Last news in Fakti

5 Януари, 2022 21:00 7 770 82

До какво ще доведе сблъсъкът на министър Рашков с прокуратурата?

  • бойко рашков-
  • прокуратура-
  • министър-
  • хемус-
  • разследване-
  • герб-
  • корупция

Рашков трябва да започне да говори по-конкретно, ако иска да бъде възприеман сериозно в обществото

До какво ще доведе сблъсъкът на министър Рашков с прокуратурата? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разпитът, на който бе подложен вътрешният министър Бойко Рашков във вторник, е поредният епизод от студената война между правителството „Петков” и прокуратурата. Тя бе започната от служебните кабинети „Янев” 1 и 2. В тях основната задача на министър Рашков бе да осветява корупционните престъпения, извършени при управлението на ГЕРБ. Това, изглежда, продължава да бъде и мисията на Рашков в редовното правителство.

Гешев се готви за битка

Някои побързаха да видят маслинова клонка в букета, който смятаният за близък до „стария режим” главен прокурор поднесе на правосъдната министърка Йорданова. Знак, че Гешев е готов да потърси примирие с новата власт, която не спира да иска оставката му. Като че ли в подкрепа на това говорят и други скорошни действия на прокуратурата. Например: СГП неочаквано и с огромно закъснение поиска от БНБ проверка на серийните номера на кюлчетата и банкнотите от снимките, за които се твърди, че са правени в спалнята на бившия премиер Борисов.

Макар да показва, че е готов на сделка, главният прокурор се готви за битка. На едната му ръка може кротко да е кацнал бял гълъб, ала с другата още по-здраво стиска властовите лостове, окопава се и замисля контраатаки.

Например, прокуратурата се опита да внуши, че искането за реформи в институцията са приумица на новото правителство, която няма нищо общо с Плана за възстановяване и Брюксел. Главният прокурор успя да наложи Ясен Тодоров, негов отявлен защитник, за зам.-директор на НСС, Гешев влезе и в „битка” с МВР по въпроса за обвиняемия за аферата „Хемус” Б. Колев.

Защо Рашков не бърза с доказателствата?

Според прокуратурата, Рашков е бил поканен на „разпит”, за да аргументира твърденията си, че знае къде са парите, присвоени в аферата „Хемус”. Вместо да се смути, Рашков заяви, че 30-40% от 80 млн. лв., отделени за лот 5 на магистралата, са отивали в ръцете на ГЕРБ. Министърът обаче отново не влезе в конкретика – нямаше нито имена, нито доказателства.

Рашков обяснява липсата им с факта, че това е задължение на досъдебното производство, както и че „няма доверие в прокуратурата” – т.е. ако предостави факти, нищо чудно да отидат в ръцете на Борисов. Вероятно Рашков се опасява, че ако „разкрие картите си”, Борисов може да прикрие следите си. Възможно е и друго – лидерът на ГЕРБ да стане мишена на прокуратурата. Изглежда хипотезата на Рашков е, че „змията” (т.е. корумпираните фигури в държавното обвинение) ще се опита да откъсне опашката си, за да се спаси.

Свършеното от министър Рашков до момента не трябва да бъде подценявано. Основната слабост в поведението му е, че липсват достатъчно аргументи в подкрепа на много от твърденията, които периодично прави пред медиите. Не омаловажавам обяснението на министъра. Ала липсата на категорични доказателства фактически удължава „живота” на гнилите ябълки в институции като АПИ и прокуратурата. Забавя се орязването на пипалата на „стария режим”, на „агонията на демонтажа” не ѝ се вижда краят. Наред с всичко друго, неволно се предоставя картбланш на замесените да тръбят, че са жертви на „политически репресии”.

Това няма да спаси Гешев

Би било куриоз ако Иван Гешев успее да сключи сделка, за да спаси кожата си. Подобна договорка ще се посрещне с възмущение, ще компрометира новата власт и не е в неин интерес. Дори Гешев да реши да „жертва” Борисов, това няма да му реши проблема. Флиртът му с новата власт няма да мине. Основното, което го пази, е липсата на достатъчно мнозинство в парламента, което да преобрази институцията, която оглавява.

Новите управляващи може би могат да намерят съюзници в лицето на хората в прокуратурата, чиито ръце не са изцапани, за да започне по-бързото и ефикасно разплитане на аферите на бившия режим. Междувременно може да се реформира КПКОНПИ, да се потърси промяна на ВСС. Информацията за злоупотреби, която Рашков изнася, работи за окончателното дискредитиране на „стария режим”, в това число на смятания за негов страж Иван Гешев. Този аспект от работата на Рашков засега се увенчава с успех. Прокурорският разпит не успя да го обезкуражи. Напротив, „отбеляза точка” срещу обвинителите. Ала вътрешния министър трябва да започне да говори по-конкретно. В противен случай рискува думите му постепенно да започнат да олекват в очите на обществото.

Автор: Петър Чолаков


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    58 34 Отговор
    ЧУДЯ СЕ КАКВО ЧАКА ГЕШЕВ...ГЕШЕВ...БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ТЕ ЛИНЧУВА...ЧАК ТОЛКОВА ЛИ СИ НЕАДЕКВАТЕН....КАК СПИШ..МАЙКО МИЛА...
  • 2 Behemoth

    48 32 Отговор
    Гршефтурата и заминава а порно мисирките на Гешеф излизат на магистралата...
  • 3 Тарашков

    18 5 Отговор
    😂😂😂😂😂
  • 4 proi4o

    17 15 Отговор
    До cюpгюн за Бою !
  • 5 Сатана

    24 10 Отговор
    Бай Пешо Чолака захлеби мръсни парички като всеки българомразец-соросоид
  • 6 селтак

    22 18 Отговор
    Никакъв сблъсък нема! Тия са ТОP циркаджии, най вероятно си пият ракията заедно и си делкат пачките!
  • 7 Лаура Кьовеше

    33 15 Отговор
    Прокуратурата ви ще почне да се оправя, когато без връзки назначите първия си прокурор.

    Коментиран от #55

  • 8 Курд Околянов

    50 33 Отговор
    Бойко Рашков е повече юрист от всички прокурорчета взети заедно. Направи ги луди калинки.

    Коментиран от #17, #49

  • 9 Деян

    23 24 Отговор
    До нищо както винаги
    Симпатичен е тоя ама само приказки за сега
    Действия нула
  • 10 истина е

    34 25 Отговор
    Рашков да не е луд ,да каже цялата истина ,и мафията на каскета да укрие всичко!!!! Каскета и ВСС сън не ги лови ,и очаква всеки момент да ги приберат в белезници ,показно в ареста !!
  • 11 5577

    13 4 Отговор
    Бе какво ни занимавате с мутри овладяли държавните структури. Дали от тая кръчма или от другата, въпроса е да направят нещо за хората. Те и през 90те така си говореха, ма сега от нашите данъци им плащат на подчинените си.
  • 12 Софиянецо

    32 23 Отговор
    Опитният юрист Рашково знае кое, как, защо и най-важното кога да говори.

    Коментиран от #19

  • 13 Страничен Наблюдател

    29 17 Отговор
    Само да внимават да не счупят дамаджаната при този сблъсък .

    Коментиран от #15

  • 14 Българка

    34 5 Отговор
    Защо няма протести ,сега когато наистина е тежко!? Някой знае ли!!??

    Коментиран от #56

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 hhhh

    24 28 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ РАШКОВ !
  • 17 Стас

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Курд Околянов":

    ХА ХА ХА, ама верно ли?

    Коментиран от #20

  • 18 СТРАХ

    22 20 Отговор
    Гербери гнусни, връщайте лъскавите каручки за по 200к, давайте хубавите вили строени с КРАДЕНО и протегнете гнусните крадливи ръчички за белезниците!

    Коментиран от #40, #43

  • 19 Стас

    33 25 Отговор

    До коментар #12 от "Софиянецо":

    Откога тъпи ченгета от миналото (което трябваше вече да сме забравили) са опитни юристи?

    Коментиран от #21

  • 20 Курд Околянов

    26 35 Отговор

    До коментар #17 от "Стас":

    Рашков е юридически колос. С опита и знанията си сам се изправи срещу прокуратурата на една държава и жъне успех след успех. Представям си какво щеше да бъде, ако той беше главен прокурор !?

    Коментиран от #31, #42

  • 21 Курд Околянов

    16 21 Отговор

    До коментар #19 от "Стас":

    Не ме разсмивай за Рашков. Виж, Гешев е завършил школата в Симеоново и има съмнителна диплома за юрист.

    Коментиран от #34

  • 22 нннн

    11 12 Отговор
    Рашков е като сам юнак на коня". "Мнозинството на промяната" го подкрепя някак плахо и половинчато. По- важно за некрофилите е да ровят сертификатите на починалите.
  • 23 Ха така

    31 8 Отговор
    Когато Рашков обяви,че са подслушвани незаконно хиляди хора по врече на протестите се оказа,че не е подслушван незаконно нито един човек.Вярно,че по член от НК остарял за времето си ,но този НК действа от 1968 г. И не е променен.Има ли незаконно подслушване,не няма.Сега имал доказателства,но не искал да ги каже.Тогава мълчи и работи докато изкараш неопровержими доказателства.Как така излизаш и говориш недоказани неща.Казва,че това било политическо изказване.Още по зле.По тази логика аз мога да кажа,че ми дължи Рашков 100000 лв.примерно,той ще каже,че не е вярно.Аз ще твърдя моето,той неговото.Същото е.

    Коментиран от #26

  • 24 Хихихихии.. хихихихии

    27 13 Отговор
    ЩЕ ДОВЕДЕ ДО..АРЕСТ ЗА СОБСТВЕНИКА НА 19 ИМОТА, РЕЗИДЕНЦИЯ С 12 КЕНЕФА И СМЕТКИ ЗА МИЛИОНИ!
    КАКТО И МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ДС/БКП В..ДУБАЙ, БЕОГРАД И РОЗОВОБУЗЕСТАТА СОРОСПИЯ ОТ ДС/БКП!
    .... Хихихихии.... Хихихихии......
    ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ОТ ДС И ЧЕРВЕНАТА КОМУНЯГО-ФАТМАШКА МАФИЯ СА РАЗКРИТИ......
    СЛЕДВА.... ТЮРМА
    ХИХИХИХИИ..... Хихихихии.....
    СКОРО

    Коментиран от #27, #53

  • 25 Хахаха

    22 6 Отговор
    До "незабелязано" от народа лапане на едни милиарди, от едни "наши хора", довели сегашните на власт, барабар с мунчо. До това доведе вече, а не "ще".
  • 26 Курд Околянов

    12 13 Отговор

    До коментар #23 от "Ха така":

    Опитният юрист знае кога какво да каже. Той дълго мълчеше и за едни 53 млн., само пускаше фитили за тях.

    Коментиран от #28

  • 27 Курд Околянов

    11 23 Отговор

    До коментар #24 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Има 19 имота, щото има съпруга нотариус. Ако имаше нещо нередно, досега от ГЕРБ ...

    Коментиран от #32, #74

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Курд Околянов

    17 17 Отговор
    Сравнете вътрешният министър Рашков с ония двамата преди него ... Даже не е възможно сравнение.

    Коментиран от #75

  • 30 не на нас

    32 11 Отговор
    Чашков има толкова тежест в обществото колкото струват думите му. Знаел, ама нямало да каже. А може и да не му е удобно да каже, защото ще издаде накой когото не иска. Например организаторите на протестите. Обществото се пита откъде идваха парите за организацията, телевизиите, журналистите, коментарите, палатките, сандвичите, бирата, рибата и още хиляди неосветени разходи. И ще стане така, че хората ще разберат че Рашков е издал заверата.
  • 31 Стас

    15 2 Отговор

    До коментар #20 от "Курд Околянов":

    Да бе да, и един мормот си завива там нещо си.
  • 32 Любопитен

    23 4 Отговор

    До коментар #27 от "Курд Околянов":

    Можеш да вярваш и в самодиви, детиши гъз. Ние от старото поколение познаваме отлично начина на действие на бившата (мракобесна)ДС и начина и на трансформация от.."Борци срещу Капитализма и Империализма" до
    .Мултимилионери и Милиардери!
  • 33 възмутен

    28 11 Отговор
    Да се върнем на фактите. Преди бяха едни милиарди. Повечето от гласоподавателите на ИТН не са в състояние да напишат на лист хартия един милиард, камо ли два. Сега станаха 53 милиона. Само за сведение един милиард е почти двадесет пъти повече от 53 милиона. Така ме сумите се спифват като спукания балон на Престъпленията Продължават. А бабичките от историята на Ян Хус ще си броят стотинките за хляб под вещото управление на Харвардските мошеници на Румен Радев.
  • 34 Стас

    25 6 Отговор

    До коментар #21 от "Курд Околянов":

    А рашков и това не е завършил, така ли да го разбирам, аман от кирливи червени ченгета, докато не го разбере 95% от населението, нямаме шанс , същите тея ще ни продадат на БЮРМ, за една шепа стинко🙁
  • 35 логично

    23 6 Отговор
    До оставка на Харвардските мошенници и импийчмънт на президента.
  • 36 подем за България

    19 3 Отговор
    ще има само,ако сблъсъка доведе до напълване на затворите с крадливи и хлевоусти тарикати от бкп и дс/бсп,сдс,дпс,ндсв,дб/. Иначе повтаряме ненаучения урок!

    Коментиран от #39

  • 37 MGewehr

    17 1 Отговор
    Селяка от село Огняново и възпитаник на МИЛЬОучилището на БКП води само до хаос!
  • 38 ФАКТИ

    5 19 Отговор
    РАШКОВ ОСТАНА САМ.ПЛОЩАДА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ГО ПОДКРЕПИ. ТОВА ПРАВИТЕЛСВО И ПАРЛАМЕНТ СА ЖИВА ПАРЛАМА. СТАДО БЕЗ ОВЧАР. АКО НЕ СЕ НАМЕСИ РАДЕВ И ЯНЕВ ДО МЕСЕЦ ДВА СЕ ВРЪЩАМЕ НА КОТА НУЛА. СТЯГАЙТЕ УСИЛВАТЕЛИТЕ.
  • 39 Изпусна...

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "подем за България":

    ...най-Важните...-ГЕРБ...!!!

    Коментиран от #68

  • 40 Амчи как...

    4 12 Отговор

    До коментар #18 от "СТРАХ":

    ...да връщат лъскавите каручки,като Владо Горанов ги клонира и после- краде...?!?!
  • 41 БоБо

    19 1 Отговор
    Липсата на конкретика означава липса на факти. Така, че всичко е празно бърборене, плюене, пропаганда.
    Ако имаше и най-малкото нещо за което да се хванат, то щеше да гръмне навсякъде - радио, телевизия, интернет, Европа, Кьовеши. И тогава Прокуратурата нямаше да има как да го скрие.
    Така, че това е поредната димка на лаладжията Дамаджанков.
  • 42 Стас

    17 0 Отговор

    До коментар #20 от "Курд Околянов":

    Представям си ! Нещо като Кольо Босия и Йоло Денев в едно .
  • 43 А,какво

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "СТРАХ":

    ще правим с палата на Рачков?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ЗООЛОГ

    18 1 Отговор
    ДО МНОГО СЛУЗ ПО МЕДИИТЕ ОТ ТОЯ ГОЛ ОХЛЮВ
  • 46 Болярин

    15 4 Отговор
    Какво нормално мислене може да се очаква от пияндурник - смешник ?!!
  • 47 Рашков

    19 2 Отговор
    Че,кой нормален се връзва на алкохолизираното корумпирано ченге!?
  • 48 Комон сенс

    6 15 Отговор
    Сблъсъкът не е на Рашков. Той е на всеки който иска законност, нормалност и справедливост срещу Каскета и менторите му - т.е. хората които искат за тях законите да не важат, за да могат да тъпчат безвъзмездно всички нас.
    Накратко - сблъсъкът е на цялото общество срещу мафията.
    За съжаление този сблъсък прекомерно се проточи и лозунгите се превърнаха в клишета до степен самата мафия в лицето на Донз Мутрафонь да ги потребява пародийно.

    Дела трябват, не думи. Наприказвахме се.
    А Рашков е човек на делото.
    Подкрепете го!

    Коментиран от #51, #76

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дамаджанов

    19 2 Отговор
    Трябва да вдигам пушилка,че ако започнат разследване за моите имоти, леле мале.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Един друг

    6 1 Отговор
    Е до никъде.Те тези при отиват винаги при едни и същи и никой не смее да ги каже.И понеже помните по една минута в занимават с глупасти. колкото за изборите да изберете пак същите но с други артисти.
  • 53 Бай Онзи

    1 7 Отговор

    До коментар #24 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Много ти е горчиво хихихито , айде у лево !
  • 54 хихи

    3 1 Отговор
    До НШЩО.
  • 55 хихи

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лаура Кьовеше":

    Блажетни са верующите!
    За България отдавна всичко е загубено.
  • 56 хихи

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Защото новия олигарх, няма нужда, а стария не е събрал пари да плати сметката...
  • 57 фон клаузевиц

    15 3 Отговор
    отвличащ маньовър за да не се говори за инфлацията , цените на газа , цените на храните и т.н. , нищо ново под слънцето
  • 58 Бай Пчеличко

    4 12 Отговор
    Мачкй Рашков
  • 59 Няма Сблъсак между Рашков и Прокоратура

    4 8 Отговор
    МВР работи срещу Престъпници, ОПГ, Мафия А Прокоратурата Пази избирателно въпросните!! DW това нее сблъсък на Рашков, Народа иска Работеща Прокоратура!! Независима от ГЕРБ, ДПС и олигарси!! DW маниполатори???!!
  • 60 Не съдят Крадци по това дали са Гръмнали

    3 10 Отговор
    Медиите за някой!! Като гръмнаха за Еврата и кюлчета, данеби прокуратурата да направи нещо??? Празни Приказки!!! Рашков си разбира от Работата, първо трябва да си отидат някой, които са разпънали Чадъра!! Другото е Бла Бла!!

    Коментиран от #71

  • 61 ДО НИЩО НОВО

    15 3 Отговор
    ДО НОВИ ПОКАЗНИ ИЗБЛИЦИ НА БЕЗСИЛИЕ ОТ ДАМАДЖАН АМА КО ДА ПРАЙ ЧОВЕКА СПЕЦОВ ГО Е СТИСНАЛ ЗА ИМОТЧЕТАТА А РАДЕВ ЗА КОМПРОМАТЧЕТАТА А И СИ ВЗЕ И ЖЪЛТИТЕ ТОРБИЧКИ ТАКА ЧЕ РЕД СЪЛЗИ РЕД СОПОЛИ А ЗЛОБИЧКАТА И ЗАВИСТТА НА СЕЛЯНДУР СИ МУ Е В ГЕНА
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 АРЕ БЕ

    10 3 Отговор
    АРЕ БЕ ДАМАДЖАН ХВАНИ НЯКОГО АМА НЕ ЗА Т ......ТЕ

    Коментиран от #64

  • 64 ПУСТОГЛАВЦИ

    10 0 Отговор

    До коментар #63 от "АРЕ БЕ":

    ТОЙ НАЛИ СИ ЗИМА КИНТИТЕ А ГЛУПАЦИТЕ СЕ ДЪРЛЯТ ПО САЙТОВЕТЕ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ivan

    4 9 Отговор
    Толкова сме смешни българите, че няма накъде. Вместо прокуратурата да подгони всички крадци,
    тя вика на разпит министъра на вътрешните работи за разпит. Ако си пристъпник само може да се смееш.
    Оттук и извода за какво и кого работи тя.
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 10 Отговор
    УСПЕХ господин РАШКОВ
    прокуратурата ни е корумпирана и обслужва мафията герб ГЕШЕВ БОРИСОВ

    Коментиран от #77

  • 68 за пропуска

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Изпусна...":

    извинявам се,те са най-мръсната прослойка от всички партии!
  • 69 Само питам

    9 2 Отговор
    ТОЯ РАШКОВ ТОЛКОВА ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ГРАЖДАНИН СТАНАЛ МИЛИОНЕР В ИМОТИ ОТ ДЪРЖАВНА РАБОТА .ЗАЩО ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ДОПУСНАХА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ТОЗИ АЛКОХОЛИК ДА СЕ ОБЛАЖИ ТАКА. НАЛИ НИКОЙ НЕ ВЯРВА,ЧЕ ВСИЧКО Е ОК.
  • 70 Минувач

    2 5 Отговор
    Какво ще стане ако при натрупани достатъчно доказателства МВР реши и арестува Гешев за нахлуването в Президентството както и за откровенната му защита на организираната престъпност ?! Би трябвало да ги имат вече...

    Коментиран от #82

  • 71 Кюлчета

    8 1 Отговор

    До коментар #60 от "Не съдят Крадци по това дали са Гръмнали":

    Ама, не знаеш ли най-новото? Може да се окаже, че кюлчетата и еврата са на Румен Радев. И неговата спалня е същата, и неговите нощни шкафчета. Ха докажи ми, обратното?

    Коментиран от #78

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Анонимен

    2 1 Отговор
    Забавно е да чете човек коментарите. Като чуе за Рашков, стадото започва да блее в захлас - осанна, осанна... Да сте чули, обаче, той да даде 1 доказателство за твърденията си? Подслушвания, купуване на гласове, магистрала "Хемус"... и пр., всичко се оказа кьорфишек, ама то трябва човек да има малко мозък, за да разбере, че този следовател от ДС е обучен да внушава и манипулира. Хора, поразсъжданайте Марко, преди да вярвате като ученици. Не е трудно
  • 74 Чашков Бойко

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Курд Околянов":

    Има имоти защото беше майстора на чадъри за мутрите в 90те години, и част от полицейските хрътки който БКП,БСП хранене.А по отношение на съпругата тя отдавна е бивша,нищо чудно да му е била шута да не я повлече подире си и да стане за смях ,макар че той вече я използва за параван.
  • 75 Северозапад

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Курд Околянов":

    Да така е този пие повече, ракия мдаа, и с--е г---на колко врато ти дебели в тия 12 тоалетни
  • 76 Kresi

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Комон сенс":

    Ами нали по голямата част от мафията е зад новите.Кой според теб направи преврата.Ти май си лишен от разум.Но болшинството мисли и за това новите имат тая ОГРОМНА подкрепа от цели 23% от имащите право на глас и то с помоща на тия машини които не се ползват ама никъде в Европа.Защо новите пропуснаха да ни информират за тая малка подробност
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Слави

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Кюлчета":

    Ама как така, не е вярно РУНДЮ е беден като църковна мишка нали е декларира, че има 5 000 лева на книжка, да си имаме уважението, тоз по беде от мен безработния
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 НИМРОД

    1 1 Отговор
    "Рашков трябва да започне да говори по-конкретно, ако иска да бъде възприеман сериозно в обществото" - КАЗВА АВТОРЪТ НА СТАТИЯТА И ГО ХВЪРЛЯ НАПРАВО В ЛАПИТЕ НА ПРОКУРАТУРАТА.

    ПЕТРЕ,
    Рашков не трябва да ГОВОРИ , а да ДЕЙСТВА така както е действал СТАМБОЛОВ!!

    Разбира се, че Рашков е с вързани ръце от ПРОКУРОРИТЕ НА МАФИЯТА. , от СЪДА , от цялата правораздавателна система в.т.ч. и от НЕРАБОТЕЩИЯТ НО ПОЛУЧАВАЩ МИЛИОНИ ИНСПЕКТОРАТ НА г-жа ТОЧКОВА !!!

    Ако на това Петре му казваш правораздавателна система , познай какво е надолу по държавните институции - АГЕНЦИИ, МИНИСТЕРСТВА ....

    УЖАС Е!!!
    КРАДЕ СЕ ВСИЧКО.
    Сякаш някакъв зъл демон се е вселил в тази НИЧИЯ ЗЕМЯ която някои наричат ДЪРЖАВА!!

    ЗАВЪРШВАЙКИ ЩЕ ТЕ ПОПИТАМ : Онзи още ли разпределя порциите в тази "държава" с цените на тока от т.н. "НЕЗАВИСИМА ЕНЕРГИЙНА БОРСА" и спреният ТЕЦ Варна?!!

    Все повече се съмнявам, че ще доживея мига да видя БЪЛГАРИЯ свободна!!

    Коментиран от #81

  • 81 катя

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "НИМРОД":

    и сланинова не краде
  • 82 гюру

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Минувач":

    ами нли ги излови дургарити