25 Август, 2024 12:56 4 259 155

Калина Андролова: Румен Радев контролира ДАНС и замита следи след себе си

  • калина андролова-
  • румен радев-
  • корупция-
  • данс

В момента се договаря временното равновесие на силите в следващия служебен кабинет

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Радев контролира ДАНС, сложил си е министър на правосъдието, целият шум беше да си сложи и вътрешен министър, че да покрие проблемите, които създаде за държавата, докато управляваше неграмотно през служебните си правителства. Всичко това се представя за бунт в посока на "справедливостта", но е елементарно: иска да доминира във властта.

За това предупреждава във "Фейсбук" Калина Андролова.

Дори през опцията за домовата книга успява да се договори, за да получи няколко ключови позиции, с които да оперира на политическия терен.

В момента се договаря временното равновесие на силите в следващия служебен кабинет.

Колкото и да имат козове срещу него, Радев не бива да се подценява.

Защото зад него застават интереси, които добре го крепят да не потъва. Кражбите от енергетиката и предателските договори са същностната черта на служебните правителства на Радев.

Поради това, че Борисов управляваше дълго, всеки може да каже каквото си иска за него, но Борисов не си позволяваше ПРЕДАТЕЛСТВО.

Много внимаваше. Радев и ПП довършиха държавата, разпродадоха я за една взятка, изтъргуваха я по тарифата на Копринков и Малинов. Очертава се министър Малинов, който е илюзионист точно като Кирил Петков, само че по-обигран, да просъществува дълго като министър под крилото на Радев.

Президентът вижда в Малинов спасителна опция да измие с маркуча на лъжата и манипулациите лай**та от безочливия договор с БОТАШ, който обслужва интересите на Турция и Русия, а за България е тотална греда. Президентът очаква също така Малинов да действа арогантно по задачите и в АЕЦ "Козлодуй".

Всички знаем, че единият блок това лято НЕ СЕ ПУСКАШЕ да работи по заповед на Малинов, за да могат ВЕИ-тата да печелят луди пари, и след това въпросното оперативно мероприятие да бъде добре заплатено: от корпоративния бранш в полза на политическите слуги. Нямаше причина блокът да не заработи след приключване на проблемите с парогенератора, освен една-единствена: да се източат ГОЛЕМИ ПАРИ към частния сектор, а оттам да се "зачете" и финансовия интерес на тези, които са осигурили този благодатен месец.

А България и населението, бизнес климатът: да го духат!

Сега Малинов, който трябва да отговаря пред ЕК защо е разписал Тристранния протокол в нарушение на правилата на ЕС, купи едни компресори от американците за "Чирен", да им замаже очите. Но както винаги става в живота - илюзиите са за кратко.

Винаги истината намира своя път. И заблудените американци в някакъв момент ще разберат, че са им хвърлили огромен прах в очите, за да позволят изграждането на инфраструктурата на тези, които непрекъснато се опитват да изтласкат.

Нашият голям хитрец, който корумпира и играе и вако, и тако, и едните, и другите, накрая няма да може да се справи със собствените си заплетени лъжи, свързани с това "кого всъщност обслужват" неговите действия. Защото неговите действия не обслужват никаква диверсификация, а най си обслужват източната велика сила, само че за сметка на пълното разгромяване на българския енергиен сектор.

В случая с разширението на "Чирен" не можете да си представите за каква арогантност иде реч.

Все пак, когато се гласиш да свиеш стотици милиони, няма как да не оставиш следа с нелогичните си действия относно процедурата, за да си подсигуриш тази възможност. И този човек заблуждава и Борисов, и Радев, и американците, и руснаците, че е много необходим, незаменим и единствен за всички тях. На единият решава проблема с БОТАШ, на другия с Турски поток, на третите купува компресорите и им говори за диверсификация, на четвъртите - урежда маршрута!

Но истината на истините е, че човекът обслужва единствено тези, срещу които страстно обяснява, че са неговите действия в енергийния сектор. Класика в жанра! А ВКР-то, ДАНС и пр. неясни вече структури, коя в коя прелива и съществува ли изобщо, се занимават с кокоши случаи, кой журналист какво написал, търсят пропаганда, изобщо трагедия на българската менталност в областта на сигурността. Когато говорим за такива достижения на двойствеността и тройствеността като при този толкова "качествен" и "задължителен" министър, винаги се сещам за Луканов и неговата съдба. Само че американците не стрелят, стрелят руснаците. Затова лъжем американците, а на другите раздаваме.

Жан Виденов понеже беше "почтен комсомолец" полудя, когато го натиснаха да даде газопреносната система.

Е, някои не полудяват, просто забогатяват. При това МНОГО. Да разпродаваш родината! Как му викат на това?! ПРЕДАТЕЛСТВО не беше ли?! Или вече е модерно да го декорират като "диверсификация"?! И да изкачат с гръмки фрази, че се борят с "дългата ръка на Москва".

Евтини легенди за пред американското посолство. Вярно, американците са наивни. Но в един момент винаги се усещат. Изчакват да се изгради инфраструктурата, да се похарчат парите, и след това унищожават проекта. За да боли повече. Гледахме този сюжет със "Северен поток 2".

Само че в случая всичко е за наша сметка. Структурирането на част от новото трасе на един чужд енергиен гигант го заплащаме ние, бедняците от България. Без да сме компетентни и договороспособни да извлечем наистина ПОЛЗА за България. Даваме ВСИЧКО без да защитим държавния си интерес.

И се правим, че не го правим. А защо?! Заради корупцията ли?! Не сме интелигентни ли?

Каква е причината да мултиплицираме ЗАГУБИ от УПРАВЛЕНСКА НЕГРАМОТНОСТ постоянно?! Вместо да получим ТЪРГОВСКА ИЗГОДА за България, произвеждаме ЩЕТИ и ОБЕДНЯВАНЕ. Защо, бе, господа министри, президент и пишман премиери?!

Имате ли отговор защо всички ваши действия опустошават България вместо да я правят богата и благоденстваща?! Каква е тази ваша особена формула на перманентен ПРОВАЛ?! Обяснете я на народа! Корупция ли е, неграмотност ли е, слугинство ли е или от трите по много?! Тааа, чудя се просто Малинов какво точно си мисли, че върши. Джефри Пайет, който се изучи добре в източните мурафети в Украйна и Гърция, може скоро да не е добре разположен в САЩ. Ще дойде друг, който няма да се прави, че не разбира какво всъщност се случва у нас в сектор енергетика.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 75 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    12 33 Отговор
    Куклата на краварчето Радев Контролира точно Нищото. Тва е Целта, във крайна Сметка! Хахахах

    Коментиран от #108

  • 2 пожелание

    87 28 Отговор
    На тази баба да вземат да скрият снимката и от бала преди 40 год. ,защото е една кръгла 0 , но граб и дава по някое кюфте за да не умре от глад !
  • 3 като тази

    93 23 Отговор
    Толкова глупави мисирки няма дори в курниците !!
  • 4 Ний ша Ва упрайм

    68 24 Отговор
    тая скоро не е мъндръсана. Ндаааа една патка мислила мислила ....

    Коментиран от #118, #128, #130, #133, #149

  • 5 Светльо

    76 23 Отговор
    Тази се прави на извънземна умница, но всеки път е толкова смешна, че да се изказва в някои хумористични медии, ей там при Делянчо.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Град Симитли

    60 14 Отговор
    Гл0пачка!
  • 8 Наглия

    57 14 Отговор
    Смешна по скоро трагична!
  • 9 Някои си се раждат

    43 7 Отговор
    С имената си! Просто “ Калинка”!
    Що се касае до министъра на правосъдието ще кажа, че още първото й назначение на този пост ни шокира! Нас, тези, които я познаваме. Не можахме да приемем, че това е избор на Радев, защото Павлова демонстрираше близки отношения с хора на ДПС! И още не е ясно, тоя “ куц юрист”, кой толкова неистово я бута на постове в правителството!
    Ако е истина, че е избор на Радев, много мъка и жал го чака с такъв състав!

    Коментиран от #155

  • 10 Верно ли

    48 15 Отговор
    Тази доживот няма да прости, че е загърбена заради Десито. Жалка работа!
  • 11 ФАКТ

    56 13 Отговор
    КАЛИНКЕ, БЪРКАШ РАДЕВ С ДЕБЕЛАН!

    Коментиран от #77, #148

  • 12 Нафталинка

    39 12 Отговор
    Тая недое..... кучка от къде се взе къде е расла и уж учила нещастницата искам да срещна майка и
  • 13 Никой

    27 46 Отговор
    Предателя Радев не поздрави украинския народ по случай националния им празник защото не знаеше чий е Курск.

    Коментиран от #129

  • 14 Калинка-Малинка

    39 7 Отговор
    Кефят ме хора които разбират от всичко-държавна администрация,атомни турбини,газопреносна мрежа,външна политика....Евалла,такива хора трябват!

    Коментиран от #17

  • 15 Гадев

    16 46 Отговор
    Срам ме че тоя е президент добре че не съм гласувал поне за руското реZидентче
  • 16 време е да изхвърлим боклука

    41 8 Отговор
    И тази изплиска легена!
    Но кой са ВЕИ-та, Калинке?
  • 17 Много лошо

    34 7 Отговор

    До коментар #14 от "Калинка-Малинка":

    Тая разбира точно колкото трябва нали се сещаш при кой е на заплата
  • 18 Много много лошо

    37 2 Отговор
    Мога да си представя тия ако са държали цяло лято АЕЦА нарочно да не работи за сметка на ВЕИ..вие разбирате ли какво ви се казва тук или НЕ
  • 19 Племето дреме

    21 23 Отговор
    няма сила да направи импийчмънт за Резидента. Последиците от това бездействие ще са катастрофални.
  • 20 Пешо

    36 12 Отговор
    Андролова и Веселина Томова са просто служители на Пеевски.
  • 21 Дааа

    16 29 Отговор
    Неслучайно е мистър Кеш!
  • 22 Вицове

    25 1 Отговор
    Последно чух че е ДАНС нямали руски къртици..пък то излезе че те си мислели че са в Русия специалистите
  • 23 Друго мнение

    27 12 Отговор
    Я Калина пак пропя, малко с фалшиви тоново, но под щедрото дирегентско наставление на Пеевски това е разбираемо.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хаха

    17 14 Отговор
    Защо всеки който каже нещо за Радефф и Киро е човек на Пеевски?
    Калина пише доста от отдавна за Боташ, Киро, Радефф , но от Сарафов нищо! Сън дълбок!
    Жълтопаветниците като не им изнася нещо, веднага е пропаганда и е Путин, а сега добавихме и Пеевски!
    Този Малинов дали няма нещо общо и със пернишкия Стайков май беше. Та този Малинов май прокарва нечий американски интереси и не само Калина го казва!
  • 26 Ала-бала

    16 6 Отговор
    Точно,логично и истина. Приятели на моя внук гласуваха, ,,защото имал добра стойка,, -после негодуват за цените на горивата и др. Мисли се преди да се гласува не лекомислено. И в крайна сметка няма нищо вечно но колкото по гладни и боси влизат в политиката толкова по богати излизат от нея - особено ако са селски голтаци
  • 27 Артилерист

    24 10 Отговор
    Тоз път Андролова много се изложи. Всъщност тя потвърждава, че е поръчкова. Как точно Радев се облагодетелства със служебните правителства? Да се откаже да ги назначава ли? Отвън ли да ги внесе? Като промотира харвардските парашуисти по-добър ли беше? Не очаквах Андролова толкова е плонжира пред американците. Ми тя сигурно си е обелила колената...

    Коментиран от #30

  • 28 Ех Калина

    18 1 Отговор
    Ние,бг народа отдавна спим дълбок и непробуден сън.Одтавили сме се на шепа безродници да забогатяват и да правят с нас каквото си искат.За съжаление скоро няма и да се събудим.
  • 29 Ала-бала

    7 15 Отговор
    Точно,логично и истина. Приятели на моя внук гласуваха, ,,защото имал добра стойка,, -после негодуват за цените на горивата и др. Мисли се преди да се гласува не лекомислено. И в крайна сметка няма нищо вечно но колкото по гладни и боси влизат в политиката толкова по богати излизат от нея - особено ако са селски голтаци
  • 30 Не знам ти кажи

    7 15 Отговор

    До коментар #27 от "Артилерист":

    Според тебе как се облагодетелства когато има поставени текущи задачи от руското посолство за деня
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сушава година излезе

    10 15 Отговор
    Това което казва Андролова е брутално и навлиза в детайли..не виждам как ще се замаже от прокуратурата дори и много да им се иска..това не е случайна информация и ситуацията се развива..най-вероятно има и документи
  • 33 Истина

    24 7 Отговор
    Калинке разсмиваш ни!
    ДАНС го владее ГУЦИ-ГУЦИ с помоща на БОЦИ-БОЦИ!

    Коментиран от #37, #134

  • 34 Ме-ме-тата

    11 6 Отговор
    е видноl че освен да оплюват на друго не са способни. Толкова им дал господ и природата- за съжаление ли са за оплакване ли ????
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Коев

    16 7 Отговор
    Тая е толкова тъпа, че дрънчи. Платено мекере.
  • 37 Отряд Чавдар са там

    8 12 Отговор

    До коментар #33 от "Истина":

    В ДАНС е пълно с руски къртици ако някога ги осветлят ще лежат доживотно в затвора..Радев им вдъхна надежда че могат да диктуват събитията тия ще излязат със стрелба от там като в добрата стара 44 година

    Коментиран от #44

  • 38 Клунада до безкрай

    13 0 Отговор
    Някой спомня ли си куфара от военно разузнаване като каза че действащия министър председател му вербува служителите..тия са точно хора които си имат други командири и се чувстват на гребена на вълната
  • 39 Иван

    19 9 Отговор
    Хората гласуваха 2 пъти за Радев, а не за ГЕРБ, освен това и София се оправя и без ГЕРБ. Явно много злоба има - ами организирайте се - нали уж най-умните са при ГЕРБ, какво да кажем.

    Донякъде се "поизчистиха" като имидж, но хората едва ли ще забравят мизериите.

    Какъв руски агент е Радев, това са брътвежи - бил взимал пари. Като взима пари - защо дъщеря му работи на обикновена работа - като актриса и при това - казват - талантлива.

    Къде са му "ланците", "кюлчетата", май НЕПОГРЕШИМИЯ е ПОГРЕШИМ.

    Коментиран от #46, #48

  • 40 Анджо

    9 15 Отговор
    Е Калина, аз подобни неща ги пиша много отдавна. За съжаление тука болшинството са пропаднали русофили. Радев излезна най голямият продажник на България. Един път написах, че Радев така се държи, че все едно нема да слиза никога от власт и с неговите действия нищо чудно да се опита да направи нов преврат и да остане вечно на власт.факти не ме трийете.
  • 41 Петър

    10 1 Отговор
    Доктор Петко Николов , Гвоздейков са същата стока
  • 42 ъгрдь

    13 5 Отговор
    А на тебе които ти е казал че си умна, много те е излъгал. Кога ще почнете да обявявате кои от кое НПО взема грантове? За да ви знаем кои плаща и поръчва музиката? Що се срамувате да си казвате? Кажи си че гухтиш на копанята на америка краде България и толкоз.
  • 43 фбр

    14 9 Отговор
    Калина - анализатор ? Платена от Шиши овча !
  • 44 Истина

    14 4 Отговор

    До коментар #37 от "Отряд Чавдар са там":

    Де да беше така, но не е! Там е пълно с фесове. На всеки трябва да говори много, че ДАНС беше на подчинение на Пепи Еврото човека на Дебелян и Боце. Да, той си замина, но плетеницата остана.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Анджо

    3 7 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    А, кой се среща не официално с лавров в турци ААА. Само питам и него защитавай защото никой не е направил толкова мръсно близките 5 години.

    Коментиран от #49, #62

  • 47 Ха ха ха ха

    12 4 Отговор
    Тъпотия те на една Розоваурва
  • 48 Трай малко

    8 15 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    Персоната Радев не е важна важен е стереотипа..избран с кастинг от руското разузнаване..несменяем дълбоко в тила на врага и назначава служебни правителства..ако някой си мисли че оня ухиления може да подпише дългосрочен газов договор в уникална щета без външно давление и без гаранции че ще му се размине е абсолютно неразбиращ човек

    Коментиран от #63

  • 49 Тъпак

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Анджо":

    100%

    Коментиран от #61

  • 50 ДАНС съществува

    8 1 Отговор
    Преди него и ще съществува и след него. Замитането на следи е специалитети на всички работещи в тази сфера по целият свят. В момента в Германия това правят. Разпитват някаква изкупителна жертва, а истинските извършители имат време да се покрият.

    Коментиран от #52

  • 51 ГРУ

    4 8 Отговор
    ШТИРЛИЦ( р.р.) НАШ ЛУЧШИЙ ТРОЙНОЙ АГ€НТ!
    €$ТЬ " БО ТАШ" - €$ТЬ БОЛЬШИ€ Д€НЬГИ!

    Коментиран от #144

  • 52 В никакъв случай

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "ДАНС съществува":

    ДАНС няма как да съществува защото са абсолютно безмислена организация
    Достатъчно е една парламентарна комисия да им направи одит на допуска за военни тайни на НАТО и ще излезе че взимат заплати за да не правят нищо..
  • 53 ЧЕСТНО

    20 7 Отговор
    ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВИ ПЛАЩА ДЕБЕЛАН, ЧЕ ТАКА ВКУПОМ НАЛАЗИХТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ОТ СЕЛСКИ НУЖ...НИЦИ, ПО ВСИЧКИ МЕДИИ ЗА ДА ПЛЮЕТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА. ТОВА Е И ПРИЧИНА НАРОДА ДА СЕ ОТВРАТИ ОТ ВАС И МЕДИИТЕ, КОИТО СА НА СЪЩИЯ ТОЗИ - ПЛАТЕЦА.
    ОТ КРЯСЪЦИТЕ ПО МЕДИИТЕ НА ДЕБЕЛАН, ПРЕДИ МЕСЕЦ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ТОЙ Е ПОДАЛ СИГНАЛ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА В ПРОКУРАТУРАТА. ПИТАМ СЕ ТОГАВА, КАЛИНКЕ, ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ? - ДАЛИ ПЪК СИГНАЛИТЕ, КОИТО СА ПОДАДЕНИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА НЕ СА ПУНТА МАРА И ПОНЕЖЕ ГЛ. ПРОКУРОР Е ЧОВЕК И НА ДЕБЕЛАН И НА БОЦЕ МЪЛЧИ ЗА ДА НЕ ГИ ЗЛЕПОСТАВИ, А КАЛИНКЕ, ТАКА ЛИ Е?

    Коментиран от #143

  • 54 В никакъв случай

    10 0 Отговор
    ДАНС са мишки със достъп до базата данни на мобилните оператори и са безкраен фонтан на течове във всевъзможни посоки..в момента както стоят нещата те са по-скоро опасност за държавата и само заглавието е велико там

    Коментиран от #123

  • 55 Полковник K. Живкова

    9 1 Отговор
    Президента контролира ВВС и СВР, логично и НСО!

    Коментиран от #66, #68, #69, #106, #119

  • 56 Гибсън

    8 6 Отговор
    Теория на конспирацията. Всеки който му се доходи по нужда го прави. Това е изводът който си правя от написаното по горе четиво. Похвално е, че вече всички са компетентни по търговско право, компресори и атомна енергетика, особено журналистите.
  • 57 Анализатор

    11 6 Отговор
    Калинка Борисова Пеевска Магнитска мутреса...
  • 58 Е! Тук....

    4 2 Отговор
    Е! Тук.... Отговорност не се Търси!

    Момчето се потупва по рамото! - Сбъркало е! И го назначават на по-интересен за него Пост! - По Комунистически!
  • 59 Ти да видиш

    14 6 Отговор
    А кой контролира Калина Андролова всички знаем!
  • 60 123

    12 7 Отговор
    на тази онази работи ѝ смърди и пак Румен Радев е виновен...
  • 61 Анджо

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "Тъпак":

    Само това ли ти дойде в гневът. Анализирай и виж през целият си мандат е пълен провал. Защо ви е яд тия кадето го избрахте да си признаете.
  • 62 Иван

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Анджо":

    Кога пък се е срещал.

    Измислици - хората гласувахме за едни нормален, честен човек. Седи много приятно на международни срещи, не е като другите ни Президенти.

    Има характер - това дразни Бойко Борисов - той е свикнал да "крещи", да "тропа".
  • 63 Иван

    6 4 Отговор

    До коментар #48 от "Трай малко":

    Няма никакви данни, общи приказки.

    Не сме специалисти - някой приказва, това е общо-взето.
  • 64 българин

    5 5 Отговор
    Докато дойде друг не само сектор енергетика, а и Zадунайската губерния няма да я има с тези пишман политици, престъпни родоотстъпници, поставени на власт от кремълските военнопрестъпници.
  • 65 граф Монте Кристо

    5 10 Отговор
    Радев плаче за им-пич-мънт,да бъде разследван и осъден.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 граф Монте Кристо

    4 10 Отговор
    Той е главния интригант на републиката,краде перфидно и кадрува в служббите,осигурявайки си щит ,последно време разиграва етюд след етюд,този индивид нанася незабелязано твърде големи вреди на страната и трябва да бъде отстранен.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 За протокола

    9 0 Отговор
    Докато съдебната система не заработи, нищо няма да се оправи.
    А за да заработи съдебната система, трябва из основи да се прочистят МВР, Прокуратурата и съда. Защото това са най-корумпираните и политически зависими сектори в България.

    Коментиран от #79

  • 71 Божееее

    7 5 Отговор
    Тая дърта и дебела бабичка на коя сфирка е днес... на кой дявол дъ.пе е дала... за кого играе... най вероятно на намагнитен Шишко, както изглежда!!!
  • 72 софиянец

    8 5 Отговор
    Тази псевдо анализаторка да каже колко и плащат и кой, за да хули президента.
  • 73 Мдаааа дааа

    8 5 Отговор
    Абе туй бабе до скоро беше нормално, ко му стана та побесне и смени боя, убеждения.... продажна личност!!!
  • 74 ЗАРКО

    2 6 Отговор
    ТОЗ РАДЕВ ЛИ ЗНАМ .ГО ГОЛЕМ ПИДЕРАС СЕЛСКИ ИЗЛЕЗЕ ЩО ГО ГЛАСУВАХА ТОЗ ЗМЕЙ НЕЩАСТЕН ГЛУПАЦИТЕ СЕЛЯНДУРИ

    Коментиран от #76, #138

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ОВЧО

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "ЗАРКО":

    РАДЕВ Е ПРЪДНЯ ОТ ВСЯКЪДЕ
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 АГЕНТ У.Ю

    3 5 Отговор
    РАДЕВ Е ГОЛЕМ ШАШКЪНИН И СЕЛСКИ ЙОРДЕК ЩО ГО ГЛАСУВАХА ТОЗ ГЪСОК

    Коментиран от #81

  • 79 ЯЗИСЪМ

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "За протокола":

    ТО БАЯ СИ МИРИШЕ У МВР ТО И У СЪДА АМА НЕМА ВЯТЪР ДА ОТВЕЕ ТАЗ ПРЪДНЯ
  • 80 иис

    3 6 Отговор
    Импийчмънт, съд и ефективна присъда за национално предателство.

    Коментиран от #125, #142

  • 81 гадно

    1 3 Отговор

    До коментар #78 от "АГЕНТ У.Ю":

    Натресоха ни го Американците за да отложат войната в Украйна. Казват му Малтийски Акорд.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Eдин

    4 2 Отговор
    Не знам как президента Радев контролира ДАНС, но при всички случаи е за предпочитане от колкото контрола да е от Шиши , тиквата или Доган! Така че Калинке ... ти кого обслужваш?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Хххххххххххх

    2 0 Отговор
    Тази вярва ли си?

    Коментиран от #150

  • 94 Калина Андролова днес е наред

    3 1 Отговор
    да Наплюе Р Радев!? ОСТАНАЛИТЕ ПРИКАЗКИ СА ЗА ПЪЛНЕЖ!? БЛА, БЛА?
  • 95 ИНЖ1

    2 1 Отговор
    А Москва контролира РР, ББ, КК, ДП, Р.Овч., АД и др.!!!! Така че мислете за кого ще гласувате....
  • 96 СЛАВЧО

    2 1 Отговор
    РАДЕВЧО МУШМОРОКА Е НАЙ ЗА КАУША ИЗМЕННИК НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ВКАРА ПП ДБ И ДОИЗКРАДИ И ДЕСТАБИЛИЗИРА ПАРТИИНАТА СИСТЕМА КОЯТО БЕ И ЦЕЛТА МУ ПРЕДАТЕЛ Н 1
  • 97 ГОШО

    2 1 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ СА САМО ПРЕДАТЕЛИ И ИЗМЕННИЦИ ОТ КОИТО ПРЪВ Е РАДЕВ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И НЕБЪЛГАРИН
  • 98 КИРИЛ7843

    2 1 Отговор
    КВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ СТОЗ ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ И ДЕЙСТВУВАЩО КОМ ДС С ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 99 АНТОН

    2 1 Отговор
    РАДЕВ Е И ШЕФ НА ДЕЙСТВУВАЩИ ДС ПРЕСТЪПНИЦИ ДРУГОТО Е ШИЗОФРЕНИЯ И ОБЩИ ПРИКАЗКИ С ТЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА Я ИМА И Я НЯМА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА С КОМУНИСТИ ФАЛШИВИ НЕ БЪЛГАРИ
  • 100 А на

    0 1 Отговор
    Теб колко ти платиха за тези коментари?

    Коментиран от #102, #105

  • 101 ИВЕЛИН3

    2 0 Отговор
    РАДЕВ ИТЪР СЕЛЯНИН ИЗЛЕЗЕ КАТ ПРОСКУБАН ЛИСИЧОК АМА БЪЛГАРИТЕ ПРОСТИ ОТДЕ ДА РАЗБЕРАТ НЕМА КОЙ ДА ИМ КАЖЕ
  • 102 ОВЧО

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "А на":

    ДЪРЖАВНА НЕСИГУРНОСТ АНАДЪМУ
  • 103 ТОДОР1

    2 0 Отговор
    С НЕГРАМОТЕН ПРЕЗИДЕНТ И ДЪРЖАВНА НЕСИГУРНОСТ ТОЛКОЗ МОЖЕТЕ ТУЙ ВИ Е ЛИМИТА НА ТЪПОТИЯТА И ПРОСТОТИЯТА ПРЕСТЪПНИЦИ ТУЙ ВИ Е ТАВАНА НА ГЛУПОСТТА
  • 104 ТОДОР1

    2 0 Отговор
    В ЕЛХОВО СА НАЙ ГОЛЯМАТА КРАДЛИВА И ФАЛШИВА КОМУНИСТИЧЕСКА СЕКТА МОШЕННИЦИ ПО ГОЛЕМИ И ОТ ЯМБОЛ
  • 105 ДИЧО

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "А на":

    ЩО БЕ НА ТЕБЕ НЯКОЙ ПЛАЩА ЛИ ТИ ДА СИ АХМАК
  • 106 ЮРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "Полковник K. Живкова":

    ЛОГИЧНО АМА ДРУГ ПЪТ ПРЕЗИДЕНТА ИМА САМО ПРЕДСТАВИТЕЛНА ФУНКЦИЯ ЯЗЪК ЧЕ СИ ПОЛКОВНИК ИЛИ КВОТО СИ ТАМ НЕ ЗНАМ
  • 107 ДЯДО В И ВИДЮ

    1 1 Отговор
    ИДЕ ВИДОВ ДЕН ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ МЕНТЕТА ЩО ША ЧИНИМ ЗИМЪСКА КОГИ ИЗЛЕЗЕ ВЕТЕР И ЗАБРЪСКА КЪДЕ ША СА СКРИИТЕ МИШКИ А ПОЗНАЙТЕ СЕГА
  • 108 СВИЛЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    РАДЕВ Е ЕДНО ХВЪРЧИЛО И НИЩО ДРУГО АМА ЛЕТИ ВСЕ ДЕТО НЕ ТРЯБВА
  • 109 СВИЛЕН

    2 0 Отговор
    ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЕКЕТА С ГЛАВЕН ГЕРОЙ РАДЕВ УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВНОСТТА
  • 110 ЗАРКО

    2 0 Отговор
    РАДЕВ Е ЗМЕЙ АМА С КОЛКО ГЛАВИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ
  • 111 ЗАРКО

    2 0 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ ДС ПРЕСТЪПНИЦИ ВЪН ОТ ДЪРЖАВНАТА КОПАНЯ

    Коментиран от #113

  • 112 ЗАРКО

    1 0 Отговор
    ДОЛНОПРОБНИ ИЗМИСЛЕНИ ФАЛШИВИ МЕНТЕТА ТОВА Е ПОЛИТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
  • 113 ЗАРКО

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "ЗАРКО":

    ДА КРАДАТ ЧЕ НЕ ИМ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ И ВРЕМЕТО СВЪРШВА
  • 114 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    ДРУГАРЯТ РАДЕВ ПЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ И ДА СЕ МАНИПУЛИРА И ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО СОМА ПРЕСТЪПНОСТ
  • 115 СВИЛЕН

    1 0 Отговор
    ОВЧАР ИЛИ КРАВАР Е РАДЕВ ДА НЕ ОБИЖДАМЕ ЖИВОТНОВЪДИТЕ ТЕ СА ЧЕСТНИ А ТОЙ СЕ ИЗГАВРИ С ЦЕЛИЯ НАРОД
  • 116 ЯВОР1

    1 0 Отговор
    РАДЕВ ДЕЙСТВА ПО ЧИФУТСКИ ПО МОДЕЛА НА ИЗПЕПЕЛЕНАТА ЗЕМЯ УНИЩОЖАВА ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ ВЕРВАЙТЕ МИ
  • 117 КОЙЧО

    1 0 Отговор
    НЕ ГЛЕДАЙТЕ В КАНЧЕТО НА ДРУГАРЯ РАДЕВ ТОЙ Е ДВОЕН АГЕНТ ИГРАЕ С ДВЕ ТОПКИ ДО РАЗЧЕКВАНЕ ИТЪР И ЛУКАВ ЗМЕЙ НЕЩАСТЕН АМА СИ ИГРАЕ ИГРАТА С БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ
  • 118 ЗАРКО

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ний ша Ва упрайм":

    ТИ ПЪК КАКВО ИЗМИСЛИ КАТ ИМАШ ЛИПСА НА МОЗЪК
  • 119 КИРИЛ

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Полковник K. Живкова":

    ЛОГИЧНО САМО ЗА ТЕБЕ ЩОТО ИМАШ ФАЙДА

    Коментиран от #121

  • 120 КИРИЛ

    1 0 Отговор
    НА БАТИ ТИ РАДЕВ НЕ МУ ТРЯБВА ДЪРЖАВА
  • 121 КИРИЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "КИРИЛ":

    СИГУРНО ПОЛКОВНИК КОЛКОТО РАДЕВ ГЕНЕРАЛ ПРИЛИКАТА Е ЯСНА
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 КАЗВА

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "В никакъв случай":

    КАЗВА СЕ ЧЕ ДАНС СА ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ МИ КОЕ В ДЪРЖАВАТА НЕ Е ОПАСНО
  • 124 ФАТМАКА ОТ ФБР

    1 0 Отговор
    РАДЕВ И СЕЛСКИ ЛИСИЧОК ИГРИТЕ МУ СЕ ВИДЯХА И РЕЗУЛТАТИ СЪЩО ПРЕКАРА ВСИЧКИ ПАРТИИ И ИГРАЕ МНОГО ГНУСНО ДЕСТАБИЛИЗИРА И БЕЗ ТОВА СЛАБАТА ДЪРЖАВА
  • 125 ЮРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "иис":

    РАДЕВ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ .....
  • 126 ЮРИ

    1 0 Отговор
    РАДЕВ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ .....
  • 127 КОЙЧО

    1 0 Отговор
    ЛАМЯТА ЗМЕЙ РАДЕВ
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ВЕСКО 666

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    БАЙТИ РАДЕВ Е БАЯ НЕГРАМОТЕН
  • 130 ВЕСКО 666

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ний ша Ва упрайм":

    БАЙТИ РАДЕВ Е БАЯ НЕГРАМОТЕН
  • 131 ОСМАН

    0 0 Отговор
    ТЕЗ НЕГРАМОТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА САМО МОГАТ ДА КРАДАТ И ЛЪЖАТ ЦИГАНИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ
  • 132 ОСМАН

    0 0 Отговор
    ТЕЗ НЕГРАМОТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА САМО МОГАТ ДА КРАДАТ И ЛЪЖАТ ЦИГАНИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ
  • 133 ОВЧО

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ний ша Ва упрайм":

    ГАНЬО ГАНЕВ ОТ ГАНЬОВО
  • 134 СВИЛЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Истина":

    РАДИ РАДЕВ И ДС ТО ОТ ТКЗС ТО НЕ ПОЗНА КАТО ВИНАГИ
  • 135 КИРИЛ

    1 0 Отговор
    УРОДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА БАВНО РАЗВИВАЩА СЕ ИЗРОДЕНА ПАПЛАЧ ПРЕСТЪПНА НЕСПОСОБНА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ТОВА Е .
  • 136 КИРИЛ

    0 0 Отговор
    УРОДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА БАВНО РАЗВИВАЩА СЕ ИЗРОДЕНА ПАПЛАЧ ПРЕСТЪПНА НЕСПОСОБНА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ТОВА Е .
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 МИЛИЦИОНЕР

    0 0 Отговор
    И МАТЕМАТИКАТА И ГЕНЕТИКАТА МУ Е СБЪРКАНА НА ТОВАРИШ РАДЕВ НЕ МОЙ ПОЗНА НИЩО И НИКЪДЕ
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 КИРИЛ

    0 0 Отговор
    ТУЙ ПЕШЛЕМЕ РАДЕВ ЩО НЕ ОДИ НА СЕЛО ДА СИ ГЛЕДА ПАТКИТЕ АМИ СЕ БЪРКА ТАМ ДЕТ НЕ МУ Е РАБОТАТА
  • 142 СВИЛЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "иис":

    ТЪЙ ВЯРНО РАДЕВ СИ Е ПРЕДАТЕЛ НАЦИОНАЛЕН ОТВСЯКЪДЕ
  • 143 ЗАРКО

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "ЧЕСТНО":

    ЧЕСТНО АМА КАТ КОМУНИСТ ИСТИНА НЯМА ХИЧЧЧЧЧЧЧЧ АМА ХИЧЧЧЧЧЧЧЧ
  • 144 ЗАРКО

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "ГРУ":

    РАДЕВ Е ОТ БАНДАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЛАЙНОБЪРКАЧКИ
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ОВЧО

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ФАКТ":

    РАДЕВ НЕ БЪРКАШ С ФАТМАКА СЕЛЯНИН ШМЕКЕР
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 РУСЛАН

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Хххххххххххх":

    РАДКО ПАТКО И ОСТАНАЛИТЕ НАУЧНО ФАНТАСТИЧНА КОМЕДИЯ СЮЗЕТ НАЙ ТЪПОТО И ФАЛШИВО СЕЛО
  • 151 ОВЧО

    1 0 Отговор
    ОЦЕЕЕЕЕЕЕЕ.... БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА Е
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ЗАРКО

    1 0 Отговор
    РАДЕВ Е ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА АКО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ДЪРЖАВА
  • 154 СВИЛЕН

    0 0 Отговор
    РАДЕВ ДА СИ ОДИ НА СЕЛО ЕГАТИ ФАЛШИВИЯ СЕЛЯНДУР
  • 155 КИРО ТЪПОТО ПП ДБ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Някои си се раждат":

    Щсднтфхэг вговлт вощвмф ОТ същото