25 Октомври, 2024 12:40 1 952 57

Рене Ауст пред ФАКТИ: „Възраждане“ е млада партия, изгряваща политическа сила с отлични идеи за бъдещето на България

  • рене-
  • ауст-
  • алтернатива за германия-
  • евродепутат-
  • възраждане

„Алтернатива за Германия“ е партията, която е най-близо до хората, казва евродепутатът

Рене Ауст пред ФАКТИ: „Възраждане“ е млада партия, изгряваща политическа сила с отлични идеи за бъдещето на България - 1
Снимка: Личен архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво е бъдещето на ЕС и каква ще е ролята на „Алтернатива за Германия“ в Европейския парламент... Пред ФАКТИ говорш Рене Ауст - съпредседател на новосъздадената група в Европейския парламент „Европа на суверенните нации“. Той е евродепутат от „Алтернатива за Германия“ и скоро бе в България по покана на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

- Г-н Ауст, накъде върви Европа през очите на "Алтернатива за Германия"?
- Европейският съюз продължава да се развива в тревожна посока. Централизмът, бюрокрацията, загубата на просперитет и масовата имиграция идват от ЕС. За щастие, суверенните сили в цяла Европа стават повече и се обединяват. „Алтернатива за Германия“ е за това европейските държави да имат думата относно тяхното собствено развитие и успяхме да намерим силни партньори за това.

- Връща ли се национализмът в ЕС? Виждаме напредъка на все повече партии в различни страни от ЕС. Това нова тенденция в политиката ли е...
- Все повече и повече хора виждат загубата на контрол, която идва с централизацията в ЕС. Сътрудничеството между европейските държави е желателно, но не трябва да се превръща в неизгодно положение за хората в държавите. Нашият подход въз основа на суверена на всяка държава е правилният отговор на въпросите относно бъдещето на Европа.

- С какво "Алтернатива за Германия" дразни другите политически партии в Германия, за да наблюдаваме подобно обединение срещу вас. Защо се страхуват другите партии от вас?
- Пъхаме пръст в раната повече от 10 години. Утвърдените партии направиха Германия по-несигурна, по-бедна и по-слаба през последните години. „Алтернатива за Германия“ е единствената партия, която се занимава с това. И точно защото имаме големи мнозинства от населението зад себе си, утвърдените партии се страхуват от нас.

- От друга страна, хората все повече ви опознават. С какво ги печелите?
- „Алтернатива за Германия“ е партията, която е най-близо до хората. Постоянно присъстваме в центровете на градовете и пазарите, по площадите с информационни щандове, споделяйки нашата програма и слушайки гражданите. По този начин ние сме много близо до ежедневните грижи и нужди на всички граждани.

- Гостувахте на политическа партия „Възраждане“. Какъв партньор виждате в тях в Европейския парламент?
- „Възраждане“ е млада партия, изгряваща политическа сила с отлични идеи за бъдещето на България и Европа. Гордеем се, че имаме толкова способни политици на наша страна, било то в Европейския парламент или в ръководството на нашата Европейска партия. Очаквам с нетърпение много години добро и тясно сътрудничество!

- Направихте нова парламентарна група в ЕП. Защо…?
- Беше време за група, която не прави компромиси по важни политически въпроси на нашето време. Множеството кризи сега излизат извън контрол, така че трябва да се противопоставим на левите тенденции по-решително отколкото сме го правили в миналото.

- Запознат сте с идеологията на партия "Възраждане". Ако се явите на изборите в България като кандидат на "Възраждане", какво бихте казали на хората...
-
Гласувайте за „Възраждане“! За сигурна, просперираща и суверенна България!


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Работници и селяни!

    8 26 Отговор
    Гласувайте вкупом с усмивка на уста за БКП!
  • 2 ВЪЗРАЖДАНЕ Е МАФИЯ

    48 44 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ Е МАФИОТСКА БАНДА която трябва да бъде спряна от българския съд.

    Коментиран от #6, #24, #46

  • 3 Майора

    40 35 Отговор
    Гледай си Германия и не давай акъл ма другите! Копейкин иска България в Евразия и при Путин , с получава субсидии от ЕС , влоговете му са в евро и има депищутати в ЕС!

    Коментиран от #9

  • 4 Кара

    22 28 Отговор
    "трябва да се противопоставим на левите тенденции по-решително отколкото сме го правили в миналото." Явно не е запознат с идеите на Възраждане, които са още по-леви от тези на БСП и ПП/ДБ. Света наистина е полудял...
  • 5 Последния Софиянец

    35 28 Отговор
    На трети март на Шипка се запознах с делегация от Алтернатива за Германия.Много начетени хора и уважават нашата история.

    Коментиран от #14, #27, #38

  • 6 Ха ха

    36 26 Отговор

    До коментар #2 от "ВЪЗРАЖДАНЕ Е МАФИЯ":

    Знаеме кои са мафиотските и ченгесарски партии в България-ГЕРБ,ПП ДБ,ДПС."Възраждане" е единствената алтернатива за България.
  • 7 рене аутиста

    19 11 Отговор
    при чичо Адолф щеше да е абажур
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ха ха

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Майора":

    Разжалван си.И да върнеш всички заплати които получи,запазвайки си членството в БКП.
  • 10 ТаУмВзе

    12 12 Отговор
    Глупости! Всички партийки на територията са си ОПГ, които си ни Крадът и Безчинстват! АХХААХАХА Иначе коце виличките лачена рекламка си е Платил преди Уж изборчетата. Матряла може да се върже да!
  • 11 Алексбг

    17 18 Отговор
    Рече Австрия е същото путиноид но "седалище",като нашия смешник ,с лоши намерения, тарикатчето ,квартал Максуда във Варна,Костадин Копейкин.Те имат спуснати програми от Москва и е без значение ,какво говори единия или другия. На такива САМО,трябва до се противостои ,без никакви компромиси или съмнения.
  • 12 Хе хе

    21 16 Отговор
    Който иска неонацисти да го управляват, нека гласува за копейката хе хе хе
  • 13 Подлоги на путин

    20 19 Отговор
    Са Възраждане
  • 14 Умен,

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    левите тенденции са безконтролната емиграция и храненето на навляците без да работят за Европа, санкции на Русия които вредят на Европа, участие на ЕС в чужди войни и налагане на европейското производство а не безконтролен внос и др.

    Коментиран от #31

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 този немец

    10 5 Отговор
    чувал ли е приказката за новият бардак със стари - ето колко нова е облажване
  • 17 Алексбг

    16 11 Отговор
    Рене Ауст ( може пък и артист да е,кой знае !-:)-:) )Е 100% агент на Кремъл.Какво казва е без значение.Текстът му е написан и указан .
  • 18 Да за Израждане

    6 15 Отговор
    Бъдещето на България е
    Предаване на Кремъл .
  • 19 НАБЛЮДАТЕЛ

    12 6 Отговор
    Пропусна да каже откъде е финансирането на нещото изплувало със структури и щатни бройки. Путински памперси по управление и пари с буферна варнрнска групировка зад гърба
  • 20 Просто човек

    12 9 Отговор
    Що не ходиш при руския кораб...фашисте
  • 21 Тодоров

    14 10 Отговор
    Партии от този тип в момента получават подкрепа в цяла Европа, защото хората се събудиха и са за добруването на континента, а не за слугуване и подчинение на интересите на САЩ.
  • 22 БРАВО

    13 6 Отговор
    Забележете сега как всички евроатлантици читатели на сайта ще се изредят да покажат колко са умни, възпитани и интелигентни. А какво да очакваме от хората за които такива гласуват.
  • 23 Стига

    15 12 Отговор
    Може ли без реклама на Израждане. Освен лозунги за лековерните и неистини няма нищо.
  • 24 Марко

    17 9 Отговор

    До коментар #2 от "ВЪЗРАЖДАНЕ Е МАФИЯ":

    Да напомня, подобни яростни викове по адрес на "мафиотската партия Възраждане" се заплащат от доказаните на практика мафиотски партии, овладели управлението на страната.
    Хората от Възраждане може да са всякакви, но имат едно качество, което опонентите им не притежават - не са се оцапвали, бидейки на власт. Всичките им критици, на свой ред, са до гуша в ла.на, постигнали са своя статус с откровени лъжи, последвани от 100% айдушко крадене.
    Това статукво има нужда от разчистване.
    Дали ще са Възраждане, дали в обозримо бъдеще ще са някои други, но много скоро почистването трябва да бъде извършено. А за да се случи то - не се нуждаем от закани / ПП-ДС добре ни нахраниха преди 4 години с тия артикули, докато крадяха като невидели!/ нужни са реални действия на всички равнища, като се започне от законовото!
    Това е неминуемо.

    Коментиран от #39

  • 25 Алексбг

    12 9 Отговор
    "Алтернатива за Германия",са производна на бившата ГЕСП ,от времето но ГДР.Източно германски комунисти, които след провала си ,са се радикализирари, като фашисти.и националисти. Коренът им е един и същ....левичарското, политическо блато.Сега са помагачи и подлоги на Путин.Нашият Копейкин, с партийката му,са също путиноиди и зле прикрити комуняги..."сесесеристи".
  • 26 Българин 🇧🇬

    10 10 Отговор
    Турско-американските +натовски) палячовци във форума побесняха ! Значи , бюлетина 12 Възраждане !
    Не харесвам , че искат да запазят щатските ТЕЦове , но ...най-добре Костадинов !

    Коментиран от #35

  • 27 Хахахаха

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Хитлер и той е бил начетен и уважаван!
  • 28 Алтернативата

    8 5 Отговор
    им заминава , това е и бъдещето на възраждането .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 българка

    8 4 Отговор
    Много сте умни и хитри, добре подмамвате хората с обещания за светлото бъдеще, докато влязат в капана и тогава ще се развилнеете, както ви харесва. Човечеството е преживяло много подобни трагедии, но тази която се случи точно в Германия миналия век, все още не е забравена! Така че, говорете си, говорете си, ние си имаме друга работа!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ФАКТ

    12 5 Отговор
    Възраждане са АТАКА с нов бял пудел на каишка на Кремъл.
  • 33 Моча в калта

    10 5 Отговор
    Защо в Русия няма нито един паметник на Апостола?
  • 34 Прав е

    4 8 Отговор
    Че то някои си мислят, че ше цъфнрм и върнем със Запада, не че сме против ЕС, но да има мярка,а и зачитане на националния интерес
  • 35 Алексбг

    16 9 Отговор

    До коментар #26 от "Българин 🇧🇬":

    Бюлетина 12 ,като тоалетна хартия ДА! Нито един глас ,за национал-предателите , пишман "възрожденци"(?) ! НИКОГА ...повече грешки и експерименти,като "Възраждане" !! Нека не се позор им !
  • 36 Прав е

    5 8 Отговор
    Че то някои си мислят, че ше цъфнем и вържем със Запада, не че сме против ЕС, но да има мярка,а и зачитане на националния интерес
  • 37 Успех на Възраждане

    8 10 Отговор
    Все пак са по-адекватни от сини, геребери, депесари и пепейци, че и енергетиката ни провалиха, и златото ни подариха, и във война замалко да ни вкарат и т.н.
  • 38 АЗ БЕЗПАРТИЙНИЯТ ДЕМОКРАТ

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    На Шипка е студено ! Много си се повлиял от тази партия ! Сигурно е от ЩАЗИ , защото ГДР - днес означава завръщане към Русия и комунистическата диктатура! Период през който сме минали! Днешните политици не говорят за ЛУСТРАЦИЯ , БЕЛЕНЕ , СКРАВЕНА - ЗАЩО ? Защо Резидент Радев нито веднъж не отиде в Белене , също така постъпи Първанов , Нинова ! Защото нямат историческа памет и човешки МОРАЛ!
  • 39 До коментар 24

    4 6 Отговор

    До коментар #24 от "Марко":

    Оцапаният с политически л-на , чужди руски пари , предателски настроен ! Оцапан не ама много мирише !

    Коментиран от #49

  • 40 Хахахаха

    7 4 Отговор
    Типичен немец Кон без капаци не вижда нищо в страни. Ако не бяха такива държавата им нямаше да се превърне в Ориент .Възраждане няма нищо общо
    идеологически не само с немскатите националисти Но и с всички други националистически партии в Западна Европа Партиите там са предимно анти имигрантски Произлязали именно за да се борят срещу ислямизацията на страните им .Но нито една от тези партии в германия австрия холандия или италия Не е произлязала за да се бори за излизане на страната им от ЕС и Нато и влизане в руския свят.Нито един политик от АФД или някой друг западняк не е ходил на посещение при агресора путин или при посланика на русия за инструкции и селфи като нашия негодник. Никога АФД не е била против ЕС или против еврото Този немец да вземе да се информира по обстойно с какъв бушмен в българия си има работа в лицето на копейкин
  • 41 Прав е

    2 2 Отговор
    Че то някои си мислят, че ше цъфнем и вържем със Запада, не че сме против ЕС, но да има мярка,а и зачитане на националния интерес
  • 42 Мъдрият

    5 8 Отговор
    Браво бе човек! Едно достойно изказване и мъдра позиция!
  • 43 Мхм

    5 3 Отговор
    Т ъп германец тръгнал акъл да дава.
  • 44 Синусоида

    4 2 Отговор
    В човешката история има такива флуктоации. Появяват се нагли лъжци за лековерните. Разбира се в началото поощрявани от неприятелски държави.После всички горчиво съжаляваме и плащаме. Така е било с нацистите. Но май човечеството си е научило урока. В Австрия и Франция ги отрязаха.
  • 45 Галя от посолството

    4 2 Отговор
    Ледът се пропуква...!
    Усещайки накъде започва да духа вятъра и тази либерална медуя започна да дава трибуна на такива политици като този съпредседарел на АзГ...
    Само след броени дни в САЩ пък Доналд Тръмп ще спечели категорично изборите и Вашингтон рязко ще смени курса във външната политика . Да напомня ,че наскоро един от най доверените му хора и съветници в републиканската партия пък беше в България и се срещна само с представители на ръководството на Възраждане,а това казва всичко в каква посока ще се развива политиката България и кой ще я управлява страната ни за ужас на либералната жълтопаветна лгбти смрад ...

    Коментиран от #55

  • 46 СССР

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "ВЪЗРАЖДАНЕ Е МАФИЯ":

    А ти си почитател на дъгата,нали?И си с широка ха лка и обичаш айнян тайфун/
  • 47 Галя от посолството

    2 1 Отговор
    Соросоидния вой от болка под тази статия чоказва само едно страха на жълтопаветните ли берастки и джендърясали недоразумения от това което идва в световната гео-политика и края на сладкия им паразитен живот на лапачи на грантове.
    Сорошпии ,грантовете спират, който има късмета и успее да се закачи за колесника от вас ще намаже,останалите бюрото по труда ви чака ,
    има свободни работни места за вас ,като чистачи на кенефи и миячи на улицата
    Свиквайте с новите реалности НПО шорошки л.......
    йна ,края ви дойде.
  • 48 Колобъра

    2 1 Отговор
    БЛУМБЪРГ-СРЕЩАТА НА ВИСОКО РАВНИЩЕ НА БРИКС В РУСИЯ СЛОЖИ КРАЙ НА СТАРИЯ СВЕТОВЕН РЕД И ФИНАНСОВ МОДЕЛ И ДАДЕ ВЕКТОРА НА НОВАТА ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКА И ИКОНОМИЧЕСКА СИТУАЦИЯ В СВЕТА ,КОЯТО НИ ПОКАЗВА ,ЧЕ ТЕЖЕСТТА НА ВЛИЯНИЕ СЕ ИЗМЕСТИ ОТ ЗАПАД НА ЮГО-ИЗТОК...
  • 49 Марко

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "До коментар 24":

    Благодаря ти за този коментар!
    Благодаря ти, защото с него ярко демонстрираш какво имат в главите си отчаяните фенове на мафиотизираните политически партии!
  • 50 Василев

    2 4 Отговор
    Възраждане е партия, която гледа в бъдещето и действа съгласно перспективите на развитие в света. Другите са заседнали в миналото и гледат само в настоящето.
  • 51 Анонимен

    1 0 Отговор
    Ще разберете накъде духа вятъра.Германия беше обезличена и удушена от многобройни чуждоземци.Тя се надига отново,ще цъфне и върже както никога.Благодарение на новата партия тя върви към пречистване .И нека самото Провидение бъде с тях.
  • 52 Никой

    1 2 Отговор
    Немска и българска чебурашки. Света е наситен с полезни идиоти.
  • 53 по перчема ще ги познаете

    2 2 Отговор
    Къв е тоя 80-процентов германец? Тука вече си имаме един такъв, на никой не е интересен.
  • 54 Просто

    1 1 Отговор
    Кремъл се отказа от другите си проксита, затова е млада. Поредния инженерингов проект на кремльовската мафия. Няма по-вредна от тази сбирщайнклептократска "партия".
  • 55 Шерлок Холмс

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Галя от посолството":

    Тази "либерална" медия?!? Ти си пълен та6шак батко!
  • 56 Демократ

    0 1 Отговор
    Бъдещето на всички тези партии е затвора.
  • 57 Факт

    0 0 Отговор
    Най хубавата партия е тази която не я споменават по медиите .. всипки които ни ги предлагат по медиите са Корумпирани от една или друга държава . ...това е цялата истина..искате добра партия са управлявал България ами гласувайте за някоя която не сте чували по медиите . ..а за възраждане не ми се говори ..поредния комунистически боклук Като всички останали в парламента ..всички тряба да изчезнат от там..ама всички ...вече ми писна да им гледам крадливите надменни и лъжливи мутри ..