Last news in Fakti

14 Януари, 2022 14:28 11 904 149

Бойко Борисов: В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев

  • бойко борисов-
  • чегъртат-
  • герб-
  • хора на радев

Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при "Да, България", коментира той оставката на Цацаров

Бойко Борисов: В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев - 1
Снимка: Facebook

Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов се включи извънредно в социалната мрежа Фейсбук от село Грашево, община Велинград. Той връчи дарение от ГЕРБ от 30 хил. лв. за отопление на джамията. Местните му благодариха за бързото отзоваване и подадената ръка. След кратката церемония Борисов коментира актуални политически въпроси, съобщават от novini.bg

"Винаги сме били за най-голяма ваксинация и винаги сме подкрепяли зеления сертификат", подчерта Борисов във връзка с протеста срещу зеления сертификат, организиран от "Възраждане".
"Когато "Възраждане" бяха окупирали МРРБ всички вие казахте колко хубаво било на протеста, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне бури. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме различни тези, направили си протест и изведнъж станаха лоши. А защо преди година бяха добри. Не бъдете на 112 място, а извадете кадрите преди една година", предупреди Борисов.

Запитан за оставката на Цацаров, Бойко Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при "Да, България". От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", призова Борисов.
"В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев", посочи Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам, коментира той по повод нахлуването на спецслужбите в "Булгаргаз". Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ", категоричен е бившият премиер.

"Знам, че в вашата Конституция, която се нарушава от управляващите много често, всеки български гражданин дали е с етнос или произход, да не пропусна нещо, имат еднакви права. Затова малцинства в България няма. Ако българското правителство говори по тема малцинство би трябвало да излязат и да отговорят какво правят за македонско малцинство", отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала в спорта. "За да кажеш, че в гимнастиката са лакеите на мафията, тези хора си мислят, че са още в предизборна кампания. Имаше пост на премиера, който застава зад своя министър на спорта. И днес се обади шефът на мафията и има мир и любов. Кръстникът на мафията се обади да се оправят", каза Борисов.

"Упрекът към мен беше, че сме финансирали художествената гимнастика, но те победиха Русия - шапка до земята им свалям. Арена Армеец е препълнена, деца викат в екстаз, подкрепяйки шампионките. Кой кръстник в момента ги сдобри, на коя мафия", попита Борисов и допълни, че този кръстник стои високо и раздава задачи.

"По чаршията върви, че след пътя на Копринката, когато е затворен, искат по 70 лв. за кубик газ, ще разпитате днес, то ще излезе", коментира още Борисов.

"Под нивото ми е да се занимавам с вътрешния министър. Юристите се събраха и не мога да ви отговоря за този иск, понеже не присъствах", заяви той по повод делото му срещу Бойко Рашков.

По думите му президентът се държи като горна камара на парламента, обяви Борисов и се аргументира - "събира ги, дава им указания. Стигна се до там премиерът чак на другия ден да даде изявление, да остане без възможност да се изкаже след КСНС", посочи експремиерът.

"А този PR как ви се кара вчера, леле майко, как може да допуснете това, директивата е да се мачка ГЕРБ, как така ще питате в коя лаборатория е изследван Никола Минчев", посочи Борисов вчерашното изригване на пиара на ПП Александър Бойчев в ефира на Нова телевизия.

Местните жители похвалиха Борисов, че им идва на място, а той отговори, че и като висшестоящ и като най-низшестоящ, пак обикаля при хората.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 93 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    52 209 Отговор
    Радев и компания докараха апокалипсиса в България, всеки ден убити, изгорени, самоубити , премазани, обесени и ваксинирани , очаквайте хиперинфлация

    Коментиран от #5, #11, #26, #62, #125

  • 2 Абе

    204 16 Отговор
    толкова ли е трудно да проверят номерата на тези кюлчета?!

    Коментиран от #73

  • 3 пешо

    175 20 Отговор
    проста мутра
  • 4 Беленчо

    171 41 Отговор
    Скрий се Боки, протестите преди няколко дни са ваш проект, само подпирате финансово Копейкин

    Коментиран от #14

  • 5 пешо

    148 15 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    пий си редовно хапчетата
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    144 15 Отговор
    мутра двулична лицемерна
  • 8 Гого

    107 7 Отговор
    Изчегъртайте си кафявото от гащите
  • 9 хахах

    141 12 Отговор
    Примката се затяга Чекмеджан ефенди.

    Коментиран от #65

  • 10 Тулупе

    133 9 Отговор
    защо Американците ти биха шута?

    Коментиран от #75

  • 11 Ами

    82 5 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    този сюжет от кой роман е ?

    Коментиран от #32, #58

  • 12 mom4eto

    78 6 Отговор
    Тулупе праскал ли си Несрин-гредата и колко пари ти взе ?
  • 13 Дам

    116 7 Отговор
    Село Грашево, община Велинград... Този защо се крие само по помашките села и оттам се обажда?
  • 14 Само да попитам

    87 6 Отговор

    До коментар #4 от "Беленчо":

    "Боки" от боклук ли идва?

    Коментиран от #101

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 сила

    98 8 Отговор
    ДА ВЛЕЗЕ НА ТОПЛО В ДЖАМИЯТА ДА ГО УВАЖАТ НЯКОЛКО ПЪТИ......
  • 17 Анализатор

    114 8 Отговор
    Мутрата е първия български партизанин от 21 век.
    Крий се по села и паланки, само в контролирана среда и се пази да не го застигне народната любов...
    Интервюта дава само във фейсбук..
    Пи Ар Севи се скри...
    Абе чакат го трудни партизански години...
  • 18 Последния Софиянец

    44 9 Отговор
    Бојко, врати се са црним џипом и смрви будале!
  • 19 Госпожата

    93 8 Отговор
    с очилата колко замечтано го слуша...... И тя , и мъжа ѝ , сътворил позора "Алепу" и плевньов ортак на огромни обществени поръчки , трябва да са в ареста !
  • 20 БАЦЕ ВРЪЩАЙ СЕ

    28 86 Отговор
    ТИЯ МАСКАРИ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА, КАРАТ СЕ ЗА КОКАЛА. ОСТАВИ ТУЙ И СА НЕМОЖАЧИ, САМО ЛЪЖАТ И ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ. СЛЕД ТЯХ Е ХАОС И РАЗРУХА.

    Коментиран от #35

  • 21 Смех

    87 7 Отговор
    Буци също е ваксинатор и подкрепя зеления сертификат, това е върха на сладоледа на цялото му завещание, разбита енергетика, разбито здравеопазване, разбито образование, разбита външна политика.....
    Но такива самозабравили се икони на властта, не разбират от нищо друго освен директно показване на народна любов, чрез личн...
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    73 8 Отговор
    мутра сикаджия рекетьор изнудвач бухалкаджия крадец лъжец лицемерин
  • 23 тиква

    67 10 Отговор
    Това недоразумение още на свобода ли е?
  • 24 Ленин

    72 7 Отговор
    Този български юнак докога ще обикаля села,паланки и ромски катуни???
  • 25 Руснак

    15 59 Отговор
    Баце покажи им на тез аматьори кон боб яде ли

    Коментиран от #40

  • 26 Въх ти да видиш!

    44 4 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    До сега никога не сме виждали такова чудо! 😂
  • 27 Отровното трио

    56 15 Отговор
    Тиквооо, ах как те мразя само. Ах как те ненавиждам!!! Рашков е острието на промяната и ако трябва всеки който се опълчи на Кирчо или генерал Румен Радев ще бъде мощно изчегъртан
  • 28 Виж

    65 7 Отговор
    му акъла ?! Дал 30 000 лева за отопление на джамията в това село Грашево , където сега се е замъкнал .
  • 29 Niknay

    48 6 Отговор
    Гнойко Вмирисов се изходи по медицински въпроси - брей колко широкопеофилно било образованието в пожарникарското училище .....

    Коментиран от #120

  • 30 Пипи Чорапчето

    63 3 Отговор
    Тоя е невнятен, бе!
    Какви кметове например има ИТН?
    А за "транзиторите", каквото и да значи това, на газ - транзитори сме, наистина, с 3 милиарда български пари транзиторихме газ за сърбите, да!
    Да не би Нушето от това да се разболя рЕзко днес - че пак я питаха за "оная" пътна карта с Газпром, дето изчезна, и на базата на която иначе похарчи пари на български данъкоплатци , за да обслужиш чужд държавен интерес?!
  • 31 д р фройд

    56 4 Отговор
    Вижте снимката на лице във тежък психотичен пристъп и се пазете.Уведомете тел.112 !!!
  • 32 То е ясно

    41 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    От романа на Севда!!!
  • 33 глоги

    33 2 Отговор
    най-голямаТА ваксинация НЕ Е ЛИ МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ? Питам за един жип.
  • 34 Цуца

    58 6 Отговор
    Тоя пак се изходи! Ще приеме и исляма, за да спаси кожата! Като е нарушил всички Божи заповеди (не лъжи, не кради и прочее) се жалва на мюфтията
  • 35 Не думай

    49 6 Отговор

    До коментар #20 от "БАЦЕ ВРЪЩАЙ СЕ":

    Щом толкова го искаш вземи си го у вас! Хората му биха шута!
  • 36 Чуторан

    50 6 Отговор
    Ти си гледай зайчарника, крадецо! КОЙ чегъртат не е твоя работа. Достатъчно ти бяха 20 години да се накрадеш и дерибействаш безнаказано, а сега си затвори проклетата уста.
  • 37 ннннннннн

    44 5 Отговор
    "Той връчи дарение от ГЕРБ в размер на 30 хил. лв. за отопление на джамията." А Шиши къде е и защо не е дал пари за отоплението,нали е в турската партия?

    Коментиран от #106

  • 38 Шеф Бустер

    38 3 Отговор
    А бе,Буци.какво отопление на джамията даряваш,че то гората е на един к... място,бухат дърва в печката и си гледат кефа!По-добре кажи какво си купуваш,някой ходжа да не ти вързва муска срещу бай Ставри?
  • 39 коко

    22 7 Отговор
    " Винаги сме били за най-голяма ваксинация "

    Култово просто ! Колко голяма ?

    Коментиран от #45, #47

  • 40 Ленин

    18 3 Отговор

    До коментар #25 от "Руснак":

    Допълнение,Кон боб яде ли и котка оцет пие ли? Пардон за допълнението.
  • 41 Комунист

    13 31 Отговор
    Дамаджаната и фатмака вкараха страната в блато. Глад, мизерия, пандемия, огромна престъпност. Тези двамата лъжат, сега ще продадат страната.

    Коментиран от #43, #51

  • 42 Конкурент

    25 3 Отговор
    на ДПС ще бъдат. От тъпотия, разкри борисич мутренский как стават нещата - хора на тоя, хора на оня... Докато не се осъзнае, че тая система не води до добро за никого, ще сме на дъното.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Киряк Бойко турския везир

    32 6 Отговор
    Давам 30 000 лв за отопление на джамията ,а българите да седят на студено като мене искат.Помацитепоне ме ,,уважават,,.Отз@д.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Георги v.

    29 4 Отговор
    Всеки си го получава рано или късно! Вие също изчегъртахте много хора без да помислите. Направихте голям скандал с наградите на творците. Тогава обидихте много творци заради некадърието си. С промените в законите за висше образование, позволихте на некадърниците да изгонят много достойни хора.
  • 47 коко

    11 5 Отговор

    До коментар #39 от "коко":

    С 200 може би, хаххаа.
  • 48 Ауу

    30 4 Отговор
    Колко много го мразят тоа хората,няма да свърши добре.

    Коментиран от #59

  • 49 Комон сенс

    31 4 Отговор
    Инрриганта в действие.
    За момента виждам само калинки на герп които хапят като бесни зверове където сварят.
  • 50 МАЙ МАЙ

    11 29 Отговор
    МАЙ МЕСЕЦ БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ👆

    Коментиран от #69

  • 51 Смешен си

    26 4 Отговор

    До коментар #41 от "Комунист":

    Тиквата отдавна я продаде на Ердоганя!!! Я виж на кои прави дарение за джамия!!!!!
  • 52 марш в панделата

    28 4 Отговор
    Тулуп , вземи разбери веднъж за винаги , че за нищо не ставаш , а вече и полека-полека никой няма и за нищо да те брои и престани да се правиш на някакъв отвореняк с това си сплетничене.
  • 53 Хихихи

    18 4 Отговор
    Ляляляляля чекмежан го няма
  • 54 Просто човек

    26 3 Отговор
    Безсмислени брътвежи на нещастно старче...
  • 55 ДРАГАН

    30 4 Отговор
    КОЛКО ЛИ ТРЯБВА ДА СИ НЕ...НОР..МА...ЛЕН, ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ В БУЛГАРГАЗ СА ХОРА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, СЛЕД КАТО ЗАМ. ШЕФ НА СЪЩАТА Е СЪПРУГЪТ НА ПИАРКАТА МУ /БОРИСОВ/ СЕВДЕЛИНА АРНАУДОВА?
  • 56 пешо

    20 3 Отговор
    хем грозен хем нахален
  • 57 пpeпukaнoто мушкато

    29 3 Отговор
    Буци селската интригантка в целия си блясък .
  • 58 Кики

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    От филма "Умирай трудно"
  • 59 Ротшилд

    17 3 Отговор

    До коментар #48 от "Ауу":

    Ще свърши като капитан Кук при аборигените,хахахаха!!!!!!
  • 60 мислещ

    10 3 Отговор
    Още като турците спасиха кворума и гласуваха за сертифигада, а чалгарите бойкотираха, стана ясна новата коалиция.
  • 61 Ирина

    22 3 Отговор
    Изчезни бе крадец долен
  • 62 Антигербер

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кики":

    Не реви бе гербопитек!
  • 63 ГЕРБ

    24 2 Отговор
    Чекмежане върви си

    Коментиран от #64

  • 64 Бацо

    26 2 Отговор

    До коментар #63 от "ГЕРБ":

    Тръгвайте да обикаляте всеки град и като глашатаи няма шкафче няма къща по три пъти на всеки мегдан
  • 65 Остап Бендер

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "хахах":

    Ледът се пука,господа съдебни заседатели,хахахааааа!!!!!!!!!
  • 66 Todor

    19 2 Отговор
    Геният Малкочурков Банкянски пак реши да ръси "бисери" :)
  • 67 В затвора мутрата ще жъне други неща

    20 2 Отговор
    Мутро,защо не се скриеш и се гръмнеш! Който последен се смее,най-добре се смее!
  • 68 оня с коня

    22 3 Отговор
    ами крадлива сган сте,тикво!!!
  • 69 Брей

    16 3 Отговор

    До коментар #50 от "МАЙ МАЙ":

    Нещо много се проточи идването на Боко 4! Уж щеше да е април 2021, после лятото 2021, декември 2021,сега пък май месец! Да не си останеш само с чакането?
  • 70 Ха ха!

    17 2 Отговор
    Явно пишкането на газ е доста болезнено и предизвиква такива халюцинации! А и надеждата че като се подгъзиш на Ердоган може да ти помогне...
  • 71 Барба Ганьос

    15 3 Отговор
    Честит Банго Васил на всички мои симпатизанти. Пожелавам много здраве, жици и пълни паници. А за мен шкафчета- нека ходя гладен
  • 72 ДА ДА

    26 3 Отговор
    НАДМИНА И МАНГ..АЛ..ИТЕ ПО ЛЪЖИ! „
    В ДЕМЕНЦИЯ ЛИ СИ, ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯШ, ЧЕ ЗАМЕСТНИК ШЕФ НА БУЛГАРГАЗ Е СЪПРУГЪТ НА СЕВДЕЛИНА АРНАУДОВА, ТВОЯТ PR, БОРИСОВ? ТИ СИ МИ..ЗЕР..НИК, НЕ СИ И МАН...ГА..Л!
  • 73 АУУУУУ

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    Проблемът е че засега освен на снимки по друг начин не могат да ги намерят ...... ХА ХА ХА ХА
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Виталия

    5 10 Отговор

    До коментар #10 от "Тулупе":

    Понеже не знае "защо е чел Винету", казано на агентурен език. Ако кажа на разБойко как и защо го изиграха лошо ще му стане! Сега на нас обикновените хора с тия червени-пребоядисани вкл. Продължаваме Подмяната лошо тепърва ще ни става!
  • 76 д р фройд

    16 4 Отговор
    Борисов е бил вече в Карлуково.Там изяде половин дунапренов дюшек с въшки и дървеници,понеже не му даваха филе миньон с гъби.
  • 77 Дааааааааа

    10 4 Отговор
    Винаги сме били за най-голяма ваксинация и винаги сме подкрепяли зеления сертификат.
    Това трябваше преди изборите да го каже, а не"Всеки сам да си преЦеня"
    Натла тиква!
  • 78 Българин

    10 19 Отговор
    Колко и да плюят някои Б.Б, истината , че там обикновените неща бяха доста по- добре, от сега, например вижте цените на основните хранителни продукти, горивата , елементарните неща от потребителската ни кошница, ами каквото и да казваме , всъщност има инфлация от порядъка на 30%, колкото и да спорят някои за едноцифрена инфлация.Това показва несигурност в управлението , несигурност в финансовата ни система и едно намигане към 1997г.Дано не съм прав, ама сие така.

    Коментиран от #80, #86, #87, #117

  • 79 мдаа

    12 2 Отговор
    Прост и нискоинтелигентен човек е тоя. До кога ще слушаме тъпизмите му?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ЦК на ГЕРБ

    5 7 Отговор
    Другарят Борисов трябваше да е станал академик 🎃
  • 82 Българин

    8 10 Отговор
    Новата история на България показва ,че когато БСП влезе въвъ властта , страната винаги изпада в криза.
  • 83 ЧЕКМЕДЖЕ БАНДИТ ПОРНО АКТЬОР

    17 3 Отговор
    НОМЕРАТА НА БАНКНОТИТЕ ОТ ШКАФЧЕТО НА БОКО ТИКВАТА СА ПРОВЕРЕНИ, ОТ ЧЕРЕПА СА ПАРИТЕ!!!
    ХА ХА ХА ПА ХА
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Никой

    6 21 Отговор
    Никой не хвърля камъни по ялови дървета !!!Та като чета негативните коментари,се убеждавам,че поговорката важи с пълна сила за Борисов.Колкото и да ги е яд неудачниците,хората си го обичат и това е.Той е и си остава ЛИДЕР на най-голямата политическа партия,която сам е създал.Кучетата нека си лаят,керванът си върви.Ами трябва само да сравните времето преди и сега и,ако не сте МАЗОХИСТИ ,няма как да ви хареса сега.

    Коментиран от #103, #119, #130

  • 86 Виталия

    2 9 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Прав сте! Точно в 1997 се връщаме... 31.07.1997 смениха ГЕРБа на Република България - копнаха 3 лъва тцтцтц. 31.07.1959 е истинският рожден ден на Бойко, а не 13.06. Та добре дошли в 1997ма
  • 87 СВЕНОВНА ИНФЛАЦИЯ ИМА ,ТРОЛЕ

    13 5 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    В ЩАТИТЕ Е КАТО ОТ 1982 Г А ЗА 12 Г ГРОБ ЦЕНИТЕ СКОЧИХА ДВОЙНО !!!

    Коментиран от #107, #145

  • 88 Интересно!!!!

    10 4 Отговор
    Тоя ПЕЗЕВЕНК нали е комплект в ТРИТЕ ШИШИ!!!!
  • 89 Фин

    13 1 Отговор
    До кога тоа ще се появява?!
  • 90 Цуца

    12 3 Отговор
    Тоя пак се изходи! Ще приеме и исляма, за да спаси кожата! Като е нарушил всички Божи заповеди (не лъжи, не кради и прочее) се жалва на мюфтията
    А иначе „ни чул ни видял”

    Коментиран от #96

  • 91 Pi ar Sevi na Boiko Е ЗАМ.ШЕФ НА ГАЗА

    12 2 Отговор
    И НА ВСИЧКИ ВЪЗЛОВИ ПОЗИЦИИ
    СА ГЕРБЕРАСТИ МЕНТЕТА
  • 92 Е този

    15 3 Отговор
    наистина е за Курило. Само психически болен човек говори толкова несвързано.
  • 93 ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА

    12 4 Отговор
    Баце СЕ ОТТЕЧЕ У КАНАЛА....
  • 94 Некой

    18 2 Отговор
    Що ли ходи из помашките села (с цялото ми уважение по тези трудолюбиви и достойни българи) а не вземе да отиде в Странджа? Там има един стар обичай - "Тричане" - може да го избавят от бесовете...
  • 95 Българка

    4 14 Отговор
    Само под статия за Борисов може да се види колко много 80%-ви платени от Черепа пишат в този сайт.

    Коментиран от #132

  • 96 Виталия

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "Цуца":

    Няма нужда да приема ислям. Има щерка 1978 набор в Турция, за която надали знае - сурогатна е майката-българка, изселена от България. Така че може да прави дарения и на църкви, и на джамии когато си иска!
  • 97 me be re

    11 3 Отговор
    30000 лв за отопление на джамия, тоя май е сменил вярата след срещата с Ердоган преди изборите. Тая джамия да не я отопляват с ядрено гориво.

    Коментиран от #98

  • 98 Виталия

    4 3 Отговор

    До коментар #97 от "me be re":

    Знаеш ли какво е аязмо ? Аз преди години в джамията до ЦУМ оставих разбира се доста по-скромна сумичка. И в храмът св.Александър Невски съм оставяла и така...
  • 99 Лелка-ГЕРБ

    8 2 Отговор
    Бойко, къде си!? На кого ни остави?? Върни се във властта и ни избави от високите цени на тока и газта!!!
  • 100 тиквун бей

    9 2 Отговор
    Буцка , началниците , тия дето им козируваш , казаа да се мащаш бе , що още се мотаеш насам-натам , като обран евреин и плещиш щуротии.

    Коментиран от #105

  • 101 Беленчо

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Само да попитам":

    Абсолютно правилно, другото име на Боки е цитираното от теб!
  • 102 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    5 5 Отговор
    ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА БСП ОТ ПАРЛАМЕНТА....БРУТАЛНО, ЖЕСТОКО....НАПРАВО С ФАДРОМАТА....
  • 103 Не думай

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "Никой":

    Видяхме, видяхме, колко го обичат! Купен вот, корпоративен вот, калинки от администрацията и хоп в опозиция!

    Коментиран от #115

  • 104 Ха ха

    9 3 Отговор
    Тулупа ходи по ДПС-арски села само

    Коментиран от #110

  • 105 Виталия

    7 6 Отговор

    До коментар #100 от "тиквун бей":

    Не са само щуротии. Преди дни Осман Октай намекна в свое интервю, че сега Радев е на челна позиция за атака, особено когато Курето и Асенчо се провалят. А то ще се случи?!

    Коментиран от #111, #136

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ама

    5 9 Отговор

    До коментар #87 от "СВЕНОВНА ИНФЛАЦИЯ ИМА ,ТРОЛЕ":

    Стой си на студено и си лягай гладен и се успокоявай със световната криза.Пък аз си мисля,че при инфлация,пари се събират достатъчно в държавната хазна от данъци, и механизми за подпомагане могат да се намерят.Ама на кого му пука за хората.Пък тези,които продължават да плюят Борисов и ГЕРБ на какво отгоре се радват и злобеят...Ей много балъци,много нещо!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Виталия

    5 4 Отговор

    До коментар #104 от "Ха ха":

    И защо пък не ?! Ще се радвам ако отмъкне😂т.е. спечели на своя страна избиратели на ДПС. За 2-ия му мандат мисля беше, получи голям процент от българите, живеещи в Турция
  • 111 Виталия

    1 3 Отговор

    До коментар #105 от "Виталия":

    Ех тая клавиатура😂. Да се чете "Кирето"
  • 112 борисоФ е

    10 3 Отговор
    Дебил, Крадлив Престъпник и Мръсна Мутра!
  • 113 Кокинов:

    11 2 Отговор
    Абе шефе, абе г-н Борисов,
    нали Цацаров Ти си го Избра....
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Никой

    4 10 Отговор

    До коментар #103 от "Не думай":

    Никой не вярва вече в тези простотии.Въпреки голямата дейност на Рашков и въпреки машините,пак над 650 хиляди гласуваха за ГЕРБ. Ама нищо де,дано сега сте щастливи--анализи,анализи и пак анализи.И голи обещания.Важното е да си подредят правилните хора,а на народа оставят НАДЕЖДАТА за по добър живот.Някога ,но не сега.Сега да си харчат парите за черни дни, събирани при "лошия" Борисов,пък после да "духат супата".Междувременно ще ни предложат малко зрелища.
  • 116 След теб потоп

    12 3 Отговор
    Такъв погром е цялата държава след тоя гений, че ще трябват 20 г да изправим България на крака, а е възможно и да не стане. Този човек остави над 1.5 българи да си броят стотинките и да се чудят как да оживеят. Чак такова крадене не е било никога Над 800хиляди сме се стопили за последните 11-12 г. Заминали на оня свят или на Запад.
  • 117 Алеко

    1 2 Отговор

    До коментар #78 от "Българин":

    Сус бе ченгене!!!
  • 118 Do Прокурат.

    10 2 Отговор
    Толкова ли е трудно да Проверите номерата на копюрите по 500 евро от чекмеджето на Мутрата борисоФ
    И Златните кюлчета по 250 грама с Идентификации по тях (:

    Коментиран от #129

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 д р Вирхов

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "Niknay":

    В пожарникарското училище ги учат да правят клизма с маркуча.По евтино излиза някак!!!
  • 121 Сигане

    6 3 Отговор
    Бати Боко и велик! Само дето се изсигани и си седна на кюлчетата, место да даде нещо насам - и сега го разкарват по милиции место да идва да празнува победи с нас!
  • 122 01476

    13 3 Отговор
    Борисов вие имате очи да се покажете след всичко сторено и откраднато от вас и ГЕРБ - рекетьори, това вашето си е меко казано безслазиме и наглост! Борисов да те няма!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Хккк

    0 1 Отговор
    Жхйк
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Лелее

    4 1 Отговор

    До коментар #119 от "мата харис":

    Чудя се как хората вярват на това,което искат да вярват,или на това,за което са им подхвърлили жълти стотинки и са им казали,че е правилно. С малко трици се хващат много маймуни.
  • 127 Хасково, кв. "Изгрев"

    4 2 Отговор
    Ем, Хасково един път в историята ни да управлява, бе бат Бойко! Досега имаше малки изключения: Петър Танчев наБЗНСто при бай Тошо и после Христо Бисеров по Костово време. Нека и ние сега малко да поуправляваме, едно 11 г.
  • 128 Тоя

    7 3 Отговор
    не му писна да ръси глупости, лъжи и пропаганди! Не му писна да прави спънки и да пречи на държавата, че малко е навредил!
  • 129 Ами

    6 6 Отговор

    До коментар #118 от "Do Прокурат.":

    Не е трудно,обаче сигурно не им е изгодно,да докажат,че всичко е една постановка.Както са постановки и заплахите към Ицо Хазарта и другите.Например,когато Спецов обяви,че го заплашват,Рашков разбра от журналистите за това.Ама нали са от едната страна на барикадата. Хайде да повярвам,че не искат да се оплачат на Гешев,ама на Рашков...
  • 130 4567

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "Никой":

    Всички го обичаме с любовта на бай Ставри и често го споменаваме с любов.
  • 131 3789

    11 1 Отговор
    В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев, защото така сте се окопали, че ще падне яко чегъртане!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Оня с коня

    7 15 Отговор
    Бойко, връщай се на бял кон! В Добрич те чакаме с баклава и рахат локум!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 11 Отговор
    ГЛАВНИЯ ПРЕСТЪПНИК И ВИНОВНИК ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И НЕГОВАТА МАФИЯ
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Бай Ставри

    7 3 Отговор
    Всички от ГЕРБ сте за чегъртане ,не сте за затвор всички сте за ада!!!!!!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Хари

    4 3 Отговор
    При толкова обиди нямаше да го подеса,щях да се самоубия не ми е ясно какво чака

    Коментиран от #140

  • 140 Виталия

    2 4 Отговор

    До коментар #139 от "Хари":

    Обида има 2-ен смисъл. Човек може да се обиди от такива, които знаят за какво става въпрос?! От неориентирани полуграмотни неандерталци в стадна фаза на развитие каква обида, какви 3 лева нацяло?
  • 141 независим

    4 5 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Щом комунистите вземат властта, веднага погват ,, Гешев".
  • 142 Нов

    2 3 Отговор
    НЕКА ДА ОСТАНЕ ДА ЖИВЕЕ В С. ГРАШЕВО,ОТКЪДЕТО СЕ ОБАЖДА!!!
  • 143 Нов

    2 3 Отговор
    НЕКА ДА ОСТАНЕ ДА ЖИВЕЕ В С. ГРАШЕВО,ОТКЪДЕТО СЕ ОБАЖДА!!!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 е те сега

    1 1 Отговор

    До коментар #87 от "СВЕНОВНА ИНФЛАЦИЯ ИМА ,ТРОЛЕ":

    ще скочат двойно не за 12 години, а за има няма и 2, честито
  • 146 Мисля че..

    1 1 Отговор
    Това, което построи Борисов, вие не можете да го боядисате.
  • 147 боко

    1 0 Отговор
    Грозен и крадлив мафиот взе да подкупва с парите от шкафчето
  • 148 Не искаме

    1 0 Отговор
    да те виждаме тъпако.Няма ден в който да не се покажеш? Защо бе птицо проклета?Търсиш си майните ни и проклятието си?
  • 149 ТОЗИ

    1 0 Отговор
    саботьор е тръгнал да плюе по новото правителство от село на село,от мегдан на мегдан.Колко трябва да си откачен и заблуден,че вършиш нещо в полза на имиджа си.Ти си ПЪЛЕН ПРОВАЛ БЕ ТОЛУП КАКВИ МИРАЖИ ТЕ ГОНЯТ И ДА СИ ИДАТ ТЕЗИ ТИ ПОВЕЧЕ СИ НИКОЙ,НИКОЙ,НИКОЙ,НИКОЙ,НИКОЙ.Но злобата ти е за ГИНЕС,наглостта също.Бандюга скрий се веднъж завинаги.Тия дето те лъжат и лижат и те са отрепки като теб.Иска ви се нещо,но резила ви е НЕПОПРАВИМ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове