Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 11:08 40 350 111

БОЕЦ: Гешев подготвил убийството на Пеевски през 2014 г., с което започна фалитът на КТБ

  • гражданско сдружение боец-
  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • делян пеевски-
  • ктб

"Днес БОЕЦ разкриваме човекът, посочил набедените за “убийци” на Пеевски: лично Иван Гешев, по онова време все още само редови слуга на мафията, който – чрез предателството на свой приятел, си “заслужи” да стане главен прокурор", казват от сдружението

БОЕЦ: Гешев подготвил убийството на Пеевски през 2014 г., с което започна фалитът на КТБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Публикация на гражданско сдружение "БОЕЦ":

"Помните ли как на рождения ден на Бойко Борисов през 2014 година разбрахме за публичното задържане на трима души, защото извършвали “подготовка за убийството на Делян Пеевски”? А помните ли как това даде тласък на разграбването на КТБ? Инсценирани ли бяха тези арести, за да бъдат разграбени милиардите – отговорът е да. Прокуратурата никога не е имала за цел да осъди тези хора. Тяхната цел е била, чрез сценария за убийството на Пеевски и задържането на тези хора, да дръпне спусъка за разстрела на КТБ! Днес БОЕЦ разкриваме един виден участник в тези събития – човекът, посочил набедените за “убийци” на Пеевски: лично Иван Гешев, по онова време все още само редови слуга на мафията, който – чрез предателството на свой приятел, си “заслужи” да стане главен прокурор!

*Тази снимка е част от материалите и останалите снимки, които БОЕЦ ще публикуваме в понеделник.

Главния прокурор Иван Гешев има ключова роля и връзка с фалита на КТБ. Гешев е назначен от Пеевски за прокурор по делото “КТБ”, за да прикрие следите му в банката, както и собствените си следи в подготовката и организацията на фалита на банката. Гешев е посочил поне един от „убийците“ на Пеевски, с което действие започна атаката срещу КТБ. БОЕЦ разполагаме с достатъчно неоспорими доказателства – данни, снимки и документи за това.

БОЕЦ призоваваме за максимално споделяне и разпространение на това видео. Само с граждански натиск и подкрепа от независимите медии и журналисти можем да пробием омертата и медийното затъмнение и да стигнем до резултат по това разследване. Публичността и гласността ще осигурят и за нас, семействата и близките ни известна сигурност.

Гешев трябва да бъде незабавно задържан под стража и отстранен от заемания пост!

Това, което чувате днес е малка, много малка част от информация, с която разполагаме и която разкрива конкретни престъпления и участието на висши магистрати и политици в тях. Останалата част от информацията съдържа доказателства и данни за престъпления срещу държавата и връзки зад пределите на страната. Това е само началото. Всичко ще бъде огласено и публикувано през следващите дни, като ще изискваме реакции и гаранции от институциите за ефективни действия и сигурността на нашите източници и семейства.

На 13 юни 2014 година – на рожденият ден на Бойко Борисов (нищо случайно няма, наглостта и цинизма на мафията са безгранични), бе огласено задържането на трима души за убийството на Пеевски.

Арестите на Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов са извършени на 11.06.2014 г. зрелищно и брутално в стил „Цветанов” и са наредени от столична следствена служба, която по онова време е под ръководството на Петьо Петров, известен като Петьо Еврото. Тримата обвинени за убийството на Пеевски са задържани пред погледите на техните деца и семействата и в домовете и офисите им са извършени обиски.
Веднага след като се огласяват тези арести на 13.06.2014 г. прокуратурата нахълтва в офиси на фирми в сградата на КТБ с 19 разрешения за претърсвания и изземвания издадени от Софийски градска съд под ръководството на Владимира Янева. Това дава началото на паниката и процесите, довели до фалита на КТБ с активното участие на прокуратурата. Но спусъкът е натиснат с арестите на трите лица, обвинени за убийството на Пеевски уж поръчано от Цветан Василев. И не се залъгвайте – Василев е бил част от това мафиотско статукво и ако не бяха му посегнали на бизнеса, и до днес щяха да са си заедно. Той също носи своята отговорност.

Това „убийство”, огласено на 13.06.2014 г. – в деня на влизането на прокуратурата в сградата на КТБ, в продължение на три дни подгрява удара срещу банката и фалита на КТБ. Самият Пеевски на 16.06.2014 г., влизайки на разпит в столичното следствие при Петьо Еврото, ги нарича „моите убийци”. На 19.06.2014 г. прокуратурата хвърля на обществото „новината”, че от КТБ са изнесени 206 милиона лева в чували. На 20.06.2014 г., БНБ постави КТБ под специален надзор, прекрати всякакви плащания и назначи квестори. И фактически това е краят на банката. Началото е убийството на Пеевски.

Още през 2014 г. , след като ареста на „убийците” на Пеевски и нахлуването в КТБ изпълни ролята си, прокуратурата в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров призна, че това е било срамна грешка и оттегли обвиненията си. Прокуратурата никога не е имала за цел да осъди тези хора. Тяхната цел е била, чрез сценария за убийството на Пеевски и задържането на тези хора, да дръпне спусъка за разстрела на КТБ, като представи Пеевски в образа на жертва, а Цветан Василев, като поръчител на убийство. Както и да получи формален повод да влезе в офисите в сградата на банката и да взриви паниката сред вложителите.

Никой обаче не попита и обществото не разбра кой и как е посочил убийците на Пеевски. Ще изкажа обосновано предположение за развитието на тези събития.

След решението за фалита на КТБ от Пеевски и Борисов те знаят, че Цветан Василев ще обвини Пеевски за това. Решават да предприемат изпреварващи действия и самият Пеевски измисля легендата за неговото убийство и възлага задачата на Цацаров. Той спуска заповед за изпъленение на Петьо Еврото, най-довереният човек за мокри поръчки на мафията. Еврото и неговата шпицкоманда от СГП, която бе разкрита от следовател Бойко Атанасов в интервю за “Биволъ”, се задейства. По това време Иван Гешев е част от тази шпицкоманда в СГП под пряк контрол на Пеевски и мафията. Профилът на убийците, които трябва да бъдат задържани е бизнесмени около и над средното ниво, да имат бизнесконтакти с КТБ и Цветан Василев, да не са публично известни личности и да може да се упражнява контрол върху тях. Всеки, който отговаря на този профил е било възможно да бъде обявен за убиец на Пеевски. Но все пак кой и защо посочва именно тези хора.

Иван Гешев е посочил имената на убийците на Пеевски или поне едно от тези имена и това е Красимир Методиев.

БОЕЦ получихме информация, снимки и други доказателства, че Иван Гешев е бил личен, семеен приятел с един от „убийците” на Пеевски и че той лично е посочил своят приятел – Красимир Методиев, за убиец. Изключително гнусна постъпка, която освен престъпление, е еманация на духовната уродливост, подлост и социопатия на този човек. Гешев е бил близък приятел на Красимир Методиев, били са заедно и семейно на екскурзии и почивки и от това приятелство е знаел за бизнеса му и че той е имал контакти с КТБ. И за да се натегне на началниците, за да заслужи благословията на Пеевски и кариерно развитие, той поръчва, набеждава, предава своят приятел, донасяйки за него и посочвайки го за един от убийците.
БОЕЦ се свързахме с Красимир Методиев по телефона и пред нас той заяви, че отказва да коментира темата в момента, като нито потвърди, нито отрече информацията. Данните и снимките, с които разполагаме обаче са достатъчно убедителни.

Веднага след тези събития заради личните си заслуги и доноса на Гешев срещу своя приятел, с които осигурява убийството на Пеевски, буквално три седмици по-късно през юли 2014 г. Гешев е назначен от Пеевски и Цацаров за прокурор по делото за фалита на КТБ и в продължение на две години – до май 2016 г., се занимава само с това. Веднага след внасянето на обвинителния акт и „пътешествието с дизел до луната”, Гешев е командирован в специализираната прокуратура, малко след това става шеф на същата, а две години по-късно, по лично предложение на Цацаров и по заповед на Пеевски, Гешев е назначен и за главен прокурор от мафията и нейните марионетки във ВСС.

Това е пътят на Гешев, а всичко тръгва от убийството на Пеевски. Тук, с информацията за ролята на Гешев във фалита на КТБ данните се преплитат и потвърждават от два други източника. В сигнала на БОЕЦ за “ЖосиГешевГейт” и в други сигнали до правосъдния министър и МВР се съдържат данни за това, че след назначението на Гешев като прокурор по делото КТБ той лично е горил документи в двора на къщата си във Волуяк, като очевидец свидетелства за това. От друга страна следовател Бойко Атанасов пред камерите на национални медии показа как са унищожени и изхвърлени в кофите за боклук купища с документи, включително описи за разпит на свидетели, договори за прехвърляне на дружествени дялове и други доказателства по делото КТБ точно по времето, когато Гешев е начело на производството. Пътят му към поста главен прокурор започва с едно престъпление и предателство. И с фалита на КТБ. Това е цената.

Точно това са правили презрените доносници от Държавна сигурност – писали са доноси и са набеждавали свои приятели, колеги и дори братята и сестрите си, за да се натегнат на началниците си и да се издигнат в службата. Измисляли са истории и са писали доноси за лична информация получена от приятелите си, които са споделяли с тях. Унищожавали са човешки съдби, мечти и животи от алчност за власт. Хора като Гешев, без морал и ценности, са готови на всичко за своето кариерно израстване и обогатяване. В същото време тези хора се превръщат в слуги на най-долните престъпници и изпълняват техните заповеди и поставят под техен контрол институциите, в които работят. Предателството е едно от най-долните престъпления. Красимир Методиев, посочен от Гешев за убиец на Пеевски едва не загубва живота си в ареста. Публичната информация от онези дни ни припомня, че след своят арест той постъпва в болница в тежко прединфарктно състояние с опасност за живота. Гешев почти убива своят приятел, набеждавайки го за убиец. Съдбата на този човек след това е ужасяваща. Той оцелява, но след като Гешев го вкарва под гилотината на прокуратурата, както и негови близки и бизнеса му .репресиите от различно естество продължават според документите, с които разполагаме. Сянката на прокуратурата над него явно е продължила с години, вероятно и до днес.

Това, което чувате днес е малка, много малка част от информация, която разкрива конкретни престъпления и участието в тях на висши магистрати и политици. Останалата част от информацията съдържа доказателства и данни за престъпления срещу държавата и връзки зад пределите на страната. Това е само началото. Всичко ще бъде огласено и публикувано през следващите дни, като ще изискваме реакции и гаранции от институциите за сигурността на нашите източници и семействата ни. Дори не можете да си представите за какво става дума. Разбира се, Гешев отново е във фокуса.

В понеделник, в 10:00 ч. БОЕЦ ще публикуваме втората част по ГешевКилърГейт и снимки, доказателства за представените данни. Ще обявим и следващите си стъпки и действия. Очаквайте и продължението за ЖосиГешевГейт заедно с BIRD.BG.

БОЕЦ призоваваме за максимално споделяне и разпространение на тази информация. Само с граждански натиск и гражданска подкрепа можем да пробием омертата и медийното затъмнение и да стигнем до резултат по това разследване. Публичността и гласността ще осигурят и за нас, семействата и близките ни известна сигурност.

Гешев трябва да бъде незабавно задържан под стража и отстранен от заемания пост. Призоваваме и за незабавни действия на институциите".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 218 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петербурженка

    39 16 Отговор
    Убиеца?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 zeus

    172 30 Отговор
    Дали каскетурата ще се самосезира по тази публикация :)

    Коментиран от #27, #46, #81, #89

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Какъв

    125 27 Отговор
    е тоя бандит на снимката ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 M M

    66 121 Отговор
    Гошо Тъпото съвсем "бръмна".....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 тия са напълно луди

    53 95 Отговор
    Ндаа,четенето на булевардни кримироманчета до там води.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 така

    131 40 Отговор
    KAСКЕТА Е ПЪТНИК,И ОТ ВЪН ГО ЧАКАТ БОЖКОВ,М,СТАЙКОВ,БРАТЯ БОБОКОВИ И МНОГО ДРУГИ,НА ГЮМЕ.

    Коментиран от #59, #74

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 user

    78 173 Отговор
    Аз съм вече все по-сигурен, че Гешев трябва да остане главен прокурор. Олигархията в момента му иска главата чрез своите мекерета. Ако сменят Гешев жална му майка на този народ после!

    Коментиран от #30, #70

  • 21 мой

    33 19 Отговор
    Глухи за истината.
  • 22 гражданин

    67 79 Отговор
    Дори не си правя труда да чета подобни простотии. За съжаление всички вече минава през полезните идиоти и дебили в тази държава. А те не са малко. Аз не си спомням никога по-просто младо поколение да е имало в България :(. Нищо добро не ни чака!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Диалогичност и още нещо.

    58 123 Отговор
    Да е жив и здрав Иван Гешев!Щом враговете му използват такива долни и гнусни измислени "компромати",явно си върши добре работата!!!Апропо,за тази глупава измислица се знае от няколко дни...

    Коментиран от #51

  • 25 Въпрос

    56 91 Отговор
    По темата за Иван Гешев...не ви ли е срам да публикувате и коментирате подобни простотии?Ударихте дъното!
  • 26 РъпОн

    45 80 Отговор
    Жалко, много жалко, че на държавата тона се задава от такива като боец, мая-общака и тем подобни, а им припяват цял Прецедента и премиера.
  • 27 Някой трябва

    36 12 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    Някои трябва да им отнесе ксерокопие на тази статия. Или да им прати флашка.
  • 28 Факт

    74 10 Отговор
    Ако не е вярно засегнатите да се обърнат към съда!

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 A стига с тая жална майка

    58 15 Отговор

    До коментар #20 от "user":

    бе кютук!
    Да не би сега да сме цъфнали и вързали.
    Само тролите за некой лев щото сте некадърни за всякаква друга работа.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Евалла

    69 21 Отговор
    На БОЕЦ ! кога ще има арести на мафоти, гн Рашков?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ГРОБ И ДПС ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ!!

    85 25 Отговор
    СЪСИПАХА ЖИВОТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ !!! ДОЛНИ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ !!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Българин

    56 17 Отговор
    Граждански арест за царя на гешевтите, ако другите не искат да си изпълнят задълженията. И това не било тежко престъпление??? Да фалираш банка, за да се откраднат милиарди!
  • 38 Aлфа Вълкът

    14 4 Отговор
    Браво че изтрихте номер 19 и го премахнахте от сайта!!!!!

    Коментиран от #65

  • 39 Смешно

    54 20 Отговор
    Е как последно време все повече хероин се хваща из България (днес 10 кила на АМ Тракия ") , а докато ГЕРБ беше на власт "кафево" немаше. Който вярва на случайности да е жив и здрав, но иначе ГЕРБ са най-големите превозвачи на товар в региона, САЩ са най големия клиент, а Афганистан благодарение на САЩ вече съвсем свободно работи на пазара.
  • 40 ГЕРБ

    34 38 Отговор
    Тъпо вече не си интересен .Този филм сме го гледали с Филчев
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ДОКО

    38 30 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ ЗА ТАКИВА КАТО ГЕШЕВ И ГЕНЕРАЛА ПОЖАРНИКАР БОКОВ И ДРУГИ ДУШИЧКИ СА СЪЗДАЛИ ЗАТВОРА БЕЛЕНЕ..И КИРКИТЕ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ДО ЧАКЪЛ..ЕТО ВИ ИДЕЯ ЧУКАТ ЧАКЪЛ И БЪЛГАРИЯ СТАВА НОМЕР 1 ПО ИЗНОС НА ЧАКЪЛ И ДАЖЕ И МОЗАЙКА..ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ И ТРЪГВАМЕ НАГОРЕ..

    Коментиран от #82

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Ха-ха

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    По-скоро ще се самогазира!
  • 47 Така е

    48 24 Отговор
    И какво ? Един голям престъпник е начело на прокурорите ! Срам !

    Коментиран от #77

  • 48 До този,

    7 4 Отговор
    който беше писал за алгоритъма при коментарите. Виж какво май маха и какво оставиха тук. Толкова по въпроса.

    Коментиран от #50

  • 49 Какво, герберче

    22 12 Отговор

    До коментар #43 от "bbb":

    Искаш да кажеш, че две трети от българите сме циркаджии!????

    Коментиран от #79

  • 50 Корекция

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "До този,":

    ...виж какво маХ Наха и какво оставиха...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Абсурдистан

    12 14 Отговор
    Типичен сблъсък на двете мафии, а уфцете ще се изпокарат!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Червен галош

    24 7 Отговор

    До коментар #29 от "МАЧКАЙ РАШКОВ МАФИЯТА ДПС И ГРОБ":

    Грабежи,убийства всеки ден,телефонни измами,а клозетния булдог,си играе на стражари и апаши!!!
  • 55 единствени сме бре

    22 11 Отговор
    Стига сте закачалье Гешката , с него се готвим да кандидатстваме за рекордите на Гинес , прокурор на мафията не е за подценяване , никой си нема такова дзвере.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ти да видиш

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "така":

    Все "честни и добри" хора. За тях ли милеете?
  • 60 бившия

    28 14 Отговор
    браво бойци защо сега казвате тези факти когато гешев е почти никой вече, като сте имало информацията многомного отдавна...странно
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бамбука

    27 5 Отговор
    Ами да се попита Цв.Василев за написаното. Все пак той е един от главните герои. Има ли кой ?
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 24 Отговор
    мачкат ИВАН ГЕШЕВ по ПОЛИТИЧИСКИ причини
    + + +
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хи хи

    29 24 Отговор
    Ай стига , бе ! Нали Гешев беше човек на Пеевски, а сега щял да го убива.Такава развръзка и в латино сериалите няма .

    Коментиран от #67

  • 67 Не си прочел/а

    17 6 Отговор

    До коментар #66 от "Хи хи":

    цялата статия, нали?
  • 68 Ами да

    19 15 Отговор
    Истината си пробива път, макар и трудно!
  • 69 Aлфа Вълкът

    11 11 Отговор

    До коментар #65 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Tочно така! Но вече от сайта изтриват всички които си позволяват да обиждат нашата партия ГЕРБ. Така те искам, само +++++ да ми даваш на коментарите и да ме подкрепяш и ГЕРБ също. Повечето тук са срещу нас но ние с колегата " оня с коня" и вече и ти ще им се противопоставим.
  • 70 Да бе!

    30 16 Отговор

    До коментар #20 от "user":

    Какво точно е постигнал Гешев, че да си стои гл. прокурор? Стига с тия балони! За затвора е и ще стигне до там!
  • 71 оня с коня

    10 25 Отговор
    Мачкат Иван Стоименов Гешев по политически причини както точно пише колегата Козлодуй. Защото подкрепя Бойко Борисов, Дидо Пеевски, Ахмед Демир Доган и те го мачкат! Това се нарича мачкане по политически причини!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Механик

    26 9 Отговор
    Ако дори една десета от написаното е вярно, то мафията верно си има държва.
    Това е повече от колкото може да си представи човек и ние сме големи шилета щом позволяваме това да се случва.
    Най-интерсното е, че именно тия са елита на нацията и сочат към нас с пръст и ни наричат "матрял". Тия са и "демократите", които са на първа линия в евро-атлантизма и радеят за него.
  • 74 гост

    22 15 Отговор

    До коментар #17 от "така":

    Това е само за наивници,които искат да повярват в нещо измислено.Тоя Гошо тъпото защо чак сега пуска тази лъжа.Можеше още като го предложиха Гешев за гл.прокурор ако е вярно.

    Коментиран от #85

  • 75 Продуцент от "Холивут"

    20 17 Отговор
    Сценарият е добър. Ако включим в играта и извънземни нашественици, ще се получи един превъзходен бетселър.
  • 76 petar svilenov

    3 9 Отговор
    ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА.А ЧИИ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛНЯВА Е ЯСНО.ПРОКУРОРИТЕ ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИТЕ ИМ.
  • 77 бай шиле

    13 6 Отговор

    До коментар #47 от "Така е":

    А един голям наивник като тебе вярва в измишльотини.
  • 78 ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ ПОМНИМЕ КОЙ ОШУШКА КТБ

    17 0 Отговор
    ВЕДНАГА РАЗБРАХМЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ !
  • 79 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #49 от "Какво, герберче":

    Ааа,не се сравнявайте с хората работещи в цирка.Обиждате ги по този начин.Те са много над вас,двете трети.
  • 80 ЛИЧИ СИ АКТИВНАТА ПОДКРЕПА ЗА БОКО

    9 11 Отговор
    ОТДОЛУ ВЪВ ФОРУМА ---- НЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖАТ ОСВЕН ТЕЗИ КОИТО И НЯМА ДА ГО ПРОЧЕТАТ !
  • 81 Фатмакгеит

    18 12 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    Сащ ще разпитат гешев и борисов за убииството на кенеди Боец има снимки как са го обмисли ли Чака ме подробности от главния свидетел баба мара от блок 777
  • 82 Много наивно

    13 7 Отговор

    До коментар #44 от "ДОКО":

    Всички във властта, без значение от коя партия са, до един са потомци на комунистите, без изключение.
  • 83 оценка

    21 7 Отговор
    Емоционално написан памфлет. А реални доказателства ?

    Коментиран от #91

  • 84 Швеицарец

    13 8 Отговор
    Борисов дал банковата сметка на герб и брендо е внесел 40 милиона евро Служителите били гербаджии според боец Парите били пренесени в чували За доказателства боец ще ги покаже
  • 85 Ако го беше

    10 4 Отговор

    До коментар #74 от "гост":

    направил тогава, щеше сам да си надене примката на врата. Не е толкова лесно, както изглежда от страни.
  • 86 боко

    16 12 Отговор
    Каскета заедно с ШАЙКАТА,Хунтата и Сикаджийската МУТРА в ЗАТВОРА

    Коментиран от #88

  • 87 San Diablo

    10 6 Отговор
    България цялата е мафиотска.
  • 88 Ноко

    28 1 Отговор

    До коментар #86 от "боко":

    ЧЕРЕПА,МАДЖО,БОБОКОВИ,БАНЕВИ,АРАБАДЖИЕВИ,СТАЙКОВ,ВАСИЛЕВ,ПРОКОПИЕВ и сие в затвора!!!

    Коментиран от #90

  • 89 Не завиждам на...

    11 17 Отговор

    До коментар #3 от "zeus":

    ...Каскетатурата...!Много работа им се отвори...!Всички я сезират,само тя се прави на умряла лисица и не се ..самосезира . .!НО!Нали разбирате,че това не може да е вечно...!В най-скоро време Каскетя ще стане клиент на подчиненото си ведомство...!!!
  • 90 Хоко

    11 15 Отговор

    До коментар #88 от "Ноко":

    ОК!Само пропусна ...,дали случайно,дали умишлено-най-важният-Главатарят на Мафията-Дъртата Комуняга-Другаря Бойко Методиев БорисоФ...!!!
  • 91 преценка

    11 11 Отговор

    До коментар #83 от "оценка":

    Ай стига с тая адвокатска Опорка...- ,,доказателства"...!Цял народ знае за мафиотските структури в БГ,само ти още не си се събудил,или така ти е удобно...
  • 92 Анонимен

    6 3 Отговор
    Дайте другата страна да чуе народа, който мисли, как да оцелее в тоя зверилник, н а р о д полудял за пари, без да му се ще да се труди. Всеки е против всеки. Бъдете добри млади хора, гледайте да се задомите, оставете ги големите да се самоубиват.
  • 93 Българи

    8 2 Отговор
    Не наливайте масло в огъня Боец. Годината е 2014.защо сега. Или така ви изнася. Четат ви, народа е изнервен. Днес млад в превозното средство вика колкото му глас държи... Три деца имам, живея в Холандия, кво я направиха тая бг. Обърнах се. Интелигентен младеж. Оставете дпс. Нали тая вечер говорих с вдовец турчин. Кротки хора. Внучката му учител и с малка заплата. Работят за 500 лева и мълчат магазинерки. Чака всеки нещо да се пооправи, подобри в мащеха бг
  • 94 Анонимен

    8 1 Отговор
    Едните си искат Борисов, другите са за Радев и кво стана, война. Хората полудяха. Тая панДемия чумава кога ще я няма завинаги. Сами си говорят по улиците и големите вериги
  • 95 ЕДГАР КЕЙСИ

    18 7 Отговор
    ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТАЗИ , МОЖЕ ДА СЪЧИНИ ......,.. САМО ЧАШКО ДАМАДЖАНОВ....... ФАКТ !

    Коментиран от #101

  • 96 ЖалкиНщожества

    9 9 Отговор
    Мисля,че до тук, ни докара Драгалевския гърбав @й дук.
  • 97 цветан банкера

    17 7 Отговор
    гошо тъпото е близнак на киро тъпото.......беше ли в сърбия в края на януари ???
  • 98 Моля,

    18 9 Отговор
    не публикувайте подобни глупости. Окончателно се убедих, че на особена почит тук се радват луди и дебили.
  • 99 Купидон

    0 1 Отговор
    Пуснете човека да си ходи по живо- по здраво, който иска ще го намери.
  • 100 121

    2 1 Отговор
    По тая логика, днес всички са луди. Без обиди, моля. Свестните за вас са луди, а лудите свестни. По ок пишете, простите да не пишат. Луд човек може ли да мисли според някои си. Да ама не. Нормално е, две години с никой не си общувате. Кво очаквате. На много хора им е тежко
  • 101 Холмс

    1 2 Отговор

    До коментар #95 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Хронологията на събитията преди фалита на КТБ бяха точно така, както са отразени в статията. Фактът, че още няма виновни за фалита и разграбването на КТБ показва че най вероятно това е станало.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Дядо Пройко

    2 0 Отговор
    Кирчо Ментата скоро каза ,че щом има критики към него значи е на прав път.По същата логика ,щом има критики към Гешев ,значи той е правилния човек. Точка.
  • 104 Запознат

    2 2 Отговор
    По голяма научна фантастика не бях чел абе вие от боец мислех че няма на къде да се изложите повече ама факт от цялата статия са вярни само имената!!!

    Коментиран от #110

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Г.Г

    1 1 Отговор
    Добре е да проверите информацията за балерината Юлияна Иванова Шишкова, най богатата балерината в Софийската опера и балет..Недоказано от къде има скъпото возило и жилище в елитен Софийски квартал..Доста висок стандарт за една балерина и много фирми фантоми зад себе си..Кой стой зад гърба и Гешев като прокурор добре би трябвало да знае истината но мълчи..Защо ли!? Няма случайни неща няма и случайни хора. Кой финансира прищевките на балеирината...
  • 107 male

    1 0 Отговор
    Големи глупости и измислици на журналистите -бизнесмени от факти -(false)
  • 108 aha

    0 0 Отговор
    Знаи се трият неудобните коментари
  • 109 Жупела

    2 0 Отговор
    Чеситт 3 март. Ден на Освобождението. Дано и днешна България сполучи с ново освобождение от Гешефтурата. Ще се радваме на новини от прокуратурата, от смел прокурор. Боят настана..., както се пееше в химна на въстаниците, бойци. Браво на Боец. Късмет.
  • 110 хехехе

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Запознат":

    МИ КАТО СИ ЗАПОЗНАТ ДАЙ ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ И ТОВА Е ИЛИ СИ ОТ ОБЛАЖИЛИТЕ СЕ
  • 111 ууу

    1 0 Отговор
    Е НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ ГЕ ШЕ ФФФ !