Last news in Fakti

18 Април, 2018 16:30 1 943 18

САЩ няма да налагат нови санкции на Русия

  • русия-
  • сащ-
  • санкции-
  • вашингтон

Руското външно министерство потвърди тази информация

САЩ няма да налагат нови санкции на Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп няма намерение да налага нови санкции на Руси, съобщи „Вашингтон поуст“. Източник от руското външно министерство потвърди тази информация, предаде ТАСС.

„Потвърждавам информацията, публикувана във вестника“, заяви източникът от руското дипломатическо ведомство. В статията се пише, че администрацията на Тръмп е уведомила руското посолство, че няма да налага нови санкции на Руската федерация.

След анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна отношенията между Съединените американски щати и Русия достигнаха най-студената си фаза от десетилетия насам. След встъпването си в длъжност Доналд Тръмп изрази надежда, че ще има конструктивен диалог и по-добри отношения с Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    5 30 Отговор
    Другари дано не ни налагат повече санкции че и сега рублата стана 2 стотинки и е рентабилно да се използва само за огрев ... :(

    Коментиран от #3, #5, #15

  • 2 Левски

    24 6 Отговор
    Разбира се че няма да има нови санкции Нали затова Путин ти разреши да удариш трите празни сгради в Сирия!!! Иначе Как може човек да повярва че 105 ракети са ранили само Трима души и са разрушили три празни ненужни сгради!!! Всички знаем че крилатите ракети са плашипутарник само за терористи!!! Те са ръководят от навигационни търговски спътници и ако Путин беше включил системите за радиоелектронна борба ракетите стават автоматично слепи и не могат да преодоляват никакви препятствия и да открият и поразят целите си!!! Всеки нормален мислещ човек знае това но американската пропаганда е само за дебели!!! Истинското оръжие към днешна дата се казва междуконтинентална балистична ракета която към днешна дата е заплахата която САЩ и която ги вкара в ъгъла там където има мястото!!! Доказателство за това е Ким Чен Ун срещу когото не можаха да реагират по никакъв друг начин освен чрез икономически санкции!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Диди

    4 24 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Другарки и другари успокойте се,въздъхнете с облекчение,но имайте предвид,че това радостно за вас събитие е само за ограничено време.

    Коментиран от #10

  • 4 до подлогата руска

    9 16 Отговор

    До коментар #2 от "Левски":

    Не се гаври с името на светинята българоотстъпнико защото има карма и всичко се връща !
  • 5 Бай хой

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Путин само като обяви руските санкции и за два дни тромпета на колене.
    Така се налахат данкцио а не като говедарите. Хамитата не удържаха и седмица а се подиграваха на ердогрух. Май доста са се оакали около Сирия краеа бойс.
  • 6 Мммм

    18 2 Отговор
    До №4 "до подлогата руска" Това че човек симпатизира и харесва славянски християнски народ, не го прави родоотстъпник,за разлика от вас които продадохте България и тачите господарите си "кравари" и всички останали измислени глупендери от тъпия еврогейски съюз. По-скоро вие внимавайте за обратната карма и знайте,че силата и е много по-голяма.
  • 7 Диди

    8 3 Отговор
    Тръмп и Путин са се разбрали а вие само лаете.
  • 8 Диди

    2 4 Отговор
    Пост 7 не съм писала аз.Ако те хвана ще ти ....

    Коментиран от #14

  • 9 Диди

    2 4 Отговор
    Пост 8 не го писах аз
  • 10 Бог

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Диди, неграмотноста е диагноза - в твоят случай

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Morgoth

    14 0 Отговор
    След като успяха да уредят удари в Сирия от които всички да излязат победители и след като Русия продължи споразумението за полети на американски самолети над огромната си територия, логично беше да се очаква, че няма да се появят нови санкции. Дано нещата започнат да се обръщат както взе да става със Северна Корея.

    Коментиран от #13

  • 13 СССРБАРЕТА

    13 2 Отговор

    До коментар #12 от "Morgoth":

    руснаците такива санкции бяха измислили на краварите че щеше да им се досади!!! Ако бяха ги санкционирали да не могат да летят над огромната руска страна Това щеше автоматично да ги изхвърли от пазара защото целия друг свят щеше да може да лети над Русия само и единствено американските компании нямаше да могат!!! сега американците не само ще забравят за санкции срещу Русия Ами ще се мъчат да премахнат и вече съществуващите Просто това е договорката между Путин и Дони иначе Путин ще разкажа за безсилието на американската британската и френската армия които едва ли не се молили да им разреши да ударят някакъв ненужен обект само и само да удължат за известно време митът за велика Америка!!!

    Коментиран от #17

  • 14 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Диди":

    Давай димитричке стопи му лагерите. И няма да плюеш.
  • 15 2018

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Но защо американеца реве срещу русия и китай че девалвирали валутите си.
  • 16 патриотъ

    10 0 Отговор
    САЩ са безсилни пред Русия ,това и децата го разбраха и скоро ще има продължение на цирка!Краварите са толкова нещастни и наказват сами себе си.Те мислят,че Холивуд е истината и те са великите,но уви!Повече иска мислене и анализ,а не игри на компютъра и може да стигнат до нормални изводи и да си свият опашката.Рамбо няма как да им помогне.Русия е велика,силна и справедлива държава и никой не може да и налага нищо,още повече със сила!
  • 17 Бог

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "СССРБАРЕТА":

    Не е нужно да казва , света разбра какви са всъщност клоуните на запада.
  • 18 анонимен

    0 2 Отговор
    САЩ вече говорят за спиране на санкциите и евентуалното им оттегляне, а пък Русия изкарва на показ производство на оръжия. Това не е ли комунистическо безумие?