Last news in Fakti

18 Януари, 2022 21:00 7 747 80

Нагло: кой и защо говори небивалици за случващото се в България

  • бойко борисов-
  • небивалици-
  • дпс-
  • герб-
  • българия-
  • пп-
  • опозиция-
  • правителство-
  • нагло

Днешната опозиция, управлявала преди това над десет години, се опитва да внушава, че България се намира в някаква повсеместна криза

Нагло: кой и защо говори небивалици за случващото се в България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар от Ясен Бояджиев:

Дебютът на новото управление бил „катастрофален”. Задавал се „крах, подобен на Виденовата зима”. Опозицията не пропуска и ден да напомни за себе си с подобни твърдения.

Преувеличени и изкривени

Казва, че целта ѝ не е да бъде заядлива, а да помогне като всяка конструктивна опозиция. Но всъщност се опитва всячески чрез нагнетяване на предимно измислени (или дължащи се на самата нея) проблеми да внушава, че държавата се намира в някаква повсеместна криза. Разбира се, за новото управление времето съвсем не е безоблачно. А и работата на всяка опозиция е да търси поводи за критика и за „заяждане”. Само че, в интерес на истината, е добре да си даваме сметка, че в кривото огледало на нашата опозиция (управлявала преди това в продължение на повече от десет години) проблемите изглеждат силно преувеличени, а действителните образи - изкривени до неузнаваемост.

За да изрисува някаква апокалиптична картина на настоящето, лидерът на най-голямата опозиционна партия си позволява да твърди, че докато е бил премиер, е „успявал да държи” толкова години „доходите на българите толкова високи”, а цените на газа и тока - „най-ниски”. Твърдение, което освен че не е вярно, е и напълно безсмислено. Каквито и да са били цените по негово време, те са били негова заслуга точно толкова, колкото сегашната глобална енергийна криза е „заслуга” на днешните български управляващи.

Изобилие от примери

Останалите примери за опозиционна активност напоследък се характеризират с различна степен на нахалство. Какво друго означава да се търси отговорност от днешното (и от предхождащото го служебно) правителство за забавеното строителство на газовата връзка с Гърция, след като предишното управление не успя да я построи цели 12 години. Но затова пък успя само за година и половина да изгради през българска територия руския Турски/Балкански поток. Силно преувеличен е и плачът за това, че пенсионерите били излъгани за преизчисляването на пенсиите от Нова година, тъй като част от тях са получили по-малко пари, отколкото през декември. Всъщност в резултат от приложеното преизчисление няма пенсионер с по-ниска пенсия от декемврийската. А разликата идва от намалената COVID добавка, като за огромната част от засегнатите тази разлика представлява минимална сума. На всичко отгоре е ясно, че тя ще бъде компенсирана със задна дата в началото на февруари.

Същият е случаят с „драмата” около т.нар. изтичане на лични данни от БУЛСТАТ регистъра. Всъщност тези данни са публични от 15 години по силата на закон, който за последно е бил преправян от бившите управляващи. На днешното правителство се пада единствено отговорността да оправи тази каша. На вътрешния министър пък вмениха отговорността за нашумял инцидент с ученически побой. В смисъл, че вместо да пази децата по улиците, се е увлякъл „във фантастичните сериали за кражби, изчегъртвания, внушения за всяване на страх и психоза”. Разбирай - разследвания за безобразията на бившите управляващи.

Недобросъвестност и наглост

Връх в тази поредица бе декларация на по-малкия партньор в опозиционната коалиция, който по повод една годишнина си позволи да попита „дали правителството на "Промяната" няма да ни доведе до крах, подобен на този от Виденовата зима". За всеки, който е преживял събитията отпреди четвърт век, това сравнение е обидно с абсурдното, нагло и крайно недобросъвестно преиначаване на фактите. В това отношение като че ли може да му съперничи само твърдението на ДПС, че прокуратурата е на Прокопиев, а Цацаров е поредната му жертва. С цялата тази активност днешната опозиция повтаря характерните си черти от времето, когато беше управляваща: да послъгва на едро, да прехвърля собствената си отговорност другиму и да отклонява вниманието от собствените си грехове.

„Ако трябва да се изразя деликатно, бих казал, че дебютът е неубедителен, ако не трябва да се изразявам толкова деликатно, бих казал, че е катастрофален”, каза тези дни по адрес на новото правителство днешен опозиционен депутат. Достатъчно е обаче човек да погледне само грандиозната каша около т.нар. строителство на магистрала „Хемус”, за да си даде сметка, че определението "катастрофално" е много по-подходящо за времето, когато днешният депутат беше вицепремиер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер Наглия апаш

    100 25 Отговор
    Е на снимката , българите са обрани.
  • 2 Да,бе

    91 14 Отговор
    И на калъп да ги хванат виновни са комунистите и предните управляващи,а че те са предните на кой му пука на шкафчето...
  • 3 Добре че некой ден ше умра

    53 14 Отговор
    И ше се отърва от тва проклятие бг
  • 4 Новата власт

    34 29 Отговор
    DW, последна инстанция по всичко и постоянен пристан на членовете на клуб "Кирияк Стефчов".
  • 5 БиБи

    46 67 Отговор
    Абе младежи, ще ме молите до някой месец да се върна и ви оправя ток, инфлация и доходи. А може и с 200!
  • 6 Майна

    47 73 Отговор
    Какво направиха новите-Налагане на ,,ВАКСАНЕ,, , унизително посещение в СМакедония, за да пришпорят ПУСКАНЕТО и в ЕС , щото АМЕРИКАНСКИ СЕНАТОРИ ИСКАТ ДА САНКЦИОНИРАТ България като ПРЕЧКА ЗА ТЯХНАТА ЦЕЛ , И ЛОРИ иска 5% СКОК НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ РАСТЕЖ ,ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ ОБЯСНИ КЪДЕ ОТИДОХА 6 милиарда..., Асен ли ще обясни??? Тва другото не им е ВАЖНО...А, ЩЕ ВИ ЗАТВАРЯТ ПОЕТАПНО, ДОКАТО ОЩЕ СИ ДРЕМЕТЕ И ГЛЕДКАТЕ..Ю

    Коментиран от #73

  • 7 Аве

    56 14 Отговор
    Брат, той (боко) че се о..., о... се и на всички българи и цяла европа е ясно!... Ама защо новата власт върви по същия път, а и с част от същите мутро - мафиоти вкарани и предложени от неговите партньори... като пишеш нещо, го преспи и пак помисли... Новите не разбраха ли, че кредитния лимит на доверие към управляващите е нула!
  • 8 Майна

    37 17 Отговор
    А вий скачайте от ЩАСТИЕ ,че оня Толуп нямал власт...Ама вие сериозно не сте добре...,направо нема такова ШАРАНИ!
  • 9 психологията на дс

    40 10 Отговор
    тиквоний дс-ченгеджийски, или 32г преходов, иска да продава на краставичар краставици ! Ето затова българите цункат на блатото дъното вече 32г!!!
  • 10 Ръмпези

    55 18 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИЯ ТАРАЛЕЖ СЕ ИЗКАЗА...КАКВА НАГЛОСТ...НЯМА ДА ИМА СЪН ОТ СЕГА НАТАТЪК...
  • 11 Петър

    62 20 Отговор
    Защо още го виждаме това нещо, мутрата.Заличете го вече не искам да го гледам тоя толуп.
  • 12 дойче зеле

    32 12 Отговор
    Дори и зелето има попадения понякога.
  • 13 аааааа

    52 15 Отговор
    Бойо кюлчето, испанията, бай ганя, мутрата, наглото, егоцентричното, нарцисиста, тпото, бирата...мисирката...да продължавам ли?
  • 14 ВЪПРОС

    34 13 Отговор
    Кога ще му правим 3дена9дена40дена година

    Коментиран от #20

  • 15 El Salvador

    45 18 Отговор
    Това в момента което се случва е наследството от Борисовите правителства пълна каша и мизерия оставиха!

    Коментиран от #18, #27

  • 16 НИЯ

    53 15 Отговор
    ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК. ТОЙ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА, И ВСЕ НЯКОЙ МУ Е ВИНОВЕН. СЛЕД 30 Г. ВСЕ КОМУНИСТИ СА МУ В ГЛАВАТА. ТОЙ Е ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ И ТО ОТ. ПСИХИАТЪР.

    Коментиран от #24

  • 17 Село банки

    41 11 Отговор
    Шрек не може да преживее че вече е никой
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бум

    31 5 Отговор
    Има ли още наивници, които вярват, че бб ще бъде осъден??????
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Zaicharnik . com

    37 8 Отговор
    Еми това е наглеца и мутра...само храчи и се дере денонощно защото не е на копанката да лочи
  • 22 ЧЕКМЕДЖИЯНОВ

    44 8 Отговор
    ФАКТИ , ДВА ДНИ НИ ГО СПЕСТИХТЕ ПИТЕКА , А НЕ ДРАЗНЕТЕ ХОРАТА С ТАЯ МУТРА !!!
  • 23 Служебните на Мунчо,

    23 35 Отговор
    управляват вече 11 месеца- глад,мизерия, инфлация,замразена минимална заплата,занижени пенсии,енергийна и здравна криза,фалит на дребния и среден бизнес и т.н

    Коментиран от #74

  • 24 слаботоков

    12 1 Отговор

    До коментар #16 от "НИЯ":

    ния,ния,тоз е от ония,които ти наричаш комунисти и 35-50% от българите избират по избори!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Работиш в цирка вече другарю

    34 8 Отговор
    Най-големият му страх на тоз клоун е че някой ще свърши някаква работа в бг и после никой няма да си спомня как се е казвал

    Коментиран от #36, #77

  • 27 Боко

    20 5 Отговор

    До коментар #15 от "El Salvador":

    Не сме ние .... Орешарски е виновен!!!
  • 28 истина е

    28 7 Отговор
    Тоз на снимката е за бесене на площада , и след това народа ще празнува 10 дена !!!!!
  • 29 ХАХАХАХАХАХ

    37 10 Отговор
    Ква Виденова зима бе тикво? Виденовата зима беше соросова зима!!! Това ни го спретнаха неолиберастите от говедарника, за да свалят Виденов. Ама ти от де да знаеш, това във Винету не го пише.

    Коментиран от #33

  • 30 ХА ХА ХА

    36 14 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ БОЯДЖИЕВ , КОЛКО ТИ БРОИХА ЗА ТАЯ СТАТИЯ ....??? НИМА ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА ВЪВ КОЯТО СЕ НАМИРАМЕ И ГАЛОПИРАЩАТА ИНФЛАЦИЯ НЕ Е ИСТИНА ??? НИМА НЕ ФАЛИРАТ СЕГА МАЛКИТЕ БИЗНЕСИ И СА ИЗМИСЛЕНИ ТИЯ НОВИНИ ? НИМА НЯМА 10000 ХИЛЯДИ ДУШИ ЗАРАЗЕНИ ВСЕКИ ДЕН И НЕ УМИРАТ БЛИЗО 200 БЪЛГАРИ И Е ИЗМИСЛЕНО ???? КОЛКО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТИ НА ТАКЪВ ДЕБИЛ И КОЛКО НИСКО МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЧОВЕК ....ЗА ДА ТВЪРДИ ТОЧНО ОБРАТНОТО ????

    Коментиран от #43

  • 31 Тоя Бояджия , кой беше ?

    17 13 Отговор
    Подлогата на новата власт .......всеки плужек си заслужава съдбата !
  • 32 Мда

    15 7 Отговор
    Да се чудиш. DW ляля срешу Боко. Едновременно с това подкрепя четвъртия германски ковид райх с зелени сертификати, легнали на тяхната златна кокошка BioNTech - тоест Pfizer. Гарантирани от ЕС...
  • 33 Хи хи хи

    16 8 Отговор

    До коментар #29 от "ХАХАХАХАХАХ":

    Многознайко ще хленчиш на пролет покрай някой кофа за боклук със протегната ръка за ПОДАЯНИЕ....за да си купиш хляб !

    Коментиран от #42

  • 34 Ега ти глупака

    19 10 Отговор
    Цъфти и връзваме БОЯДЖИЕВ ! Това излез и то кажи пред народа и ще те линчуват ....язък за пачката която си отмъкнал от тия дето ти платиха да ги ХВАЛИШ!
  • 35 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 16 Отговор
    За колко ще ни опрай Кирчу, за осемстотин дни?

    Коментиран от #38

  • 36 Ще ревнеш и пропееш друга песен

    12 8 Отговор

    До коментар #26 от "Работиш в цирка вече другарю":

    Нека поогладнееш и ти зацвърцат червата от глад , да ти потракат зъбите от студ и си готов !!!!!
  • 37 Лелее

    19 14 Отговор
    Тази статия провокира.На ден умираха по 3-4 автобуса с хора(образно казано),Кацаров раздава медали за добре свършена работа .Това лъжа ли е?!.Много общини обявиха,че ще има режим на уличното осветление,заради скъпия ток.Това лъжа ли е?!.Инфлацията двуцифрено число,хората харчат спестяванията,за да не мръзнат децата им.Какво ги интересува, че е обективно--чакат компенсации.В Македония слагат на втори план историята,а Премиерът се радва,че ще има самолет,който бил спрян 2010 г.,защото нямало пътници.И т.н и т.н
  • 38 Ааааааа не

    10 8 Отговор

    До коментар #35 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    И такива като Бояджията няма да го търпят толкова много , колкото и да го хвалят сега ! ПЪРВИ ще го предадат и оплюят.....както са свикнали да постъпват със всеки !
  • 39 Тиквун

    11 7 Отговор
    То и да си птос не е лесно да да Тиквоний

    Коментиран от #47

  • 40 Все пак,

    21 3 Отговор
    Падането в пропаст, също е полет! Евала за оптимизма.
  • 41 Стамат

    15 6 Отговор
    България е в повсеместна криза каквото и да си говорим
  • 42 Да бе

    20 14 Отговор

    До коментар #33 от "Хи хи хи":

    Може би напролет твоят гуру - Боко ще се върне на бял кон и ще ваксинира всички на 90%? Герб е история, беше забравена на третия ден...

    Коментиран от #45

  • 43 КИРО ЛЪЖЕЦА

    21 14 Отговор

    До коментар #30 от "ХА ХА ХА":

    Няма да подвеждаш и ЛЪЖЕШ хората , защото аз никога не го правя !!! България се намира във икономически цъфтеж , всичко цъфти и връзва , народа се радва и е много доволен от ниските цени на ток , парно , горива , храни , услуги !!! Няма безработица , няма криза , няма инфлация .....успяхме със големи усилия да преборим корупцията ...питайте семейство ЛОРЕР дето заедно и честно , че управляват 6 милиарда лева !Няма конфликт на интереси !!!!
  • 44 Ех ех ех

    20 12 Отговор
    Егати наглостта ......който е написал тая статия е пълна скръб !!!!
  • 45 А твоят ЛЪЖЕЦ Киро

    18 13 Отговор

    До коментар #42 от "Да бе":

    Напролет ще е във Канада !
  • 46 Боко е Велик...

    20 8 Отговор
    ...тъп@нар,прост@к,крадец и лъжец...!!!
  • 47 Неграмотник

    6 3 Отговор

    До коментар #39 от "Тиквун":

    Научи се да пишеш !
  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 6 Отговор
    Ясенчо миличък, разсмя ме преди лягане, БЛАГОДАРЯ ТИ!

    Коментиран от #53

  • 49 Биби Кинг

    12 14 Отговор
    Статиа од германцкио кенев за фатмашкио кенев
  • 50 АЗ ПОДМЯНАТАОставка

    19 13 Отговор
    ЯСЕНЕ ТИ АДЕКВАТЕН ЛИ СИ ИЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ШАРАНИТЕ НЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИ НЕ ХОДЯТ НА МАГАЗИНА ЯСЕНЕ СТИГА ЛЪЖИ СТИГА ЗАБЛУДИ БКП КОМУНЯГИТЕ ЯКО ЗДРАВО ЛЪЖАТ СВЪРШИХА ШАРАНИТЕ КЪДЕ Е ЮМРУЧЕТО НАЛИ БЕШЕ С ВАС СЪМ ПОЗОР
  • 51 Виталия

    11 4 Отговор
    За плюване си, ама аз нема да те плюя. Има пряко-чрез държавата и непряко финансиране от ЕС. Партиите или отделни партийни членове членуват в европартии. Така! От 2007 сме в ЕС. Какво ви пречеше да правите Корпорации например - искате да си ги мерите със западните бандюги, ъ абе фирми в развити държави исках да кажа. Това е + в развитие на икономиката, създаване на работни места, ппвишаване на доходи, печалба и пр.данъци и пълнене на хазната - затворен кръг! За всички партии-цветове се отнася. Плювчите Бойко, а вие от БСП откога имате цял Председател на ПЕС и какво направи откакто е на този пост. Кой ви спираше да действате и да се развивате ? Но не вие както и други опозиции сте такива само на думи! Опозиции в оплюване на конкуренти и властстоящи. Искате българите да сме уважавани европейски граждани. С тая крива политика от зората на демокрацията 1989 как да стане само с гледане и битка кой да седне и да докопа управлението. Акъл ще ви дойде ли някога?
  • 52 гост

    11 4 Отговор
    Тя държавата е потънала те за криза ми мънкат
  • 53 ТОНЧО

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Стига писа коментари, ще се разсъниш!
  • 54 ТОНЧО

    13 10 Отговор
    Браво на автора на статията! Много точно е написал всичко! И збърченото от злоба, приличащо на гнила ябълка лице на "бащицата" на снимката е в резонанс с написаното!
  • 55 Докога

    16 4 Отговор
    този "велик схемаджия" ще ни го блъскате на преден план по телевизиите.Всички мечтаем да го видим като канонизиран затворник и от там да се изявява.Нагледахме се на кражбите му,на лъжите му,на смешките му -на кого давал високи доходи,само не на гражданите и хората на интелектуалния труд.Ако им предвид последното си бястно раздаване на пари на администрация и учители,то беше заради страха да не падне от власт.По-голям простак за премиер от РАЗБОЙКО МЕТОДИЕВ КЮЛЧЕВ сме нямали.Как не схвана колко го мразим ,че продължава наглото банкянско говед- да се показва????????
  • 56 proi4o

    9 5 Отговор
    Снимка: БГНЕС на Tлъcт Проcтак !!!
  • 57 ДесаТъпото

    15 6 Отговор
    Бойчето - или в затвора , или в гробищата !!!! Това е единствения верен път !!!
  • 58 Абе..

    12 3 Отговор
    Ясене, май си мислиш, че на нас нищо не ни е ясно, та си решил да ни "изясниш" нещата ! Толкова си ни ясен, че няма накъде повече - това да ти е ясно ! Ясно ?!
  • 59 Барба Ганьос

    9 4 Отговор
    Всичко това е истина но за 10 годишния последователен упадък. Напълних държавата с калинки и отпадъци и ако новите не изчистят всичко насадено он мен следва наистина крах. Аз разполагах с политическия и финансов рахат, любовта на ДПС и бухалките Цацаров и Гешев- те нямат този късмет. Завещах им изнемогваща здравна система, слаба ваксинация и нулево управление на пандемията. И да не искат- всеки ден ще си спомнят за мен и моето управление от криза в криза!
  • 60 Артилерист

    9 3 Отговор
    Много точно казано от Ясен Бояджиев. В една статия не могат да се изложат всички безобразия на Борисовото управление, но посоченото дава надежда, че пишещите и интвюираните се отърсват от страха да казват истината за мафията, завзела и управлявала тогава като българска държава. Надявам се тази тенденция да продължи, независимо колко герберски комсомолци, жени, ветерани и прочие предишни, ще се хвърлят да затулват дискредитиращите ги истини.
  • 61 Бай Ставри

    13 2 Отговор
    Само затвор ще помогне на господин Борисов 20 години зад решетките
  • 62 Още една мажоретка

    3 5 Отговор
    На новата власт обръсна краката, грабна пухчетата и заподскача като луда в прослава на властимащите. На добре режисираната сцена на ДВ. Под вещата хореография Джедай Мустафа. И нека силата бъде с тях (поне финансовата)
  • 63 резервист

    9 2 Отговор
    Докато селския тарикат, който до скоро ни беше премиер министър не влезе зад решетките в компанията на близкото си обкръжение лешояди, няма да секнат номерата му. Лошото е че има "лош матриал", който още му се връзва. Новата власт ще успее само ако твърдо, последователно и неумолимо разчисти мръсотията. Например върху наглеците от фирма ДВТ“(или нещо подобно), които са взели за възстановяване на пътища след свличане на земна маса 9 000000000 лв,, вложили са 4000000 лв и сега "нямали възможност да върнат разликата" трябва да се изсипят ужасите на ада. Защото без възмездие няма да спрат да крадат.

    Коментиран от #65

  • 64 резервист

    7 1 Отговор
    Абе тези от следствието луди ли са!? Разбира се че не е купувал кюлчета Боко! Това в чекмеджето са били подаръци, израз на преклонение пред гения!
  • 65 За сведение

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "резервист":

    Не се пише с цифри,а с думи.Например-девет милиона и четиристотин хиляди.Слушал си бившата шефка на АПИ,но пишеш избирателно.Пропуснал си да напишеш,че шефът на тази фирма е назначен в борда на директорите от новите управляващи.
  • 66 Чуторан

    7 0 Отговор
    Този банкянски тапир щом си отвори гнусната уста и започват да се сипят едни лъжи, едни простотии. Направо ти идва да му зашиеш един шамар по дебелите бузи. Гнус е цялата пасмина на гробарите.
  • 67 толупа освен завит с чаршаф

    2 0 Отговор
    и недишащ повече неискаме да виждаме или чуваме лъжите му.кат пукне българите ще пият 3 дена
  • 68 БОЙКООО , ИДИ В МАКЕДОНИЯ БЕ ,

    2 0 Отговор
    ТАМ ТЕБЕ ЧАКАТ - ВИЖ КВА Е СКУКА БЕЗ ТВОИТЕ ТЪПИЗМИ !
  • 69 И още

    1 0 Отговор
    Троловете гербави правят същото. Да ги застигат персонално пророчествата им и да мирясат.
  • 70 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Топ лъжеца и наглец на ЕС лицето Бойко Методиев Борисов задължително трябва да бъде уреден с "раирана пижама" и въдворен в някои от затворите за мащабните крадене и корупция точно в неговото управление!
    Кюлчетата и пачките с евра по 500 в нощното му шкафче са само върха на сладоледа в ролята му на главен разпределител в България ! Ако новите управници си въобразяват че като не е на власт въпросното лице няма да пречи и вредителства със всички средства и структури които още са му под ръка много се лъжат!
  • 71 Матей преображенски

    0 1 Отговор
    Разбираемо е да ги защитават ,кировци са новите фаворити на американските ни поробители.Каквото и да правят,както и да ни сриват положението,то е за хубаво,трай коньо за зелена трева.ДВ обърна галса като сега са на власт техните ме-ке-ре-та,а навремето ,когато си живеехме като в рая,не спираха да охулват управлението заедно с ВВС и Свободна Европа.Е, сега е на тяхното,много ясно че ще държат за реномето на своите бирници и джелати,ний сме ,целия български народ са го превърнали в тяхна дойна крава,без да я хранят,дори ще я изкарат на фронтовата линия и ще се крият зад нея ,като в оная картина--ТЕ ПОБЕДИХА,като отсреща разбира се ще са руските войници.
  • 72 filo

    0 1 Отговор
    Евтината пропаганда не може да прикрие по никакъв начин безспорния факт, че при Борисов беше по-добре.
  • 73 Герп-тролове

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Само да ти напомня, че тиквения ти вожд буквално затвори хората! Сложи им кпп-та, затвори парковете! Севда не ви ли дава да споменавате тези факти????
  • 74 Не думай

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Служебните на Мунчо,":

    Няма да коментирам сърцераздирателните ти глупости! Само ще напомня ,че правителството на Боко беше на власт до месец май 2021!!! Ама то за вас мерните единици не са от значение! Вожда ви твърдеше, че е построил 500милиона километра магистрали!
  • 75 тапанарин

    1 0 Отговор
    дойде,същият хайванин си остана!Само белите останаха от този тип...
  • 76 гробарски

    1 0 Отговор
    песни на опело....
  • 77 там става

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Работиш в цирка вече другарю":

    да козирува....
  • 78 Иванов

    1 1 Отговор
    Кой и защо говори небивалици за случващото се в България? Кирил Петков всеки път говори големи небивалици! Все едно речите му се пишат от Иво или Галя Прокопиеви!
  • 79 Цуца

    2 0 Отговор
    Вместо да се скрият и посипят главите си с пепел и да чакат възмездие (имат си крадени пари да преживеят всякакви кризи), се репчат за щяло и нещяло! Но все още надигат глава, защото са се окопали във всички сектори на икономиката и властта. Докато не се прочисти това прогнило тяло ”до кокал”, няма да има прокопсия!
  • 80 не е вярно

    0 0 Отговор
    той е прочел повече от една книга