Last news in Fakti

9 Август, 2022 19:00 9 772 92

Слави Трифонов и двете големи беди на днешна България

  • слави трифонов-
  • тошко йорданов-
  • има такъв народ

А вината, че на това явление не беше оказана съпротива още в "безобидния" му период, е обща - на всички мислещи, на всички благовъзпитани, на всички, които високомерно подминаваме стихове като "Ще ти скъсам г**а"

Слави Трифонов и двете големи беди на днешна България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Докато Слави Трифонов беше "просто чалгаджия", образованият елит не му обръщаше особено внимание. После обаче той реши да излезе от телевизора и да влезе в политиката. А там се превърна в обществено опасно явление.

Коментар от Александър Андреев:

Две са големите беди на днешна България: простащината и корупцията. И често пъти те любовно се прегръщат.

Простащината изглежда по-безобидна, но изобщо не е. Да вземем примера с г-н Слави Трифонов. Докато той беше "просто чалгаджия", образованият елит в България не му обръщаше особено внимание. А когато му обръщаше, високомерното обобщение гласеше нещо от рода на: "Развлечение за простолюдието. Хората обичат чалга, вулгарност и простотии. А телевизорът има копче".

Когато Слави Трифонов реши да излезе от телевизора

После обаче г-н Трифонов реши да излезе от телевизора и да влезе в политиката. А там копче няма. И без да се усетим, Трифонов се превърна в обществено опасно явление. Всъщност: без да се усетим, публичният живот постепенно се пренасели с човешките продукти на славитрифоновата естетика. Стигна се дотам, че в момента институцията, която трябва да бди за приличието и морала в електронните медии, СЕМ, се ръководи от бивша поетеса, на която се приписва авторството на неувяхващия стих "Ще ти скъсам г**а". И която - защо да се чудим - произхожда именно от развъдника на г-н Слави Трифонов. Пак от там се породи и явлението Тошко Йорданов: политик, който край масата с коалиционните си партньори видимо показва среден пръст (но впоследствие го отрича). Политик, който често говори на уличен език, а в парламента се държи като на студентски купон. Тъкмо г-н Йорданов олицетворява опасната тенденция, за която става дума: наоколо тревожно се надига антисистемното, антиполитическото, вулгарното и безцеремонното. Вулгарно и безцеремонно. Точно като "простащина и корупция".

Днес онези хора в България, които притежават свойството, наречено "домашно възпитание"; онези хора в България, които държат на човешкото приличие и искат да живеят на чиста улица, да почиват на плаж без угарки и без гръмка чалга от съседния бар; онези хора в България, които се стремят да мислят с главите си, а не с обмена на веществата и с хормоналната си система; всички тези благовъзпитани и позитивни хора навярно вече осъзнават, че излезлият от телевизора г-н Слави Трифонов е обществено опасен и че на изборите на 2 октомври тази обществена опасност не бива отново да се допуска в българския парламент.

Въпросът за вината

А вината, че на това явление не беше оказана съпротива още в "безобидния" му период, е обща - на всички мислещи, на всички благовъзпитани, на всички, които високомерно подминаваме стихове като "Ще ти скъсам г**а".

Защото простащината е точно толкова опасна, колкото и корупцията.

*****

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 262 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    88 110 Отговор
    Слави спаси България да не станем втора Украйна.Трябва да го благославяте.

    Коментиран от #24, #60, #88

  • 2 Професора

    106 37 Отговор
    Славчо прецакаха хората на козяк ПП-ДБ.
  • 3 Георги

    84 60 Отговор
    Кучетата на Прокопиев почнаха да плюят … Жалките сте, вече намерисваре от километри
  • 4 хъхъ

    87 34 Отговор
    Бойкикев ми е по-противен от Славчо.
  • 5 Пич

    69 51 Отговор
    ИТН , и да натвориха доста глупости , ги натвориха от незнание и арогантност за знание ! Политиката я виждаха като :
    - Пускаме две балерини , Боже пее нещо , Краси разтяга лакърдии , и готово ! И направо зяпнаха , като ги извъртяха !!! Но поне не са безродници , и мислят ( доколкото могат ) , за българските национални интереси ! Така че - не са най лошите , както се опитват да го изкарат слугите на Козяк !!!

    Коментиран от #37

  • 6 Румен

    78 68 Отговор
    Слави, зависим, корумпиран, подлога и т. н. Той вече е в миналото.Един пед———-рас от село показа всичко на какво е способен.

    Коментиран от #14

  • 7 Някой

    96 58 Отговор
    Прочетох заглавието и разбрах, че това е статия на киселото зеле.
    Не съм я чел - не обичам мръсотията.
    Слави може само да бъде похвален, че ритна столчето на това продажно и вредно правителство.
  • 8 Обрaзовaния нaрод

    70 13 Отговор
    Cе изнеcе овреме. Тукa оcтaнaхме идеaлиcти, мaзохиcти и чaлгaри. Познaй, кой е c превеc.
  • 9 Един друг

    40 23 Отговор
    "Развлечение за простолюдието. Хората обичат чалга, вулгарност и простотии."
    Много точно казано.Но някои здраво плащаха щото знаеха какво е нивото и после го включиха за да сриват държавата.Едно време онези от изток са дошли на крилете на тростоията и сега правят същото.
  • 10 Шерлок Холмс

    69 24 Отговор
    По Dw може да се ориентираш кои са соросоидте в България. DW винаги подкрепя соросоиди така крепеха и ГЕРБ до скоро докато шевовете във Вашингтон не решиха да ги подменят с ПП-ДБ.
  • 11 Простащината

    62 28 Отговор
    на този пасквил минава всички граници.

    Коментиран от #15

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хм Хм

    81 23 Отговор
    Ами той (Славчо) си е едно просто селско момче, също като момчето от Банкя. Не виждам някаква драма и не разбирам учудването на някои хора. Когато сяхте неграмотност, пожънахте простотия.
    Затова: Наблегнете на образованието!

    Коментиран от #22, #26

  • 14 неееееееее

    42 7 Отговор

    До коментар #6 от "Румен":

    И кой го казва? Още по зависимия ,още по корумпирания и продънената захабена подлога ли??
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 12340

    30 16 Отговор
    Хубава статия..
    ...като след дъжд-качулка.
  • 17 сарай Доган

    46 36 Отговор
    Е на уличните псета вече е ясно, че чалгарската сбирщина на сакатото учиндолско чудовище и креатура на сарайско-банкянската шайка, сглобен по зловещ и опасен за държавата ни сценарий! Отвратителният простак Тошко хаджията си позволяваше да се разпорежда в парламента като пъдар в лозето на дядо си на село, налагаше сарайски и герберастки компрометирани и корумпирани "калинки" на високи постове, опитаха се с Балабана Джебчията и дългоносата им, фъфлещя Митева, по мъж - Рупчева слугиня, да назначат за управител на БНБ тежко компрометирания и корумпиран Каримански, прононсиран кандидат на сарайския им началник - милиардер, ъсщия мерзавец, фалирал две банки, участвал в събарянето и разграбването на КТБ и активно съдействал на международно издирваната престъпници Ружа да пере милиони в банката на келнерката, явна и неприкрита сарайско-банкянска слугиня! Изнудваха Асен Василев да даде три милиарда на "правилните" делянпеевски и котарашки фирми, при положение, че сикаджийската мутра и техен ортак вече им беше платил едни милиарди, ама магистрали няма, а "вноските" в чекмеджето, в сарайски и учиндолски каси не преставаха! Най-големият кошмар, цинизъм, безочие, измама и чудовищна лъжа беше, че чалгарите ще "изчегъртат" герберастките и сарайски престъпници, които ограбиха и срутиха България, а същност "си коалираха" с тях! Нещо повече - прихеха срама и позора да им станат палачи и да изпълнят мократа им поръчка - свалиха никола Минчев и Кирил Петков! За което, а

    Коментиран от #21, #25

  • 18 Пфуй

    46 33 Отговор
    Този Чалгаджия прост още ли ни занимавате с него. Прости гласоподаватели за простак гласуват.

    Коментиран от #33

  • 19 яяяя

    59 14 Отговор
    Една от бедите на България е финансите от Америка срещу България, които плащат на сума ти организации, нпо и разни паразитни структури да развращават българите, да ги разединяват и да ги настройват срещу братски народи и култури. И в подкрепа на извратените аврогеййски простотии. Друга беда е и финансираното също с долари Дойче веле, което не спира да плюе срещу всичко и всички, които подкрепят просперитета на България.
  • 20 Россия Z 🇷🇺

    5 43 Отговор
    Искам съм на плажа най-най-найгромката чалга от соседен бар! Обичам чалгата в БГ. "Сто мерцедеса", "огън в камината", "сто на сто", "две очи разплакани" - тези парчета от 90 години слушам всеки ден, Това ме развеселява! Песни от десетилетия! Не разбирам защо много чалга клубове бяха затворени в БГ. На Златни Пясъци например. Чалга е визитна картичка на България, уникално явление!
  • 21 ааа

    53 31 Отговор

    До коментар #17 от "сарай Доган":

    Кирчо и Кокорчо се самосвалиха със своята некадърност и безочливо крадене! Евала на Слави, че им дръпна килимчето на тия българомразци, марионетки на Козяк.
  • 22 онзи

    28 7 Отговор

    До коментар #13 от "Хм Хм":

    А на тебе кой ти внуши че си образован(а) Или сам(а) си го втълпи??!!??

    Коментиран от #41

  • 23 Мъж за реализации и т.н.

    5 6 Отговор
    Истинската оправия с България е такава, че държавите, които са замесени в политиката на България, всъщност трябва да се оттеглят, а това зависи от тях!
    Трябва да има истински рай, а не фалшив рай!
    Щом като в отвъдното има рай, значи и в живота трябва да има СЪЗДАДЕН ИСТИНСКИ РАЙ !
    Най доброто нещо , което са казали пророците е това, че ще има рай, а рай ще има ли?
    Някои нации по света изобщо не са били поробвани и си живеят чудесен живот, а ние кога ще заживеем чудесен живот?
  • 24 Я да вземеш да разясниш тази простотия?

    21 21 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Как е спасил България? По какъв начин?

    Коментиран от #28

  • 25 неееееееее

    41 29 Отговор

    До коментар #17 от "сарай Доган":

    БРАВО СЛАВИ !! ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА КОРНЕЛИ ,ЧЕРВЕНИЦКОВЦИ, КИРЧОКОКОРЧОВЦИ И РАЗНИ ДРУГИ! ВСИЧКИ ГИ ВИДЯХА ЩО ЗА ПОЛИТИЦИ СА! АЛЧНИ,ПРОДАЖНИ И ДВУЛИЧНИ!!! ВЕЧЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #29, #34, #38

  • 26 Така е.

    34 27 Отговор

    До коментар #13 от "Хм Хм":

    Две прости фигури в политиката - Чалгаря и Тиквата. Няма такова падение в нито една държава в ЕС. И двамата са едни лъжливи идиоти, добре че има шарани да им вярват. Хахаха.

    Коментиран от #30, #44

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този е едно жалко същество

    34 30 Отговор

    До коментар #25 от "неееееееее":

    Напротив, цялата ни държава го видя този клоун колко е жалък и подъл, саботьор на реформи, лансира компрометирани хора на важни държавни постове, липсва му диалогичност, политическа култура, морал и достойнство.

    Коментиран от #52

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Зззз

    22 23 Отговор
    А кога ще публикуват коментар за поругаването на националните интереси от кирето и пинокио? Аз също мисля ката автора ,но това беше наложено от външната сила ,на която сме колония. Прост народ слаба държава .Това е България .
    .
  • 32 Да прощавате, ама

    33 30 Отговор
    Да прощавате, модераторите, ама учиндолският чалгар, който за 20 годиин опростачи три поколения българи, когото мафиоти и мутри излъгаха, че ще държи в сакатите си и треперещи ръце съдбините на България, е най-големият позор в цялата ни история! И да,Господ да го пази, но е тежко болен - сакат е и физически , и психически! Какво обидно видяхте в тази истина?

    Коментиран от #35, #36

  • 33 Баууууу

    16 11 Отговор

    До коментар #18 от "Пфуй":

    Ами ти бре преумния, за крадливите ли гласуваш или за още по простите??
  • 34 Хап

    31 38 Отговор

    До коментар #25 от "неееееееее":

    Алчни и продажни са ИТН. Заради едни 4 милиарда, които не им дадоха да си харчат безотчетно събориха най-доброто правителство, което сме имали в последните години. ИТН жадни за постове, заради отказа да назначат компрометираната им марионетка Кара.ански също сринаха властта. ИТН саботираха съдебната реформа, за да могат олигарсите, които стоят зад тях да продължават да крадат безнаказано.

    Коментиран от #39

  • 35 Триумф

    23 22 Отговор

    До коментар #32 от "Да прощавате, ама":

    Той переше парите на сенчести фигури през тъпото си шоу.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Там е работата, че въобще не мислят.

    25 26 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Свикнали са да се подиграват и гаврят с други в шоуто си, но това с нищо не помага в политиката. А Тошко Йорданов и Балабанов са нагли и арогантни. И какво означава "арогантност за знание"? Сценаристи не стават за политици. Доказаха го. Имаха възможност да съставят кабинет. Не го направиха. Надявам се да не прескочат 4 %. Просташкото държане на Тошко никак няма да ми липсва. Може да си се изявява колкото си иска в телевизията на Слави и да плюе по всички на воля. Единствено това умее. А фенската му маса може да си плаща стотинките и да му се наслаждава колкото си иска.
  • 38 Политически труп е Слави.

    24 17 Отговор

    До коментар #25 от "неееееееее":

    За другите ще разберем дали е така.

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 неееееееее

    21 14 Отговор

    До коментар #38 от "Политически труп е Слави.":

    СЪНИЩА.......МЕЧТИ.........ХАЛЮЦИНАЦИИ................И БРЪТВЕЖИ..........
  • 41 Хм Хм

    4 13 Отговор

    До коментар #22 от "онзи":

    Амиии... Купчината книги, която е доста внушителна.
  • 42 добър или лош или зависим

    35 15 Отговор
    Най важното е, че изигра шоуто на живота си и събори шменти капелите прегърнали се от двата крайни спектъра на политиката, за да могат да ръководят държавата срещу определената сума, към поредната национална катастрофа. Независимо, че не смятам да го подкрепя поднасям мойте благодарности за предсрочните избори, които ни дават усещане за шанс и глътка нова надежда.

    Коментиран от #46, #51

  • 43 123

    35 15 Отговор
    ...събориха най-КРАДЛИВОТО правителство, което сме имали в последните години. За всеки ден фирмата на кокора - посредник на гръцко-руския газ печели милионче. Па ти драскай па форумите и се дери пред президенството.
  • 44 Прости, невежи, не владеещ на елементар

    12 11 Отговор

    До коментар #26 от "Така е.":

    но ниво руски език, който би трябвало да са учили в училище,камо ли друг някакъв чужд език.По много неща си приличат. Самовлюбени, нарцистични, с огромно самочувствие без покритие.
  • 45 Идва Радева гладна зима

    17 21 Отговор
    Славчо я направи няколко концерта, направи по-добри резултати от гнома, ристьо и конярката. Ти представи добър избор Николай Василев, но те не подкрепиха. Що да си ти виновен? Радев е виновния, той каза " ако има повече министри като Кирчо Петков, страната ще е рай"

    Коментиран от #48

  • 46 И в кого го виждаш този шанс? Кой ти е

    20 12 Отговор

    До коментар #42 от "добър или лош или зависим":

    новият месия? Копейкин ли? Не ме разсмивай.
  • 47 хихихихи

    33 12 Отговор
    Щом Дойче зеле реве, значи всичко е точно. Екстра!
  • 48 Забрави ли, че ИТН бяха първа политическ

    20 26 Отговор

    До коментар #45 от "Идва Радева гладна зима":

    а сила на изборите преди възхода на ПП. И какво направиха? Ами едно голямо НИЩО. Защото толкова могат...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Тошко...

    8 24 Отговор
    Христинке ма...шъ ти скъсам гъ@а, ей шу.н.до. пак штъ напрая депутатка, нъл мъ обичаш?
  • 51 И сега говорителят му Балабанов

    13 29 Отговор

    До коментар #42 от "добър или лош или зависим":

    . заявява, че е възможна коалиция с ПП, но без Петков и Василев. С ГЕРБ, ДПС и Възраждане категорично нямало да се коалират. А с кого биха тогава? И защо въобще се явяват на избори като сами не поеха отговорност да управляват. Нали по едно време и те бяха пред ГЕРБ. ПП поне се осмелиха да го направят и ако не беше войната,която Путин започна и кризите до които доведе можеше и по-дълго да управляват. Поне се пробваха за разлика от шоумените...

    Коментиран от #85

  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 17 Отговор

    До коментар #29 от "Този е едно жалко същество":

    Ех, Славуца, пропиля си живота....Дано Бог те помилва тебе, грешния ангел!
  • 53 Дядо Гъдю

    31 11 Отговор
    И ако приемем за вярно всичко,което се адресира към Станислав Трифонов ,представете си падението на българския политически ,, елит , разни харварди,симеоновски школи,генералски кадри,професори и математици,докарали се до там,че без един чалгар,опростачник,мафиот,слуга на Доган,корумиран и всичко там,което е,без него са неспособни да направят правителство.
    Една жалка картинка от ,,готини" и ,,умнокрасиви" и ,,безтяхнеможещи" дялани камъни,отговорни за съдбините на България,разхвърляни хаотично,които хленчат безпомощно и чакат един чалгар да им състави правителство.Ето това е пълна трагедия!

    Коментиран от #55

  • 54 Този катър така и ще си умре,

    19 26 Отговор
    като прост чалгар. Никой вече не го смята за фактор, вече е в девета глуха.
  • 55 Ами защото много кухи лейки като теб са

    14 28 Отговор

    До коментар #53 от "Дядо Гъдю":

    гласували за ИТН. И същите се готвят да гласуват сега за Копейкин. Чакайте да се сформира стабилно правителство, ама на кукувден ще се случи... Още много служебни кабинети ни чакат явно.

    Коментиран от #56

  • 56 Дядо Гъдю

    18 5 Отговор

    До коментар #55 от "Ами защото много кухи лейки като теб са":

    Мен не ме гледай.Твърде стар съм да вярвам на приказките на политици,нито на шоумени.Вие да му мислите.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Боже

    11 17 Отговор
    Писали го крадецът на чужди идеи -г-н Йорданов.!Направо не е истина.Господинът е крадец от години на чужди отдавна писани идеи.Ало ,Йорданов ли си?Защо окраде писаното от тати/бог да го прости,беше вечна свободолюбива мисъл и лежеше в ареста редовно затова/Ненужнико,искаш ли да ти покажа крадените мисли?Аз пазя списанията.Всички от ИТН са такива.Не са даже крадци,защото не го могат.Ссмо Слави и тези около него се облажиха.Жалко за нас!Аз също,като идиот гласувах за тях..Предадоха ме!
  • 59 Славчо,

    10 15 Отговор
    за ракетата кажи ,за ракетата и тримата космонафти 2-ма български и 1 северно македонски! И молим те кажи до къде ще летят с ракетата или е държавна тайна.Все пак ти обеща
  • 60 гражданин

    8 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Изчезни бе!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Как е дойче веле

    28 4 Отговор
    Върви ли пропагандата на прокопиев и америка за България? Има ли достатъчно блеещи? Тоя автор на хранилка на америка за България, доста глупости е изстискал от ръцете си, в зора си да очерни някой, за да си продаде страната! А дали е направил нещо достойно? Дали е помогнал на един човек? Дали е направил едно добро за някой, освен да вреди?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Анонимен

    4 8 Отговор
    Боклук не оправда доверието на хората
  • 66 Читател

    15 6 Отговор
    Господа от Факти заменете името на Слави Трифонов с това на продажника Кирил Петков и ще получите статията, която отрязва истината-исобенно с това "Ще ти скъсам гза" го има заснето и излъчено по медиите, няма как да го отрече те.

    Коментиран от #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Войводата

    10 2 Отговор
    То простащината другарки и другари не е само в парти като тази на Славчо, простотията е на всякаъде в политиката на България. Гладуваме но гласуваме пак за партиите детето въвлякоха държавата ни от 32 години във финансовия апокалипсис, корупция тоталитарно и корумпирано правосъдие. Рускозаеисима енергетика и енергийни източници и проекти струващи на държавата ни стотици милярди. Със подписани договори с не изгодни оферти за България. Та партията на Славчо е най безубидния фактор за простотията в България. Прост народ бедна държава.... За съжаление това няма да се промени след още поне пет поредни избори вярвайте ми.

    Коментиран от #92

  • 70 Революция 97.

    8 1 Отговор
    Най доброто решение за България е да премахнем парламента оставаме на референдум, за всички по важни неща в българи народа да реши а не частни партийни интереси. Президент сенат с двупартийна структура и референдум за всички по важни въпроси. Иначе все ще сме си натова дередже.
  • 71 Като глупаци...

    8 5 Отговор

    До коментар #66 от "Читател":

    Поне Кирил Петков е продажник да ви попитам тогава ..??? Текива като Бойко Борисов, Сергей Станишев , Ахмед Доган и да не изброявам всички останали участници в конкурса крадец на държавата който се провежда от 89 г. Какви са според теб пазителите на народа и държавата. Повечето умствено изостанали русофили четете и вярваме в политическите ви лидери и добри оратори. На това му се казва скотовъдно население не зависимо от коя партия на прехода сте СДС,, БСП, ДПС,ГЕРБ, и пак на избори,.....бъаааа.

    Коментиран от #83

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Цуца

    5 6 Отговор
    Страхотна статия, жалко, че заради ИТН страда цяла България. Ясно е, че че чалгарите няма да ги има в следващия парламент, освен ако не вземат някой и друг процент след концертите със Софи Маринова, но това ще отнеме гласове от ГЕРБ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Изключително

    6 7 Отговор
    гнусна пропаганда! Съжалявам, че я прочетох! Със сигурност ще гласувам за ИТН, щом толкова пречат на мафията на прокопиев и САЩ! Щом се плаща за толкова глупости и лъжи срещу Слави! Голямо падение за автора!
  • 83 И какво

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "Като глупаци...":

    различава кирил петков, от всички изредени от теб? Всичките са обслужвали задкулисия! Всички са лъгали, всички са ощетявали страната заради чужди интереси! Та какво по различно направи кирчо? Иначе никой не ги отрича, но нужно ли е да избираме и следващият лъжец и продажник? Не е ли време да се поучиме от грешките и като някой лъже и плаща за лъжи и обслужва чужди интереси, да не му се дава доверие! Какво да очакваш от такъв, освен да те лъже и продаде!
  • 84 кочо

    5 4 Отговор
    СЛАБИ ТРИФУНОВ НЕ Е ХЪШ А ПРОСТАК ХЪШЛАК.
  • 85 Балабан

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "И сега говорителят му Балабанов":

    ..самосвалиха се, нямаха управленска програма; не предприеха нищо за съдебна реформа- само лъжеха по медиите, не приеха нов закон, за да прекратят появата на нов "геш.в"; "продадоха" интересите на Бг. в БРЮМ ( неподкрепям ИТН, но, когато те се оттеглиха от коалицийката, тогава баболюбеца коригира политиката си спрямо въпроса с БРЮМ); не осигуриха алтернативни доставки на газ,но спряха руския, за разлика от Германия, Италия , Гърция и наи- големия противник на руския газ Полша, която го купува оооо Гурмания, доставян по северния поток.....
    Братчед изкарвай си "бонуса" с достойство а не с възвратно постъпателни движения в областта на юг от пъпа на работодателя ти.....
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Анонимен

    3 3 Отговор
    Както казваха преди 20 г сега покойница, старата жена. Едни ги хваща в краката, други в главата. А аз казвам, че итн, ги хваща и в двете, главата и краката.
  • 88 Миро

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не харесвам Слави !но в случея си напълно прав и те подкрепям!
  • 89 уви ФАКТ

    4 0 Отговор
    Има ли един политик, политолог, социолог, социален антрополог, и журналист, който да не е от БКП или ДС баща и род???????????????????????????? давам 4000 лева и коняк за 600 лева, черен хайвер за 300 лева, ако някой посочи някакво изключение.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 евала

    4 1 Отговор
    славчо киро истината и оборотната властитутка аут ПП не са партия нямат никакви политики те са банда дошли от нищото без настояще и бъдеще жалко ,че ни подведоха
  • 92 абе

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Войводата":

    личи и при тебе простотията, седни се ограмоти и тогава пиши за простотията на другите /да не си и ти от харвард или си от нов български /за съжаление не ходи по гората а по човеците иначе резачката и резане...