Last news in Fakti

19 Април, 2018 15:23 4 693 9

САЩ и Русия на спешна среща за Сирия

  • валерий герасимов-
  • сащ-
  • русия-
  • сирия

Oсновна тема на преговорите е "избягването на военни инциденти, предизвикани от невярно тълкуване на действия"

САЩ и Русия на спешна среща за Сирия - 1
Снимки: БТА/АР

Началникът на руския Генерален щаб армейски генерал Валерий Герасимов пристигна на работно посещение в Баку, за да обсъди ситуацията в Сирия с генерал Къртис Скапароти, командващ на американските въоръжени сили в Европа. Това съобщи министерството на отбраната в Москва, предаде ТАСС.

"Страните ще обсъдят въпроси, свързани с военната дейност на НАТО и на Русия в европейския регион, както и ситуацията в Сирия", посочи ведомството.

Герасимов бе приет от азербайджанския президент Илхам Алиев, съобщи сайтът на президентството, без да посочи подробности.

Преди седмица заместник-генералният секретар на НАТО Роуз Готемолър съобщи пред руския в. "Комерсант" за предстоящата среща между Герасимов и Скапароти.

САЩ и Русия на спешна среща за Сирия

Според дипломатически източник в Брюксел основна тема на преговорите ще бъде "избягването на военни инциденти, предизвикани от евентуално невярно тълкуване на действия, предприемани от Русия и НАТО във военната сфера".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБАРЕТА

    41 14 Отговор
    руските системи за противоракетна отбрана най-сериозно отрезвиха олигофренските амбиции на запада!!! По-скоро старите съветски системи разбиха на пух и прах мита За мощта на американската армия!!! Всички данни които изнесе руското командване се оказаха Напълно верни а именно че Франция не е участвала въздушните удари с реални бойни действия както излъга макрон а само логистично
  • 2 СССРБАРЕТА

    43 13 Отговор
    Башар Асад остава а посланието което Русия отправи към целия свят е Че може да защити всеки лидер по света който има проблеми със западната мафия!!! Така че българските джендъри центаджи могат да наведат глави и да замълчат

    Коментиран от #3

  • 3 Max

    17 46 Отговор

    До коментар #2 от "СССРБАРЕТА":

    Изчисти си езика, че от лизане на руски задници вече е изцяло кафяв!
  • 4 Реалист

    20 3 Отговор
    Много добра новина за нас, сеирджиите - "Ще се бием, ама без-атомно."

    То и в махалата навремето така беше, докато някой родител не дофтасаше да ни ошамари всичките. Ами тея, кой ще ги ошамари?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мунчо

    10 5 Отговор
    Тия янки, франсета и руски дали не си играят в мрежа някоя военна игра, и защото демо-версия, не могат да се разберат кой стрелял, кой улучил, кой пропуснал?

    Коментиран от #9

  • 7 Ярослав Станчев

    12 0 Отговор
    Май генералите имат повече ум от политиците.Явно на тия с големите болтове и кантове не им се воюва сериозно,защото знаят,че никой няма да спечели.
  • 8 Фото

    3 0 Отговор
    Много-добра снимка !
  • 9 тръмпи мъпет

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мунчо":

    и мен ми прилича на такова нещо