Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 14:01 17 993 196

"Възраждане" брани Иван Гешев, ГЕРБ изнудва мнозинството, а ДПС се интересува само от Прокопиев

  • временна комисия-
  • конституция-
  • промени в конституцията-
  • възраждане-
  • герб-
  • дпс-
  • неформална коалиция

Днес видяхме поредното доказателство през последните седмици, че тези три партии са едно цяло в битката положителна промяна в българското законодателство да не се случи

"Възраждане" брани Иван Гешев, ГЕРБ изнудва мнозинството, а ДПС се интересува само от Прокопиев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Възраждане" брани главния прокурор Иван Гешев, неглижирайки темата за промени в Конституцията и реформи в областта на правосъдието, които да доведат радикални промени в българската прокуратура, а в това число и до отстраняването на Гешев.

ГЕРБ философства, тупка топката, а накрая и изнудва управляващото мнозинство, за да си намери повод да не подкрепи създаване на временна комисия за промени в Конституцията.

А ДПС, каквото и да бъде предложено от "Демократична България", винаги изкарват на преден план името Иво Прокопиев и с това неглижират същинския дебат.

Обобщено това се случи днес в Народното събрание по време на дебата относно създаването на временна комисия за промени в Конституцията на Република България. Тези обобщени фактически обстоятелства идва ден след като депутатът от "Продължаваме промяната" Петър Куленски илюстрира как в пълен синхрон ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" не участват в гласуване, за да падне кворумът и да не може законодателният орган да върши работата си пълноценно. А това пък, разбира се, да ерозира доверието на българите и да предизвика още по-голяма цялостна нестабилност, предвид и всичките глобални кризи, в които се намираме.

В последна сметка комисията бе създадена, но без гласовете на опозиционната неформална коалиция ГЕРБ-ДПС-"Възраждане", които в резултат на своето единодействие не излъчиха и представители за нея, а това бе поредното доказателство през последните седмици, че те са едно цяло в битката положителна промяна в българското законодателство да не се случи.

"В дневния ред на обществото съдебната реформа е на Бог знае кое място от 20-то нататъкА. Има много по-други и много по-важни, належащи проблеми, които упорито отказвате да разгледаме в тази зала. Проблемите с тока, проблемите с галопиращата инфлация, проблемите с кризите - и здравна, и икономическа, и всякаква. Това е дневният ред. Тази измислена комисия категорично не ѝ е нито времето, нито мястото в това крайно ползващо се с недоверието на обществото Народно събрание и абсолютно крехко мнозинство". Това каза депутатът от "Възраждане" Николай Дренчев по време на дебата за временната комисия.

Заключенията от това изказване са няколко. Генералното е, че "Възраждане", изразени от Николай Дренчев, подкрепят вечната теза на крепителите на мафията, че "сега не му е времето и има по-важни неща". С тази позиция те всъщност казват: Не искаме да се пипа прокуратурата и Гешев. А същите, "Възраждане" бяха на демонстрациите на Инициатива "Правосъдие за всеки" срещу Иван Гешев и в предизборната си програма говореха за съдебна реформа. Тук въпросните националисти ще кажат, че те са за такава реформа, ама по техния начин. В превод това е: Искаме, ама нямаме желание.

За осигуряването на условия за справедливост и законност винаги времето е подходящо. И не, по-важно нещо от тях, освен живота и здравето на българските граждани, няма. Само на основата на справедливост и законност може да се надяваме на една по-добра България и само на тяхна основа можем ефективно да се справим с кризите, за които говори г-н националистът.

Следващото заключение от изказването на Дренчев е, че той явно не осъзнава, че е народен представител не само на симпатизантите на "Възраждане", а на всички български граждани. Ако симпатизантите на неговата партия не се интересуват от реформа в правосъдието, това е тяхно право и си е за тяхна сметка, но не отменя факта, че една друга, сериозна част от българския народ иска справедливост и законност и го показа на протестите през 2020 година, а след това и на три последователни избора.

Проблемите с тока бяха обсъждани и временно решение, инфлацията вероятно ще се обсъжда по време на дебатите за Бюджет 2022. И забележете, Николай Дренчев говори за "здравна криза". О, ама нали нямаше такава? Нали пандемията беше ПЛАНдемия? Какво става? "Възраждане" просто отново демонстрират двойния аршин на говоренето си - според трибуната, която имат. С други думи, там, където са сигурни, че ги гледат техни избиратели - например Фейсбук страницата им или телевизионно интервю, здравната криза отсъства от техния речник.

Относно доверието в Народното събрание, господинът Дренчев откровено манипулира. Да, генерално може би институцията продължава да не се ползва с голямо обществено доверие, но няма парламентарно мнозинство в последните години, което да е било по-одобрявано от българските граждани, колкото е настоящото.

Изказванията на колегите на Николай Дренчев - Елена Гунчева, Петър Петров и Цончо Ганев, бяха в подобен дух, макар и не толкова отричащи важността на въпроса, но ясно показващи принципа: много искаме, ама нямаме желание. И ще намерим редица "кусури", за да не подкрепим предложението за временна комисия, която да се занимава с евентуалните промени в българската Конституция.

ГЕРБ правеха почти същото като опозиционните си неофициални партньори от "Възраждане", само че в в посока да искат извинение и признание, че не са мафия.

След като потупкаха топката различни депутати от групата им, в това число и от притурката СДС, Десислава Атанасова в прав текст опита да изнуди мнозинството. Тя от името на групата, като неин председател поиска ГЕРБ или да получи председателското място във временната комисия за промени в Конституцията, или да я съпредседателства с някой от мнозинството, за да подкрепи създаването ѝ. Гузна негонена бяга, Атанасова уточни, че ГЕРБ "не изнудват". Но поставянето на такова условие е точно изнудване. Получи се нещо като руските искания за глобалната сигурност - ултимативни и неизпълними, защото са в противовес с реалността.

Стигаме до Движението за права и свободи (ДПС). Като една от двете партии с най-богат парламентарен опит, вместо да насърчи дебата, ДПС, изразена най-вече от Хамид Хамид, във всяко едно свое изказване и по този въпрос слагаше акцент на името Иво Прокопиев.

Когато се премина към друга точка от дневния ред на Парламента, Иво Прокопиев отново бе споменаван с негативна конотация от представители на Движението.

Много, много е жалко, че партия с такова име, партия, която твърди, че е защитник на интересите на нашите братя и сестри от турски произход, използва трибуната на Народното събрание, за да атакува вербално конкретен български гражданин. И то такъв, който нито е санкциониран по глобалния закон "Магнитски", нито присъства в досиетата "Пандора", нито е презиран от значителна част от българския народ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 174 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    228 135 Отговор
    Възраждане предатели.

    Коментиран от #73, #98

  • 2 И трите

    197 80 Отговор
    образувания пречат грозно с евтини провокации и селски хитрини , саботиращи целенасочено и губят време ! Безсрамие и отразяващаващо !

    Коментиран от #51, #192

  • 3 Велина Копейкина

    168 100 Отговор
    Костя е брат на лудия с бялата коса
  • 4 Наркоман

    175 102 Отговор
    Коцето Копейкин смени 10 партии... каквото му кажат това говори!

    Коментиран от #102

  • 5 Името е важно "Възраждане "

    190 97 Отговор
    Те се борят да възродят ГЕРБ и ДПС

    Коментиран от #19

  • 6 Последния Софиянец

    107 62 Отговор
    Идва Радев и затваря бардака.

    Коментиран от #59

  • 7 не лови дикиш

    145 180 Отговор
    Новата опорна точка на Кирчовци,Кокорчовци,Ристювци и сие.Не вървите.Костадинов ще ви смачка на следващите избори.

    Коментиран от #10, #39, #185

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    102 21 Отговор
    престъпници мутри мафия
  • 9 Българка

    72 158 Отговор
    ПП,БСП,ДБ и Сценаристите , се опитват да направят "Голям шлем" за фатмака. След президентството и правителството му остава само Прокуратурата, за да се чувства цар. Няма да му мине номера, преди да свалят Гешев ще си ходят. Фатмака и той не е недосегаем , след следващите избори, може и да разбере от първо лице думата ИМПИЙЧМЪНТ.

    Коментиран от #31, #33, #143

  • 10 гост

    89 43 Отговор

    До коментар #7 от "не лови дикиш":

    твоите няма да влязат даже, слури на Бойко и Доган.

    Коментиран от #11

  • 11 гост

    52 22 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    слуги
  • 12 Възраждане

    134 46 Отговор
    Много често взеха да получават бурни овации от ГЕРБДПС.
  • 13 Рап

    142 98 Отговор
    Най после свалиха гащи! Нека българите разберат ,че Възраждане е патерица на другите две партии ДПС иГЕРБ. Продажници!

    Коментиран от #15

  • 14 Бай Петко

    101 85 Отговор
    Съчинения по картинка. Факти пропада с такива автори.
  • 15 Коце възрожденеца

    120 69 Отговор

    До коментар #13 от "Рап":

    Следва стъпките на дядо Волен.Така и ще свърши.

    Коментиран от #18

  • 16 До кога

    65 25 Отговор
    ще търпят гарите им в Народното събрание на тези същества безродни ?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 И той

    65 37 Отговор

    До коментар #15 от "Коце възрожденеца":

    и цялата му трагична група !
  • 19 Пълни

    57 38 Отговор

    До коментар #5 от "Името е важно "Възраждане "":

    Нещастници!
  • 20 Иван Грозни

    84 67 Отговор
    Тия от възраждане най-после показаха своята същност и, че случайно са в парламента на върха на антиваксърската си кампания в която всеки се бори за живата си. Тия юнаци са плиткоумни и непроумяват, че всяка реформа започва от Гешев и съдебната система. Когато си счупяг главите в този камък ще разберат, но както винаги в нашата история след дъжд качулка.
  • 21 Коце,

    83 52 Отговор
    За колко се продадохте?Много по бързо ще финиширате от Бялата Златка.
  • 22 Бай Х@й

    75 44 Отговор
    Сатана ясно какви са възраждане !
  • 23 Играчите са ясни отдавна

    54 10 Отговор
    Време е да се инвестира в строежа на частни затвори Килиите ще се разпродадат веднага на зелено.
  • 24 Морски

    62 45 Отговор
    Възраждане-патерица на ГЕРБ,ама то от последните им действия се подразбираше в полза на кой играят.Трябва да си получат заслуженото на местните избори догодина,нито глас за тяхен кандидат.Докато не разкараме всичката измет от властта няма да има оправия.Ако тия от ПП нищо значимо не са свършили до лятото и те вън.
  • 25 мой

    45 39 Отговор
    Трите проруски партии в атака.

    Коментиран от #142

  • 26 Псевдоним

    67 32 Отговор
    "Възраждане" вече внесоха законопроект за отзоваването на главния прокурор.
  • 27 Това беше театър

    40 18 Отговор

    До коментар #17 от "Дуай Липа":

    За да вземат електората недоволен от Гешев. Всичко е с умисъл.
  • 28 сара

    44 34 Отговор
    В Парламента се е настанила наглостта под формата на опозиция и правителството неглижира това. Последствията ще са тежки.
  • 29 Българка

    70 73 Отговор
    Добър и обстоен материал. Наистина Възраждане обслужват ГЕРБ и ДПС и при следващи избори доказват, че нямат място в НС. Предполагам много техни избиратели се срамуват или опоне замислят защо избраниците им са ги лъгали, че са против ваксините, а самите те са ваксинирани. Предполагам се срамуват и възмущават от това, че гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС. Та затова ли ги подкрепиха? Нима това искаше протеста?

    Коментиран от #70, #86, #101, #176

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ДПС

    73 8 Отговор
    Просто, търсят да нарочат някого, за да изместят фокуса от Делян Пеевски. А истината е, че Делян Пеевски, заедно с Ахмед Доган и плеядата им мъжки секретарки, плюс Румен Гайтански би следвало да им се конфискува цялото имущество, както и на всички свързани с тях и да трият наровете на Софийския Централен Затвор до края на дните си! Едно гарантирам, който стори това е гарантирано че ще има безброй мандати за управление от тук насетне!
  • 33 Българка

    39 11 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Срамно петно за елементарно чувство за спряаведливост и законност! Слуга на мафията, спри да цапаш форума
  • 34 НЯКОЙ

    63 26 Отговор
    Явно ДПС слугува на Пеевски в личната му битка с Прокопиев. Защо това трябва да се превръща в драма за останалите, не знам! "Възраждане" са хамелеони, които се интересуват само от мнението на лидера си и вървят като слепци след него! ГЕРБ бяха и си остават престъпна групировка със заблудени поддръжници! Не знам какво правят всички те в Парламента, след като работят против интересите на народа и държавата!?!
  • 35 ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ

    57 42 Отговор
    Абсолютен бълвоч сте написали.В момента прокопиевата и борисовата секта са се хванали за гушите.Кабинетът и президентът пречат на Борисов,а Гешев пречи на т.нар.промяна.Хвани единия,удари другия.Всичко е борба за постове и власт.Възраждане нямат работа в тая история и много правилно постъпват.Тяхната мисия трябва да бъде борбата срещу колониалното глобалистко робство,на което слугуват и старите,и новити.

    Коментиран от #77

  • 36 Дуай ми ти

    25 12 Отговор

    До коментар #17 от "Дуай Липа":

    Вашите знаят ли, че си вадиш хляба като защитаваш срещу заплащане тези които ги ограбиха?

    Коментиран от #93

  • 37 мен

    49 31 Отговор
    Станаха ясни филмите с опита на прокуратурата за закриване на Възраждане и проверките срещу Костадинов завършили с голям шум и .....никакъв резултат...артисти...

    Коментиран от #139

  • 38 ФЕН

    56 38 Отговор

    До коментар #17 от "Дуай Липа":

    От създаването на Възраждане там дирижира Дуган ...с личната подкрепа на ТИМ при съответната си цена. Опитите да създадат имидж на Копейкин да се бори срещу Президента и да саботира развитието на България....проследи как заглъхнаха всички проекти на Доган и ДС и се хвърля ресурс във Възраждане! Копейкин е следващия в редицата от имена : Атака,Лидер,НФСБ,ВМРО,Възраждане ...на това му се вика КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ...по модел на Руснаците ....както ББ е учил по техните учебници :)

    Коментиран от #76, #79

  • 39 LOSHIA

    45 34 Отговор

    До коментар #7 от "не лови дикиш":

    Ще ги смачка Копейкин кога бор роди круши!!!!
  • 40 Мислещ

    41 24 Отговор
    Моля? Неглижират темата след като те самите внесоха законопроект срещу Гешев? Този пасквил е тотално падение, по-зле и от тези на Дуче Зеле.
  • 41 Спартак Българанов

    49 54 Отговор
    Голям страх от тва "Възраждане" !!!! Вече всеки ден статия срещу тях ! Значи са на прав път...

    Коментиран от #81

  • 42 МБабе

    53 53 Отговор
    Не искам да ви развалям веселбата, но на следващите избори Възраждане ще удвои резултата си. Драскачите тук не сте фактор, вие сте същите, които преди гласувахте за Славчо, а сега за Канадеца. Демек вие сте плявата, която постоянно намалява за сметка на осъзналите се хора
  • 43 Тома

    50 32 Отговор
    Костя и той обича много парите като всички патриоти които душа дава за народа ама не своята

    Коментиран от #44

  • 44 Капитан Магарет

    27 19 Отговор

    До коментар #43 от "Тома":

    Томи, май забрави, че проверката срещу него приключи с нулев резултат. И че за клевета носиш наказателно отговорност
  • 45 Иванов

    29 9 Отговор
    Мишо Константинов го гонят като куче в Лозенец когато влезе в магазина. Много жалко е човек да остане без достойнство

    Коментиран от #144

  • 46 Стойчев

    47 8 Отговор
    Мафията ГЕРБ-ДПС ще се съпротивлява до последно. Затвориха им кранчетата. Не могат да крадат.
  • 47 До Автора

    29 26 Отговор
    Браво! Много точно описано!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Tутанкамон

    34 7 Отговор
    С такава сбирщина в парламента,нищо хубаво няма да се случи
  • 50 Масово СРС-та

    33 7 Отговор
    Иван Гешев крепи мафията, които слухтят цяла България със СРС техника! Ако ви се случват странни неща и инциденти, това не е случайно!
    Добре дошли в държавата на ДС!
  • 51 И трите партии

    21 26 Отговор

    До коментар #2 от "И трите":

    плюс президента, защитават националния интерес и пречат на "Промяната" да ни продадат на краварите и подопечните им олигархчета.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 б@лъците

    23 13 Отговор
    гласуващи за бялата златка си избраха мургава такава😃

    Коментиран от #67

  • 55 с теб сме Коце

    28 37 Отговор
    По добре на хората в устата,отколкото в краката.Възраждане вече са в устите на тролерите,което е прекрасна новина и показва,че Коцето е на прав път.Либерасткото квичене срещу него е мехлем за душата.На следващите предсрочни избори тази година Възраждане ще са най-малко втора политическа сила.А може и да бият при някои обстоятелства.

    Коментиран от #62, #69, #194

  • 56 Next

    35 20 Отговор
    Абе хора, бял коцьо хвърля пиратки насам натам също като Яне Янев преди години и накрая какво стана (дупе и гащи с бою разбою). бял коцьо е същият китук като Яне ЯнеФ, Болен СидероФ и Кольо БарекоФ.
  • 57 Wwww

    20 13 Отговор
    Виеш ли мръсен соросоид?
  • 58 пълен фалш

    11 11 Отговор
    Тези като пуснат видео в ютуб за 30 минути получват няколко хиляди гледания и десетки коментари.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ХА ХА ХА

    31 25 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ ЗДРАВКОВ , ТАЯ СТАТИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО , ДА БЕШЕ Я НАПИСАЛ МАЛКО ПО РАНО ???? ТОГАВА КОГАТО НАЗНАЧИХА КИРО ЗА МИНИСТЪР , ПОГАЗВАЙКИ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАТА ????? И ОТ КОЙ , Я КАЖИ ВИЖДАМ , ЧЕ МНОГО ГИ РАЗБИРАШ ТИЯ РАБОТИ !!!!

    Коментиран от #63

  • 61 Много зле сте

    31 25 Отговор
    Много променливи тука и ДБили, гласувачи най-вече. Всеки който вижда на къде се движи България под вещото управление на вашето "Киро"ООД, трябва да взема спешни мерки, за спасяването ѝ.
  • 62 Ами

    17 11 Отговор

    До коментар #55 от "с теб сме Коце":

    КОЛЕТО скоро ще му замръзне усмивката ! И да си с него и да не си .....все тая !
  • 63 Хи хи хи

    28 18 Отговор

    До коментар #60 от "ХА ХА ХА":

    Идва ВИДОВ ден ! ТИЯ които искаха промяната , ще РЕВНАТ от нея малко по късно !
  • 64 Атанасова

    23 13 Отговор
    гербавата калинка,която с РЪБЪЛ правеха конституция няма думата за съпредседателство на каквато и да е комисия,защото с нейно присъствие ще е БЕЗНАДЕЖНА.И вчера говори за депутати от ППи обижда на случайно попаднали ,а ти куч-о как си попаднала толкова невежа като депутат и то нагъл и посредствен като капацитет?
  • 65 Морски

    12 12 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Знам че ти крадът ника,личи си по писането.Ти си жена с голям интелект и дар слово,а той и.иот

    Коментиран от #146

  • 66 Морски

    10 9 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Да довърша🙂той един крадлив на псевдоними(а най вероятно и не само)и.. от който с радост да му приложиш един мюсюлмански закон който е много актуален в страни като Саудитска Арабия например

    Коментиран от #75

  • 67 Тоя Коце

    14 13 Отговор

    До коментар #54 от "б@лъците":

    Все повече ми заприлича ба .ангал.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Незнаещ

    20 5 Отговор

    До коментар #55 от "с теб сме Коце":

    Възраждане може и да бият,но дали Сарая и Банкя ще си дадат гласовете?Лично аз не вярвам!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 абе джипси

    6 6 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    ти пенция докопа ли
  • 72 Десо

    7 6 Отговор

    До коментар #68 от "До ком.42":

    Харесвам такива коментари,когато с малко думи,се казват много неща!Адмирации!
  • 73 Гербопитек

    25 22 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин":

    Възраждане първи пуснаха законопроект, по който можеше да се премахне Гешев! НО!!! Но продължаваме подмяната и мнозинство, го отхвърли! Защо??? Е как нали си го пазят. А тоз очилатия бръмбар къде е писал статията е един обикновен лакей. А зомбитата знаят, не знаят, харесват, слагат +. Зомбито дори не може да асимилира, че го излъгаха за пореден път.

    Коментиран от #78

  • 74 Марш!

    18 18 Отговор
    Коцке, айде в зайчарника да те опъват с двеста!
  • 75 морски л@п@й шнорхела

    3 7 Отговор

    До коментар #66 от "Морски":

    и са потапяй.като апрк куррссск 😊
  • 76 Драйфус

    10 18 Отговор

    До коментар #38 от "ФЕН":

    Уважавам смелите хора!Назова проблема с истински имена!Много хора го знаеха това,но не посмяха да цитират тила на Копейкин.Адмирации за теб и такива като теб!
  • 77 България

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Добър коментар. Браво!
  • 78 Драгомир

    21 25 Отговор

    До коментар #73 от "Гербопитек":

    Ах, ах.. явно Възраждане този път са се притеснили, щом са активирали троловете си освен да лъжат за законопроекта за отстраняването на главния прокурор, но и да акцентират на това, че се слагат + и че всеки, който е прозрял как стоят нещата и не споделя "истината" на Възраждане е зомби. Браво на автора за статията, точно в десятката ги удари. Хубаво, че е имал възможност, това му е работата, да гледа парламентът и да разобличава лъжците, докато ние, трудещите се българи работим и няма как да гледаме заседанията въобще или поне не обстойно. Митичният законопроект на Възраждане не е отхвърлен, защото не е разглеждан. А защо не е разглеждан... АМИ ЗАЩОТО НЯМА ДА СВЪРШИ РАБОТАТА, КОЯТО ВСИЧКИ ИСКАМЕ - ГЕШЕВ ВЪН. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА!

    Коментиран от #89, #106, #135

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Костя Гуцанов

    21 22 Отговор

    До коментар #17 от "Дуай Липа":

    Е там е въпроса - Защо Гешев прикри явни факти за схемата "Възраждане" . В читалището в Плиска НЕ могат да се съберат 550 учредителя ! Залата е за максимум 110 човека. Разходете се до Плиска бе хора , сами се уверете. А има и какво друго да се види - разкоприте и реставрацията на престолния ни град, уникален комплекс с восъчни фигури .... Коцето е един измамник и мошеник, въпроса е защо прокуратурата го прикрива ?!

    Коментиран от #84, #87

  • 81 Копидон

    21 18 Отговор

    До коментар #41 от "Спартак Българанов":

    Да, така е. Гледах канала на Костадин Костадинов в тубата и останах впечатлен от него.
  • 82 Бялата Златка

    9 15 Отговор
    Този Костадинов,не знае как стават тези неща!
  • 83 Бай Петко

    24 7 Отговор

    До коментар #30 от "00014":

    Ако искате знаете какво става в парламента, гледайте предаванията на живо. Не се доверявайте на такива платени статии и на журнаглисти.
  • 84 РОМАН

    14 19 Отговор

    До коментар #80 от "Костя Гуцанов":

    ЗАЩОТО Е РУСКО ПРОКСИ, А ГЕШЕВ РАБОТИ ЗА ПРИКРИВАНЕТО НА РУСКИ ПРОКСИТА. ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ, ДОГАН.... Е РАЗБИРА СЕ КОЦЕТО Е МНОГО ПО-МАЛЪК ИГРАЧИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ПОРЪЧКИ, НО... ПАК ГО ПАЗЯТ. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ХРИСТО ИВАНОВ. ДА БЪЛГАРИЯ Е УЧРЕДЕНА ПО ДОСТА СТРАНЕН НАЧИН А ПРОКУРАТУРАТА СИ ТРАЕ И ГИ ПАЗИ. НАДЕЖДАТА Е КИРИЛ ПЕТКОВ ДА Е АВТЕНТИЧЕН.
  • 85 Бамбука

    16 21 Отговор
    ПП " Въз..." не са създадени за да борят корупцията или за промени в съдебната система, а да защитават мафията.
  • 86 Антон

    22 20 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    С чувство за срам, признавам,че съм един от тия,които гласуваха за него!Но ще дам всичко от себе си, да отворя очите на такива като мен на следващите избори,ако Възраждане са в листата!

    Коментиран от #173

  • 87 Хвърляш помия

    13 10 Отговор

    До коментар #80 от "Костя Гуцанов":

    Съдеха ги, ама не очакваха толкова свидетели да се явят на делото, чак се учудиха на инециативата. Не можаха да ги сплашат.
  • 88 Веселинов

    15 5 Отговор
    И на дървото ГЕРБ, ще му окапят крушите.
    ДПС ще ги следват неотлъчно по баира надолу.
  • 89 Гербопитек

    9 10 Отговор

    До коментар #78 от "Драгомир":

    То го има, изявление имат и от трибуната на народното събрание относно това. Истина е. А при теб крадеца вика дръжте крадеца. От къде ти плащат сега я кажи от гроб или от американското посолство?

    Коментиран от #99

  • 90 глобализмът си отива

    20 12 Отговор
    Всичкото прокопиев троляк строено на баламатума.Няма смисъл,кокорчовци.Глобализмът си отива.Походът на свободата вече тръгва и към Вашингтон.
  • 91 1234

    20 12 Отговор
    Управляващата коалиция не е достойна,да пипа българската КОНСТИТУЦУЯ, не е легитимна, избрана с 30-тина процента.

    Коментиран от #180

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Чуден коментар

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Дуай ми ти":

    Пази боже е този обект.
  • 94 Обективен

    21 9 Отговор
    ДБ ли ще предлагат промени в конституцията?Не бяха ли ДБ партията, която преди години плащаше на тролове да сеят помия в нета? Явно са върнали стар навик,защото тази "статия" много напомня на тролските изпълнения от недалечното минало . Майка почина пред очите на детето си...това ли е промяната? Кое им е новото на тези боклуци сравнени с предишните боклуци...
  • 95 Да живее България!

    16 20 Отговор
    Възраждане е единственото спасение за България! Проумейте го! Злото усеща, че почва да губи и пуска всичката си мръсотия.
  • 96 На пролет се броят пилците

    17 16 Отговор
    Възраждане много си повярваха и ще си обелят носа. Нищо по-различно от Сидерака, Кресливия и Синята каска.
  • 97 прокопиева секта

    16 15 Отговор
    Възраждане не брани никой.Просто стопира Прокопиевата секта да овладее правосъдната система.Когато две глутници псета се лаят,най добре е да се стои настрана и да се гледа сеир.Това прави и Костадинов.
  • 98 Марко Петров

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин":

    Възраждане още от предишните НС имат внесен законопроект за реформа в Съдебната система. Внесоха го и в това НС. Но вместо да се разглежда законопроекта в правната комисия, мнозинството иска въпроса да се реши чрез конституционна промяна, от която няма да има нужда ако се приеме за гласуване законопроекта на Възраждане.

    Коментиран от #100, #109

  • 99 Драгомир

    13 12 Отговор

    До коментар #89 от "Гербопитек":

    Нищо конкретно не ми отговаряш, защото ти посочих фактите, а ти написа несвързано изречение и след това направи внушение, че някой ми плаща. Как да ми плащат гроб на мен, като плащат на твоите господари Костадинов и Гунчева. От посолството на Америка също никой не ми плаща, плаща ми единствено моя работодател.
  • 100 РОМАН

    17 9 Отговор

    До коментар #98 от "Марко Петров":

    Това е лъжа. Законопроекта на Възраждане не може да е ефективен точно без промени в Конституцията.

    Коментиран от #108

  • 101 Марко Петров

    17 12 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Въпрос: Коя партия внесе законопроект за генерална реформа в съдебната система още в предишното НС и в сегашното? Не знаете ли? Отговор: Законопроекта е на ПП Възраждане. Генерална реформа без да има нужда от промяна в Конституцията. И без временна комисия. Ама мнозинството не иска да го разгледа. Извод: Преди да пишете тук информирайте се добре. Иначе се получават фалшиви новини и заключения.

    Коментиран от #105

  • 102 Марко Петров

    9 7 Отговор

    До коментар #4 от "Наркоман":

    Последната партия Възраждане сам в създаде. Не пишете тук глупости.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 filo

    4 15 Отговор
    Че какво му е на Гешев?
  • 105 РОМАН

    19 13 Отговор

    До коментар #101 от "Марко Петров":

    От колкото и различни тролски ника да пуснете една и съжа лъжа, че Възраждане направили законопроекта за реформата, ама го отхвърлили, толкова пъти ще ви разоблича, че лъжете. Този законопроект е НЕПРИЛОЖИМ БЕЗ ПРОМЕНИ В КОНСИТУЦИЯТА. ЛЪСНАХТЕ!
  • 106 Марко Петров

    11 10 Отговор

    До коментар #78 от "Драгомир":

    Законопроект, който и да е трябва да бъде разгледан и тогава ще се види ще свърши ли работа. Приказката Ви че не е разгледан защото няма да свърши работа е най малкото странна.
  • 107 Бали

    12 13 Отговор
    Пионките на Прокопиев надавай вой по команда хаххаха Циркаджии ...
  • 108 Марко Петров

    9 13 Отговор

    До коментар #100 от "РОМАН":

    Всичко е премислено и ще е ефективен без промяна в Конституцията
  • 109 костадинчовци и цончовци и гуни и вся..

    12 12 Отговор

    До коментар #98 от "Марко Петров":

    Нямат компетенциите
  • 110 абв

    20 16 Отговор
    Възраждане е една партия на крадци и родоотстъпници начело на Коста Копейкин който сви парите от субсидията за собствена облага и сега иска да яхне недоволство на хората . Такива ,,хора като него са за затвора
  • 111 Веси

    16 9 Отговор
    Прокопито е за затвор! Докога ще минава между капките, не мога да разбера.
  • 112 Анонимен

    15 7 Отговор
    Прекалявате с повеждащи заглавия! Манипулатори!
  • 113 Анонимен

    18 6 Отговор
    Кога Факти стана разпространител на груби лъжи? Вече не може да се разчита на вас за достоверността на информацията. Безобразно подвеждане по много въпроси! Журналистиката вече е на нивото на една древна професия. Срам!
  • 114 Лошо

    9 13 Отговор
    Как Мафията успя да набута Възраждане в парламента !

    Коментиран от #116

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Анонимен

    16 10 Отговор
    Пореден опит за очерняне на Възраждане! Изкривяване на истината, погрешно тълкуване на факти и откровени лъжи! Това е статията. И, разбира се, коментари на платените тролове. Много пречи възходът на Възраждане!
  • 119 БСП(филмът)

    16 7 Отговор
    Плитко, манипулативно и не последователно материалче. Явно личи поръчковия характер и незнание на факти и изопачаване на позиции. Жалка работа. Който ги харесва(възраждане) негова си работа, но когато имаш претенции за журналист представи нещата обективно. Че са пълни с изцепки е видно, но осмисли това което пишеш и не се излагай. Глупаво е да твърдиш, че партия застрашена от ликвидиране от прокуратурата ще брани Гешев. Направо е смешно. Ако продължават в този дух ще вземат и на мен да ми допадат. (макар да Не ми се вярва) А за журналята не се учудвам че сме на100 и не знам си кое място. Заслужават си го.
  • 120 Никола

    14 10 Отговор
    Единственото, което постигате с подобни материали е да увеличавате привържениците на Възраждане. Журналистиката отдавна не е това, което трябва, но вие копаете и под дъното!
  • 121 Мнение

    17 7 Отговор
    Каква конституция ще променят тия от продължаваме Подмяната. Естествено, че няма да бъде подкрепено. Възраждане били...... Който познава Възраждане е много наясно, че такива неадекватни хора като тези от коалицията НЯМА КАК ДА БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ
  • 122 Копейкин

    8 15 Отговор
    Вижте сега. На мен спонсор ми е Бойко и Доган. А и моите избератели не са от най - интелигентните и не могат да направят връзката, че тока е на тази цена, заради такива мошенници като Доган и Пеевски и, че ако сменим Гешеф, виновните за тази цена ще станат много бързо подсъдими. Аз моите избератели ги лъжа с зелените сертификати, то ние сме си ваксинирани във Възраждане, обещавам им безплатен ток.
  • 123 Копейкин

    9 14 Отговор
    ГЕРБ+ДПС="Възраждане"
  • 124 Целият този пасквил

    13 8 Отговор
    е с една цел, да о . .ре Възраждане. Мисир Пешо се губи в лабиринта на обърканата си мисъл. Възраждане никога не може да са с ГЕРБ, защото именно те им създадоха най - много пречки и пристеснявания. Още се съдят с тях. За ДПСто няма какво да говорим, напълно измислено. Явно продължаваме подмяната много ги притесняват и включват всякакви мръсни номерца в битката с тях. Щом налетяха и на телевизията на Волен, да привикват журналисти в следствието, начи са много зле. Амерски подлоги, използват амерски похвати за ударите под кръста. От козяк генерал губернаторът насочва и управлява схватката с нелоялните. Всякакви похвати са разрешени. А наивниците вярват. Но Кирчо ша ги упрай. Щом имаха глупостта да гласуват за него, непременно ша ги упрай.
  • 125 "Възраждане " възражда ГЕРБ и ДПС

    10 18 Отговор
    за Копейки
  • 126 Грую

    5 12 Отговор
    Каскета не е проблем на българския народ а е проблем на червената мафия.И точно за това е тоя вой да го сменят за да сложат някой послушко,който ще ги остави да крадат безнаказано.За това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Гешев да си изкара мандата .А ,какво искат Мунчо и компания е без значение.

    Коментиран от #128

  • 127 Здравко Думанов

    11 14 Отговор
    Абсолютен мит е, че Възраждане увеличава подкрепата си. Някакви социолози го били казвали... ами те същите казваха, че ГЕРБ ще спечели изборите и Възраждане няма да влезе в парламента. Е, познаха ли? Възраждане от 2-3 седмици е само надолу, особено след като стана ясно, че лъжат хората да не се ваксинират, а самите те са ваксинирани. Колкото и да активират троловете си тук, Възраждане ще си остана една маргинална партия. В момента Коцето се моли зеленият сертификат да остане и напрежението между Русия и ЗАПАДА да не стихва, защото иначе няма с какво да надъхва правоверните си. Просто защото той нищо не може да предложи. Програмата на Възраждане съм я чел - утопичен комунизъм. И комунистите от 22-ра година не са се престрашили да обещават такива неосъществими неща.
  • 128 Веро

    7 2 Отговор

    До коментар #126 от "Грую":

    Крадлев колко плаща на тролски коментар?

    Коментиран от #130

  • 129 Никога

    14 7 Отговор
    Не съм подкрепял Възраждане но ,като гледам изцепките на Кирчо и компания ,Копейкин е светец пред тях.
  • 130 Грую

    10 5 Отговор

    До коментар #128 от "Веро":

    В голяма заблуда си чадо.Мразя ви безплатно.Че вие крадете 100 пъти повече от Боко.

    Коментиран от #133

  • 131 Стефан

    10 0 Отговор
    Много тролене бе!
  • 132 Автора на публиката

    17 5 Отговор
    По-неадекватна и тотално преобърната статия не бях чет от отдавна.
  • 133 Веро

    3 10 Отговор

    До коментар #130 от "Грую":

    Ние? Презирам комунистите от дън душа. Никак не ми е приятно, че ДБ е в коалиция с тях, но това избират хората, какво да направя аз? В годините назад БСП много краднаха, СДС също, царят също, но такъв нагъл грабеж и смазване на обществото като Бойковия, никой не си е позволявал. А тези новите още не са откраднали нищо, така че да им дадем време. Ако посегнат, ще се чуе. Има достатъчно добри разследващи журналисти и организации - Наско Чобанов, Митко Стоянов, БОЕЦ, те ще бият алармата на момента, ако новите крадат.

    Коментиран от #141

  • 134 Анонимен

    19 9 Отговор
    Борбата срещу Възраждане придобива все по-гротесков характер. Срещу най-малката партия в парламента постоянно се пишат явно поръчкови статии. Като са прави управляващите, защо ги притеснява дейността на Възраждане?
  • 135 От козяк

    18 9 Отговор

    До коментар #78 от "Драгомир":

    активираха троловете в защита на безценния им предател Кирчо Ваксата и неистово оплюват Възраждане. Явно силно са обезпокоени. Не за първи път насъскват орките си щом на протежето им се видят омазаните гащи.
  • 136 Иванов

    12 2 Отговор
    Не симпатизирам на ДПС, но са прави, че уж Демократична България е партията на олигархът Иво Прокопиев!
  • 137 Алооо

    11 13 Отговор
    "Възраждане " е новата патерица на Статуквото. Гнили ябълки са и са за прасетата...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 stan40

    8 5 Отговор

    До коментар #37 от "мен":

    Всичко беше театър, за да изкарат Костадинов мъченик- жертва на недолюбваната от мнозинството прокуратура. Всички представени партии в парламента представляват частни интереси.
  • 140 ComfortablyNumb

    8 2 Отговор
    Пешо, ай по полека каква е каква точно е аджендата на българското общество и кой има право да я проповядва. "на три последователни избора" промянаджиите (ПП, ИТН, ДБ и боже това последното е перверзно - БСП) спечелихте не повече от 15% от гласовете на българския народ ( за сравнение ГЕРБ , ДПС и Възраждане взеха 10%) останалите 75% просто не гласуваха ... Тях не ги слагай в никакъв кюп. Тия 75% защо мислиш имат вашия дневен ред!? Ама е сигурно че тока и хляба са им на дневния ред. Ако не ви е ясно това положение още малко ще почне да се изяснява.

    Коментиран от #147

  • 141 Грую

    15 4 Отговор

    До коментар #133 от "Веро":

    Няма как да презирате комунягите, щом сте в коалиция с тях.Колкото до краденето не съм убеден ,че при Боко най много се е крало.А за Киро Ментата и Кокорчо просто не си струва да се говори.Възух под налягане.
  • 142 И аз да кажа

    8 4 Отговор

    До коментар #25 от "мой":

    Що си кривите душата?
    Мисля, че тия хаховци нямат никакво право да пипат Конституцията! За такива промени трябва голямо реално мнозинство и подкрепа от народа, каквато по никой начин ПП, БСП, ДБ и ИТН не са получили. Не понасям Възраждане, но какво ... заради тях да подкрепя комунягите и Христо Иванов, който има маниакална фиксираност в Гешев? За останалите недоразумения какво изобщо да се обсъжда, те не знаят на кой свят са! Няма лошо да има промени, да дойдат нови и млади, ама тия като хунвейбини ще потрошат всичко, преди изобщо да са наясно какво ще правят

    Коментиран от #177

  • 143 Ни са крий ма

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Ти не си "Българка", ами българска ПКП.
    Признай си!!!

    Коментиран от #149

  • 144 Айде бе

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "Иванов":

    И магазините ли са политизирани? Те акъл нямат! Кажи кои са тези магазини, да не стъпвам там- не бива да се пощряват тъпанарите
  • 145 А бе...

    9 2 Отговор
    Прокопа да не е присъединил и фактите към иконоКомедията? Авторчето е явно напазарувано.
  • 146 Луди всякакви

    6 1 Отговор

    До коментар #65 от "Морски":

    Що, само една ли може да се нарече българка? Аз наблюдавам този ник- той е трол, който се отзовава в първите минути по всяка тема, ясно колко ти е акъла, щом ти се нравят тезите му.
  • 147 Орлин

    1 7 Отговор

    До коментар #140 от "ComfortablyNumb":

    Когато не ви отърва на комунделчетата като теб - - -- --- винаги намесвате хляба и тока. Но тук не е руска провинция и хората все пак за хляб имат. Та ще има да го чакате това въстание на гладните. Аз слушам за него от поне 15-20 години и все не го виждам. Просто защото гладните не са толкова много. Някои от тях са заслужено гладни защото са мързеливи, а другите просто имат тежка съдба и си заслужават да им се помогне.

    Коментиран от #161

  • 148 боко

    6 6 Отговор
    Костича го е страх да не разследват субсидията за партиите къде отиват или Марешки да не го ступа пак
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 vasik atanasova

    6 1 Отговор
    всичко е игри в тази държава
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Борислав

    6 9 Отговор
    Не съм гласувал за Възраждане,но ето тук правят директно внушение,още със заглавието.Явно са им неудобни на управляващите и се страхуват ,че на едни избори, ще вземат много гласове.Ще гласувам за тях и без това,нищо не се променя..поне да гледаме цирк.
  • 153 stan4o

    5 3 Отговор
    На този господин Прокопиев заводите от реституция ли му са- наследство от дядо му ли са? Този не е нещо по-различен от Делян Пеевски. ДПС са в правото си да питат, защо Пеевски е пренебрегван за сметка на Прокопиев. Какъвто е единия, такъв е и другия.
  • 154 Онуфри

    6 11 Отговор
    Явно ще трябва да гласуваме за Възраждане.Май те ще излязат най читава партия.

    Коментиран от #156

  • 155 Класика

    5 1 Отговор
    Ами първо да се махнат ограниченията и да се спре да ни агитират да се бодеме с дявол знае какво и в полза на бялата мафия и крипто- скрити- конгломерати които имат безбожна изгода от това!!!!....,е това трябва първо да се гласува за един ден и веднага,а след това е главния прокурор и останалите които ще ходят при бай Ставри!!!!! Но без свобода ,а по принуда за лудо....- няма да се подкрепи никой който ни натрапва нещо изначално безмислено и зло!!!!
  • 156 Ами

    8 4 Отговор

    До коментар #154 от "Онуфри":

    що не гласуваш директно за ДПС! Поне да храним Доган само, вместо и патерицата му копейкин! С толкова прост и продажен народ, не е за учудване, че сме последни по всичко и си нямаме държава!

    Коментиран от #158

  • 157 Тъй де!

    8 4 Отговор
    То ясно,че Гешев и Костадинов си имат сделка.Гешев го остави намира за имота купен с партийни пари на Възраждане,а Костадинов трябва да саботира правосъдната реформа!
  • 158 Онуфри

    6 6 Отговор

    До коментар #156 от "Ами":

    Както отиват нещата ,май по добре ще е да гласувам за ДПС,отколкото за такива като Кирчо Ментата, Кокорчо и тартора им фърчилото.Че тяхната промяна ни докара до просешка тояга.

    Коментиран от #160

  • 159 дедо спас

    4 2 Отговор
    ДА ПОМНЯТ МЛАДИТЕ ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 160 Като

    5 0 Отговор

    До коментар #158 от "Онуфри":

    чета такива като теб и ми става жал за хилядите Българи загинали да ни освободят от турско робство за да живеят такива като теб свободно сега! За жалост жалки продажници, са готови да продадат България за дребни монети! Много жалко! Как се изроди този народ се превърна в евтини тъпи продажници, без грам ценностна система?

    Коментиран от #162

  • 161 ComfortablyNumb

    2 1 Отговор

    До коментар #147 от "Орлин":

    Оглеждаш се за въстание на гладните ама не виждаш щото ти ниско камбанарията. На всеки 3-4 години припламва въстание не непременно на гладните но на тия който от матушка им е вменено че са гладни и така дано спрем постъпателното движението на България на запад ... Днес гладните по-сити или са !? Или викаш като ви хвърлят един Гешев ще се наситите. Викаш съм комунист, това е интересно!? А възможно ли е притестъджиите да копахте на една чужда нива не на тая на която мислите че сте!?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Истината

    4 3 Отговор
    Е ,че Кирчо и Кокорчо бързат да сменят каскета ,защото такава е заръката на фатмака.Ако Мунчо нямаше имунитет досега да е при бай Ставри. Но накрая всеки си плаща версиите.Рано или късно.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Пенсионер

    2 3 Отговор

    До коментар #168 от "Фатмака":

    Не знам кой е фатмака,но като си направя равносметка ,какво си купувах с пенсийката преди и сега при новите, резултата е в полза на предишните.

    Коментиран от #171

  • 170 Има ли

    3 6 Отговор
    още глупаци да гласуват за турската подлога копейкин? Сигурно да! Прост народ, дал господ в България!
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Димитър

    5 10 Отговор

    До коментар #86 от "Антон":

    Аз също гласувах за Възраждане и знам, че на следващите избори ще има още повече като мен. Каквото и да бълват сороските слуги няма да променят картинката. Възраждане ще се катери нагоре.

    Коментиран от #174, #175

  • 174 Това е

    6 3 Отговор

    До коментар #173 от "Димитър":

    Възраждане 2024 ,ще инициира референдум за излизане от НАТО, каза Костадинов,така пак ще сме с Русия, вън САЩ от България, това го искат и Герб, но се страхуват,да не изгубим еврофондовете,защо ли са ни,ще бъдем с Русия,Китай,Иран,Венецуела,Турция,Сърбия,да живее свободата.Ама от къде ще крадете господа комунисти, русофили.
  • 175 Факт

    4 2 Отговор

    До коментар #173 от "Димитър":

    Ще се катерите по големия ми ч...п
  • 176 ГЕРБ=ДПС =ИТН=Възраждане.

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Българка":

    Не забравяйте предишните си коментари, насочени против протестите и техните водачи,ако сте вие? Костадинов бе поръчано да организира протести от ДПС ,той трябваше да имитира дейност ,с цел са заблуди, като блесната в риболова, блести и рибата хоп клъвне.

    Коментиран от #190

  • 177 ГЕРБ=ДПС =ПЕВСКИ=Възраждане

    1 3 Отговор

    До коментар #142 от "И аз да кажа":

    Каза си,това ти е на сърцето, комунизъм, беззаконие, диктатура ,всички които сте против промяна на комунистическата прокуратура сте комунисти, тя защитава Герб и ДПС БСП, Възраждане,милиарди кражби,отнемане имоти с корупция, по нищо те се различаваше, Мутренската власт от комунистите .
  • 178 Авв

    1 0 Отговор
    Прокопиев е мафиот.
  • 179 666666

    3 2 Отговор
    Тия си пълнят шкафчето.Не са нищо по различно от Атака,Воля и ВМРО.Само дето предишните малко се по дърпаха като девствена мома ,а тия се разкрачиха от начало.
  • 180 Не с 30

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "1234":

    Много по малко.Със 17 %.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Дядо ви КуРтИ От СеЛо ПиПеРкоВо

    6 2 Отговор
    Герб+ДПС+възраждане=МАФИЯ
  • 183 хатакая

    3 1 Отговор
    Четирима в една стая, а само един работи. Що е то? Отговор: трима държавни служители и климатик. Но не забравят да си вземат хубавата заплатка наали..?!!
  • 184 ссс

    1 0 Отговор
    Този ли беше дето не се яви на дебата за КМЕТ НА ВАРНА ПОДЛЕЗУРКО.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Цуца

    1 1 Отговор
    Така ще си пишем и констатираме кой, с кого, къде, защо и пр. Ако бяхте излезли да гласувате, нямаше да сме на това дередже!
  • 187 dada

    3 3 Отговор
    Възраждане е партия на тиквата и е създадена по поодобие на Атака която е на ДПС, това е ясно от сто години, какво се възмущавате
  • 188 Калин

    1 0 Отговор
    Прокопиев е в сянката на много далавери у нас за милиони на гърба на хората и следва някой да му търси сметка.

    Коментиран от #189

  • 189 tomito

    1 1 Отговор

    До коментар #188 от "Калин":

    Щото пеевски ,тиквата, доган и цялята пасмина не са в никви схеми.Тези които са успели да крадат покрай тях ги разбирам донякъде (не ги оправдавам ),но тези редови избиратели които си мислят ,че са ни управлявали добре.Тях не мога да ги разбера.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Дени

    0 0 Отговор
    Прокопиев нагледно показва поредна година как се ръководи марионетна партия от задкулисието
  • 192 Сини и червени

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "И трите":

    За власт а маиките ще си продадат Кои какъв е в власта Разбра се Болници щеха да приватизират Капитализма щаха да строят а на края народа да оберат
  • 193 Asia

    1 1 Отговор
    Как е възможно авторът да не е запознат с елементарни факти!! Именно Възраждане внесох и през август 2021, и сега като депутати, законопроект, в който има предложение как да бъде премахнат главния прокурор!!! Няма да си направя дори труда да прочета цялата статия. От космоса се виждат предразсъдъците на този, който е драскал. Щото това не е писане. Лично мнение.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 мръсни гадове

    0 0 Отговор
    Затвор за Копейкин!
  • 196 PRопагандчик

    1 0 Отговор
    "" Възраждане"" брани Иван Гешев

    Аферим -- сам Гьобелс би се възхитил на пропагандните внушения ..." Възраждане" е в кавички !! В 4 думи -- две заблуди -- малко плоски, но на някои умове въздействат. Но пишщия и мястото където се пише това олекват -- да се има в предвид историческия опит