ФАКТИ.БГ
  • методи андреев-
  • итн-
  • герб-
  • дпс-
  • демократична българия-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • 46-то народно събрание-
  • парламентарни избори-
  • президентски избори

Методи Андреев за ФАКТИ: Картите вече са свалени - ГЕРБ и ДПС са в явна коалиция, ИТН e родена от задкулисието

"В следващия парламент "Демократична България" щe имa eдин cилeн и интeлигeнтeн cъюзник в лицето на Кирил Петков и Асен Василев", смята той

Публикувана: 16 Септември, 2021 18:12
121 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 18310
Методи Андреев за ФАКТИ: Картите вече са свалени - ГЕРБ и ДПС са в явна коалиция, ИТН e родена от задкулисието - 1
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.6 от 136 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Единствената съществена разлика между 46-тото Народно събрание и 45-тото Народно събрание е, че това беше с малко по-дълъг живот. Има обаче един друг момент - докато в предходното НС някак не стана ясно, че ИТН са в коалиция със задкулисието, сега мисля, че стана ясно. ИТН са част от задкулисието, те са в коалиция с него - то ги е родило, без да обиждаме свестните хора в тази партия, които са вярвали, че влизат в една политическа структура, която действително носи промяна”.

Това каза в интервю за ФАКТИ доц. д-р Методи Андреев, преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия, бивш народен представител и председател на Комисията по досиетата.

Той коментира още гласуването на първо четене на закриването на специализираното правосъдие. “Не смятам, че всички, които гласуваха този законопроект на първо четене, са били откровени и честни. Много се съмнявам, че ако този законопроект беше стигнал до второ гласуване, БСП, че даже и ИТН нямаше да правят опити да се провали. Виждаме колко трудно мина този закон - то не бяха откази от комисии, то не беше липса на кворум. Съмнявам се, че БСП и ИТН са абсолютно откровени по отношение на заявката, която са дали с това гласуване. Това е първо четене - малко е като “добър ден”, каза Андреев.

На въпрос за Бюрото за защита на свидетели, което беше преместено към Министерство на правосъдието, той отговори: “Преместването на Бюрото за защита е определяно от някои хора като отмъщение, но то не е отмъщение. То е прагматично мислене. Защо трябва да има няколко служби за охрана на една и съща институция? Това са пари, които даваме всички ние. Безспорно е, че главният прокурор трябва да бъде охраняван - така е в цял свят, само че не може да бъде охраняван като нашия главен прокурор с три служби - МВР, НСО, Бюрото за защита. Това е възстановяване на една справедливост. Мегаломанските щения на главните ни прокурори бяха прекъснати. Те не могат да имат свои преториански гвардии. Освен това, вижте как изглеждат хората в Бюрото за защита - приличат ли на хора, които са на страната на закона? С татуировки, с бради - това ли e профилът на един човек, който трябва да защитава живота и сигурността на хора, които се водят защитени свидетели? Ако срещна такъв човек, първата ми мисъл ще е, че това е мутра. Вижда се, че в това Бюро има доста странни персонажи. Преминаването на Бюрото към Министерството на правосъдието, където впрочем са и затворите, е съвсем разумно. Това не е отмъщение, както ГЕРБ и ДПС искат да го изкарат”.

“Другото хубаво на 46-тото НС е, че свалиха картите. ГЕРБ и ДПС вече са не в неявна, а в явна коалиция. Тези партии почти винаги бяха в сговор, в коалиция при ключови гласувания. Българските граждани да знаят, че фразата “Гласуваш за Бойко, избираш ДПС” вече не илюзия, не е клевета, не е подвеждане. Това е една реалност, един факт, който 46-тото НС доказа. Освен от гласуванията, това се видя и от нападенията срещу успешните министри от служебното правителство. Атаките към тях бяха абсолютно координирани, като от време на време в тях се включваше и леката кавалерия на ИТН”, каза още Андреев.

“Другото, което стана ясно е, че едно е да си шоумен номер 1 в държавата, съвсем друго е да си политик номер 1 в държавата. За съжаление Слави Трифонов остана само шоумен номер 1. Казвам “за съжаление”, защото бях добронамерен към него. Все пак, когато човек търси битка с корупцията, подхожда с по-голямо доверие към партньорите си. Самият аз никога не съм имал илюзии, че Трифонов може да създаде политически проект, който да привлече избиратели от моя профил. Мислих си обаче, че, след като заявяват решителност за изчегъртване, поне ще бъдат по-праволинейни в постигането на тази цел. Оказа се, че не е така. Доста зиг-заг имаше от страна на ИТН, особено от страна на сценаристите. Не слагам всички под един знаменател - ясно се различаваха сценаристите, 5-6 депутати, които бяха по-близо до сценаристите и самият Слави Трифонов”, смята Методи Андреев.

Той коментира и поведението на “Демократична България” в 46-тото НС: “ДБ беше една от формациите, които се държаха доста разумно, доста премерено. Не го казвам само аз, който им симпатизира, а много хора, включително такива, които не са гласували за тях. Проблемът при ДБ е комуникацията с хората в малките и средните населени места. В тези избори те се концентрираха само в големите населени места и постигнаха сериозни победи - в София те са абсолютно доминиращи като политическа сила. Смятам, че при тази структура, при тази технология на политика, която те правят, те асимптотично клонят към 50 депутата. Асимптотично означава, че това е техният електорален предел, което не е лошо - това е сериозно постижение. Смятам, че след изборите на 14 ноември те ще се приближат към 50 депутата”.

Разговорът премина към политическия проект на Асен Василев и Кирил Петков, които по-рано днес обявиха, че ще се явят на изборите на 14 ноември. Те поясниха, че търсят вариант как точно да се явят, тъй като нямат време за регистриране на нова партия.

“Аз съм консервативен човек. Гласувам за ДБ, защото там са моите приятели от ДСБ. В целия си съзнателен и политически живот съм бил в дясно и то в най-дясното. В ДБ е моят хабитат, така да кажем, хабитатът на такива като мен. Асен Василев и Кирил Петков обаче са моята голяма надежда. Смятам, че тези момчета с изключително добро образование, с нов начин на поведение, с тяхната откритост, с безспорните успехи, които постигнаха в изчегъртването на корупцията в България не само на приказки, имат шанс да привлекат всички онези избиратели, които не се определят като десни, не се определят като леви, но са почтени. Казва се как ДБ привличат десни избиратели, БСП - леви, ГЕРБ - далавераджии, или хора, които искат да се включат в далаверата. Мога да ги определя като клиентелисти, една голяма част от тях са такива. Сигурно има и свестни хора там, но повечето са клиентелисти.

Проектът на Кирил Петков и Асен Василев трябва да е предназначен за онези млади хора, които са се родили след 90-та година и искат да живеят в почтена държава, в европейска държава. Тези, които са завършили в чужбина, които работят в чужбина, които правят малък и среден бизнес, които не са били политически активни, но искат да има почтеност в политиката, искат да няма корупция и България да бъде европейска държава. Те трябва да насочат своите сили натам”, смята Методи Андреев.

На въпрос за днешното изказване на Кирил Петков, че техният проект няма да има идеология, Андреев отговори: “Това е много правилна позиция. Поздравявам го за това. За да си върнем държавата, която е открадната от мафията, няма ляво, няма дясно. Битката срещу мафията не може да бъде лява или дясна. Има почтени хора и в ляво, и в дясно, както има мафиоти и в ляво, и в дясно. Битката срещу мафията се води от почтени граждани срещу корупционери и мафиоти”.

“Новият проект на Асен Василев и Кирил Петков е онзи прожектор в тунела на българската корупция, който дава надежда на такива като мен, че в следващото Народно събрание "Демократична България", за която подчертавам, че ще гласувам и на тези избори, ще имаме един силен, решителен и интелигентен съюзник от началото до края. Не съюзник с условия, не съюзник с придворно отношение, а открит съюзник - очи в очи, ръце до ръце, рамо до рамо. Тези хора, тази двупартийна коалиция, спомогната и от други почтени депутати, смятам, че в следващия парламент действително ще могат да сформират решително, модерно, иновативно антикорупционно мнозинство, което окончателно да приключи с корупционната прокуратура, с корупционните политически субекти и въобще с тази корупционна вакханалия, която се възцари през трите мандата на Бойко Борисов”, смята още Методи Андреев.

“Ако някога в историята се пише за ерата "Борисов", то за нея трябва да се пише като за "криминалните години на България". Трябва да се напише, че ние допуснахме криминални типове, мутри, корупционери да завземат всички власти в държавата, а сега протягат ръка към шефското място във Върховен касационен съд. Българите трябва да знаят едно: ако искат да си върнат държавата, на тези избори трябва да гласуват не само със сърце, но и с разум и да не използват поговорката "всяко чудо за три дни" или "помним един час след събитията". Нека си спомнят поведението на различните политически субекти в двата кратки парламента (45-ти и 46-ти). Те поне са кратки, не са по 4 години и това, което се случи е все още прясно”, допълни той.

“Аз смятам, че появата на проекта на Кирил Петков и Асен Василев е изключително полезна и за самата "Демократична България". ДБ вече ще има сигурен съюзник, доказал се в битката с корупцията. Пожелавам на лидерите на тези партии да формират едно действително сериозно, решително, смело, безкомпромисно и почтено управление”, каза още Андреев.

Разговорът премина към президентските избори, които ще се проведат на 14 ноември заедно с парламентарния вот. “Смятам, че "Демократична България" не трябва да прави грешката на тези избори да не издига кандидат за президент. Да, Румен Радев взе правилна позиция - застана на страната на почтените. Но по отношение на неговата външнополитическа ориентация имам известни съмнения, немалки. Макар че по този въпрос много хора ще спорят с мен, защото все пак Румен Радев прегърна инициативата “Три морета” и разпореди проверка за "Турски поток". Впрочем не знам какво се направи по тази проверка, там нещата са пределно ясни и не знам какво толкова проверяват. В сегмента за отношението му корупцията обаче, смятам, че може да му се има доверие. Правителството му (б.р. служебното) доказа, че изкарва безкомпромисно всички схеми, които герберопитеците, шайкаджиите са правили през тези години с държавата.

Но това не означава, че "Демократична България", ако е доволна от тази позиция на президента спрямо корупцията, не трябва да издига свой кандидат. Те трябва да издигнат свой кандидат, той трябва да е на първо място почтен човек, второ - откровен и безкомпромисен евроатлантик и решителен противник на модела "Борисов". Това трябва да е профилът. Не е задължително този човек да спечели, но "Демократична България", тъй като ще бъда част от управленското мнозинство на следващия парламент, не е допустимо да не се бият на всичките фронтове, за да покажат, че имат достатъчно интелигентни и достойни хора, които могат да издигнат за кандидат-президент.

Виждате какво се случва в ГЕРБ... канят тоя, канят оня, пък той отказва и работата ще стане точно както с Цецка Цачева. Тогава Буци - техният вожд и учител излезе пред голямата зала и каза: "Канихме този - той отказа. Канихме Томислав Дончев - той отказа. Каних Фандъкова - тя отказа. И айде, от нас да мине, Цецка ще стане "Майката на нацията". Ясно е, че от това представяне на Цецка Цачева тя веднага загуби едни 20%. Подобно е в момента. Никой разумен и интелигентен, и най-вече, подчертавам - почтен човек, не би се ангажирал да бъде кандидат за президент на шайката. Никой! Още повече след тези огромни далавери, които бяха разкрити от служебното правителство”, каза Методи Андреев.

Той даде и своята оценка за работата на първия служебен кабинет на Стефан Янев: “Аз съм доволен от служебното правителство, макар и не от всички министри. Правилно смениха министъра на транспорта, не знам защо оставиха министъра на енергетиката, имам съмнения по отношение на министъра на земеделието. Подкрепям моя идеологически противник, но иначе корав човек - Бойко Рашков, подкрепям моята колежка доц. Комитова, която се оказа много мъжко момиче и каза такива истини от сектора, че на много хора им се изправиха косите и казаха, че такова животно няма. Също и Стойчо Кацаров, защото той бръкна в Светая Светих на "бялата мафия" и виждате какво му се случи. Трябва да знаем, че сега срещу него ще бъдат насочени много сериозни удари.

Изключително доволен съм от моя приятел, но открит идеологически противник, с когото сме воювали много пъти - Янаки Стоилов. Той показа изключителен характер. Той съобщи, че председателят на Софийски градски съд няма българско гражданство. Колко правосъдни министри преди това са лъгали обществеността, че този човек има българско гражданство?! Янаки Стоилов го съобщи в разследването на Валя Ахчиева. Аз като преподавател давам "Добър 4" и това не е малко, имайки предвид условията, в които управлява това служебно правителство”.

Очаквам бляскавата диада - "Демократична България" и проектът на Асен Василев и Кирил Петков, да помогнат на нашата държава да се върнем в Европейския съюз и да си върнем държавата. Пожелавам на тези две формации да сформират едно смело, решително и почтено на n-та степен правителство, защото хората имат нужда от почтеност. За да има справедливост, трябва да управляват почтени хора”, завърши Методи Андреев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.6 от 136 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Красимир Петров
1 Отговор
Методи Андреев беше подлога на Борисов и ГЕРБ.Христо Иванов целуваше ръката на Борисов.

Коментиран от #53, #70, #113


Оценка:
-133 +196

Мислещ
2 Отговор
И Антидемократична България окончателно свали картите с призоваването за външна намеса и установяване на фашистки режим. Никога повече партии на статуквото! Никога ГРОБ/И т.н./БСП/ДПС/Антидемократична България/И бъгни се.

Оценка:
-107 +94

Еразъм
3 Отговор
Браво, Методи! Ти си достоен и честен човек.

Коментиран от #82, #103, #110


Оценка:
-155 +118

БОРУНА ЛОМ
4 Отговор
КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАШ НЯМА ДА СИ ДЕПУТАТ

Оценка:
-80 +133

Танев
5 Отговор
Мда то се знае но кое задкулисие

Оценка:
-18 +59

яяяя
6 Отговор
МИтоди бърка желаното с реалното! ! Броят на соросоидите ще си остане същият!

Оценка:
-55 +117

ПОЗНАВАМ ГО
7 Отговор
ТОЗИ Г@З НА СНИМКАТА (ПО ГОРЕ) Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОДЛЯР И НАГАЖДАЧ В БЪЛГАРИЯ !!! МРЪСНИК ,ЧЕРВИВ И В ЧЕРВАТА СИ (И УНИКАЛНО КОРУМПЕ) !!!

Коментиран от #31


Оценка:
-63 +111

Майна
8 Отговор
Мислете и избирайте тези, които не подкрепят този геноцид. ДБ , с Радан Кънев, Кирчо и А сенчо са проводници на глобалистите

Коментиран от #14


Оценка:
-66 +110

Грульо
9 Отговор
Туй се знаеше още отначалото, сега със свалени карти ще го видят и незнаещите. :D

Оценка:
-18 +51

ГОРСКИ
10 Отговор
Как тулупа се кълнеше че никога няма да прави съюз със ДПС , като го знаем Ганьо едно говори друго мисли!!!!!!!

Оценка:
-21 +105

Вълк единак
11 Отговор
Кирил и Aceн ca пoчтeни и мoрaлни мъжe, жeлaя им Уcпeх и нeкa прoдължaт бoрбaтa cрeщу мaфиятa-Бoйкo, Дoгaн,Гeшeв и Cлaвчo пocлeднaтa прридoбивкa нa cтaтуквoтo.

Оценка:
-74 +121

Христо
12 Отговор
Няма създадена партия без одобрението на Доган. Това, че някои се опитват да си развяват коня, окрилени от властта е друг въпрос.

Оценка:
-66 +34

13
Този коментар е премахнат от модератор.
14
Този коментар е премахнат от модератор.
Буха ха
15 Отговор
Кирчо май си остана канадец, той си трае, мисирките не питат, а КС с сниши.

Коментиран от #20


Оценка:
-63 +55

mdaaaaaa
16 Отговор
ИТН беше суздадена заради несправедливостта! ГРЕБ,БСП...ДПС застанаха срещу референдума. Останалото е във вашите глави, желания и жлъч.
Същата тази тройна групировка ще мутрее още години наред. Слаб народ ..слаба...?!

Оценка:
-47 +60

Методи Мастиката
17 Отговор
Говори глупости Методи , знаем че Христо е излюпен от тиквата , знаем че Христо е купен от тиквата да няма правителство и ти си купен за да говориш глупости просто продажници

Коментиран от #28


Оценка:
-51 +74

А има хора дето помнят ко стана
18 Отговор
Мето, кат си толкова почтен, що не извади досиетата на ВСИЧКИ, а не само на някои агенти на ДС.Защо нямаше лустрация, както е в почти всички страни от бившия соц?!Там е заровено кучето, ама не ти изнася да го признаеш.И още, Киро канадеца каза, че ще прави дясна формация с ляв уклон, нещо като дървено желязо😂😂😂И това, в което обвинявате Борисов, че уж бил десен, пък бил с Путин, важи с пълна сила за пРезидента, Бойкикев, и Атанасов и новите юпита, оправячи на собственото си благополучие😂😂😂

Оценка:
-42 +63

Авертас
19 Отговор
Асен Василев и Кирил Петков са голямата надежда за много

Коментиран от #24, #61


Оценка:
-53 +60

ВЕН
20 Отговор

До коментар #15 от "Буха ха":


Не само той , ако може да направят кабинет от Канадци или по точно Американци , ще е най добре !

Коментиран от #54


Оценка:
-22 +38

уточнение
21 Отговор
Не говори откровени лъжи, грехота е. Христо Иванов никога не е целувал ръката на Борисов. Христо Иванов в кабинета на Борисов 2, се опита да направи съдебна реформа и като не стана (саботираха го от ГЕРБ) имаше мъжество и достойнство и подаде оставка. Докато други подлоги от Реформаторския блок тогава жадни за власт и министерски кресла (като Петър Москов) останаха да кадруват бри Борисов.

Коментиран от #25, #26


Оценка:
-52 +61

РАЗУМНО
22 Отговор
РАЗУМНА И ПРАВИЛНА КОАЛИЦИЯ ПРИ СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ /КОИ ДРУГИ ПАРТИИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ / УСЛОВИЕТО Е ДА СЕ ИЗРИТА БСП НАЙ НА КРАЯ

Оценка:
-42 +22

23
Този коментар е премахнат от модератор.
фгнп ххтн
24 Отговор

До коментар #19 от "Авертас":


Така е, най-после на политическата сцена в България да се появят добре образовани и опитни политици като Кирил Петков и Асен Василев. Страната ни има нужда от такива необременени с комунистическо минало личности. Хора с европейско поведение, без арогантност и простащина, морални, уверени в това което правят, смели и отговорни, които да се борят с корупцията и мафията.

Коментиран от #68, #112


Оценка:
-50 +51

Антитрол
25 Отговор

До коментар #21 от "уточнение":


Ти говориш откровени лъжи - да не би да забрави че Христо Иванов каза че няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ.

Само да оплюете ИТН и да съберете малко повече проценти и ще върнете ГЕРБ на власт. Опорките че ИТН обслужвала ГЕРБ и ДПС са ми ясни но никой не казва като ги обслужва защо не направи коалиция с тях в този парламент.

Обаче в другия коалицията със сигурност ще е ГЕРБ+ДБ.

Оценка:
-31 +43

ЩО НЕ
26 Отговор

До коментар #21 от "уточнение":


АМИ ХРИСТО КАТО Е ОТГОВОРЕН ПОЛИТИК ДА ФОРМУЛИРА ЯСНО ПРИОРИТЕТИТЕ СИ ДА ГИ ОТСТОЯВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ И ДА РАБОТИ

Оценка:
-4 +25

ЕДГАР КЕЙСИ
27 Отговор
И ТИ ЛИ БРУТЕ МИНА КЪМ ШАЙКАТА НА БОЙКИКЕВ И МАФИЯТА.......

Оценка:
-13 +41

Радо Калинов
28 Отговор

До коментар #17 от "Методи Мастиката":


Пиши, троли, те сребърниците така се заработват... Ама фон Тиквеш на публикация ли плаща, или си на месечна лептичка директно от сарайчето, м? :)

Оценка:
-9 +24

Гъдьо
29 Отговор
От този двугодишен цирк най- засегнати са клоуните от ГЕРБ. Най- добре го изиграха приятелките им по турска линия с които са в любовни отношения- тайни и явни. Цирка на Росенец е ЕПИЗОД 2 със един и същ хореограф като ЕПИЗОД 1- пред джамията срещу Халите между килимари и националисти предвождани от "Извини се, бе"!

Оценка:
-13 +32

ЧОБАН
30 Отговор
С ПРОСТОТИЯТА СИ ЩЕ ДОКАРАТЕ ГЕРБ ДО 121 ДЕПУТАТА / МАГИСТРАЛИТЕ И ТУРСКИ ПОТОК СА НАЙ ДОБРОТО ПРАВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ ДО СЕГА СЛЕДВА АЕЦ И ЗАЛЕСЯВАНЕ МАСОВО

Оценка:
-34 +21

31
Този коментар е премахнат от модератор.
32
Този коментар е премахнат от модератор.
1-ви от Софето
33 Отговор
Методи,не ти ли омръзна да висиш по студията.

Оценка:
-13 +23

Антитрол
34 Отговор
И МИтоди Андреев ли стана от ДБ - че там само продажници се събраха. Методи Андреев е "бивш" СДС-ар "бивш" ГЕРБ-ер но видиш ли ще се бори против ГЕРБ-СДС. Христо Иванов и той "бивш" ГЕРБ-ер и той ще се борел против ГЕРБ. Обаче нямало проблем да направят една коалицийка докато се "борят". Все едно да вярвам на "бивши" комунисти - о забрави те и двамата са такива.

А дали ще разследват ГЕРБ и СДС за периода докато те са били от тях - има ли още някакви наивници да се хващат на лъжите им.

А Кирил Петков и Асен Василев ако се съюзят с тия това ще е краят на политическата им кариера.

Оценка:
-22 +41

Гост
35 Отговор
Не знам какво ще е в следващият парламент, но съм убеден, че българите пак ще са прецакани.

Коментиран от #39


Оценка:
-6 +26

15 септември
36 Отговор

До коментар #32 от "NIKOLAJ":


Ела да ти редим ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА СВ. АЙХМАН ТСИФУТОХТОН то е съставено в изящна проза, може да замени в 7-ми клас комуниста Вапцаров.

Оценка:
-6 +5

Стар терикат
37 Отговор
Циганска държава с цигански народ

Оценка:
-4 +12

Bai...
38 Отговор
Попаднал в затвора и станал човек! Нещата са прости: Морал или Лична изгода !

Коментиран от #40


Оценка:
-2 +6

39
Този коментар е премахнат от модератор.
40
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРОБ БКП ДПС
41 Отговор
"ГЕРБ и ДПС са в явна коалиция"

Че това да не би да е някаква нова новина?
Има ли някой в тази държава да не го е знаел досега?
Те винаги са били в коалиция къде гласна и видима къде не, но винаги са били заедно.

Оценка:
-6 +25

краси
42 Отговор
поздравления за М.Андреев !

Оценка:
-23 +17

КАРАУЛ
43 Отговор
ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА БЕ ЧЕНГЕ.ЧАЛГАРЯ С МАГАРЕШКИЯ ГЛАС ОСВЕН ПОДЛОГА ЗА ДРУГО АКЪЛ НЯМА И НЕ СТАВА.А ЗА ЧАЛГА СЦЕНАРИСТИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ КОЕ Е ПОВЕЧЕ ВЪВ ТЯХ. ГРОЗОТИЯТА ИЛИ БЕЗДАРНОСТА.ИЛИ И ДВЕТЕ.

Оценка:
-11 +35

Каква
44 Отговор
си платена калинка и толкова жалка, че не си заслужава да те коментира човек! Жалък продажник, седнал да манипулира!

Оценка:
-13 +14

БОКОКРАД
45 Отговор
И ВСЕ ПАК ЗАЩО СЕ КОМЕНТИРА ДБ -- ТАЗИ ПАРТИЯ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ Е ПРЕСТЪПНА И ЗАДКУЛИСНА ! АКО ДБ Е СЪЮЗНИК НА НОВАТА ПАРТИЯ НИЕ ПРОСТИТЕ ТЪПАЦИ КАКВО ДА СИ ПОМИСЛИМЕ , НЯМА ЛИ ДА СЕ УСЪМНИМЕ ЧЕ ТЪПАКА БОЙКО ДАВА И ТАМ ПАРИ ?

Оценка:
-18 +22

46
Този коментар е премахнат от модератор.
47
Този коментар е премахнат от модератор.
Раданч Татлъту
48 Отговор

До коментар #47 от "ИСТИНАТА":


Славуцата е вече в крайпътната кръчма до Учиндол😎😉🤗Там ще се препитава занапред😩🤯

Оценка:
-11 +26

карамфила
49 Отговор
Картите вече са свалени,двама льохмани-юпита ще се пробват да излъжат българският данъкоплатец и да го оберат за 1345 път.

Оценка:
-20 +25

Танцуващ от радост
50 Отговор
Алфа Рисърч: ИТН и коалицията на Манолова губят половината си привърженици

Партиите на статуквото запазват електората си

         

     Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и коалицията "Изправи се.БГ! Ние идваме!", начело на която е Мая Манолова губят почти половината от привържениците си, предаде Епицентър.

Според данни на Алфа Рисърч, представени в предаването "Референдум" по БНТ, 57% от анкетираните посочват, че не биха повторили вота си за ИТН.
Подобен е процентът и при ИБГНИ - 56 на сто.

Коментиран от #90


Оценка:
-17 +20

Хора,става страшно
51 Отговор
Феноменът Божидар Караджов пред БЛИЦ със смайваща прогноза кой ще победи на изборите за НС и президент.

Президентските и парламентарни избори ще са 2 в 1. Ще има ли изненади?
- Радев ще бъде новия-стар президент на България. Една от изненадите ще е високата избирателна активност. Виждам, че ще е над 50 процента.
Информацията, която получавам, че втори тур не се дава.

При парламентарните избори, провиждам, че ГЕРБ ще бъдат победители.
ДБ вдигат процентите си, спрямо предишните избори, и ще бъдат основен фактор за съставянето на следващото експертно редовно правителство.
Партията на Слави губи сериозно избиратели, спрямо предишните парламентарни избори. Не ги виждам в бъдещото управление,дори е под въпрос присъствието им в бъдещия парламент!

Оценка:
-22 +11

Много точно думи на Методи
52 Отговор
"Има обаче един друг момент - докато в предходното НС някак не стана ясно, че ИТН са в коалиция със задкулисието, сега мисля, че стана ясно. ИТН са част от задкулисието, те са в коалиция с него - то ги е родило, без да обиждаме свестните хора в тази партия, които са вярвали, че влизат в една политическа структура, която действително носи промяна”.

Коментиран от #59


Оценка:
-12 +27

Сега
53 Отговор

До коментар #1 от "Красимир Петров":


Е друго и двамата с бсп Язък за синята идея продадоха я запари и имоти

Оценка:
-3 +5

Очевидец
54 Отговор

До коментар #20 от "ВЕН":


На нас българите са ни жизнено необходими чужденци,които да съставят правителство,да вкарат ред в държавата ни!Нашите политици не стават за нищо!Пожелавам успех на Кирил Петков и Асен Василев!

Коментиран от #63, #72, #92


Оценка:
-21 +25

Отново точно думи на Методи
55 Отговор
"Ако някога в историята се пише за ерата "Борисов", то за нея трябва да се пише като за "криминалните години на България".

Оценка:
-16 +19

Дидо
56 Отговор
Само Възраждане защитава българския интерес.

Оценка:
-24 +12

ЕДГАР КЕЙСИ
57 Отговор
А ВИЕ , ГРАДСКАТА ЛЕВИЦА СИ СВАЛИХТЕ ГхЩхТЕ ПРЕД РЕЗИДЕНТА ! ! !

Оценка:
-13 +18

Иванов
58 Отговор
Методи Андреев - слаб 2
С такива опозиционери, такова дередже!
Не стана ли ясно, че всички "капацитети", от последните 30 години, трябва да спрат с участията си тук и там. Вие се провалихте! Суверена иска да не го крадат има си и партия в лицето на ИТН. Тези двамата господа са фойерверк, специално Асен Василев е много умен мошеник, според бившият му съдружник. Кой би гласувал, за такъв човек? Само не-информираният. Ако имаш инфлация от 50% колко да си успешен!?

Оценка:
-25 +13

Антитрол
59 Отговор

До коментар #52 от "Много точно думи на Методи":


Опорките са важни, опорките - и кое е това задкулисие което обслужва ИТН и защо ли не направиха коалиция с ГЕРБ и ДПС - това не ви ли го разясниха като спускаха опорките.

Обаче ДБ не обслужва задкулисието - нищо че са "бивши" гербаджии, нищо че Христо каза че няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ и да ги върне на власт, нищо че са на дистанционно управление от Козяк.

Нищо от това не е важно защото най-важни са опорките нали.

Коментиран от #62


Оценка:
-16 +13

Хуарбуса
60 Отговор
До единствения трол на Учиндолския чалгаря тук - Пингвин, няма абсолютно никакъв смисъл да се напъваш и да видиш денонощно тук и да изкарваш всички тук които разкриват същността на чалгаря за платени! Учиндолския е свършен! И за нискоинтелигентните му избиратели стана ясно как бяха излъгани и употребени! Както писаха много социолози и политолози той танцува едно лято ! Дори и не танцува, просто си свърши това за което бе проектиран!Получи си милионния хонорар от мафията и задкулисието и вече е деактивиране!

Коментиран от #71


Оценка:
-6 +20

ДБ/ЛГБТи
61 Отговор

До коментар #19 от "Авертас":


........., които си падат по мъже

Оценка:
-6 +3

Антимутра
62 Отговор

До коментар #59 от "Антитрол":


А Славуца не бе ли основния глашатай на мутрагеньо от Банкя? Не го ли канеше през вечер в шоуто си и не му ли гласува честта дори да бъде водещ? СЛАВУЦА не афишиеале ли че мутрагеньо от Банкя е най добрия премиер който е имала България? СЛАВУЦА не е ли ходил в кметския кабинет на мутрагеньо да играят сантасе и да ходят прегърнати на кино? СЛАВУЦА не е ли водил мутрагеньо в Учиндол да се изфука пред съселяните си че са приятели и го познава? Стига с тази опорка че Иванов познавал Борисов и били близки? Може, но учиндолската пooмиия е много,много по близък с мутрагеньо!

Коментиран от #67


Оценка:
-12 +20

Антитрол
63 Отговор

До коментар #54 от "Очевидец":


Знам за вас вие сте съгласни България официално да бъде обявена за краварска колония а Херо Мустафа да бъде провъзгласена за генерал-губернатор и колониалната администрация (правителството) да е на директно подчинение на нея.

Те едни искаха да ни правят 16-та република на СССР - вие с нищо не се различавате от тях.

Оценка:
-11 +13

Генерал Б.БОНЕВ за Фатмашката проект
64 Отговор
П.П (педалската Партия):
" Сравнение с този ход,..Бойко Борисов изглежда като...Завършил Политология в ХАРВАРД".
"Момчета, повличате и Радев...надолу"

Оценка:
-15 +10

65
Този коментар е премахнат от модератор.
Антитрол
66 Отговор
Всичко в статията е описано с точност. Нашия електорат на ИТН не е стабилен и лесно се лашка от едни към други. За огромно съжаление се изпарява всеки ден като дим! Течението ни отнесе по бързея и ни потопи ! А и след като стана ясно че шефа Слави е свързан с безскрупулни мутри, наркопласьори , рекетьори и трафиканти на хора съвсем останахме без гласоподаватели. Аз съм единствения трол тук на Слави денонощно с опорките , но явно имат обратен ефект. Положението е неспасяемо и на изборите оставаме извън парламента. Ще поискам от шефа Слави да ми плати монетките от заработеното и се оттеглям!

Коментиран от #69, #81


Оценка:
-8 +15

Антитрол
67 Отговор

До коментар #62 от "Антимутра":


Всичко което си казал са откровени лъжи - Слави е канил тиквата само един път в шоуто си останалото е лъжи и пропаганда.

Обаче това е голям проблем за троловете и обвиняват ИТН в какво ли не обаче няма никакъв проблем че Христо ще прави коалиция с ГЕРБ.

Та пак да попитам защо Слави не направи коалиция с ГЕРБ и ДПС щом ги обслужвал - кажете де - мълчите.

Оценка:
-15 +12

124
68 Отговор

До коментар #24 от "фгнп ххтн":


Симпатични са момчетата, изглеждат честни, но определението "опитни политици" не може да се отнася за тях. Пожелавам успешно трупане на опит..

Коментиран от #73


Оценка:
-8 +16

Антитрол
69 Отговор

До коментар #66 от "Антитрол":


Не ми кради ника - знам че това е приом на герберските тролчета но никого не можеш излъга.

Оценка:
-8 +3

70
Този коментар е премахнат от модератор.
Абе
71 Отговор

До коментар #60 от "Хуарбуса":


за истини не съм видял да плащат, но ти кажи, дончева като плаща за лъжи, хеджиментов и мая знаят ли? А също кажи и парите от къде идват!

Оценка:
-10 +10

Спомен
72 Отговор

До коментар #54 от "Очевидец":


Вече имахме едни "чужденци", викаха им юпита и всички знаем докъде я докараха....

Оценка:
-9 +19

Съвземи се БГ
73 Отговор

До коментар #68 от "124":


Трупане на опит на наш гръб-за кой ли път,ДОКОГА???Не поумняхте ли бе хорааа

Оценка:
-8 +14

покаящ се от дс
74 Отговор
добрия лекар не лекува последствията от заболяването,а причините за появата му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-1 +10

75
Този коментар е премахнат от модератор.
Кххх
76 Отговор
Илиян Василев, Мето Андреев само като им видя имената и почвам да ги плюя. "Факти" обичат да ги отразяват в услуга на... Сещате се...
България ще тръгне нагоре когато има единомислие а не противопоставяне. За жалост това е химера

Оценка:
-8 +15

Дървено желязо
77 Отговор
Някой коментатор беше използвал определението дървено желязо за новия проект.Ами то си е така,защото днес Кирил Петков обяви,че с ДЕСНИ ,методи ще постига ЛЕВИ резултати.Ама хем видяха,че НИЩОне се получи, като се опитаха да се обединят леви и десни(ДБ,ИТН,ИБГНИ БСП)Нула,кръгла нула.Ама ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ на наш гръб продължават.

Оценка:
-8 +14

знаещ
78 Отговор
Методи да ти припомня ли и че ти беше част от шайката. Явно ченгетата пак са те активирали защото и досега не си ни обяснил как така инженер проектант стана шеф на комисията по досиетата. да благодариш на Костов че си затваря устата .И бързо стана доцент !!!

Оценка:
-10 +14

!!!!!
79 Отговор
?????

Оценка:
-1 +1

Андреи 157
80 Отговор
Разбирам го човек на години за някои лев или държавен пост пишат пълни глупости на къде отива държавата ни толкова морално плитки хора Бог да пази България

Оценка:
-6 +11

Лустрация
81 Отговор

До коментар #66 от "Антитрол":


Съд и затвор закомунисти и коримпирани бандити!
Методи е като пчеличките Мая и Татяна.

Оценка:
-6 +15

82
Този коментар е премахнат от модератор.
Стоян
83 Отговор

До коментар #82 от "ИСТИНАТА":


Явно си за психиатрия. Лекувай се троле! Мръднал си съвсем и логично! От толкова камъни по главата на Учиндолската мacтия. Каква 1-ва политическа сила чалга смачкания? Отива натам че и в парламента няма да влезе повече! Славун е най зловещия проект на задкулисието успял да измами толкова хора! И като мина на копи -пейст чалга тролчо няма никакъв ефект!!! Ама никакъв хаха

Оценка:
-6 +10

Реалист
84 Отговор
Що за гнусна червена медия сте вие бе?! Защо постоянно пускате елементарни опорки на червената олигархия??? ГЕРБ никога, ама никога не са били в съюз с ДПС...за разлика от БСП, нали другарю авторче??? Че и си измисляте имагинерно влизане в парламента на Харвардските продажници, как не ви се срам бе?! Пфу.....парите на Бошков не миришат, нали?!

Коментиран от #89


Оценка:
-9 +11

Лудница
85 Отговор
Късане и палене на конституцията триене на всяка следа от нея в интернет и писане на ново от нови хора.забрана за частните организации наричани партии да управляват.Закриване на депутатите,цялата власт в министрите и техните съветници и президента.Вижте една Унгария.

Оценка:
-6 +1

гост
86 Отговор
АКО ИСКАТЕ КИРИЛ И АСЕН ПОЛУЧАВАТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА . ФАШИСТКИ МЕТОДИ ИЗУЧЕНИ В АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛЕЖИ . КОЙТО Е СЛУШАЛ И ВИДИЛ КАК КИЛИЛ ПЕТКОВ , ПРИЗОВАВА И МОЛИ ДА СЕ ПОЛУЧИ ХЪП С ВСИЧКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ВАКСИНИ И ЩЕ НАЛОЖАТ РЕЖИМА НА СЗО . БИЛ ГЕЙТС НЯМА ДА ОТКАЖЕ ОЩЕ МИЛИАРДНИТЕ ВАКСИНИ , ЗАЩОТ ВСИЧКО ВЛИЗА В НЕГОВИЯ ДЖОБ . САМО ИЗВЪБЗЕМНИТЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ И ПРЕМАХНАТ ФАШИСТКИТЕ ПРИОМИ И ВАКСИНИРАНЕ . ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В АСТРАЛИЯ . НАПРАВО ДИСПОТИЗЪМ СРЕШУ НЕВАКСИНИРАНИТЕ . ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМЕ БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ .

Оценка:
-5 +11

Sion
87 Отговор
Методи Андреев, шерпа на ГЕРБ и той да каже...

Оценка:
-5 +2

88
Този коментар е премахнат от модератор.
ХАН КРУМ
89 Отговор

До коментар #84 от "Реалист":


ДАЛИ ПАРИТЕ НА БОЖКОВ МИРИШАТ–ПИТАЙ БОЙКО,ГОРАНОВ И СЕВДА, ТЕ СА ПРИ ТЯХ.

Оценка:
-8 +8

90
Този коментар е премахнат от модератор.
Защо ме триете
91 Отговор
Казах, парламент без мая Манолова! Тя е за пазара..

Оценка:
-2 +9

ОСТВКА
92 Отговор

До коментар #54 от "Очевидец":


Не на нас ни трябват млади хора в народното събрание, но не манекенки с хелоурон. Стига с тия "чужденци" дето баба и дядо са с партиен билет и са писали доноси! Всеки знае, че има млади отличници в университетите. По един от специалност от трите
най - голями университета ието ти партия, а от 5годишен випуск - народно дъбрание. Тогава ще тръгнем напред!

Коментиран от #117


Оценка:
-2 +6

Боко ли си ТъПо ли си
93 Отговор
Аман от тъмно сини шамани! Тоя ИДИОТ ПРОВАЛИЛ СЕ В КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТА СЕГА СЕ СЕТИЛ ЗА ЛУСТРАЦИЯ. КАТО ВЗЕ ПАРИТЕ И КАЗА ЧАКАЙ МАЛКО!

Оценка:
-6 +8

Иде голям глад с тия артисти
94 Отговор
А, канадеца и фалита, откъде се пръкнаха. Пак от задкулисието. Славчо не успя, така наречените протестни партии не успяха и ето ти новия проект на канадеца. "бляскавата ти диада" с артистичност и засмяност пред медиите ще фалира банки, ще вземе паричките на хората и ще доведе радевата зима. Лъжата всеки път е една и съща.

Оценка:
-3 +13

ЕДГАР КЕЙСИ
95 Отговор
МЕТОДИ , МЕТОДИ...... ЗАПОЧНАЛ СИ ДА ЗАПРИЛИЧВАШ НА НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ....... КОЛКОТО ЧОВЕК ПО ОСТАРЯВА , ПО ОГЛУПЯВА.......

Оценка:
-6 +5

гостенче
96 Отговор
доста лобистки коментар в полза на ДБ "умните и красивите. Относно новия политически проект, то вече едни юпита доведени от царя ни "оправиха" за осемстотин дни и останахме доволни.

Оценка:
-3 +10

псф
97 Отговор
Мето, можеш ли да посочиш "далавераджии" от ГЕРБ, (както ти ги наричаш), които да притежават 19 имота? Можеш ли? За твоя информация, такива бяха оставени в новия служебен кабинет, от тоя дето вчера се възмущаваше, че в предишното правителство, имало такива, за които държавата им била бащиния! Това малко прилича на поговорката "крадеца, вика дръжте крадеца" а също и на друга поговорка, "че вижда мравката а не вижда слона". Припомни си ако обичаш, как за много по малко прегрешение, ГЕРБ се освободиха от Цветан Цветанов, за да не мислим за тебе, "че мериш с различен аршин"

Оценка:
-4 +11

чекмедже 2
98 Отговор
Методииии..чно сееш лъжи..Нови опорни точки..А когато беше при ББ ..но това вече друга история блю блю ..

Оценка:
-5 +2

Бай Ху (By Who)
99 Отговор
Свалените карти са едно, но тука май има и свалени гащи.

Оценка:
-0 +4

Рони
100 Отговор
Прав е г-н Андреев. Всички почтени хора трябва да гласуват за тази нова надежда.
Мутрите не само вън, а в затвора за дълго и с конфискувано имущество.

Оценка:
-4 +5

Вълканов
101 Отговор
“Oчaквaм бляcкaвaтa диaдa - "Дeмoкрaтичнa Бългaрия" и прoeктът нa Aceн Вacилeв и Кирил Пeткoв, дa пoмoгнaт нa нaшaтa държaвa дa ce върнeм в Eврoпeйcкия cъюз и дa cи върнeм държaвaтa" .
Точно тука не познахте господин Андреев. Новите формации, които се образуват са за изграждане на здраво политическо лоби на Щатите в България. Европейския съюз, особенно Народната партия, не желае ГЕРБ да бъде изхвърлен от решаваща политическа сила. Също и за БСП и ДПС. Те трите са формаци на Евросъюза.
ИТН са също проамерикански формации. И няма да спре.

Оценка:
-5 +4

Вълканов
102 Отговор
Иван Костов доведе лобитата на Царя. Царя и лобитата го изхвърлиха завинаги от власта.
Паралелно, Бойко Борисов гонеше русофилите. Но отвори огромна ниша, която ще бъде запълнена с Американофили. Бъдещата власт е тяхна.
Така е когато около себе си нямаш добри стратези, а хора, които мразят и тази тяхна омраза замъглява съзнанието за обективност.
Маркс е казал е велика мисъл: " В разцета на всеки строй, се заражда водещата сила на следващия" Перефразирано: Във рацета на всяка власт се ражда следващата, която ще закопае предишната".

Оценка:
-2 +6

Гост
103 Отговор

До коментар #3 от "Еразъм":


Ти явно се шегуваш.

Оценка:
-0 +0

Поп Дъньо
104 Отговор
Методи, Методи...маймунко такава, чакаш ли покана от ДБ за едно от тези 50 местенца дето калкулира на бръжко? Е, чакай, чакай ама на мамунките Д-то е червено и се вижда от далече!

Оценка:
-4 +8

ЛЕОН
105 Отговор
ТАЗИ ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА БИЛ ДОЦЕНТ-ПО ПЛЮЕНЕ,ТОВА ГО МОЖЕ!

Оценка:
-4 +2

Анонимен
106 Отговор
Всички ядоха и пиха с Борисов И по БНР сега ни казвст колко зле било. Знаем ви поименно. Покрай Борисов си купихте и дпс, и герб недвижими имоти. А сега предлагат от Бкп или Бсп Минчев.. За пред блока по пазарни цени да се закупи земя, 100 квадрата за 20.000 лева, а при дпс и герб и бсп земята я закупиха 1 кекар за 4500 лева български. Бкп ще излезе дясна Минчо Минчев, мрънка и лъже. Ето, той трябва да изтече в канала. Не че ми е до минчо и разни сталинисти, но много сте хитри. Само вие искате и чакате мая да ви даде на телк децата ви, системата ви убива. Кой след години ще ви плаща пенсиите. Колко са в Бг работещите. Не сме за никой, но и не е редно тия, които бяха с БМБ да плюят по него и обратно с новите. А те едни нови. Скандалджии и мисля, че на бг е нужно малко диктатура, за да има ред, да не се краде по много, да се спазват законите, а не кой каквото си иска да прави, но всички започва от нас хората. Ако караш и живееш честно по бързо ще я бъде Бг, а не вземаш хартиите и на улицата, фасове и т н

Оценка:
-1 +4

мамун
107 Отговор
не е изчегъртване
а мравка постановкаджийка
платено с мръсни пари
совите не са това което са

Оценка:
-0 +2

седесар
108 Отговор
Методи, баба ти е родена от задкулисието.. 680хиляди души гласуваха за ИТН, но това всъщност беше отрицателен вот за съществуващата партийна система в България! Сега, такива като теб , се мъчат да манипулират обществото в полза на седесарите, костовистите и соросоидите!

Оценка:
-3 +7

Не знам
109 Отговор
Ще е добре ако поне той си вярва, но миля, че и той знае, че това са глупост.

Оценка:
-2 +3

Този
110 Отговор

До коментар #3 от "Еразъм":


е изключително противен .

Оценка:
-1 +2

Вероятно
111 Отговор
Боко наведен с гръб към ДПС!

Оценка:
-3 +1

Недоверчив
112 Отговор

До коментар #24 от "фгнп ххтн":


Бай Ганьо коментира възхитено нов политик "Ашколсун, това момче всинца ни измами

Оценка:
-0 +0

Бай Асан
113 Отговор

До коментар #1 от "Красимир Петров":


И мущука му целуваха и двамата !

Оценка:
-0 +0

алоу
114 Отговор
Ти откъде изпълзя,бе ,алооу !

Оценка:
-0 +0

Коко
115 Отговор
Човекът с психичните отклонения пак е започнал да си разрежда хапчетата само Неми е усно като толкова много се радва за срива на ИТН оня мравояд с лодката с кой се кани да управлява май ще с гроб той и без това си го каза

Оценка:
-1 +1

ИНТЕЛЕКТ
116 Отговор
Чекмеджан Тулупов от Банкя отдавна трябваше да е зад решетките, а и руснаците си го дебнат заради проваления Южен поток и простака Бойко Борисов от това най-много го е страх!Руснаците много обичат да бавят, но не забравят!

Коментиран от #120


Оценка:
-3 +5

Очевидец
117 Отговор

До коментар #92 от "ОСТВКА":


Имам впредвид не българи,учили на запад,а австрийци например.Да си внесем австрийци,за да ни научат на земеделие,животновъдство и контрол във всяка област.Да ни покажат и как се осъжда финансов министър,злоупотребил с държавни средства,а също и вицеканцлер за корупция!А това в България е невъзможно да се случи

Оценка:
-0 +2

Мислете, хора!
118 Отговор
А, канадеца какъв проект е? На задкулисието?

Оценка:
-4 +2

Софиянец
119 Отговор
Методииии, разочарова ме приятелю . И в двете формации има толкова боклук и измама , че не виждам никакъв изход особено ако подкрепят това недоразумение Радев. Тази фуражка става вече изключително опасна за демокрацията в България . Ние на измамници не вярваме!

Оценка:
-5 +3

Суверен
120 Отговор

До коментар #116 от "ИНТЕЛЕКТ":


Аз чакам да ми падне оня кокорко Асенчо Базеда заедно с другия измамник . Такова маегере ще им играя ,че ще почнат да заекват.

Оценка:
-3 +3

Дубликат
121 Отговор
Не знам какво му е консервативното на МИтодитУ,като в Дай България са все културни марксисти,троцкисти,джендъри и зелени талибани? Двете неоюпита просто се опитват да подсунат дубликат на Дай България изчистен поне до изборите от джендърия,ЛГБТ и мигрантски подаквания.

Оценка:
-1 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Младен Маринов
Главният секретар на МВР Младен Маринов с коментар за катастрофата с бус
Tpябвa дa cмe нaпълнo нaяcнo c фaĸтитe и oбcтoятeлcтвaтa."

Още бисери
ТОП 5