Last news in Fakti

10 Януари, 2022 19:00 2 168 50

Има шест типа ваксинална ориентация

  • неваксинирани-
  • теодор михайлов-
  • ваксини-
  • българия-
  • ориентация-
  • ваксинална ориентация

Има и още. Но за тях друг път.

Има шест типа ваксинална ориентация - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на Теодор Михайлов:

Известни са поне шест типа ваксинална ориентация:

Аваксиналност - означава липса на желание и влечение към ваксинация. Често тези хора те поставят в шах с въпроса: “Ти знаеш ли какво има в тази ваксина?” А малко след това те матират със заключението: “Нещо много бързо я направиха”. Вярват, че накрая ще оцелеят само те. Любимият им спортист е Джокович.

Биваксиналност - Биваксиналността е вид ваксинална ориентация, характеризираща се с чувства на любов или ваксинално влечение към две различни марки ваксини, най-често Файзер и Модерна, но се срещат и крайности като Спутник и китайската. Често тези хора си слагат първа игла една марка, а втора друга. По-палавите от тях си слагат бустер трета, съвсем различна от другите две. Обикновено са зодия везни.

Моноваксиналност - Хора, привлечени от ваксината на Янсен, която е в една доза и получаваш сертификат почти веднага. На тези хора не им се чака, те не признават ограниченията и искат всичко сега и веднага. Това са същите тези, които издават края на вица, в момента, в който някой започне да го разказва.

Хетероваксиналност - Хетероваксиналността е най-рядко срещаната ваксинална ориентация сред хората в страната. Тя представлява влечение към ваксинация с две дози и бустер след време. Тези хора са здраво стъпили на земята, вярват в науката, но не се обаждат много, защото останалите, които са значително повече, ги подиграват и ги чакат да умрат от “експерименталната течност”, която са си забили в раменете. Тези хора почти не демонстрират своята ваксиналност, защото аваксиналните са много разочаровани от това, че не са успели да ги разубедят.

Хомоваксиналност - това са хора, които са ваксинирани, но твърдят, че не са, за да не ги помислят за балъци или страхливци. Имат зелен сертификат, но не го показват на никого. Обикновено се казват Костадин, но незнайно защо не им казват Коце, а Костя. А онези, които не се казват така, са влюбени в някой с това име или с името Вова.

Последната категория са ваксиналните маниаци - те не са ваксинирани, но са си изкарали зелен сертификат, най-често срещу 300 лв. от корумпиран лекар, който не ги е ваксинирал, но има нужда от пари. Ползват го за пътуване в чужбина и за влизане в мол. Гледат на всички останали като на лузъри и бедни. Вярват в прераждането и много често носят червен конец на ръката си против уроки.

Има и още. Но за тях друг път.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобилкина

    35 3 Отговор
    Шест вида вагинална ориентация.

    Коментиран от #15

  • 2 СЗО

    33 3 Отговор
    ДРЪН, ДРЪН...!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Boxer EZ 3.0

    53 2 Отговор
    Докато не се разсекретят договорите за ваксините, всичките сме от една група!
    Групата на незнаещите!

    Коментиран от #7

  • 5 Майна

    47 5 Отговор
    СРАМ Е ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ...Днес настръхнах от СКАНДИРАНЕТО И ПОДКРЕПАТА НА АВСТРАЛИЙЦИТЕ В ПОДКРЕПА НА ДЖОКОВИЧ ..И ПРАВАТА ЧОВЕШКИ!!! КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Boxer EZ 3.0

    35 4 Отговор

    До коментар #4 от "Boxer EZ 3.0":

    Само, че тези които не си задават въпроси (да мислят), обикновено казват :"Аз вярвам на науката!". Което допълнително потвърждава мнението ми, че ваксинацията е религиозен въпрос!

    Коментиран от #10, #25

  • 8 Копейкин

    5 27 Отговор
    Владиславовското ромче съвсем го взеха на подбив ... :))) Хомоваксиналност - това са хора, които са ваксинирани, но твърдят, че не са, за да не ги помислят за балъци или страхливци. Имат зелен сертификат, но не го показват на никого. Обикновено се казват Костадин, но незнайно защо не им казват Коце, а Костя. А онези, които не се казват така, са влюбени в някой с това име или с името Вова.

    Коментиран от #14

  • 9 Jamie 🇺🇸

    40 4 Отговор
    Вижте го само колко подигравателно го е написал за тея които отказват. Всъщност, прав си брато. Ще оцелеем накрая само ние, щото не са ни разбити имунните системи от ваксините, и ще можем да имаме деца. Такива като тебе дето си продават душите да работят за 850 лазарника....не стигате далеч! What a pos
  • 10 Justin

    29 3 Отговор

    До коментар #7 от "Boxer EZ 3.0":

    Тези които вярват на науката са най големите австралопитеци. Науката се използва още отпреди времето на Христо СРЕЩУ хората, за водене на война и избиване.
  • 11 Много свежо

    6 31 Отговор
    Браво! Много точно и написано със свеж хумор! И по коментарите даже може да познаете кой в коя група попада😂😂😂😂
  • 12 ППП

    20 6 Отговор
    Личи си, че Денис Джамбазов е здраво стъпил на земята, вярва в науката и изобщо се смята за част от по-интелигентното население на земята :D
  • 13 Грульо

    26 3 Отговор
    Всичко е точно, само са пропуснали да добавят "ковит" в името на ваксиналните ориентации. В тоз вид си е чиста ковит агитация, разчитаща на славата на традиционните ваксини. :D
  • 14 само това ли измисли

    28 4 Отговор

    До коментар #8 от "Копейкин":

    слаба работа,пробвай друга тема
  • 15 ВАКСИНА ТОР

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кобилкина":

    ваксиАнална ориентация 10-12
    пъти годишно и ще сте доволни накрая от двоен бустер за Коледа подарък от ШЗО за мишките набодени
  • 16 Fury

    34 3 Отговор
    Тези късогледи проваксъри изобщо не им идва на ума за какво иде реч. Нямат си и на идея, ме хората които назидателно наричат антиваксъри са си ваксинирали и децата с традиционните ваксини от задължителният имунизационен календар. Но сега случаят е друг спокойно хорята може да се разделят примерно на овце и критично мислещи. Овзете се изпонабоцкаха което не е проблем така са решили така са направили всеки сам си преценя гадното идва после когато овзете започнат да говорят за критично мислещите че били антиваксъри което не е вярно. Просто критично мислещият човек си задава въпроса добре де Нидерландия са ваксинирани Германия също Израел също Сащ също. Защо все още има локдауни там, защо не отпада зеленият сертификат, защо Австралия където се набодаха като за светно не искат да пуснат един неваксиниран тенисист , нали те са защитени. Така мисли критично мислещият човек, което не го прави антиваксър. Бих определил критично мислещият човек като антиваксър, ако пандемията навсякъде беше отминала след първата доза супер нова, мега ефикасна високотехнологична ваксина, и камо в България още се борим с нея, но уви, това не е така. Така ме да се знае не антиваксъри а КРИТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА
  • 17 Кики

    9 4 Отговор
    В Казахстан за 24 часа победиха ковид фашизма, бяха разтурени и унищожени центрове за ваксинация, арестувани доктори и ковид полицаи, сега е наш ред да направим същото в България

    Коментиран от #23

  • 18 Hoho Boho

    24 2 Отговор
    Садо-мазо ваксиналност - хора, които осъзнават, че ваксините могат да им навредят, но искат да видят какво ще им се случи...
  • 19 Дедо Грую

    15 2 Отговор
    Важното да са политкоректни и джендърдски ориентирани и да са успоредни на кривата на начельниците.
  • 20 алфа херинга

    30 1 Отговор
    Пропуснал е категорията идиотоваксинални, най вероятно защото попада в нея. Това са хора, които веднага отиват да се боцкат, щом им го кажат по телевизора. Характеризират се с това, че нямат собствено мнение, но пък обичат да горят хора на клада или да ги разпъват на кръст, ако имат различна гледна точка, която противоречи на телевизора.
  • 21 Ха ха ха ха ха

    25 2 Отговор
    Не четох статията, само в началото прочетох за :знаеш ли какво има във ваксините(....) Ами този Тодорчо не знае ли, че Асоциацията за храни и лекарства отказва да каже какво има във ваксините, за които е дала разрешение. Обяви, че компонентите във ваксините разрешени на територията на САЩ са за кодирани и ще бъдат достъпни през 2075 година! Че какво нелогично има в това, че хора са казали, знаеш ли какво има... Ами така е. Аз не знам. Този Тодорчо знае ли? Ако Тодорчо знае да каже, тогава ще преценя дали даа се ваксинирам.

    Коментиран от #22

  • 22 Ха ха ха ха ха

    11 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ха ха ха ха ха":

    Става въпрос заа Асоциацията за храни и лекарства в САЩ
  • 23 Мамул

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кики":

    Да де, ама после дойде спецназа! Познай тук кой ще дойде? Делта гард, маскирани като полицай. Мисля, че ще се справят, но дори и да не успеят винаги могат да получат съдействие от американските ни "партньори".
  • 24 ха ха

    5 4 Отговор
    Признавам, добро е!
  • 25 ха ха

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "Boxer EZ 3.0":

    Вярата е силно нещо, ако и да е в науката. Тя винаги е пристан фанатиците. Не подлагат на съмнение правата линия дори пак самата наука да им показва, че грешат.
  • 26 Виктор

    14 0 Отговор
    Стига с тия ваксини! Прекалихте!
  • 27 За първи път

    2 12 Отговор
    Денис да напише нещо свестно. Или може би някой друг му го е писал.
  • 28 КОВИД ИДИОТ

    12 2 Отговор
    МИСИРА ДЕНИС С НОВА ВЕРСИЯ ,ЗАБАВЕН МИ Е ВЕЧЕ ,ПРЕДИ МЕ НЕРВЕШЕ
  • 29 Джоко Росич

    9 1 Отговор
    И плещещи денонощно глупости има.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 😷😷😷

    13 2 Отговор
    Има и тежки девианти, като автора на тази помия т.н. ПЕДОФАКСИНАТОРИ, изпитващи извратено удоволствие от ваксинирането на деца!
  • 32 Мисля

    12 0 Отговор
    Денис,ти май не си биеш ваксините в рамото?От тийнейджър,а?Браво,така трябва!
  • 33 Desislav

    12 0 Отговор
    Пичове,купете си като се продава,пътувайте и си гледайте кефа,както беше и преди короната,контрола за тия сертификати е съвсем фиктивен и е достатъчно да видят само цвета в ,който дисплея на телефона светва.
    Жив и здрав съм с купен сертификат,спортувам всеки ден, пътувам всеки месец, същевременно смачканяци с 4 дози се задъхват,като си връзват обувките и се молят корона пропагандата да продължи,та да се крият със асоциалността си зад нея.
    Поздрави от Базел,а на Джамбазката аферим и машалла и евалла за сарказма тип "Иво Сиромахов"!
    Джамжазка,ако издадеш книга в подобен стил ще си я купя и бакшиш ще дам,добър си!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ComfortablyNumb

    2 12 Отговор
    Биваксиналност - Биваксиналността е вид ваксинална ориентация, характеризираща се с чувства на любов или ваксинално влечение към две различни марки ваксини, най-често Файзер и Модерна, но се срещат и крайности като Спутник и китайската. Често тези хора си слагат първа игла една марка, а втора друга. По-палавите от тях си слагат бустер трета, съвсем различна от другите две. Обикновено са зодия везни.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Ъхъ , изстрел в десетката! Тука зодия везни с две дози Модерна и бустер Фаизер .... ха-ха! Само се колебая кога ми свършват дните броени според антивасърите ... Колебая се от зодията не от друго ... ха-ха! А Костя е ваксиниран , няма майтап и аз това твърдя от известно време. ха-ха! Коста изглежда доста интелигентен за да не е ваксиниран като Ган4овците ...
  • 36 Гого

    6 2 Отговор
    Тъпоооооо!
  • 37 Гоги

    6 1 Отговор
    Още един идиот
  • 38 IVAN

    7 0 Отговор
    ОПИТИ ОЗАКОНЕНИ ВЪРХУ ХОРА С ПОДПИСИ,ЧЕ СА СЪГЛАСНИ НА ОПИТИ С РАЗЛИЧНИ ВАКСИНИ;КОЙТО ИЗДЪРЖИ ДОБРЕ
  • 39 анонимен

    0 14 Отговор
    На нищо няма да научите хората. За всичко са виновни антиваксърите, а преди две години те убиха бабите и дядовците си и не само тях. Вчера в Израел има две 6-годишни деца, които са починали от коронавируса. Невеж трябва да си да мислиш, че не е опасен или направо го няма при такъв факт. През тия 12 години понякога си мислих и, че Борисов за нищо не е виновен; не се е самоизбирал три пъти.
  • 40 ДаЗдраПерМа

    5 0 Отговор
    новата порода се казва Хомоваксипиенс
  • 41 Да бее.

    8 1 Отговор
    А бе тоз Джамбаз от Карлуково ли са го изкарали!? Аман от малоумници в тая територия.
  • 42 Даа ама нее

    7 1 Отговор
    Я съм зодия Везни и никаква ваксина не съм сложил. Ся към кои спадам че не знам бре и.диот Джамбазов!?
  • 43 Чегобара

    5 1 Отговор
    Тая статия е рядко слаб материал..
  • 44 Jürgen Klopp

    3 0 Отговор
    Като му гледам снимката на автора,май се боцка
  • 45 Флин

    2 0 Отговор
    А дениззззчо е от една друга категория, той е многополов и най-вече морален импотент
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Кожена Cпpинцoвкa

    0 0 Отговор
    11. Вaкcофилия-„усъвършенстван” вариянт на пикеризма (фeтиша към игли).
    12. Поливaкcинaлнocт. Рекордьорите с такава ориентация имат поне 7, 8 или колкото е възможно повече дози.
    13. Тecтназофилия-това е изпитването на вaкcинaлнo удоволствие от вкарването на чужд обект в носа, най-често гpaфeнoвa клечка
    14. Мeдикoфилия-възбуда от медицински атрибути, особено спpинцoвки, дeзинфeктанти, ръкавици и т. н.
    15. Вaкcoтичнa асфиксия-удоволствие от задушаване чрез мacки, „скафандри” и др.
  • 48 Доктора

    0 0 Отговор
    По-скодоумна статия не бях чел, определям го статия само за удобство, иначе едва ли може да се вмести в това понятие.
  • 49 Доктор Менгеле

    2 0 Отговор
    Вече правят класификация на ваксиналната ориентация на матряла.
    Неблагонадеждните отиват в газовата камера...
  • 50 Кози

    0 0 Отговор
    А мен пък просто ме мързи да се разкарвам. Коя е моята ваксиАнална ориентация?