Last news in Fakti

7 Юни, 2021 18:20 6 395 66

Стела Николова пред ФАКТИ: Санкциите по закона „Магнитски“ са унижение за нашата държава

  • стела николова-
  • демократична българия-
  • санкции на сащ-
  • магнитски-
  • 46-то народно събрание-
  • прокуратура

"Убедена съм, че 46-тото Народно събрание ще успее да постигне промени. Убедена съм, че българският народ ще излъчи такова реформаторско мнозинство", каза адв. Николова

Стела Николова пред ФАКТИ: Санкциите по закона „Магнитски“ са унижение за нашата държава - 1
Стела Николова; Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Санкциите по закона „Магнитски“ са абсолютно унижение за нашата държава. Ние сме член на Европейския съюз, напираме да влезем в Шенген, а човек, който е на заместник-председателско място в Бюрото за контрол на специални разузнавателни средства, е фактически "ударен" от закона „Магнитски“. Също така и човек, който беше за часове председател на ДАНС, човек, срещу когото излезе цялата държава. Имам предвид г-н Пеевски, който бе изчегъртван години наред от всякакви свои бизнеси, защото ставаше изключително неудобен, включително и за своите отци. Фактически г-н Пеевски беше заченат в НДСВ, но отгледан от ДПС“.

Това каза адв. Стела Николова, народен представител в 45-тото Народно събрание от „Демократична България“, в интервю за ФАКТИ. Свързахме се с адв. Николова, за да говорим както за санкциите от Министерството на финансите на САЩ, наложени на “влиятелни български граждани и техните широки мрежи за участие в корупция” по закона „Магнитски“, така и за значението на тези санкции и логичните действия след тях.

„Това, което ни показаха американците с хората, които са "ударени" от закона „Магнитски“, е кои са корумпираните партии в България. След като г-н Божков, който твърди, че е давал подкупи на г-н Борисов и на г-н Горанов, е "ударен" от закона „Магнитски“ като човек, който е бил инициатор на тези подкупи, става дума за ГЕРБ. След като г-н Илко Желязков, който е назначен от ДПС, е посочен като изключително слаба брънка в звеното и като човек, който години наред е бил изключително важен фактор в енергийната ни система, значи говорим за ДПС. След като г-н Петър Харалампиев също е в списъка със санкционирани, а той вече е абонат на нашата прокуратура във връзка с продажбата на българско гражданство, значи коя е третата корумпирана партия – ВМРО. За мен това е прочитът. Това, което не свършиха от американска страна, е да ни кажат кои са бенефициентите на тези корупционни схеми“, каза още адв. Николова.

Относно информацията от САЩ, че „настоящ политически лидер“ е получавал подкупи от Васил Божков, тя каза: „Прокуратурата на България беше редно да провери твърденията на г-н Божков, който включително с банкови извлечения показа какви огромни суми е теглил в брой от банковата си сметка. След като г-н Гешев така хубаво замаза чекмеджетата и всички други сигнали по отношение на г-н Борисов, както и записа с глас, твърде много приличащ на гласа на г-н Борисов, след като г-н Гешев вече две години, откакто е на поста главен прокурор, покрива Борисов, а и преди това в Специализираната прокуратура, която би трябвало да се занимава с корупцията по високите етажи на властта, а тя се беше съсредоточила в селските кметове и дребните риби по най-ниските етажи на държавната администрация, значи какво ни казаха американците – казаха ни „вижте си продънената прокуратура“.

За мен това е най-голямото унижение, което може да изпита една държава. Няма друга държава-членка на Европейския съюз, в която да има хора, "ударени" от закона „Магнитски“. Аз съм сигурна, че списъкът може да бъде много сериозно удължен с хора от България. Партньорите ни в НАТО обаче бяха така добри само да ни дадат един сигнал, една лампичка, че трябва много бързо да си изчистим авгиевите обори, защото това означава продънена национална сигурност“.

Тя обясни и откъде идва пробивът в националната ни сигурност: „Говорим за Бюрото за СРС. Последният скандал за подслушване на политици тече вече седмици. Партийни функционери и лидери започнаха да подават заявления, за да получат информация дали са били подслушвани. Как може въобще да бъде допуснато това нещо, при положение, че ние сме държава-членка на ЕС?! Тръгнали сме да спираме други държави, които вървят по европейската пътека. Ние сме срам! С какви претенции и самочувствие ще седнем да преговаряме и ще се появим в Европейски съюз, при положение, че у нас се случват такива неща?!“.

„Единственото нещо, което може да направи Прокуратурата в лицето на г-н Гешев, е лицето г-н Гешев да си подаде оставката незабавно. Всичко, което се случва е заради умишленото бездействие на Прокуратурата по отношение на тези лица и не само. След като Прокуратурата играе смокинов лист на корумпирани политици и държавни служители, то тогава трябва да има човек, който да понесе тази отговорност“, категорична беше Стела Николова.

„Друг е въпросът, че г-н Цацаров също трябва да е отговорен, защото една голяма част от всичките корупционни сделки, които г-н Пеевски вероятно е извършвал, за да го посочат господата от САЩ, са се случили по времето на Цацаров като главен прокурор. В момента той е председател на КПКОНПИ, което запорира имущество на неудобни за властта хора. Множество бизнесмени, които преди наричаха олигарси, а сега станаха неудобни, минаха през ареста и изведнъж се разделиха със своите активи.

Това включва и Цветан Василев, чиято банка бе съборена абсолютно умишлено – не че не е имало за какво, но държавата можеше да я спаси, за да не се загубят парите на държавни предприятия, на болници, на общини. Всичко това беше умишлено допуснато, за да може г-н Пеевски да се добере до тези активи“, продължи адв. Стела Николова.

На въпроса какво стои в основата на всичко изредено дотук, тя отговори: „В основата на всичко това стои завладяването на държавата. Това е заложено още в нашата Конституция, с фигурата на главен прокурор, над когото, както казваше един бивш главен прокурор, е само Господ (б.р. става въпрос за думи на Иван Татарчев)“.

„Убедена съм, че 46-тото Народно събрание ще успее да постигне промени. Трябва мнозинство от 160 народни представители, които да променят Конституцията в тази ѝ част (б.р. частта с главния прокурор). Убедена съм, че българският народ ще излъчи такова реформаторско мнозинство. Убедена съм, че 46-тото Народно събрание ще излъчи правителство. Първата работа на 46-тото Народно събрание пък е да се заеме със закриването на специализираните съд и прокуратура, защото това са извънредни органи, които категорично не кореспондират с нашата Конституция, независимо какво казва прислужният Конституционен съд. КС в последните години изкарваше политкоректни решения и се превърна в поредната институция в България със сринат авторитет, за да може да се угажда на г-н Борисов и прислужните нему партии“, каза още тя.

„Държавността в България беше закрита и това ни казаха нашите партньори от САЩ. „Вижте си държавата. Вижте на какво прилича“. Макар Европейската комисия в момента да мълчи, аз съм убедена, че скоро ще бъдем подложени на още някакъв мониторинг. Тъй като Европейската прокуратура заработи, съм убедена още, че г-жа Лаура Кьовеши, както обеща, че една от първите държави, които ще посети, е България, така и ще започне работа тук“, смята Стела Николова.

„Аз вече съм подала сигнал до Европейската прокуратура във връзка с фекалната тръба във Варненското езеро, която все още продължава да се ремонтира и не е закопана под морското дъно, какъвто проект е имало още през 2011 година. Тогава 5 милиона евро от европейските пари са заминали за това съоръжение. Има индикации, че още тогава тръбата не е била закопана. Обясненията на Община Варна, че някакъв кораб изровил тръбата с котвата си, по никакъв начин не се потвърждават от „Морска администрация – Варна“, които казват, че такъв инцидент при тях не е регистриран. Как тогава Община Варна разбра, че някакъв кораб е изкарал тръбата? И най-интересното – защо криха това от варненци и от българската общественост в продължение на 9 месеца?“., запита адв. Николова.

„Няма как да разберем дали в момента има изтичания от тази тръба, защото нямаме възможност да пуснем водолази. Според Община Варна в момента тръбата е свързана и просто не е заровена. Същевременно във Варненското езеро отново започва да има индикации, че планктонът отново ще има бурен цъфтеж, както се случи миналата година. Тогава това се обясняваше с подходящата хранителна среда за този планктон, съответно измря много риба. Сега очакваме да видим какво ще се случи. Скоро слушах д-р Радослава Бекова от Института по океанология към БАН, която каза, че Варненското езеро е напът да се превърне в мъртво езеро – не само заради екологичната катастрофа, но и заради химическо замърсяване, и т.н. А ние сме включили Варненското езеро в Натура 2000, тоест езерото е защитено по Натура 2000 пред Европейската комисия. Това е смешно просто!“, коментира още тя.

В края на разговора адв. Стела Николова разказа за още един фрапантен случай от Варна. „Става дума за т.нар. Рибарско пристанище „Карантината“, което беше построено с европейски средства. За да се участва по този проект, е трябвало общината да декларира, че на това място преди е имало пристанище. Тоест, че те реконструират съществуващо пристанище. Реално обаче такова пристанище там никога не е имало“, довери на медията ни тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    58 13 Отговор
    Не, скъпа! Абсолютно унижение е да живеем в страната, чиято столица е София!

    Коментиран от #14, #19, #34

  • 2 честен ционист

    33 6 Отговор
    Не са унижение, а събиране на версиите. Или си мислите, че тоя пробит лев, струва нещо и 26г ще ви го крепи някой без такси?

    Коментиран от #63, #64

  • 3 Пача

    67 26 Отговор
    С приятели като САЩ на България и врагове не и трябват.

    Коментиран от #62

  • 4 Последния Софиянец

    71 7 Отговор
    С такива Прокуратура и Медии толкоз!
  • 5 Унижение

    56 7 Отговор
    За държавата ДА, НА ВСИЧКИ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА трябва да се чувстваме унизени поотделно и групово че допуснахме държавата да бъде превзета от мафия
  • 6 Sassin

    39 9 Отговор
    Ам хората за кво бяха 1 година по площадите?
    Или тва е “протест”! С сега е “унижение”.
    И аз като един човек да кажа “Дебили”.
  • 7 Срам

    34 8 Отговор
    и позор Бацо във затвор!!!
  • 8 Защо ли

    36 8 Отговор
    Защо сащ точно сега прави това шоу, когато се чисти от техният вирус Герб...
  • 9 пешо

    8 16 Отговор
    калинке, не е унижение това. унижение е, че политическата класа е наведена удобно за "партньорите", със слугински манталитет. за нас, популацията на територията. унижение е единственият изправен да е адекватен и изправен (не знам дали защото е принуден от обстоятелствата). помните ли оня българин, който беше казал: "в България не бият!"? не, едва ли.

    Коментиран от #12

  • 10 хахахахахаха

    26 4 Отговор
    Аууууу..."унижение било"... За търгашите и трафиканти на органи!!!

    По гнусни същества рядко се намират от трафиканти и търгаши на органи!
    Под-под-подчовеците се наредиха до пакитата...
    Пасмина дегенерирала!
  • 11 антрашпиц

    36 3 Отговор
    Госпожо Стела Николова,има ли вече държава която не ни е унижила?Нашата държава е като мръсен парцал,всеки ни ползва зада забърше мазнотията...

    Коментиран от #23

  • 12 пешо

    17 10 Отговор

    До коментар #9 от "пешо":

    "единственият изправен да е адекватен и изправен" да се чете "единственият адекватен и изправен да е васил божков"
  • 13 Чук и Гек

    35 4 Отговор
    Веднага на протест! Пълно разочарование са американците! Имало лидер на когото някой дал пари, но не казват кой е! Нашите пък въобще и не мислят да ги питат, или сами да установят и обявят, аджеба, кой този коромпиран негодяй!?!? Прикриват лидера на организираната корупция, а искат нещата да се променят!?!?

    Коментиран от #18

  • 14 Тяхната Държава

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Сожалей боку, мила, но това не е нашата държава - това е ТЯХНАТА ДЪРЖАВА, огин да я гори!
  • 15 Република

    13 8 Отговор
    Николова ние сме подписали договора за Шенген през 2009г ако не знаеш и от тогава още чакаме заедно с Румъния.
  • 16 Пич

    14 23 Отговор
    Егати наглата ...!!!??? Нейният шеф от Дубай , пръв айдук е държавата , тая парите му взема , морал на нас ни чете...!!!??? Чувал съм истории за алчност и падение сред някой юристи , но това нахалство ме изумява . Тая не може да не идва от прованса...
  • 17 То хубаво, драга, ама какви са ни

    21 11 Отговор
    На нас американците, че да ни казват каквото и да е? Не защитавам Борисов или Пеевски, но вашето прехласване по намесата на САЩ във вътрешните ни работи е идиотско! Каквото и са става у нас, то си е наша работа и ние трябва да си я решаваме! Много ли ще се зарадваш, ако дойда у вас и издърпам ухото на твоето дете, нищо че знаеш, че е гаменче! Суверенитетът е най-голямата ценност на една държава! А вие, за да наклепате лошите сте готови да го подарите на външни сили! Като не харесвате някого, преборете се сами с него! Или не знаете поговорката - Двама се карат, третият печели!?!

    Коментиран от #25, #26, #28

  • 18 Буха ха

    20 5 Отговор

    До коментар #13 от "Чук и Гек":

    Сега американците са ни виновни, че не са ни освободили. А за това че колективно сме стадо овце което все се надява някой друг да го освободи, кой е виновен? Байдън, Путин или може би Грета Тунберг?

    Коментиран от #24

  • 19 Не сигурно

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    провинциалната шуробаджанащина е просто несравнима, не ми обяснявай за София
  • 20 Здрав разум

    9 10 Отговор
    Още на времето Илия Павлов имаше забрана за влизане в САЩ. Тогава още нямаше закон,, Магницки,, но сигналите бяха същите. Спиране на руското влияние и свързаните с него олигарси, криминален контингент и агенти на бившите служби. Лошото е, че сега ще пострадат инфраструктура проекти важни за България. А цитираната госпожа е дошла от никъде и се е запътила за нататък.

    Коментиран от #52

  • 21 "Унижението" е за "елита" смотан

    11 0 Отговор
    Пълно лицемерие да ми се правят на обидени.Ще стане истинско когато хората от контейнерите скочат.Абе не ви ли писна тая скучна Система?
  • 22 не искам американско робство!!!

    17 2 Отговор
    да така е унижение и то голямо защото прикриват страшно много хора и показват само неудобните за тях и доказват че не им пука за българите а за територията!!!

    Коментиран от #32

  • 23 Хахаха

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    Когато имаш достоинство никой не може да те унизи. Кога ще разберете, че използването на думите ,,нас са ни обидили, унизили" само по себе си е унизително. Сами допускате таково отношение към себе си.

    Коментиран от #49

  • 24 Чук и Гек

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "Буха ха":

    Нашта Грета е Дани Каназирева - Вършачката от Пловдив!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хахаха

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "То хубаво, драга, ама какви са ни":

    Абсолютно сте прав. Учудващо е , че на всякакви нива се мълчи за чудовищната намеса във вашите работи. Вчера един човек открито в медиите възрази срещу това. О толкова. Всъщност, това е големият проблем, от който произтича и корупцията в България , и много други проблеми в обществото : абсолютно е атрофирано чувството за самостоятелност, отговорност за живота си, желанието за суверенитет. Това е големият скандал, всъщност.
  • 27 Гал

    10 1 Отговор
    Санкциите са оценката на политическата класа(боклук),който управлява държавата ни през годините. Почти няма свестен човек при тях,търчилъжковци. Ние простите хора за какво да се срамуваме? Ние трябва да вземем по една сопа. Това е. На зла круша зъл прът.
  • 28 Мисирко

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "То хубаво, драга, ама какви са ни":

    И какво ще решиш ти ма мисирко,решава който има пари ма ,ти какво ще решаваш какви гащи да си сложиш на срещата
  • 29 Анонимен

    7 1 Отговор
    Как не се излагаме с плосък данък 10% в Европа където в другите държави данъка е 35-40 % и чакаме инвеститори от Европа и средства от бюджета на ЕС
  • 30 Човек

    11 3 Отговор
    Спестил от данъци 700 милиона за година е унижение за държавата и народа. И трябваше от вън да ни посочват бандитите.
  • 31 Бах

    4 6 Отговор
    Призовавам всеки до 45 години който е здрав да работи и се развива , да напуска това понятие България . Турско да беше щеше да е по добре .
  • 32 АЗ НЕ ИСКАМ

    5 7 Отговор

    До коментар #22 от "не искам американско робство!!!":

    РУСКО РОБСТВО
  • 33 ДАААААА....

    6 6 Отговор
    К*Р ЗА ЦРЪВЕНИТЕ КОМУНЯГО-ФАТМАЦИ, СОР'ОСП'ИИ,ДБЕНДЪРЛЯЦИ, КЮЧЕ'КЧИИ И ПЕД'ЕРА'СЕ...БКП,
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 kroky65

    6 3 Отговор
    Срам и позор е, че позволяваме САШ-ките да ни мъмрят. Нали би трябвало да сме суверенна държава??? Или мръсно САШ-ко гето?
    То пък и на кого да се оплачеш, пред световния жандарм САЩ ли? Абсурдизъм отвсякъде!!!

    Коментиран от #43

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 мунчо

    10 3 Отговор
    УНИЖЕНИЕ за "цялата държава" са Тиквата от Банка и Каскета от Волуяк!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "М Захарова":

    Иска ви се. Не си мечтай.
  • 41 Курамиянчева

    4 3 Отговор
    Коя е тая ПКП 😁🎃🚾
  • 42 Асан

    4 2 Отговор
    Коя е тая ПКП
  • 43 Кремълски бандит

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "kroky65":

    Не се притеснявай, МутраФонова ще защити корупцията в България .. за трети път
  • 44 име

    2 1 Отговор
    а словакия и латвия , нали и те са ударени. това за ФАКТИ не са факти. отново.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Факти

    6 1 Отговор
    Абе защо до сега никой не писа за този плевнелиев.
    От къде са му парите да построи бизнес парка в Младост и селищата около Герман и други в предстоящ строеж.
    Има връзки с Борисов Румен Гайтански Вълка който е теглил кредит от ББР и с тези пари са построили селища околъ София.
    Това кой ще го разследва.

    Коментиран от #57

  • 48 Факти

    3 1 Отговор
    Като споменах за плевнелиев ми бчха изтрити коментарите .
    Защо ли така.
  • 49 антрашпиц

    2 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Правят го политиците мър..яч.Аз какво мога да направя?На четири години отивам и гласувам,това мога да направя.И когато не съм съгласен с правителството(напр.Борисов,Орешарски)излизам на площада и протестирам.И си имам достойнство .Ти ко праиш?Нещо ново ли ще измислиш,след като не си като мене.Теб не те унижават ,така ли?Ти не си ли от тая държава? Така ли?Ко ми са праиш на много умен и отворен..

    Коментиран от #54

  • 50 Аааааа

    5 0 Отговор
    Повечето коментиращи са пълни глупаци и не вдяват елементарни неща. В случая САЩ изобщо не ни се меси в каквото и да било. Те казват, че с тези хора няма да работят, техните банки също няма да работят, техните партньори също не трябва да имат нищо общо с тези лица. Който иска да работи с тях, но да няма нищо общо със САЩ после. Това е. На никого не забраняват нищо.
  • 51 заеничарите

    5 2 Отговор
    Четиво за адвокатки!През 70-те г. на м.в. краварите сатррапи измислиха доктрината Тафт,че краварското законодателство трябва да е пред националното!Тогава получиха от СССР и соцдържавите един кукиш!Сега европодлогите дадоха България курбан на краварите!Най-гнусни са политическите еничари от всички разцветки от мъдрия краварски урок за България!Краварите що не определят какво е да дадеш 3млр. за нещо само на хартия и без да има клауза за неустойки-КОРУПЦИЯ НА ДЪРЖАВНО НИВО!АЛО МАГНИТСКИ-КОМПАСКИ!Краварите ще се покажат на 12.06!Искат да ни дадат за пушечно месо във война срещу Русия,искат да ликвидират ЕС!А нашите лизачи са готови с малки музикални форми за всеки краварски дирник!

    Коментиран от #59

  • 52 хахахааа

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Здрав разум":

    Ти добре ли си ,бе? Я провери в нета да видиш, че Илия Павлов е бил хем масон, хем и човек на ЦРУ ! Гонили го били, хахаха!
    Не,бе , просто партиите се гонят помежду си, а не държавите и хората!
  • 53 Доко

    4 1 Отговор
    Това е признание за алчността, подлостта и ненаситността на управляващите , през последните години и техните протежета.
  • 54 Хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "антрашпиц":

    Политиците са част от народа, който ги избира. Вашите политици са от вашия народ. Това сте вие.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 rtgret

    3 0 Отговор
    да изметем недоразумението мухобойко
  • 57 Тоя се държи за герб и за полата на

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Факти":

    Жена си! !отвратителен. ..Може да му потърсят сметка откъде ги има тези милиарди само ако герб падне от власт. ..
  • 58 Асан

    1 1 Отговор
    Майнатаму на СрАЩ 😁🎃🇻🇳🚾
  • 59 МутраФонова

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "заеничарите":

    Копейки ще има за всички от ... шкафчеето .:))))
  • 60 5577

    2 0 Отговор
    Г-жо Николова, Вие сте унижение за България. Като не става с политика, става с долна компроматна война. Чак и света ви се чуди, такова себеотрицание, за изядени хора и хвърчащи обвинения на основата Ми каза един. Като видях хората с правосъдните тоги пред оградата ми стана толкова жалко за България. Как нямаше един държавник с твърда ръка, да не позволява несправедливости. Да поведе народа на пред. Тази демокрация на париимащите, ще роди структури като Вашата и ще прави безпринципни политики, готови за коалиране в името на домогване до власт за сметка на Майка България. Готови сте да препишете всички грозни грехове, да я омерзите пред цял свят. Един народ не уважава ли себе си, и другите няма да го уважават. Имаме си достатъчно закони и този който ги е нарушил, може да бъде наказан. Не всички съдии са корумпирани. Най лесно е да ги сложиш под общ знаменател. Аз вярвам в България и българщината. Вие сте срам за Българската демокрация.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Оня

    3 2 Отговор
    Абсолютно унижение е БКП и отрочетата ѝ да са на власт над 70 години ! ГЕРБ,БСП ДПС, СДС ,НДСВ и още знайни и незнайни партийни , всички потомци на партията майка
  • 66 Матей

    0 0 Отговор
    Ккаво унижение може да се причини на страна,предавана и продавана от толкова години,че се крепи на една честна дума,знаете на кого.Сега рушветчиите тръпнат дали ще спрат еврофондовете,и ДАЛИ НЯМА ДА ИМА РЕВИЗИЯ за разграбването им досега.В това са замесени много чиновници,както и чорбаджии-земевладелци.Страна,ръководена от жива карикатура може ли да се обижда?