази бог, без семейства ги виждам. Важно е че на бацето му върви по вода, пари жени внуци
  • 206 Оставка

    12 12 Отговор
    НА комундето РОШКОВ !! ОСТАВКА НА НЕДОПУСНАТИЯ ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ КОМУНИСТ !!! ОСТАВКА НА ОНЯ ФАТМАК ,ДЕТО СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЕ СА МУ ДОКЛАДВАЛИ ЗА ТОВА ! ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА ДВАМАТА ШУМКАРИ !
  • 207 БоБо

    14 9 Отговор
    Не чухме Рашков да се възмущава от незааконното подслушване на Премиера Борисов.
    Освен това, не е доказано:
    1. Че сниманото са истински пари, а не някакви копия.
    2. Че сниманото принадлежи на Б. Борисов.
    3. Че Б. Борисов е водил плеймейтки в резиденцията.
    Човек на позицията на Рашков би трябвало да говори единствено с факти и доказателства, защото в противен случай слиза до нивото на жениците от пазара, които си разменят "новини". Нека напомним на юриста Рашков, че единствено българският съд е компетентен да казва кой е престъпник и кой не.
    България заслужава по-добър и спазващ законите и морала вътрешен министър.

    Коментиран от #209, #213

  • 208 Пепо

    8 6 Отговор

    До коментар #189 от "А, стига, бе! Верно?":

    Би ли посочил ЧУЖДИТЕ експертни служби, ако не са тайна ,който са се изказали по въпроса ? Благодаря предварително, само да не се окаже някое звукозаписно студио, което работело за ФБР,/Йончева/
  • 209 А защо

    9 7 Отговор

    До коментар #207 от "БоБо":

    не каза същото на деградиралият тип от банкя, който ежедневно ни облива с лъжи и жълтини? Много ви е двоен жалкият платен аршин! 😃 И най интересното, че тази платена простотия показва подлостта на деградиралият тип и ви срива още толкова! Но давайте! Глупака плаща да се съсипва! 😃

    Коментиран от #210

  • 210 БоБо

    10 7 Отговор

    До коментар #209 от "А защо":

    Хайде да повторя за схващащите по-бавно:
    Единствено българският съд е компетентен да казва има ли престъпление или не, ако има кой е виновен, каква точно е вината му и т.н. Той прави това на базата на доказателства, свидетелски показания, експертизи и т.н. Всички други приказки са компромати, клевети или изказвания на неуки хора.

    Коментиран от #212

  • 211 така така

    7 5 Отговор

    До коментар #61 от "MGewehr":

    Еми я потърси в гугъл като си много вещ къде са роден Роско Плевнята, или дуловската смрадливка.. все "елита" на герП.
  • 212 А когато

    10 6 Отговор

    До коментар #210 от "БоБо":

    Българската Прокуратура отказва да се самосезира или потулва или не разследва, какво се прави бавно повтарящ? Че по същият начин онуй подлото от Банкя е свикнало да говори манипулативно и с лъжите напред ежедневно!

    Коментиран от #258

  • 213 Сър Пичук

    11 8 Отговор

    До коментар #207 от "БоБо":

    Правилно! Един принципен правист и министър би се заинтересувал от ВСЯКО нарушение на законите, а не само от тези, които са му от полза в момента.
    Бойко Рашков вече е компрометиран и не може да му се вярва на патетичните приказки.
    Поредният компрометиран министър за няма и месе работа на това правителство...
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 9 Отговор
    Тоя ми министър е КЛАСИЧЕСКИ Л.А.Й.Н.О.М.Е.Т
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Gowo

    8 8 Отговор

    До коментар #202 от "Някой":

    Какво ти е крив на тебе Рашков.Само защото казва истината за чекмедже премиерски ли.На тебе май истината ти боли.Както Борисоф плува в лъжи като във собствени води.Казвам ,,води" ,за да не употребя някоя гнусна дума и да бъда заличен.Щито този човек не знам как живее с толкова лъжа и измислици Като започне с дядо си.и завършим с заслугите му като борец срещу мафията
  • 218 МАЛКА пенсИЯ

    7 7 Отговор
    Другарят,нещо,много се изхвърля,а може ли КОРЕМНОТО,като президента.Зема се много,НАСЕРИОЗНО,нооооооооооооооооооооо11,наближава.
  • 219 Обаче

    8 4 Отговор
    плейметката на Борисов е някакво безплътно създание, сянка, едва доловимо отражение в стъкло. Докато лице приличащо на виден държавен мъж, борец срещу мутрите и семеен, разбира се, е заснето в клип в сексоргия с цели две плейметки. Истински. Не отражения.
  • 220 Gowo

    5 4 Отговор

    До коментар #216 от "Путин":

    Прочетох какво е написал въпросният ,,пич".Зная че противоречи на наученото от тебе от ГЕРБ конгресите и форумите.И лично от другаря Бойко Методиев Борисоф.Това че го чуваш за първи път те прави като да приличаш на изчистен мозък или по точно ,,пречистен" като след сеанс на монолог на бившия премиер.Има какво да научиш и да възстановяваш.
  • 221 Намали

    6 1 Отговор

    До коментар #115 от "Я па тоА":

    жълтите медии! За да почнеш да имаш лично мнение, а не да пишеш около глупави опорки! Не за друго, ама така човек изглежда глупаво и рефлектира по онуй в банкя! Иначе не ми пречиш!
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Доко

    4 3 Отговор
    Посочете място и прокуратура в обл. Градове за инфо по тормоз и детайли на служители от МВР от техни началници вероятно с цел политически Девиденти. Област Бургас!
  • 224 Айде бе

    7 12 Отговор

    До коментар #59 от "Gowo":

    Когато си на длъжност, предполагаща да ползваш резиденция, тя ти става дом и се ползваш от нея вместо дом (при цялата условност на понятието, защото е наблъскано с охрани, наблюдение, обслужване, подслушване и т.н.) Включително имаш право да се забавляваш и празнуваш, особено ако не си семеен. Не вярвам, че Борисов е имал наивитета да складира там незаконни ценности, той е "Старо куче" .
  • 225 Алооо

    10 11 Отговор
    Браво Рашков, с теб сме. Само така.
  • 226 гошо

    10 8 Отговор
    Дърт комунист.
  • 227 Този - нормален ?

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "хъхъ":

    Нещо си в грешка !

    Коментиран от #228

  • 228 А що

    2 1 Отговор

    До коментар #227 от "Този - нормален ?":

    да не си в грешка? 😃
  • 229 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 3 Отговор
    От Каймата,която от време на време хапвах вече ме отказахте,сега и от тааази радост ще ме откаже ...Времето и пей сърце!Апропо,асфалта към Годеч е същия,който е слаган на своге.....вече е станал много хлъзгав,пътят е доста опасен-Внимавайте!казвам го за тези с новите коли дет мислят....,като стане ситуация!та днес бе леко дъждовно и се усещаше,та....
  • 230 Разбира се

    13 9 Отговор
    че т.нар. правителствена резиденция не е създадена за "плеймейтки", тя е създадена за комунистическите "величия" да си правят оргиите с когото си поискат без никой да им търси сметка. А ако им потърси сметка да го затрият директно чрез убийство или да го изпратят в Белене, имуществото му конфискувано, а децата му обявени за "врагова на народа". Бяхте си и си оставате примитивни нищожества, убийци и мародери на руска служба.
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Jghjh

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "хъхъ":

    Диплома по право в Симеоново не дават. След туй трябва да се държат още изпити.
  • 233 cpv

    11 8 Отговор
    Рашков,стига писа и говори глупости,само и само да се показваш като някоя звезда,не зависимо.че си много грозен!Скоро ще залезеш комунист не нагледен!
  • 234 Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха х

    12 1 Отговор
    Мафията повтаря една лъжа всеки ден....
  • 235 Преди можеше а сега не?

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "стъки":

    По време на бай Тошо, можеше разврат!
  • 236 Имате нужда от разходки до Белене

    12 6 Отговор

    До коментар #3 от "Мухоморко":

    Тоя с побелелите коси трябва да пие много успокоителни!
  • 237 Доктор Радева

    9 9 Отговор
    На този хептен изтрещял комунистически нафталин не само допуска до класифицирана информация, а и личната му карта трябва да се отнеме съгласно процедурата за поставяне под пълно запрещение. Оттам – директно натоварен в санитарната баничарка за Карлуково барабар със събраните му съчинения от конспирации, фалшификации и доноси 😁
  • 238 Комунистическа му работа

    10 7 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Само за диверсии ги търси! Питай Мая за Костинброд. Сега Прокуратурата нека да се самосезира и да арестува ей тоя дррт пррверзник, заедно с цялата банда назначена заедно със сдуханняка-фатмака.
  • 239 БЪЛГАРОФИЛ

    10 7 Отговор
    ...а бе ТОЯ ДА НЕБИ ДА Е АЛКОХОЛИК ?!
    ПОНЕ ТАКА ИЗГЛЕЖДА !!!
  • 240 дъртия

    9 7 Отговор
    А БЕ ТОЯ ГО ИСТЪПИХА НАПРЕД ДА ОБИРА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ ВМЕСТО МУНЧО ФАТМАКА !
  • 241 Полковник

    10 6 Отговор
    Пяна. Пяна ви тече от устите злобни. Ако имаше нещо за което да се хванат реално, да са му извадили очите. Всички решения са взимани от колективен орган, с което се оневинява министър-председателя законово. Това им е била работата - да взимат решения. Така се прави. Никой освен Пухлер и оня от Беларус, не упряавлявят еднолично. Когато докажат кюлчета, чекмеджета с евро , апартаментите в половината свят с любовници в тях, яхтите и изядените печени бебета, ще бъде интересно. Поне ще преброим идиотите в България в реално време. Вече фатмака и неговото изчанчено копие щефа на МВР, се позоваха на тези постановки и то няколко пъти. Да видим как ще ги докажат.
  • 242 Рускочина

    12 6 Отговор

    До коментар #7 от "да бе":

    И защо да изчезне ? Казва истината. Колкото и да не ви се иска всичките "компромати" бяха скалъпени и се знае от кой. Просто Борисов не искаше докато беше на власт да репресира. Нека се опитат да ги използват. Всичко ще блесне. Не предполагате , че Борисов няма план Б, нали тъпана--ри?
  • 243 Боцо

    8 7 Отговор

    До коментар #13 от "Хуарбуса":

    След повече от 10 години да слезе от властта като първа политическа сила си е постижение. А, покажете ми един отг толупите ви, който може да го повтори.
  • 244 БКПатки

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "наследството на ГРОБ":

    И Гьобелс не е бил толкова тъп, че да лъже така безсрамно. Негова е идеята да се смесва реална информация с дезинформация. Това е изкуство. А да назубриш положението на държавата , когато ГЕРБ я поемаха не е толкова трудно. Я се поогледай сега. Има ли нещо общо с това което беше преди 12 години ? Изобщо в час ли си ?
  • 245 ганев

    8 9 Отговор
    ЕЕЕ рашко мммного ЗАВИЖДАШ на Борисов за МАЦКИТЕ но разбери наи после тои е МЪЖАГА а ти никога не си имал късмет с жените А относно парите Дори ДЕЦАТА разбраха че парите са копия и са от разбития от полицията цех но те са умни и могат да мислят дедуктивно а т и не

    Коментиран от #260

  • 246 aaa

    9 11 Отговор
    този комунистически главоч, освен да хули .... няма какво друго да прави ...бойко ти си виновен .че не възстанови белене и скравена и всичките тези комунистически главочи ...да са там . като едното време
  • 247 вили

    7 2 Отговор
    какво ще правим с бившите членове на БКП сега депутати в Герб
  • 248 Ицо

    9 4 Отговор
    ДАВАЙЙ РАШКОВ НАБУТВАЙ ГО НА ТИКВОЧИТЕ НАРОДА Е С ТЕБ
  • 249 ДО 246

    11 3 Отговор
    АБЕ КАУНЬ БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО БАЩА МУ ПОДПОЛКОВНИК ОТ БКП АЛОООО ОРЛАНОДВИЦИИ
  • 250 Алооо

    10 3 Отговор
    Всички от ГЕРБ, са за затвора.
  • 251 бибо сакса

    5 3 Отговор
    абее има ли още суджуци на яслата на шайката ограбила държавата и народа има лииии отачалки бееее
  • 252 БАЙ СПАС

    10 5 Отговор
    ЗАТВОООООООР ЗА ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДО ЕДИН В ДРАНГОЛНИКА
  • 253 До коментар 207

    7 4 Отговор
    Б-я не заслужаваше премиер мутра и крадлива бандюга,който има милиарди по офшорки-чети ДОСИЕТА ОТ РАЯ в интернет,народът най-бедния в Европа.Мутрата да бъде арестуван и да отговаря за нашите пари раздадени за самолетчета-рисунки-3млрд.лв.,за Руски поток 3 млрд.лв.,ей така като от джоба си ни раздаваше парите-на Цеко Минев на банката 150 млн.ОТкъде на къде на частна банка????
  • 254 124

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Борисов е престъпник. И си го знае. Съд и затвор, никаква милост!
  • 255 ТРД

    3 5 Отговор
    Сърахотен министър е Бойко Рашков!
  • 256 Нерегистриран, гост

    0 0 Отговор
    Ние сме ничии на никого. Баща ми е роден в Гърция. Идват на тези земи, работил е в поделение, като военен шувач, у дома си имаме правист, завършил су, право, през 70те години, имаме си и пожарникар, а децата ни прокудени от бб, абв, комунистите. Я ми продължи, кой кой е прав от двамата Бойковци, не ме интересува. Интересуват ни деца, близки на запад, сащ да са ни живи и здрави, полза от комунист никаква. Все вие сте там където има пари и не работа. Живи и здрави бойковци бъдете и ни оставете на мира с вашите сглобки и популизъм. Или както казва нашата комшийка мъж депутат бе от дпс. Не ги смушайте, пред народа се карат, а зад завесата си пият кафето. Театрални звезди б и б, бог да ги богослови. Молят се за кокала б и б, избора е ваш, все бкп кокал, друг кокал няма.
  • 257 ДОКОГА

    2 4 Отговор
    ПРОСТАК И ПРЕСТЪПНИК КАТО БОЙКО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА - ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ?
  • 258 БоБо

    4 2 Отговор

    До коментар #212 от "А когато":

    Прокуратурата се самосезира когато има достатъчно доказателства за престъпление, Ако се самосезира за всеки слух и всяко анонимно твърдение няма да и остане време да се занимава с истински важните случаи.

    Коментиран от #277

  • 259 Тредстоун

    4 2 Отговор
    Тази червена маймуна продължава с опорните точки. Нека и малко доказателства да видим пинокио , какъв министър си ти само клюки и откровени лъжи излизат от словоохотливото ти лаене по телевизийки и сайтчета. Ако си некадърен да осигуриш факти , имена и доказателства значи си един куц кон който няма работа на този пост.Смешник.
  • 260 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #245 от "ганев":

    не ми приличаха на ментета ,а аз съм виждал доста такива.....Бих рискувал да ги приютя тези от чекмеджето,да си имам о тези ментета.....А,и това жълтите плочки и тях ще се стегна да прибера....Относителното тегло на златото е над 2,45пъти по голямо от това на желязото та ще трябва да се постегна!
  • 261 Гришата

    2 2 Отговор
    който ще гласува за ГЕРБ значи гласува против България
  • 262 любител

    2 2 Отговор
    стига сте писали това направил онова направил сложете му прангите и край мястото му е в СЦЗ до живот на хляб и вода за всичко причинил на тоя народ.
  • 263 Селянин

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Рашков жена ти почели по милион всяка година кои ще е разследва/ сигурно има повече пари у вас/
  • 264 Ох мамооо

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ох Баня":

    Тръгнал да гони по бедните от него Първо себе си виж колко пари криеш
  • 265 Протестиращ

    3 1 Отговор
    ТОВА ЧЕРВЕНО ГОВЕДО, НЕ СЕ ЛИ УСЕЩА, ЧЕ ЩЕ КЪМ БИВШИТЕ ХОРА МНОГО СКОРО.
  • 266 Електра

    2 1 Отговор
    ЧЕСТОТО ви, ново увеличение на ТОКА И ВОДАТА, от Каунско Импексово БСПлерадско правителство...

    Коментиран от #278

  • 267 Cyborg fuck_king

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "Аз Човек":

    Ти да не си някакъв изкуствен интелект,пишеш тук във форума от росковия суперкомпютър Pumpkin BiBi 200?
    Боко е бита карта и отива за рециклиране.

    Коментиран от #270

  • 268 аз съм Веска

    1 1 Отговор
    ЩО ... ПЛЕЙМЕЙКИТЕ ДА НЕ СА СЪЗДАДЕНИ САМО ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ ОРДЕН .
  • 269 Изпразни се вън

    2 1 Отговор
    Ега ти червения боклук, е това бившо човече.
  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 kolio

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Биби Кинг":

    аиде сега бялата престилка и към КАРЛУКОВО....
  • 272 наму

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Факти":

    Да а тоя измислен министър се изказва по недоказани теории!Типично по Сталински коли и беси без съд и присъда!
  • 273 ПулеФ

    1 0 Отговор
    Не се обяснявай много, че да не те попитат твоята резиденция с какви пари е купена
  • 274 МАЛКА пенсИЯ

    0 1 Отговор
    А Вие,другарю,де ги водехте?
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Анонимен

    0 0 Отговор
    Театър е всичко, нов проект. Размисъл. Нали трябва зрелища, че я виж журналя умрели от глад.
  • 277 А дали

    0 0 Отговор

    До коментар #258 от "БоБо":

    усещаш колко глупаво изглеждаш в жалките си опити, да защитиш манипулативно, онуй в Банкя и цялото царящо беззаконие? И като за начало, научи функциите на Прокуратурата, преди да съм тръгнал и за другите ти глупости да питам!

    Коментиран от #280

  • 278 А не ве

    2 0 Отговор

    До коментар #266 от "Електра":

    Завещано ни от подлеца от Банкя! Ти сега ли пристигна, че не разбра?
  • 279 Мартин

    1 1 Отговор
    Подобен изказ не приляга на вътрешен министър и вицепремиер, дори и той да е такъв на Република Конго! Въобще всичките министри от уж служебното правителство се излагат под път и над път! Особено впечатление правят двамата министри на икономиката и финансите, които забъркват само скандали след себе си!

    Коментиран от #283

  • 280 БоБо

    0 0 Отговор

    До коментар #277 от "А дали":

    Защитавам всички граждани на България, защото не може да има двойни стандарти и само защото някой казал нещо, но неподкрепено с никакви доказателства, да се започва разследване.

    Коментиран от #282

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Това

    0 0 Отговор

    До коментар #280 от "БоБо":

    са функции на прокуратурата! Тя е длъжна да провери сигнали, особено като записи срещу Мин. Председател! За сметка на това се самосезира, срещу изфабрикувани обвинения и прави показни акции! Това драги са двойни стандарти! Та много са ти криви моралните ценности, щом не виждаш!
  • 283 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #279 от "Мартин":

    Онуй от банкя ще ти даде бонбонче за лъжите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове