Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 19:25 18 116 114

Радев, по-добре късно, отколкото никога!

  • румен радев-
  • ковид-
  • мерки-
  • covid-19-
  • ваксинация

Румен Радев има изключителен шанс да се прояви като хуманист и с авторитета си да спаси много човешки животи

Радев, по-добре късно, отколкото никога! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Диригентът Йордан Камджалов, виден представител на инициативния комитет, издигнал Румен Радев за втори президентски мандат, заяви, че "имаме нужда от хуманен президент и хуманност в българското пространство изобщо". Чудесно послание, може би най-доброто, когато говорим за президентския избор.

В момента Румен Радев има изключителен шанс да се прояви като хуманист и с авторитета си да спаси много човешки животи, защото Ковид отнема по няколко десетки на денонощие. "В по-добрия случай".

Ако започнем от по-далеч, трябва да кажем, че между ерата "Борисов" и ерата "Служебно правителство на Радев" в битката с Ковида разлика почти няма. Може би сега организацията в болниците е малко по-добра заради д-р Стойчо Кацаров и подопечните му, но в частта с мерките провалът в момента е същият като провала преди година. На моменти дори ситуацията изглежда по-зле. Причините са ясни и простички - налаганите мерки са почти същите като преди година и реално повечето от тях не са лоши и безсмислени, но масово се погазват. Контролът е нулев и това се вижда с просто око най-вече в масовия градски транспорт в София, където масово, най-вече от деца, не се спазва правилото за носене на предпазна маска за лице.

В последните дни се нагледах на погазване на мерките и на други места, на които има установени правила, но те просто не се спазват.

Обобщено по този аспект, назначеното от Румен Радев служебно правителство не е по-адекватно от Борисовото, защото в страната ни цари същият характерен за нея хаос. Правилата не се спазват и се върви след събитията.

Но ако оставим това на страна и макар и вече много животи, включително на млади хора, да са загубени заради нехайството на обществото и държавата ни, по-добре късно, отколкото никога. Радев, както вече се спомена, има изключителен шанс - заради авторитета си, да се прояви като хуманист, предлагайки на служебното правителство да започне да осъществява реален строг държавен контрол по отношение на спазването на Ковид мерките. А ако те не могат да го сторят - например Бойко Рашков като вътрешен министър, не е срамно да се стигне и до освобождаване на служебни министри.

Извън това, необходимо е като държавен глава и обединител на нацията Румен Радев да призове всички български граждани към спазване на всички противоепидемични мерки и имунизация срещу Ковид. Ако е хуманист, Радев трябва да стори това дори с риск да загуби гласове. Поведението му в следващия месец ще покаже кое му е по-важно - хуманизмът или кариерата като президент.

До този момент той е крайно умерен, с половин уста призна, че е ваксиниран. Оттогава досега % ваксинирани не се повиши драстично и очевидно Румен Радев с по-голяма сила трябва да застане на страната на спасяването на човешки животи.

Така че, спешно е, време е за спасяване на човешки животи и изискването за хуманизъм не е само към Румен Радев, но и към абсолютно всички останали български политици и общественици, които се ползват с доверие в обществото ни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 128 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    166 76 Отговор
    ДПС и ГЕРБ подкупват помаците от моето село с боб, брашно и зейтин.

    Коментиран от #27, #46, #55, #62, #79, #80

  • 2 Бацо

    141 54 Отговор
    Е позор да ходи у затвор

    Коментиран от #10, #60

  • 3 мечо

    29 169 Отговор
    биолетина 17 мустафа карадаиа за едно по добро бадеште да има ядене да има спокоиствие между хората да нияма расизам балгариа да е европеиска даржава

    Коментиран от #48, #73

  • 4 Българин

    75 119 Отговор
    Ха, че той Десовия и Йотова са в хотела на Нинова на Халкидики - "Мираджио термал спа ризорт " !!!

    Коментиран от #72, #90

  • 5 гост

    78 83 Отговор
    Твърде късно е за случайника.
  • 6 ТаУмВзе

    63 44 Отговор
    Значи, Никога! Когато набута соросоидчета, да ни дозакопят, след долната мутра. СЛУГИНАЖ СТЕ ВСИЧКИТЕ! Козяк бейби. Добре е. Зима е.
  • 7 Пич

    126 170 Отговор
    Радев , ако иска да спасява българите , да се оттегли от президентските избори...

    Коментиран от #64

  • 8 димка

    54 153 Отговор
    можете да гласувате сас булетина 15 за огнян герджиков сас партия герб само напрет само те могат да осигурат работни места заплати европеиски да има пари за хората

    Коментиран от #56

  • 9 АЛО ПОЧТЕННИТЕ

    59 62 Отговор
    ВИДНИЯТ ЙОРДАН КАМДЖИЛОВ /АКО НЯКОЙ ГО Е ЧУВАЛ ТОЯ ДА НАПИШЕ С КАКВО Е ВИДЕН/ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА АНТИВАКСЕР СЕ БОРИ С КОВИД ПОЧТИ УСПЕШНО АМА НЕ СЪВСЕМ ИЗЧАКАЙ ОЩЕ ДВЕ СЕДМИЦИ И ТОГАВА ПАК СЕ ОБАДИ АМА ГЛЕДАЙ ДА СИ В ЧУЖБИНА ЩОТО НЯКОЙ С ПОЧИНАЛИ РОДНИНИ МОЖЕ И ДА ТЕ ТРИЧИ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 КОВИД ГЕНОЦИД

    123 29 Отговор
    Стига са ни "спасявали" от лабораторния грип, че съсипаха световната икономика и тази зима ще се мре от СТУД и ГЛАД!
  • 12 Гарвана

    123 17 Отговор
    Ти от къде цъфна, бе! Кой си, че да даваш акъли? Всеки ден пускат по някой ковид-сектант да ни чете морал.
  • 13 да питам

    91 18 Отговор
    Някой да е чувал "хуманиста" да е говорил за Ковид ?!!
  • 14 Българин

    74 78 Отговор
    Абе петолъчниците, шофьора на самолет дали още си пази партийния билет? Да даде телефонния номер на Гергов, че и аз искам да стана масон...
  • 15 Мъже няма в ЕС

    51 94 Отговор
    Румен Радев ще загуби изборите заради пу..кото си поведение точно за тая измислица Ковид!

    Коментиран от #19

  • 16 Радева Диктатурата Анти хуманист

    93 96 Отговор
    РАДЕВ единствено го интересува как да спаси кожата си и да не загуби ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ си имунитет Нищо Друго не го касае Минава през Трупове Импийчмънт Радев Оставка Радев
  • 17 Мбаааа..

    71 34 Отговор
    Тоя щом започна да говори за спазване на мерки и затягане на контрола го пишете предател.Направи една визита до ЕС. Поприказва си и със баба Меркел, върна се и обърна плочата.Да знаете че е обещал да пусне и Македония в ЕС.Станал е кукла на конци.
  • 18 Гост

    57 26 Отговор
    Бе я вървете и двамата да си бъркате у дупките на тъмно ...червени боклуци
  • 19 Още ли вярваш на жълтини?

    75 23 Отговор

    До коментар #15 от "Мъже няма в ЕС":

    Да ковид може да е изкуствено създаден и пуснат или изпуснат, все тая! Но той съществува! Не умряха ли достатъчно, за да спреш да вярваш на глупости?
  • 20 Идват черни дни- смразяващи нощи

    38 61 Отговор
    Българи! Братя и сестри! Слушах изявлението на Главния здравен инспектор на Република България и плаках! Доцент д-р Кунчев , който досега няма грешна прогноза! Сънародници! Подготвяйте се да имате винаги налични пари за нужди от първа необходимост. Теглете спестяванията си от банките , погасете заемите си към бързите кредити и ипотечните си кредити! Защото идва отново кризата от 2008-9 година и имотите ще поевтинеят с 2/3 както тогава след като населението няма да може да обслужва кредитите си:- Доц. Кунчев смрази България: Скоро ще умират по 200 на ден, а икономиката ни ще е съсипана!

    Коментиран от #58, #112

  • 21 Няма как

    53 9 Отговор
    Да стане. Народа е прост и зле възпитан
  • 22 Раданч Татлъту

    25 41 Отговор
    Искам да посещавате кръчми и чалготеки😄😎Искам да се заразявате🥶😵Да сте интубирани с още 6 смъртника в стая в КОВИД отделението👿Да молите за глътка въздух задушавайки се👻
  • 23 Бойко тогава ни спаси,сега няма кой

    64 59 Отговор
    Миналата година на 13 март когато бе наложен първия цялостен локдаун имаше заразени между 12 и 15 души на ден! Бойко и националния щаб взеха превантивни мерки! Затвориха заведения, училища, паркове, масови мероприятия , поставиха КПП на изходите на градовете! Заразата се неутрализира. Нямаше смъртни случаи. И така от 13 март до 1 юни когато отвориха заведенията на открито , а месец юли и дискотеките. На 2 септември бе обявено "1-то Велико народно въстание" , средата на септември 2-то и така поред! Октомври заразата пламна, Бойко не взе веднага мерки защото го бяхте уплашили , яйца,слама , ковчези ,бомби...Чак края на ноември бяха взети нови мерки но вече вируса се бе разпространил. От октомври досега 19 хиляди невинни Български граждани загубиха своите животи. Тези десетки хиляди имаха родители,деца ,внуци. Питате ли ги как се чувстват? Ако мерките бяха както от март до юни миналата година тези хорица щяха да бъдат живи. А в момента когато е при нас най страшния щам на вируса ДЕЛТА , не са взети адекватни мерки! Господ да ни пази!

    Коментиран от #63, #77

  • 24 ХА ХА ХА

    59 38 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ КАМДЖЛАНОВ ТИ СИ СЕ НАГЛЕДАЛ НА ПОГАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ , ЗА КОРОНА ВИРУСА , СЕГА ПРИ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ !!! А НИЕ СЕ НАГЛЕДАХМЕ НА ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА ОТ РАДЕВ !!! ТЪЙ , ЧЕ НЕ НИ ПРОБУТВАЙ ТЪЙ МНОГО НЕГОВАТА ЛИЧНОСТ ДА СТАНЕ ОТНОВО ФИГУРАНТ !!! И НЕ ПРАВИ СРАВНЕНИЕ СЪС УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И СЕГАШНОТО , ЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ !!!! АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТЪТ ЦЕНИТЕ ТЪЙ ГЛАВОЛОМНО И ПРАВИТЕЛСТВОТО САМО КЪРШИ ПРЪСТИ .....МАЙ СКОРО ЩЕ ЗАИГРАЕ ТОЯГАТА !!!!

    Коментиран от #26

  • 25 ВРЕМЕ Е ПОБЕДИТЕЛИТЕ ДА ПРАЗНУВАТ

    13 43 Отговор
    БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ👋👋👋👋И ПОЛКОВНИК КАРАКИДИКОВ👌
  • 26 КЪЛНЯЩА СВЕКЪРВА

    3 13 Отговор

    До коментар #24 от "ХА ХА ХА":

    КОЖЕНАТА КОЖЕНАТА😬
  • 27 Абе мечок

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    МИНАВАЛ ЛИ СИ ПОКРАЙ УЧИЛИЩЕ ИЗОБЩО НЯКОГА ????
  • 28 ЧЕСТИТО ПОДМЯНАТА !!!

    63 45 Отговор
    ИДВА студена ,гладна , безпарична......ФАТМАШКА РАДЕВА ЗИМА !!!! По лоша от ЖАН ВИДЕНОВАТА !!

    Коментиран от #30, #34, #47

  • 29 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    36 21 Отговор
    ЗАТВАРЯЙ КАЦАР...ЧЕ КОВИТО ЩЕ НИ НАТРЪШКА ДО КРАК....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Госあ

    53 39 Отговор
    фатмака и с действията си и с примера си погуби много български човешки животи и очерни още повече !

    Коментиран от #39

  • 32 Изумен

    27 2 Отговор
    Защо е изтрит коментар 30 ? Без да са нарушени правилата ? Прочетох го и изведнъж изчезна!?!

    Коментиран от #33

  • 33 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    30 0 Отговор

    До коментар #32 от "Изумен":

    Ами да ти кажа ми се струва че ако още 1 път се изтрие нормален коментар, и тази вечер отново няма да има коментиращи и читатели тук!

    Коментиран от #42

  • 34 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    26 22 Отговор

    До коментар #28 от "ЧЕСТИТО ПОДМЯНАТА !!!":

    Ти ако си гладен, останалите не сме! И не говори от името на народа !!!!

    Коментиран от #54, #105

  • 35 среднощен

    33 19 Отговор
    "...А ако те не могат да го сторят - например Бойко Рашков като вътрешен министър, не е срамно да се стигне и до освобождаване на служебни министри...."; Това ли било..? Започна Радев да търпи загуби в рейтинга си и хайде - "Рашков му е виновен"... Ако започне тази война - "приключен е"...
  • 36 нидялко

    27 10 Отговор
    Абе само луди ли пишат тука? Взимайте си хапченцата и бегом по леглата.
  • 37 Го4о

    27 8 Отговор
    Заглавието и текста отнасят ли се за кораба Вера су на Камен бряг? Ами за"Плана за развитие"? Или пък за съставяне на правителство?
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 51 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЗИДЕНТ

    Коментиран от #61, #83

  • 39 ехо

    22 9 Отговор

    До коментар #31 от "Госあ":

    Кой фатмак бе човек,че станаха много ?

    Коментиран от #45

  • 40 Вида

    34 24 Отговор
    Рашков кажи нещо за "Копринката" бе! Стига си подсмърчал в махалите на нашите братя.
  • 41 Биби Кинг

    27 21 Отговор
    ПЕМБЕН МРАЗЕФ ФАДМАК ПЕРМАНЕНТЕН МАНДАД
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ха ха ха ха

    5 0 Отговор
    Ко каза ко
  • 44 Мима

    41 26 Отговор
    Зарадва ни с този вдигнат юмрук ама май ни го тури без вазелин
  • 45 Тошко

    42 24 Отговор

    До коментар #39 от "ехо":

    Фърчащия Фатмак бе -. Фигуранта!

    Коментиран от #51

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Пух

    21 4 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    Първо премини през първи клас-да се ограмотиш и научиш българска граматика и език... и чак тогава ела да раздаваш акъл...!
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 17 Отговор
    Глад, инфлация, фалит, хаос, много хора и фирми ще фалират..

    Коментиран от #57

  • 50 ТАСС

    33 13 Отговор

    До коментар #47 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Човека не знае, че само криптокомунистите- радевисти като тебе могат да говорят от името на целия български народ, нали, товарищ ? 😀
  • 51 Прав си Тошко!

    14 23 Отговор

    До коментар #45 от "Тошко":

    Той ,,бе"- минало-свършено време...!А сега ще е - Фърчащата Фатмачка - Фигурантка- полк.Митева...!
  • 52 ООППААА, Я А ВИДИМ СЯ КОЙ ШУМКАР ПАК...

    36 20 Отговор
    ЛЪЖЕ!!!! ФАКТИТЕ( официална статистика):
    От 01....до....13 .10.2021..........1186...починали Българи от КОВИД!
    От..01........до ....30.10.2020.............. 388.....починали!!!!
    ФАТМАКА Е.... БЪЛГАРОУБИЕЦ а не..."ХУМАНИСТ"!
    СЪД ЗА ЛЪЖЕЦА И ПРЕСТЪПНИК....РУНДЬО ПОМАКА ОТ ХАРМАНЛИ
  • 53 995

    36 21 Отговор
    В Холандия няма Ковид.
    Ваксинирани са близо 80% от населението. Хората са спокойни.

    Тука имаме горе долу по 800 смъртни случаи на седмица.
    Радев, твърде много мисли за преизбирането си и не смее да вземе непопулярни мерки.

    Не взе отношение и по въпроса за оскверняването на българските военни гробища. Все пак е Върховен главнокомандвуващ.

    Започвам да мисля, че му липсват качества на водач.

    Но, има ли алтернатива ?
    Кой, меката китка, неадекватната десница, бг турците ?

    Един културен българин, при това диригент, не се въздържа и постави въпроса ребром.
    Досега трябваше да има задължителна ваксинация на армията, полицията, всички държавни и обществени служители, фирми с принсипал държавата, лекари и сестри, хора над 60 г. , всички, които вземат социални помощи и за отопление, инвалидни пенсии, стипендии, преподаватели в университети и т.н.

    Да се дадат пари за ограмотяване на населението по телевизията.

    На война като на война . В такова време не се ходи и по стадиони за евтина популярност. Примерът е лош, а този който го е дал е за гонене.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 9 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ФЛАГА на никът ти приятна вечер ДОВИЖДАНЕ
  • 55 ПЕНЦИОНЕР

    16 12 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    .... ЕЕЕ ДА ТА... И.... А РАДЕФФЦ... ГОЛЕМ СИ... КОЛКОТ ОЛЮФ.... СТРАП СИ МУТРО.... ДА ТА И....!!!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ФАТМАКА ОСТАВКА

    30 14 Отговор
    КАТО ДЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗАЯВИХ,ЧЕ НАЙ-ДОБР€ € ДА $И ДИРИГ€НТ....,
    МАХАШ $ ПАЛКИ €ДНИ И ПОЛУЧАВАШ ПАРИ!

    ДА,АМА НЕ БИЛО ТОЧНО ТАКА...,т€ ДИРИГ€НТИТ€ -€НТ€ЛИГ€НТИ
    ПО-$КОРО БИЛИ ЛИЗАЧИ И $ЛАГАЧИ НА РАЗНИ ПАРТИЙЦИ,ПЪК БИЛИ Т€ ФАТМАЦИ!

    СПЕШНО АНТИКОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ!
    НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
    НОВ НАРОДЕН СЪД-рум€н ЩЕ Е ПРЪВ!

    БЪЛГАРИЯ НА БУЛГАРИТЕ С ГЛАВНО "Б"
    ШУТ ЗА мижитуркит€ В Г...Ъ..ЗА!

    Коментиран от #66

  • 60 Така е

    25 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бацо":

    Прокоратурата си знае работата -първо президента Божков и съветниците Не бързаи
  • 61 АБЕ луд болнав

    12 4 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    НЕ дотятай повече на хората тук !

    Коментиран от #69, #70

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Морски

    12 16 Отговор

    До коментар #23 от "Бойко тогава ни спаси,сега няма кой":

    Добре ве умник,да вкарват на всеки поне по 1000лв месечно в сметките на всеки който го спрът от работа,вместо да крадът като обичайния ти от теб тулуп,и да затварят
  • 64 Чип

    17 26 Отговор

    До коментар #7 от "Пич":

    ГЕРБжиков , ако иска да спасява българите , да се оттегли от президентските избори...
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Шшш...алооууу...,

    10 10 Отговор

    До коментар #59 от "ФАТМАКА ОСТАВКА":

    ...ама много неграмотен си бе човек...?!?!

    Коментиран от #68

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ВРАГ НА НАРОДА

    12 3 Отговор

    До коментар #66 от "Шшш...алооууу...,":

    ДОБРЕ другарю.....,НЕ казвай на милиционера(баща ти)!

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Стоян

    14 26 Отговор

    До коментар #61 от "АБЕ луд болнав":

    Разкрит си !!! Ти си онзи Герберасткия трол с многото никове и с коментар 28! Здраво си огладнял явно и зъзнеш от студ. Браво на Радев че ви докара подобни до това положение
  • 71 Че милиционер е Борисов...?!

    15 12 Отговор

    До коментар #68 от "ВРАГ НА НАРОДА":

    Завършил е Милиционерската Школа в Симеоново...!А баща ми е завършил СУ и даже ГЕРБжиков му е бил преподавател...
  • 72 Българин

    11 11 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Всеки може да види хотела, като напише в Гугъл : Плевенлиев замък Халкидики
  • 73 Ти неможеш да пишеш

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "мечо":

    И Си циганин
  • 74 БРЦК

    25 14 Отговор
    Радев е предател . Продаде Билгарите. За един ден отхвърли доверието след назначението на Иванова в президенството. Иванова -от фондацията на Сорос. Сега е вече на работа към Новото Световно Правителство на разположение на Шваб Гейтс Рокфелер Ротшилд И сие. Стана и католик щом е с тях то е и с езуитина папа .
  • 75 потребител

    3 2 Отговор
    Абе гнидо,и ти ли взе да наставляваш по въпроси за които хал-хабер си нямаш?
  • 76 Пешо

    15 3 Отговор
    Да не е пиян? Откога харесва Радев?
  • 77 БРЦК

    10 10 Отговор

    До коментар #23 от "Бойко тогава ни спаси,сега няма кой":

    Ти видя ли ги тия неща за които говориш. В болниците са хора които психясали и отчаяли от пропагандната медийна машина. Идават млади хора на преглед и питат Май имам корона вирус. Боли ме гърлото не ми се яде нямам вкус . Всичко което са чели и гледали по медиите и лекарчето АЙДЕ в болницата
    Ако няма ковид няма и пари +1000лв и добавки за колегите . Ако ги премахнат всички от лицемерите колеги ще стачкуват
  • 78 Истината

    26 7 Отговор
    Жалкият подъл комплексар се интересува единствено да спечели втори мандат и е готов да ходи по трупове само и само отново да е във властта. Така, че изобщо няма да отправи никакви призиви за ваксинация и спазване на мерки, защото смята, че ще загуби гласовете на антиваксърите а такива са п по-голямата част от чалгарите, които декларираха, че го подкрепят.
  • 79 Соня

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Какво съвпадение.Преди малко написах в друг сайт,че е време Радев да се намеси в разгара на заразата.Ясно да се обърне към хората и да ги помоли да се ваксинират.Като баща на нацията.Не да им се кара,а да ги помоли.Да ама не.Нали така ще изгуби антиваксърите,а без тях е за никъде.Стойчо му пълни главата с тъпизмите си на откровен антиваксър и резултата е налице.Не се научи този народ,че няма ваксинирани,неваксинирани,преболедували,а има маски и те трябва да се нисят.Хигиена,въздух и дистанция.Но,както е казано”българите са малък но много прост нарид”.
  • 80 Соня

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Какво съвпадение.Преди малко написах в друг сайт,че е време Радев да се намеси в разгара на заразата.Ясно да се обърне към хората и да ги помоли да се ваксинират.Като баща на нацията.Не да им се кара,а да ги помоли.Да ама не.Нали така ще изгуби антиваксърите,а без тях е за никъде.Стойчо му пълни главата с тъпизмите си на откровен антиваксър и резултата е налице.Не се научи този народ,че няма ваксинирани,неваксинирани,преболедували,а има маски и те трябва да се нисят.Хигиена,въздух и дистанция.Но,както е казано”българите са малък но много прост нарид”.
  • 81 И аз да кажа

    34 12 Отговор
    Е как Радев ще си пречупи его-то да каже, че е сбъркал с анти- Ко- вид дрънкането си повече от година. Грехът е на всички червени, които смесиха ненавистта си към Борисов с опасността от пандемията и не спряха да бойкотират НОЩ и мерките! И на хибридните постинги и подмятания. И забележете- всички активни антиваксъри се намърдаха в политиката- кой министър, кой депутат. Помните ли агресивния журналист, който ходеше да дразни и апострофира Мутафчийски? Нещо Слави и Сашо Диков се умълчаха- нали и те много ги разбираха нещата с епидемиите? Нали мерките били за да запушат устата на протеста? Нали затрупахте с хейт всеки, който се мъчеше да алармира, че има опасност? Отиват си без време качествени хора ! Само чакайте Радев да се освести и да осъзнае какво ги свърши! Обърнете внимание и близкият му Карбовски дали поне веднъж направи апел да се спазват мерките или да се ваксинираме. През пролетта на 2020 много разпознаваеми личности го направиха- Васил Найденов, Халваджиян, Камен Воденичаров, Тони Димитрова и се включиха в дейности за взаимопомощ. Помня и колко дарения се правеха, как благодаряха и поздравяваха лекарите. По- добре ли е днес, когато всички са настръхнали и се мразят? Ето този обрат дължим на Радев и юмрука му! Проклет да е!
  • 82 Тц, и това доживях

    12 4 Отговор
    Сега пък този оксиморон- войскар хуманист!

    Коментиран от #95

  • 83 Търпин

    7 0 Отговор

    До коментар #38 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А сопа по кухата кратуна де то имаш за глава не искаш ли?
  • 84 ГруЮ

    8 0 Отговор
    В, крайно-десният Здравков говори за хуманизъм ?!
  • 85 Аре

    10 0 Отговор
    Маайса ве, по-добре късно, отколкото никога !
  • 86 5577

    22 6 Отговор
    Уф, Петърчо... Аз пък живея в България. Виждам и усещам всичко. По зле не сме били от тройната коалиция. За сравнение мутрите дето ни управляваха, сега се умножиха по три. Смешни и наивни заключения правиш за Радев. Разбирам че са ти го поръчали така да го напишеш за чужденците. Все пак толкова пари ще се похарчат отново за секции в чужбина, защото тия хора са с надежда да се върнат, пък ние тука който разсъждава е изгубил надежда и няма да гласува. Тия които неразсъждават пък нямат потенциала за сложните машини. Не се смейте! Сериозно простотията е много голяма. Аз не си представям виновника за днешните проблеми Радев да бъде президент още един мандат. Вместо да оправя нещата по добре да е от Борисов, то става и по залез. Мълчи и дори нищо не обещава. Само Борисов, Борисов, Борисов му е в устата. Пък той вика аз искам да съм в опозиция. Абсурдна ситуация. И на тоя фон Претърчо статията ти е абсурдна.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Мутри вън

    10 26 Отговор
    А мутрата от Банкя пази ли си още партийния билет?
  • 89 Стрелцов®

    33 8 Отговор
    Омръзна ми да пиша, че МАНЕКЕНА НА РЕПУБЛИКАТА Румен Радев е абсолютна пародия на президента.
  • 90 Българин

    5 6 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    И ника ми крадеш, натовче лъжливо, и собственика е Плевнялиев . Но прокуратурата спря разследването как е купен.
    Напиши в Гугъл : Плевенлиев замък Халкидики
  • 91 Едни и същи Гербери пишат едни и същи

    7 13 Отговор
    Глупости и повтарят, като папагали!!
  • 92 патриот

    23 7 Отговор
    Забрави за хуманизъм, но има и други основни качества, които един държавен глава трябва задължително да притежава, като родолюбие и преданност. Не може един родолюбец да отмени по достъпния начин на гласуване с бюлетини и да хвърли милони народни пари за за закупуване на отречени от почти всички демократични държави машини, предизвикващи усложняване на гласуването, отказване на по възрастнте избиратели от вота (гласуващи основно за ГЕРБ и БСП) и застрашаващи честността на изборите, (основното, заради което са отречени) поради възможността им за фалшифициране на вота, на вече гласувалите избиратели!( Как иначе да се обясним уволнението от изборния щаб на професор Михаил Константинов, един почтен патриот и родолюбец?)
    Колкото до преданността, отсъствието й си пролича в спора, свързан с избора на новия изтребител, при който тоя, който трябваше да наложи Ф-16, признат за по добър от повечето натовски страни, включително от Турция, Гърция и Румъния, беше готов в името на собственния си интерес, да жертва боеспособността на армията и държавата ни и да наложи по скромния по отношение на бойните си възможности, Грипен!
  • 93 ттт

    11 8 Отговор
    Господин диригент, купете си аспирин и погледнете листовката му. Има противопоказания дори и за него. В какви случаи е опасно да използваме аспирин. Така че не не вярвам, невъзможно е за тези ваксини да няма противопоказания! Вие, господин диригент, не сте компетентен да кажете тези противопоказания, но вече се забъркахте в този казус, затова разучете и публикувайте противопоказанията! Аз ще ви кажа един очевиден случай, вие потърсете други: исхемична болест на сърцето. Ако я имаш, всеки тромбоцит може да те убие, а вече е доказано, че ваксините повишават ноличеството им. Така, че са хора с тази болест ваксинирането е по-опасно от болестта. И не ми излизайте с номера за грижата за обществото - онзи който блъсна трите момичета в Стара Загора обществото го пусна от ареста. Не е единственият опасен индивид с пълни права.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 даадаада

    26 2 Отговор

    До коментар #82 от "Тц, и това доживях":

    Тaчнo тaкa ..! Уж нeщo aмa..! Рeзултaтa гo виждaмe пo тeлeвизoрa вceки дeн. A пaрнo нямa чe дa ce нaбутвaмe c тoк и т.н. вeceлбa зa кoлeдa в cмeнкитe И CEГA НEЩO НE ГИ ВИЖДAМ МИТИНГУВAЩИТE с юмручета oт минaлaтa гoдинa дeтo им билo лoшo при Бoкo..! E ceгa яявно им e хубaвo и точно бeз нeгo и явнo oбичaт cилнитe уceщaния че каквoтo cи пoжeлaхa тo взе че стана cтaнa но не виждам да е по готино наали мушмороци барикадни и долни разрушители на доброто.! Като ви пишех тогава да не гоните питомното та да не доди дивото ...вие не та не и ,,мутри вън,, ето ти чудоо и веселбъъ по коледа на студ и глад!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 мнение

    14 7 Отговор
    Цитат

    нaзнaчeнoтo oт Румeн Рaдeв cлужeбнo прaвитeлcтвo нe e пo-aдeквaтнo oт Бoриcoвoтo, зaщoтo в cтрaнaтa ни цaри cъщият хaрaктeрeн зa нeя хaoc. Прaвилaтa нe ce cпaзвaт и ce върви cлeд cъбитиятa.

    Първи въпрос
    - Защо сте подкрепили Радев?
    Втори въпрос
    - Кой ще е човека, който може да промени нещата?


    30 години дигахме пръсти и палци и отново сме в блатото.
    Животът ни мина.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Дронски

    25 6 Отговор
    Хаха, Радев и хуманизъм. Един човек, обучаван цял живот да убива, да бъде хуманен.
    Да не говорим, че няма как да уволни несправящият се с нищо Рашков - нали именно той му организира преизбирането.
    А бе тия чуват ли се какви ги плещят?!?!
  • 100 ммг

    6 1 Отговор
    Той и Бил Гейтс е хуманист.Петре поинтересувай се кои в днешният свят се наричат хуманисти.
  • 101 ха ха

    19 4 Отговор
    "Може би сега организацията в болниците е малко по-добра заради д-р Стойчо Кацаров" - е те това е най-новия виц. Каруцаров прехвърли отговорността за мерките в училищата на .. портиера.
  • 102 ПротесЪр

    11 1 Отговор
    Хумболт срещу фатмака-тест за интелигентнос на 14.11.
  • 103 Кико

    14 1 Отговор
    Да си тръгва веднага Фатмака!
  • 104 ковид

    10 2 Отговор
    В тази държава наистина има много бавноразвиващи се, които сравняват ковид по време на правителството на Борисов и това на радевия.Хей петърчо сигурно не си бил в Б-я, щом не знаеш ,че по време на Борисов светът се чудеше какво да прави с този вирус ,но сега когато Борисов достави ваксините и имаше опашки за ваксиниране сега антиваксаджиите управляват,а ваксините се изхвърлят или подаряват,защото на това управление не му трябват много българи нека да умират идват нови юпита почтените с новата промяна или подмяна.Гладувай или умирай българино идват почтените начело с радеф
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 демократ

    9 1 Отговор
    Фатмака щял да е "хуманен"ако го изберат.Може ли
    да е хуманен вдигнат заканително юмрук който
    ни казва "ако не ме слушате ще стане като съмишленика
    ми Лукашенко"Освен това търпи олигарси и шпиони
    в президентството.Затова му пречи главния прокурор!
    Загуби ли отива на съд или емигрант при спонсора си
    Божков.Мутри вън!Кои са мутрите?Около тебе са!
  • 107 Диригент

    9 2 Отговор
    издигнал за президент за втори мандат разединителя на народа. Не ти диригента е с всичкия си не ти тоя става за президент,защото не изпълни най-важното условие на един президент,да бъде обединител,а той се яви като разединител и подстрекател. Въобще не е достоен за този пост.
  • 108 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    ЦЪРВУЛ СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ .....................................
  • 109 КРОКОДИЛА

    6 1 Отговор
    НЕГРАМОТЕН КОМУНИС ........................МИРЕЗЛИВ ЧОРАП .....................................................................................................
  • 110 Бай Гошо

    6 0 Отговор
    Радев драпа за втори мандат, защото иначе му пада имунитетът, а оня с каскета само това чака, за да го подпука за: държавна измяна, за ковид геноцид, за погазване на конституцията... А е никога повече военен президент!!!
  • 111 Оня

    2 2 Отговор
    До всички многознайковци и любители на ковида хайде да ми обясните как се правят 30000 теста на ден. Колко от вас ще платят по 30 лева минимум да се тестват всеки ден. Размърдайте си малко промитите манерки.и мислете , няма значение кой е на власт докато си натискате задниците.
  • 112 Дълбок поклон и

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    хиляди благодарности за сегашното състояние на държавата към служебното правителство, към здравния министър (шеф на тъжни ритуали!) и най-вече към еничера, който ползва за маска поличката на десА !!!
  • 113 Българи

    2 0 Отговор
    хайде да покажем на миризливия зелен чорап как и на кого вдига юмрук !
    Импийчмънт за ПИНОЧЕТ !!!
  • 114 Подкупвачи

    0 0 Отговор
    Комунистите подкупва от село млади хора