Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 14:55 24 710 134

"Продължаваме промяната" ще имат сериозен проблем с невнятния Слави

  • евгений кънев-
  • слави трифонов-
  • продължаваме промяната-
  • има такъв народ-
  • правителство

Колко заради Его, мачизъм, политическо невежество или зависимости - предстои да се види

"Продължаваме промяната" ще имат сериозен проблем с невнятния Слави - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Евгений Кънев, икономист:

"Христо Иванов (ДБ) и Корнелия Нинова (БСП) подадоха оставки, сега чакаме тази на Слави (ИТН).

Звучи като виц, нали? Ето ви разликата между партия и корпорация. Всъщност Слави дори заяви, че ако можел да върне нещата назад - пак така бил постъпил. При положение, че това е най-тежко загубилата ”партия”.

Това е ключ и към разбиране мъчността на предстоящите преговори. Докато с ДБ има почти пълно препокриване на програми, а с БСП има препокриване на президентски предпочитания и дори цели, ПП ПП ще имат сериозен проблем с невнятния Слави. Колко заради Его, мачизъм, политическо невежество или зависимости - предстои да се види. Но със сигурност Слави&Ко ще седнат добре върху тяхната безалтернативност. А досега само ДПС не е загубило от тази партия - и нищо чудно да се окаже техния заден вход във властта.

Все пак има още една възможност за коалицията около ПП ПП: правителство на малцинството по принуда. След събиране на гласове да мине, правителството може да разчита на прости мнозинства срещу опозицията, а за вотовете, които искат 121 гласа, като този на недоверие - на плаващи мнозинства.

Отделно, допускам, че в ГЕРБ може да тръгнат центробежни процеси след още година извън властта или ако нещо се случи с лидера им. И някои депутати - с риск да изпаднат от политиката - да почнат да подкрепят. А пък по някои теми - извън COVID и геополитика - може и гласовете на "Възраждане" да потрябват.

Сега най-важно е да се направи обща програма за управление между поне ПП, ДБ и БСП. Последната може да се окаже далеч по-приемлива, ако някой младок като Вигенин я оглави.

ДБ може да допринесе много с целия си талант за успеха. Надали някоя друга партия има по-добри кандидати най-малкото за министерствата на правосъдието, здравеопазването и отбраната.

Но най-големият шанс за успешно управление е в качествата на Кирил и Асен. Това че са високо образовани и с опит в международния бизнес им е дало изключително важни умения като гъвкавост, умереност, диалогичност и стремеж към резултат - които ясно отсъстваха в нашия политически Джурасик Парк. А тези умения са вече залог за успех.

И техен, и на България".


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 144 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тиква

    153 63 Отговор
    Славчо очаква заповедите на Доган!

    Коментиран от #73, #123

  • 2 САТЪРА НА ХАНА

    115 87 Отговор
    АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ СЛАВИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ С ДПС И ГЕРБ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО
    ......
    С МАНДАТ НА ДПС
    .......
    ЧАЛГАРЯ НАРКОМАН Е ФИНАНСОВО ЗАВИСИМ ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

    Коментиран от #74, #94

  • 3 Айде стига

    125 49 Отговор
    Айде стига правихте интриги, ще видим кой кой е съвсем скоро. Имаме уникалния шанс да тръгнем в нова посока след 12 години мизерстване и кражби. Ако Слави и Кирчо се провалят ще последват съдбата на ГЕРБ. Това е цялата работа. Престанете с интригите и наблюдавайте какво ще бъде свършено накрая. Сега е моментът Слави да се реабилитира за неудачните ходове на миналите избори.

    Коментиран от #22, #101, #109

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Какви

    125 34 Отговор
    разговори с тоя "мъж" себевлюбен и страхлив комплексар ?

    Коментиран от #124

  • 6 123

    81 34 Отговор
    Време за реклама на Ристе?
    А иначе е прав - и ПП, и ДБ са соросоидни творения.
  • 7 Со крат це

    117 44 Отговор
    Разбирам дори тези, които гласуват за Тиквата, харесват бандити, мутри, простащина и пр., но тези които пак гласуваха за Славчо и неговата сбирщина, абсолютно не ги разбирам !?

    Коментиран от #12, #29, #45, #46, #76, #80

  • 8 Страничен

    68 16 Отговор
    Славчо у.пур.дял масура! Така на батерии и заяждане дълго няма да изкара!
  • 9 Най си е внятен той, ами

    37 18 Отговор
    Тия протестни се дебнат като стадо лисици, да се оправят
  • 10 SH BG

    98 28 Отговор
    "Продължаваме подмяната" ще имат сериозен проблем... - с българите които вече не търпят лъжливите мошета...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #104

  • 11 честен ционист

    68 20 Отговор
    Как така невнятен? На челото му го пише - сатанист.

    Коментиран от #110

  • 12 А ти харесваш ИЗМАМНИЦИ

    23 12 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    При това на дребно
  • 13 Немасеплашиш

    36 22 Отговор
    Въобще да не тръгват да се занимават със Слави. Да не барат Ковид-а и да правят бюджет, план за възстановяване и правосъдие, за да се разберат с Възраждане. Слд една година - пак избори. Ако са се справили, гласовете им ще се увеличат, за сметка на Слави. И може да елиминират и Коцето К.
  • 14 Пич

    65 11 Отговор
    Славчо най накрая се усети , че играеше " Принцът " , а онези му бяха дали ролята на " просякът " ... И сега има да връща...
  • 15 КО РЕЧИ КО

    52 15 Отговор
    НА КОЕ „НЕЩО ”ДА ПОДАВА ОСТАВКА СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ НА„ ИЗГОРЕЛАТА ”МУ ПАРТИЯ😂
  • 16 сигурно

    79 13 Отговор
    Слави ще гризне дръвцето ако се осе-ре пак
  • 17 дзверо

    42 12 Отговор
    Ако някой знае какво е "невнятния" и "мачизъм", моля да вдигне ръка!

    Коментиран от #20, #67

  • 18 Станисла

    68 21 Отговор
    Каквото му каже Доган, това ще направи Слави, той няма право на глас, за пари е готов и майка си да продаде

    Коментиран от #77

  • 19 ДО ЕВГЕНИ КЪНЕВ

    56 44 Отговор
    МНОГО ДОБРЕ ЛЪГА САМО ЧЕ ПРОПУСНА ДА КАЖЕШ ЧЕ ЕЛЕКТОРАТЪТ НА ПП СА СЪЩИТЕ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ЧАЛГАРИТЕ ДАЙ БЪЛГАРИЯ И БОЖКОВИСТИТЕ И ЗАЩО НЕ КАЗА ЗА НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ СА ОТВРАТЕНИ ОТ САМОПОКАНИЛИТЕ СЕ МЕСИИ И РАДЕВИСТИТЕ А ЗАЩО ХУЛИШ ГЕРБ ПОСТОЯННО ОМРАЗА ЖЛЪЧ НЕИСТИНИ КАЗВАШ ТУК ЗА ГЕРБ ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ ЗАЛИЗАНИТЕ ОПРАВАЧИ СА ПРАВЕДНИ
  • 20 Сложно е

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "дзверо":

    Секи сам си преценя :)
  • 21 бай шиле

    36 32 Отговор
    Абе,пишещият на коментара,какви важни умения като гъвкавост, умереност, диалогичност им е дал бизнеса на тия лъжци и закононарушители за успешно управление.Явно не те слуша много главата.
  • 22 Лелее

    46 24 Отговор

    До коментар #3 от "Айде стига":

    Ама като пишете глупости и смятате ей така, Сл Трифонов ще вземе да "клекне" на всичко.Той сам каза,че колкото и вече да е смирен,няма как да се съгласи един КЛЕТВОПРЕСТЪПНИК да се закълне ПАК в Конституцията.То и самата идея Кирил Петков да го направи ,е АБСУРДНА.Ама после пак някой друг ще е виновен.
  • 23 Явор

    50 39 Отговор
    Автора на статията само, че не се предложи на Кирилчо и Асенчо, това не е статия а реклама в стил комунистическа пропаганда от времето на Тодор Живков, но да не забравяме, че ПП е пълна с деца на комунисти!
    Да ни е чистит Радевия преврат и Радевия глад, който ни чака!!!!
  • 24 бечев

    32 12 Отговор
    Слави мачист?! Хаха,по скоро предводител на феминистките в Булгария,особено в Учиндол
  • 25 Абсурдна държава

    38 26 Отговор
    Г-н Кънев олкова злоба и простотии в една малка статия не се срещат често! Слави не е цвете за мирисане. Допусна грешки, но по-лошото е че не ги признава. Що се отнася до Кирчо и Кокорчо така и никой не посочи и малкото положително, което са постигнали, като министри . Пълен провал, придружен с изчегъртване!
  • 26 Ако не беше

    31 36 Отговор
    Слави щяхте още да се кланяте на бибитко.Най малко за това трябва да сте му благодарни.Слави е принципен човек.Ще го докаже били живи па видяли.Успех на всички в изчегъртването.
  • 27 ЪРП

    61 16 Отговор
    НАЙ-ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ТРИФОНОВ СИ ПРОДАЛ ДУШИЧКАТА НА ТРИБУКВЕНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА КОЛКВАТА И РЕСПЕКТИВНО НЕ БЕШЕ СЕ ИЗГАВРИЛ СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ .....!!!!......ТО ИТН ИМАШЕ МНОГО СЕРИОЗЕН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОЗИТИВНО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!.....НООО УВИ , ДЕРИБЕЯТ ИМ ТРИФОНОВ РЕШИ ДА НИ ПРОБУТВА СПИСЪЦИТЕ С МИНИСТРИ СПУСНАТИ МУ ОТ КУКЛОВОДИТЕ МУ !!!!!!!!........И ГРИЗНА ДРЪВЦЕТО НА НАРОДА!!!!!!!!

    ТОВА ,КОЕТО ТРИФОНОВ ПРИЧИНИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ХОРА, ПАРТИЯ И НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ!....... И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ ВРАГ НЕ МОЖА ДА ИМ ГО ПРИЧИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ФАКТ!!!!!

    Коментиран от #78

  • 28 куку

    42 14 Отговор
    Слави голата кратуна се прави на голямата работа и изпълнява заповедите на сарая и е готов да провали преговорите в полза на дпс и герб там са му зависимостите .на и дпс за това преди изборите заявяваше че задължително ще сессъстави правителство ,но първото място на ПП го обърка и той е готов да бойкотира преговорите и да не може да се състави правителство с първия мандат и се готви да съставят с мандат на герб.Това е цялата истина

    Коментиран от #79

  • 29 Ами

    23 15 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    Как да ти обясни човек,че някои хора си имат принципи.Явно ,за теб няма значение кой с кого прави коалиция.Важното за теб ,някой задължително да бъде АУТ,а после няма значение.Само да ти кажа,че се освободи много място под КРИВАТА КРУША,защото ИБГНИ си отидоха.Може да се позиционираш там и да продължиш да се чудиш БЕЗСМИСЛЕНО.
  • 30 Анонимен

    31 27 Отговор
    Ако не направят правителство заради някой от споменатите партии, на следващите избори ПП ще има сама мнозинство, ясно показа народа, иска промяна.

    Коментиран от #130

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Меги

    56 14 Отговор
    Слави Трифоноя няма качества за управленец. Сценаристите му са добри в правенето на шоу. Дори злобата на Тошко е неприемлива. Тези ще създават проблеми. Нямат капацитет в никоя област,освен в шоубизнеса.

    Коментиран от #36

  • 33 Хммм

    24 9 Отговор
    Мошеници и кукумицини няма как да постигнат консенсус !
  • 34 НЯКОЙ

    24 12 Отговор
    Някой май се опитва да отдалечи ПП от ИТН, като посява интриги!
    Така ли е г-н Кънев - икономист?

    Коментиран от #37

  • 35 ГЕРБ

    29 17 Отговор
    ХА ХА ХА високо образовани ИЗМАМНИЦИ.като се окажат същите лай...а като ИТН тогава какво ще приказвате а то ще е така .

    Коментиран от #68

  • 36 Аааа приемлива е злобата му,

    19 15 Отговор

    До коментар #32 от "Меги":

    тя е досущ ,като на Радев .

    Коментиран от #41

  • 37 Ми не не така

    31 2 Отговор

    До коментар #34 от "НЯКОЙ":

    ИТН вадят компромат за Кирил Петков, такава е истината.
  • 38 Киро ментата

    36 15 Отговор
    Продължаваме Подмяната.
    Честито България!!!
  • 39 5788

    7 8 Отговор
    СУПЕР, отговарям на заглавието!
    Парадоксално, ето как Слави ще бъде полезен този път!
  • 40 ЕВРО НЮЗ

    19 26 Отговор
    Ако трябва да се избира между Чалгар и ГлобаленСоросоид, Генномодифициран, Чипиран Козяшки Еничар, , май по добре първия..
  • 41 меги

    35 10 Отговор

    До коментар #36 от "Аааа приемлива е злобата му,":

    Ха,ха,Тошко е недостижим.Само Ивайло Вълчев е добродушен Поет-човек. Истината е,че им трябват парички. Славчо като цяло е дървена глава.
  • 42 Антигербер

    13 25 Отговор
    Ако съм на Слави няма да правя преговори докато не махнат фашисткия сертификат.
  • 43 Фен

    13 10 Отговор
    Боко що не си я даде !?? Само Боко е пич подкрепян от Доган и то очевидно !! А И да не стане като със Боби Михайлов и неговата Оставка :D Да много добре знаем как и двамцата го правят за народа не за постове и пари хаха нали амамдр.път !!
  • 44 Helmut

    24 27 Отговор
    Успех на Кирил и Асен, и на България!

    Коментиран от #48, #52

  • 45 Фен

    18 7 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    Е щом ти се виждат по готини тези дето 30 години живеят на твои гръб !! Явно мисълта ти блуждае

    Коментиран от #53

  • 46 Нешата които

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    не разбираш са сигурно с два кубика по-малки от вселената.
  • 47 Гост

    21 12 Отговор
    Мисля, че тази статия е написана от най-големият глупак в държавата! Колко много идиоти!
  • 48 4857

    23 17 Отговор

    До коментар #44 от "Helmut":

    Несъвместими неща; Успехът на К. П. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъде КАТАСТРОФА за България!
  • 49 Учуден

    33 15 Отговор
    Тия кога са започнали промяната, та са решили и да я продължават, да не би в Канада и затова да не сме разбрали??? За три месеца единственото, което направиха е да въведат зелените сертификати, изпълнявайки послушно нарежданията на Брюксел и Вашингтон.

    Коментиран от #88

  • 50 някой да обясни

    26 4 Отговор
    Защо всички мълчат като 🍑 за нарушенията в Турция?

    Коментиран от #83

  • 51 Българин

    22 21 Отговор
    Слави, никакъв съюз с канадците!!!
  • 52 тц тц

    11 2 Отговор

    До коментар #44 от "Helmut":

    Това е все едно на футболен мач да пожелаеш успех и на двата отбора
  • 53 4667

    19 9 Отговор

    До коментар #45 от "Фен":

    Бе, те не ми се виждат ГОТИНИ, но и новите не са! Ти що реши, че щом са ДРУГИ, ще са готини, само защото те гледат право в очите и ти обещават, пардон, ЛЪЖАТ!
  • 54 Пророк

    26 6 Отговор
    Зимата иде. Високите сметки за ток - също. ПП загуби, тъй като януари ще има протести и който и да е на власт - ще бъде свален. Казвам това, защото токът ще поскъпне и никой не бива да взема мерки срещу това! Замразен ток - ценови шок!
  • 55 Реджи

    25 13 Отговор
    Верно, че ще продължат ПРОМЯНАТА, което означава, че ще приемат Истанбулската Конвенция;
    ще приемат и Гейбраковете на територията на България;
    ще датат изключителни права на джендърите за сметка на нормалните хора;
    ще ОКАЖАТ честта на Северна Македония да си ПРИСВОИ историята на България и да бъде приета в ЕС;
    ще датат на САЩ морска база, с което ще застрашат България във степен, в която ще бъдат унищожени всички точки на американските терористи в рамките на няколко минути, след като същите от Империята на злото нападнат Русия – животът на българите от страна на САЩ е като към Бизоните, които са избили за една година 150 000 000 за да умират индианците от глад – за Сащ ние сме по-долу и от индианците, които те не са смятали за хора.
  • 56 Ха така

    27 12 Отговор
    НАЙ ДОБРЕ Е ИЗЧЕГЪРТАНИТЕ ПАРТИИ ДА СИ ДАДАТ СМЕТКА,ЧЕ ТОВА БЕШЕ ДОБРЕ ЗАМИСЛЕН ХОД ОТ РАДЕВЗА ДА СИ ПРОКАРА НЕГОВАТА ПАРТИЯ НА ВЛАСТ.ЛЪЖЕ ГИ И ОЩЕ МУ ВЯРВАТ,ЧЕ ЩЕ МАХНАТ ГЕШЕВ.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С ПЛОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА,ДОРИ ЗА НОВ ВСС ИМ ТРЯБВАТ 160 ДЕПУТАТИ.СЕГА Е МОМЕНТА ДА МУ ОТМЪСТЯТ КАТО НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ НА ВТОРИЯ ТУР.ПАДАЙКИ ОТ ВЛАСТ НА РАДЕВ ЩЕ ОСТАВИ КИРЧО И КОКОРЧО В НЕБРАНО ЛОЗЕ,ЗАЩОТО ЗАМИСЪЛЪТ Е ДРУГ.КОЛКОТО ДО СЛАВИ,ВЯРВАМ,ЧЕ ТОЙ ЩЕ СИ ОТМЪСТИ С ЖЕСТОК УДАР КАТО ПОСТАВИ УСЛОВИЕ ЗА ПОДКРЕПА ДА НЕ БЪДАТ МИНИСТРИ КИРЧО И КОКОРЧО,ПЪК КАМО ЛИ КИРЧО ИЗМАМНИКА ДА СТАНЕ ПРИМИЕР

    Коментиран от #61, #93

  • 57 Го4о

    24 10 Отговор
    КирЕто и КОКОРЧО ще "танцуват" точно до 20.01.22г.! След тази дата Радев ще има право да разпусне 47-то НС и отиваме на предсрочни избори за четвърти път!
  • 58 w168

    28 8 Отговор
    Ха ха...до къде я докарахте! "Големи" бизнесмени са тия двамата,зомбирания и лъжеца,нооо...какъвто и Потника такива са му и хората...
  • 59 Gen Gurko

    21 14 Отговор
    ИТН и Възраждане са единствените, които в този парламент ще се борят срещу клякането пред северомакедонската наглост и срещу опитите на запада да ни принуди спешно да се съгласим да ги допуснем до преговори за членство в ЕС, без да сме си гарантирали спиране на кражбите на история отпреди 1945 година.
  • 60 Иван

    23 12 Отговор
    Имам лошото предчувствие че" Капо ди чалга" ще си отмъщава на избирателите за лошия резултат. В стил ББ.

    Коментиран от #66

  • 61 ДА ТАКА Е

    15 2 Отговор

    До коментар #56 от "Ха така":

    еднакво мислим - предателството е в основата на
    победите ..............
  • 62 P1amen

    21 7 Отговор
    Той няма да се включи в коалиция,т.е. правителство няма да има.
    Сега заради балотажа будалкат електората ,а той е прост ,много прост и им се връзва.

    Коментиран от #87

  • 63 Усмивката

    25 10 Отговор
    Ост ап Бе ндер известен като Кире Язовиро няма полезен ход-ако откаже за Македония Херо и дядо Байдън ще накажат лошото момче,ако приеме българите между които и аз ще го влачим по жълтите павета за предателство!
    Усмивката му може са замръзне скоро!
  • 64 Бойко

    4 8 Отговор
    Ще предложа С.Т. за Министър-председател, ако втория мандат дойде при мен. Казал съм ви го отдавна.
  • 65 Ха така

    17 9 Отговор
    ДО 57 ГОЧО.ПАК ЗАБЛУДИ.ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ И ТОВА ЩЕ ОТИГРАЯТ.ХОРАТА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ИЗБОРИ,А ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАДЕВ ДА НИ ПОВЕДЕ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА
  • 66 Тошко

    26 14 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    Слави има да си отмъщава на Кирчовците и най-вече на Радев. И в неделя ИТН ще гласува за професор Анастас Герджиков!

    Коментиран от #70, #81, #127

  • 67 Баро

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "дзверо":

    Аз вдигам ръка отворко

    Коментиран от #115

  • 68 Баро

    3 14 Отговор

    До коментар #35 от "ГЕРБ":

    Предпочитам най-голямото л пред ГЕРБ и ДПС едните гадни долни педали а другите гадни долни турци затова се харесват щото са едни за други и нека бъде секс

    Коментиран от #131

  • 69 666666

    9 3 Отговор
    Там са обвързани егото,белото,комлексите и финансовите обвързаности с мафията
  • 70 Баро

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Тошко":

    Едва ли този е платил много пари на кръчмата за да може да си прави шоуто иначе няма подкуп няма шоу
  • 71 Соцагент007

    13 3 Отговор
    Особено ме развесели в цялата статия,внушението,че БСП щяла да се окаже по-приемлива с Кристиян Вигенин."Ми той,умрял ма!",както се изказа една баба,по един друг повод.И нямам предвид Вигенин,а Столетницата.Поредният жалък,очевидно платен,плах опит,за набутване на БСП във власта.А Чалгара,току виж ви изненадал.Точно заради егото си,за да се представи като патриот,може и да се договори с комсомолците Кирчо и Асенчо.И БСП пак да остане на сухо.
  • 72 КРОКОДИЛА

    12 7 Отговор
    ТОЗИ ЛИ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ - ТА ТОЗИ НЯМА СЕМЕЙСТВО -НИТО ЖЕНА НИТО ДЕЦА - ТАКИВА ЛИ ЩЕ СА НА ВЛАС -ГЕЙОВЕТЕ ОТ СЕЛАТА ЛИ .......................
  • 73 Ако

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "тиква":

    си е продал достойнството като теб, може! Но има такива като него, дето се уважават!

    Коментиран от #105

  • 74 Тази

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "САТЪРА НА ХАНА":

    простотия до кога? Колко време трябва да осъзнаеш, че е тъпо?
  • 75 Авторе

    7 2 Отговор
    Голяма боза си сътворил! От далеко се види, че си калинка!
  • 76 Ами

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    за да разбираш, трябва малко морал и достойнство да имаш бре моме! Нищо друго! Толкова малко, а ти взе, та го продаде!
  • 77 По добре

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Станисла":

    играй с куклите отколкото с детска простотия, платена от лоши чичковци! Поне за петте стотинки, намери нещо да не е толкова тъпа лъжа!
  • 78 Не ти

    0 8 Отговор

    До коментар #27 от "ЪРП":

    понасят жълтините! Ръсиш после глупости! де да имаше повече хора с принципи и достойнство като Слави!
  • 79 На кой

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "куку":

    "истината за тия кирливи стотинки! Прочетете някоя книжка, поне за да знаете когато се излагате!
  • 80 От коментара

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Со крат це":

    Ти става ясно,че абсолютно нищо не разбираш.
  • 81 По тъпа

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "Тошко":

    лъжа, нямаше ли? Пусти стотинки!
  • 82 Panduru

    15 4 Отговор
    Каквото повикало, Такова почукало.... С това целия процес на американската партия ПП ПП ще завърши един цикъл... Кирчо отказа на Слави и Капитал излезнаха с крясъци против ИТН... Христо също отказа при положение, че програмата им се препокриваше и даже специалистите в двете партии искаха да си стиснат на мига ръцете. Христо видял дългата ръка на ДПС, Капитал отново излиза със заглавие против Слави... В същото време Слави и ИТН бяха обстрелвани отвсякъде и това доведе до 3-ти избори за парламент в една година.... Сега същия тоя Кирил воден от американците и от Капитал ще искат милостиня от ИТН с цел те да съставят правителство... Това ме набива на смях, защото само в Бг може да си мазохист... В случай, че се състави правителство с мандат на ПП ПП очаквайте американската инвазия по черноморието на Бг, очаквайте приемане на Истанбулската конвенкция и не на последно място очаквайте Македония в Евро съюза напук на всички глупости и лъжи изговорени от тях!!!!

    Коментиран от #92

  • 83 Хасан

    4 2 Отговор

    До коментар #50 от "някой да обясни":

    Бития -бит , другото си го знаете . Какво ти пука някакви 100 хил. гласа ? Виж ако не бяха се разделили новите турци от махалите ,защото са си продажни , между БСП ,ВМРо и Герб може и да се притесняваш. Това е силата на диктатора от чужда държава. Може -меси се и няма какво да направите. Просто доказва колко сте и до къде Ви е акъла . Не иска -не Ви е взел под демократичната си опека евроосманистка .
  • 84 Мунчо

    8 6 Отговор
    С доказан самозабравил се идиот е безмислено изобщо да се говори!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Катърлиев

    12 0 Отговор
    Президента ще е избран благодарение на южният съсед и въпреки избора тук. 300-400 хиляди не са малко. 1 милион защото са само двама кандидатите си е още по-добре. Ще разберете кой управлява всъщност и кой яде баницата . Няма промяна до тук и не знам какво точно продължавате ако не промените изборния кодекс и конституция. Да се реши окончателно -Е ли е законна етническа верска партия и намесата на чужда държава във вътрешни дела. При това извън Евро Съюза. Вижте си римляните в Германия и двойното гражданство що за чудо е . Хора които от поколения не живеят в страната и не знаят езика и да решават вместо остатъка от Народ. Те Ни съсипаха с тази "толерантност " равна на Страх създаден от алчни продажни политици.
  • 87 РЕАЛИСТ

    16 7 Отговор

    До коментар #62 от "P1amen":

    Корнелия Нинова няма да подкрепи Румен Радев на балотажа,
    пролича от изказването й тази вечер при Цветанка Ризова - БТВ.
    Той е голяма бъркачка и с ПП отне много гласове от БСП,
    каза тя, още каза и за писмото на Кутев тя да си подаде оставката..
    Изобщо, голям подлец е този зелен чорап, дано народът се
    осъзнае и да гласува за Ректора Герджиков - много сериозен и стабилен човек.

    Коментиран от #91

  • 88 xa xa xa хаааа

    17 6 Отговор

    До коментар #49 от "Учуден":

    така е, но ако не лъжеха много, нямаше да спечелят,
    Радев е същия, измамник и с всички средства
    драпа за втори мандат.
    Как не се срамува, пенсионер с голяма пенсия и огромна
    заплата, докато има хора, които умират от глад.
    Изкара един мандат, ми стига! Оттегли се!
    Нямаш ли насита,м?!
    Алчен и прост селянин!
  • 89 Надежда

    9 15 Отговор
    Надеждата за просперираща България е в ръцете на Радев и Йотова. Който гласува за Герджиков , ще докара Герб отново на власт. Хора, бъдете умни и отивайте да гласувате. Номера на бюлетината е 6.
  • 90 Дидо

    7 3 Отговор
    При положение,че Слави не се поддаде на външни сили, този път ще постъпи стратегически. Ще иска Каримански за финансов министър и Ива Митева за председател на НС. И още някой министър и ще подпише споразумение. Това мисля аз.
  • 91 Така е

    5 0 Отговор

    До коментар #87 от "РЕАЛИСТ":

    Стабилно зависим
  • 92 Алоу

    6 1 Отговор

    До коментар #82 от "Panduru":

    Господине не видяхте ли Слави кото издигна за премиер?
  • 93 Тотална обърквация

    3 6 Отговор

    До коментар #56 от "Ха така":

    В България, Радев взел на Корнела гласоподавателите. Нищо не е взел. Хората решават за кого да гласуват. Само Корнела си мисли, че избирателите са души за продан. Корнело пчелата от меда не бяга!
  • 94 Не е нужно

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Той да влиза. Има други. От него се иска да провали преговорите с ПП.
  • 95 5766

    4 1 Отговор
    Има неща, които никога няма да разберете, драги медии. Това е да си държиш на думата. Вие се далеч от тази идеология.
  • 96 Все пак

    10 0 Отговор
    Прамяната трябва да помисли за позицията външен министър на България и трябва българин а не американска подлога евреин.
  • 97 Гост

    3 0 Отговор
    Евгений Кънев освен икономика, да беше понаучил и български език. Няма дума "прЕпокриване" в нашия език
  • 98 MAX

    1 1 Отговор
    Много точно казано!
  • 99 Пишман

    2 2 Отговор
    Да видим Киро и Ангел какви ще ги свършат!Ако се провалят ,което е много вероятно защото хората очакват буквално от утре всичко да е цветя и рози,Славчо на следващите избори може пак да е на гребена на вълната!

    Коментиран от #100

  • 100 айде бе

    3 0 Отговор

    До коментар #99 от "Пишман":

    МОЖЕ АМА НАДАЛИ....
  • 101 kazimirc4

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Айде стига":

    Здравейте. Видимо - към момента Слави/?/ не гори от желание да бъде "полезен" в политиката. Нали точно неговите хора/с напътствията МУ/ заявиха неотдавна:"Ще слушате и изпълнявате ТОВА, което ви кажа"... След като стигаха само до ръба на масата? Невнятност, нахалство, блъф или изпълнение на поръчка? Скоро ще се разбере.....
  • 102 питанка

    2 1 Отговор
    Слави сега ще го видим колко е полезен и принципен ще е за държавата.
  • 103 Комон Сенс

    3 0 Отговор
    Дай-добрият ход е ПП да направят сатиблна коалиция с тези ск оито се разберат. Гарантират ли 100 депутати, от там нататък пътят към правителство на малцинството ще бъде открит.
    В зала то би получило над 150 гласа За.
  • 104 Хохохо

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "SH BG":

    Ако още не си разбрал, лъжливите мошета слязоха от сцената.
  • 105 тикви

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Ако":

    Слави и Доган вечна дружба!
  • 106 бате бате

    2 1 Отговор
    Абе вие не разбрахте ли, че целта на Слави и е да отклонява гласове, не да печели избори.
    Слави го интересува само белото, той е на друго ниво!
  • 107 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Где по навик, где за пари продължавате да ругаете ИТН и персонално С.Трифонов. Но не той отклонява гласове ! Уплашиха се се "старите муцуни" от ИТН. и си създадоха ПП. Тези юнаци отклониха гласовете от ИТН и БСП - естествено с Ваша помощ.
    И като гласувахте за ПП, може ли някой да информира тулупите , аджеба , кои са тези 66 депутати и от "коя коза ярета са" ??
    Петков и Василев с кого ще се коалират и как ще озаптят "гербеджиите" по места ??
    Така че още много има да се радвате на Б.Бойко, дори да не е депутат или министЕр на ентОсиазма. Ще се оттегли кротко, като А.Доган настрани и ще " дърпа конците ". Дори да отиде при комисионната си за самолетите - "гербаджииския" модел ще остане за дълго по тези земи - корупция, грубо връзкарство,лекичко "усвояване" на европейски пари и прочие..... А разни "калинки" и "колорадски бръмбари" не можете изтрови и с ДДТ....
  • 108 filo

    2 0 Отговор
    Авторе,ти си много по-невнятен от Слави или добре са ти платили.
  • 109 Само, че

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Айде стига":

    последните шест месеца мизерията е още по-голяма .
  • 110 Славуца

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "честен ционист":

    Славуца е куца магарица на Асфалт пашата. Целият цирк беше да свали внимаието от мафиота и го направи успешно.
    А, че е невменяем е друг въпрос.
    Куц, невменяем, дърт учиндолски чалгопитек, мумия от времето на СИКадвийските Фараони.

    Коментиран от #114

  • 111 1111

    2 0 Отговор
    Тези хора които пишат не мислят много тука като цяло Слави Трифонов ако искаше да вземе власта на всяка цена винаги можеше като даде определени сектори в държавата на Иво Прокопиев на кръга капитал и на БСП и на Мая Манолова и Татяна Дончева всеки да бъде доволен от власта и парите Слави Трифонов щеше да бъде най великият политик от така наречената демокрация преди да пишите мислете не в момента какво говорят а само прочетете тяхното минало и тогава може да си направите сами изводите кой кой е е държавата мисли и гледай и слушай а истината е в миналото на човек а не в сегашното според младите хорица се хващат като удавници за сламка на тяхните думи
  • 112 социолог

    1 3 Отговор
    На България ,не вярвам ,на тях самите, Да!Само толкова от тях ,паежина от лица свързани с общ интерес това е ПП.
    Видях ме Асенчо, как мрънкаше на срещата за бюджета ,"знание",поскоро умение за излизане от ситуация на глупак ,това видях .
  • 113 насти

    2 1 Отговор
    Слави от няколко месеца само шмърка, въобще не е тука. Не знам, какво го спрягат разни журналя, оня е в Космоса от много време.
    КАквото му каже Доган това ще прави Слави!
    Доган одобрява двамата идиоти и просия шапкар.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Шердан Българов

    2 0 Отговор
    НЕВМЕНЯЕМ Е ДИАГНОЗАТА НА УЧИНДОЛСКИЯ КЮЧЕК!
  • 117 Реалист

    4 0 Отговор
    Едва ли! Чалгаря си изигра ролята на предните избори, взе парите...сега просто ще влезе в дрга роля!
  • 118 🐘🐘🐘

    1 0 Отговор
    Славчо е другото лице на някои от кръговете стоящи зад ДПС и ще движи техните интереси . Предполагам че ще прилапат някои от специфичните за тези кръгове министерства , като това на регионалното развитие или енергетиката , от където яко се цоца
  • 119 Джоузеф Сталин, голяма Секира

    0 1 Отговор
    FuckИ е гнусни комунизогерберастко сайтче.
  • 120 564321

    0 0 Отговор
    Вие сте оръдие за манипулация на обществено мнение. Обвиненията ви към Слави са абсолютно безпочвени, гнусни и долни. Като вас.
  • 121 Аз ти той тя

    0 0 Отговор
    Тива е долна гнусна лъжа!
  • 122 Не лъжете драги господс

    0 0 Отговор
    Говорите лъжи, безпочвени и безсмислени. Нека хората погледнат какво обявиха от има такъв народ вчера.
  • 123 Госпожо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "тиква":

    Леле леке повярвахте си... Без думи съм колко ум има в този изказ
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Ти да видиш

    0 0 Отговор
    Голям кеф изпълва Станисрам"Слави. Трифонов".Нераздаваше порции но се присламчва към софрата за някое кокалче.Мулти Груп хрантутеше,но и ги използваше като момчета за всичко него и всички около него.Така го използва ДПС,ГЕРБ и БСП и го отсвириха.АЛЕЛУЯ!!!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Viking

    2 2 Отговор
    Тия двамцата от ПП стягат един пръдлив евреин за външен министър. Свършиха ли се вече българите? Скоро еврейчето заедно с канадеца ще бъдат изритани и идва времето на Възраждане.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Слави

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Баро":

    И ТИ ДА СИ АРБИТЪР, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ГО НАМЕСТВАШ КОГАТО ИМА ГРЕДА
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Гост

    0 0 Отговор
    Дядка патка