Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 16:36 5 676 21

ДП + ББ – КТБ = ДПС

  • дпс-
  • герб-
  • ктб-
  • делян пеевски

Истината е, че ГЕРБ е шумната, грозновата фасада на сделката ДПС

ДП + ББ – КТБ = ДПС - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на рекламиста и общественик Радослав Бимбалов:

ДП + ББ – КТБ = ДПС Това е простичка аксиома. Не и за Ваньо, когато работеше по онова дело.

С тази аксиома мафията контролира населението си по време на избори, години наред – купувайки гласоподаватели на килограм, разпределяйки влияние както им скимне в тъжните кътчета на България.

С тази аксиома в последните години се управляваше селското стопанство, енергетиката и всички възлови отрасли, които движат икономиката ни и усвояват най-големите средства – по нашенски или европейски програми.

Истината е, че ГЕРБ е шумната, грозновата фасада на сделката ДПС.

Ако някой ден съдбата се смили над нас и разринем тая кочина… трябва столът на първия ред, където стои Делян Пеевски, да бъде обвит в противно червен плюш и да стои като срамно петно в парламента. За поколенията. Ако ги има.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голо хоро

    11 1 Отговор
    Най отзад е галещия съседското куче
  • 2 Наркоман

    15 3 Отговор
    ЦК на БКП e БСП седе си ДеПеСе НДСВиде!!!
  • 3 България не е свободна

    40 7 Отговор
    Дпс изпълняват турски заръки Молове дрехи (турски),пропаганда за почивки (Турция),плодове зеленчуци Турция).Политическа партия (гласове от Турция )

    Коментиран от #17

  • 4 user

    29 7 Отговор
    Непрекъснатото обвързване на Борисов и партия ГЕРБ с ДПС и Пеевски може да носи дивиденти след простолюдието. Спор няма. Но това простолюдие вече си плаща за простотията и наивинитета. Ние помним как Пеевски щеше да вади зъбите на тези от ГЕРБ и БСП и ДПС го направиха шеф на ДАНС. Помним участието на Цацаров в Костинброд. Помним и как правителството на Орешарски с мандата на ДПС и златния пръст на Сидеров катурна КТБ.

    Коментиран от #11, #18

  • 5 Бай Х@й

    27 3 Отговор
    Нали не може да има пяртия на религиозна основа ?
  • 6 Много моля

    25 5 Отговор
    Ние от правата и свободите с гордо вдигната глава заявяваме: -Виновни сте вие българи и вашата алчност, ние само се възползваме.
  • 7 ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ

    26 1 Отговор
    +БРАТЯ МОНДЕШКИ
  • 8 Хихихихии.. хихихихии

    6 25 Отговор
    ПОРЕДНИТЕ ДС- АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ, ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ!!!
    КТБ ,...ФАЛИРА ПО ВРЕМЕТО НА ПОЗИТАНО-САРАЙСКАТА Г-ЕЙ КОАЛИЦИЯ И... ОРЕШАКА !!
    ФАКТ!!!
    БЕОГРАДСКИЯТ АЙДУК- МУСТАКА И ШИШИ СЪЗДАДОХА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПРОЕКТ "БАРЕКОВ" ЗА ДА СВАЛЯТ БОЙКО!
    СЛЕД ГРАБЕЖА, ИМЕННО БОЙКО ТРЯБВАШЕ ДА РАЗПЛАЩА ПОВЕЧЕ ОТ 5 МИЛИАРДА, КОИТО БЯХА ОГРАБЕНИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ДС-МАФИЯ И СОРОСИТЕ НА ВАНКАТА ЦИГАНИНА!!!
  • 9 с двата крака

    24 0 Отговор
    Сокола е хитра сврака, но накрая...
  • 10 чико

    37 2 Отговор
    Разрови ли се причината Цонев и Бисеров защо Костов ги изгони и след пет години цъфнаха в ДПС , ще стане ясно защо са толкова подли и продажни . Срам за Българите .
  • 11 И ние помним

    30 3 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Помним и как по времето на протестите срещу Орешарски - Бойко и Пеевски се разбраха задкулисно да си поделят софрата, като ДПС стане скрит партньор на ГЕРБ. Помним, също така много добре как малко след това медийните парцали на Пеевски за 1 ден вкупом се обърнаха на 180 градуса и започнаха да боготворят Баце. Помним и как фирми на ДПС спечелиха обществени поръчки за милиарди.

    Коментиран от #13, #14

  • 12 А Мустака и Черепа си живеят живота

    12 3 Отговор
    ДС не си е отивало никога, защото дори и Доган е негов най- виден представител! А както знаем ДС се занимава предимно с фалшиви разработки за неудобни личности на мафията и олигархията.Затова и вече почти година откакто Борисов не е на власт, не престават с нападки и оправдания към него! Те без враг са загинали, та и затова всеки ден четем и слушаме- Пеевски, Борисов, ГЕРБ!😂😂😂😂
  • 13 user

    3 13 Отговор

    До коментар #11 от "И ние помним":

    Кои са тези фирми на ДПС които са спечелили поръчки за милиарди? В БСП-то се обвиняват едни други чии активисти са спечелили поръчки при управлението на ГЕРБ. Да не се окаже, че всички са спечелили поръчки при управлвението на ГЕРБ защото е имало пари за всеки и всичко. Сега ще видим кои фирми ще печелят поръчки. Предишното управление беше от ГЕРБ и Обединени патриоти, които имаха пълно мнозинство от над 121 депутата. За какво им е ДПС?? Последните дни на управлението на коалицията ГЕРБ-ОП дори БСП и ДПС не се регистрираха в НС и пречеха на кворума. Но чакам да кажеш кои фирми на ДПС са спечелили милиарда. Ако може с имената на фирмите да ги видим! Омръзна ми празни приказки по медийна пропаганда!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Дааа

    16 0 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Човече, осъзнай се, не ставай смешки ти !!!! След като Местан и Борисов пиха онова кърджалийско кафе се разбраха... ДПС свалиха от власт Орешарски ( иначе, можеше да изкара мандата), като гласуваха против него и така забиха нож на БСП ( както го забиха и на СДС и на НДСВ, с които имаха коалиции ). Хвърляха ви прах в очите, че едва ли не ГЕРБ и ДПС са врагове ! Но всеки разумен човек, отдавна разбра, че скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС опоскаха тотално България за 12 години управление по модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев.....
  • 16 Бай Гошо

    1 1 Отговор
    ИП + КП + АВ - ББР = 00 това е уравнението, Бимбал неграмотен
  • 17 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "България не е свободна":

    Глупака си е глупак за цял живот Защо увеличиха цената на тока и сега коя бг фирма ще прави дрехи Нашето море е празни ходи цяла лято Земя има иде да произвеждаш плодов и зеленчуци Но затова се иска Дупе а не приказки А към автора комунист -Само роба мрази / та недеи да пишеш с омраза
  • 18 Панорама

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "user":

    Как данном каза на правосъдния министър че искат да работят заедно срещу герб / щели да имат с дпс 3/4 от депутатите
  • 19 Kresi

    1 1 Отговор
    Добре но и дума не чуваме от за червените хайдути пред които май БОКО стои като чавдарче.И дума няма как оценяваш действията на новото оф
  • 20 черния

    0 0 Отговор
    Турците, в частност ДПС са елита, аристокрацията на България. За това и КГБ е заложило на тях и им е поверило цялата държава. И тъй като България е за вечни времена предадена на Русия, властта на Сарая над тези земи е завинаги. Така че може да сме спокойни, нашето бъдеще се намира в сигурни ръце. Тука пи до фил ски и евро джендеризми няма да има.
  • 21 Токин

    1 0 Отговор
    Много ми е интересно този Бумбалов, Пумпалов ли е, какъв е - защо не си гледа рекламата, а се опитва да се занимава с политика? И не вижда ли, че ПППП + ДБ + БСП = Иво Прокопиев + Васил Божков = ВНЛ!
    И ако преди мафията беше ДПС, ГЕРБ и Пеевски, то сега простичката истина е, че мафията, която контролира населението ни вече е с лица Кирчо, Асенчо, Ивчо Прокопиев и други подобни. Стани да седна аз е положението още отпреди 30 години!