Last news in Fakti

5 Юли, 2018 11:06 4 187 14

МВР ни пази като неуверен младеж с мека пи..а с два презерватива

  • мвр-
  • съседи
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Случи се и на мен. Три пъти. До сега не вярвах, че полицията може да помогне, сега вече съм сигурен.

Живея в престижен квартал и съм жертва на системен съседки тормоз. Трима братя, без златната ябълка, се оказаха наследници на апартамент в съседен блок. Братята, естествено с умствен капацитет на липсващата от цялата конфигурация златна ябълка, се разцепиха от купони. Няма лошо, били сме млади, радвали сме се на живота, нямаше да кажа и „гък”, но нещата излязоха извън контрол. Звъннах на полицията…

Не говоря за едно, или две партита, а за нон стоп купони, като на Слънчака дет' се вика, само, че пияните англичани може да идват на курсове при милите ми съседи.

Нефелните момченца, викащи от балкона като германска агитка след отпадането от Световното, така и не се уредиха с гаджета, а, повярвайте ми, пробваха (бях свидетел, не само аз, а и живущите на 2 км от нас). Ако питате мен, няма и да се уредят, ама това си е мое мнение.

Явно нервирани от половата си немощ, въпросните трима братя осъзнаха, че единствен избор им остава ламята от приказката и изкарваха цялата си агресия, хвърляйки всевъзможни предмети от височината на моментното си положение.

То не бяха бутилки, столове, части от гардероб, детско камионче (явно им е било голямо и за тримата), всякакъв вид дамски и мъжки обувки, купувани от престижния мол „Илиянци”, а за фасовете и чашите 'ич няма да правя проблем.

В началото не ми правеше впечатление, както казах – млади са нека се радват преди да ги вземат като чистачи в някоя хранителна верига.

Положението обаче рязко ескалира, когато в два часа през нощта бях събуден от шум, граничещ с падането на малък мамут от 30 метра височина, може да бъркам за височината, но със сигурност беше мамут.

Скочих, хвърлих се към балкона, изричайки думи, от които би се засрамил и Дедпул, ама тоя от втората серия.

Стъпвайки на терасата се спънах в обувка, гарнирана с остатъци от саксия с индрише… ако не индрише е било здравец, ботаниката не ми е силна, съжалявам.

Стресът беше пълен, след като намерих още една обувка, която обаче нямаше нищо общо с първата…дори нямах чифт…какви са тия хора, които хвърлят различни чепици?

Бълвайки обиди, клетви, и стари келтски молитви обърнах взор към недорасляците, но странно не срещнах разбиране. Звъннах пак на тематичния 112, оттам любезно ми обясниха, че не могат да направят нищо, ако не им отворя вратата на входа. Ми не мога, не съм в този блок… и всичко свърши!

Реших, като всеки нормален българин да взема нещата в свои ръце. Отидох пред входа на купонджиите, изчаках малко и се показа нещо, което, ако може да пее със сигурност ще вземе следващата награда на Евровизия. Ама не бил от братята, които не са точно братя, щото никой не знае кой е баща му. Както и да е, помолих, най-учтиво умаления вариант на Кончита Вурст да се обади на някой от дебилните „собственици” да слезе и да се разберем като мъже. След 1 минута се появиха три келешчета с размерите на едри пинчери. Зарадвах се, щото в сравнение с моите 100 кг, поддържани с много картофки и бира, изглеждаха като голи косерчета (пиленцата на коса, демек).

Моментално се заех да ги ръчкам в ребрата….и тогава съвсем неочаквано за всички се появи полиция. Обясниха ми, че нямам никакво право да ги пипам, скараха ми се строго. Записаха ми данните и ме помолиха да се прибера.

Купонът у новата, почти узаконена от Истанбулската конвенция, форма на живот продължи до 5 часа... Амбицирах се и звънях още няколко пъти на 112, повече никой не дойде.

Надявам се довечера никой да не извика полиция, щото ….предпочитам да не ме пази. Поне не така както пазеше две жени, подали няколкократно сигнали за тормоз и в последствие намерени мъртви!

Сетих се за един виц, в който жена обяснява как се пази от забременяване. Избирала младеж с мека пи..ка и му слагала два презерватива за по-сигурно. Та така ме предпази и мен родната полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 позор

    73 5 Отговор
    Такива случай има много,всички виждаме че полицията не работи,многобройна,некадърна,не познаваща законите,тежко корумпирана,атрофирала система която е в тежест на хората и за награда им увеличават и без това не малките заплати и привилегии?!нужни са кардинални реформи и промени.

    Коментиран от #8

  • 2 Реститутка

    10 30 Отговор
    Какъв пък е този "престижен" квартал, в който отстоянията от "блоковете" са толкова малки, че от съседния блок ти хвърлят джапанки на терасата. Нещо май май не е много престижен този квартал. Историята, която описва обаче действително е проблем и МВР не е адекватено в случая. Напъните за оригиналност са умилителни и излишни.

    Коментиран от #7, #13

  • 3 Нека

    31 4 Отговор
    да им вдигнат заплатите.Затова,че не правят НИЩО,трябва да им се плаща повече.Нали затова са станали полицаи...да не работят и да получават заплати....А и куп рушвети дават за да станат такива.
  • 4 Гост

    11 22 Отговор
    Анонимния лирически герой, вместо да си беше блъскал главата да украсява тази баналност, да си беше направил труда да прочете законовата рамка. Ако беше я прочел, щеше да осъзнае, че нашия прекрасен законотворец е решил в нашата мила татковина да няма никакви правила и закони. Много е лесно да се плюе само по куките, но явно е много трудно да се замислим и проумеем, че проблемите идват от далеч по-високи нива като съд и парламент!

    Коментиран от #6

  • 5 Пеко

    30 0 Отговор
    Имал съм същия случай и то само с 1 дебил.Под него на етажа бяхме 3 апартамента с бебета.Беше раздал ключове на приятелите си и в блока беше хан.Идват,тръгват си ,друсат се ,бият се и т.н.Денем го срещаме и говорим човешки с него и докато е адекватен само вика "да да разбира се" и вечерта същото.Викахме полиции ,писахме жалби -кОр.Една вечер не издържах и към 3ч позвъних на вратата.Който се показа беше по очи с шутове и шамари.Сигурно си мислите,че всичко се оправи.Да,ама не.Това е истински дебил.Около седмица затишие ,след което нов купон,на който се надрусват зверски и почупват входа.След случката друг съсед го преби като куче пред блока - вежди,носове ,уста и т.н. До такава лудост ни е докарвал,че входната му врата беше от до залепена с монтажна пяна.Не говоря за Надежда или Обеля макар,че съм живял доста години в Надежда и такова чудо не съм виждал,а за Борово.Изнесох се от блока преди няколко години и сега не знам каква е хавата,ама викат,че нямали проблеми сега с него.
  • 6 гоуст

    27 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Проблемите вярно идват от всички нива,ама куките вярно не бачкат!И особенно в Софето!

    Коментиран от #9

  • 7 Иван

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Реститутка":

    Какъв престиж остана вече в тая София, като се напълни със сволоч, продала нивите и дошла у големио град... Тва е положението, ще си ги търпим събратята, а после като си идат на село ще влизат у форумите да бълват ква мизерия било там и как е време Поморие да стане столица. Аз съм с две ръце ЗА ! Ако може обаче преди това да си вземат и роднините с тях

    Коментиран от #10

  • 8 Добре платена

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "позор":

    Забравил си да кажеш, че е добре платена с 1.3 милиарда само от бюджета и допълнително от дарения. Освен това Борисов и сие иска да даде тяхната работа на частници. Демек да плащаме двойно и тройно.
  • 9 Гост

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "гоуст":

    Нали идеята е да започнат да работят? Ако само ще плюем, нищо няма да стане. За това избираме депутати, да направят нещата да работят и да променят законите. Каква вина има куката като по закон не може да влезе при такива дебили и дори не може да измери шума с децибелометър? Хубаво, че ги плюем ченгелите, ама така дали си помагаме? Малко разум и мисъл трябва да се проявява - при нарушаване на нощната тишина, ченгетата нямат никакви правомощия и в случая вината е само в законодателя. Направих си труда да прочета законовата рамка и мога да оправдая куките точно в тези случаи.
  • 10 321

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Хе, хе. Това с Поморие е някаква шега, нали? Защото и там заприлича на Люлин 10 част. Иначе, полицаите имат право да налагат глоби и да прилагат принудителни мерки. Ако в закона се запише, че получават бонус към заплатата в размер на 10 % от наложените глоби - ще се разработят - та пушек ще излиза. Но, е прав този, който каза, че проблемът е в законотвореца.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кибик

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Реститутка":

    Сигурно Лозенец в горната му част. Самозалъгват се че са престижен квартал, но новите блокове са на 3 метра растояние, тротарите са изкъртени, няма къде да си паркират колите, напълни се с псевдо-мутри и селски пръчки, абе българска работа
  • 14 Яко Шибаняки

    8 0 Отговор
    Как се процедираше преди 30 години. При сигнал идват двама униформени, взимат касетофона под мишница, в милицията , загряват някой друг врат. Един месец ходиш после да се молиш да ти върнат касетофона. При по тежки случай ,вкарват в мазето , там имаше дървена кушетка с ремъци за ръцете и краката , и набор палки закачени на стената , и питат с коя палка искаш да те бият , обикновено това е било предостатъчно за сплашване. И по софт мерки , затварят те в полицията , дават ти листи и химикали и пишеш докато свърши мастилото , че повече няма да се повтаря. Какви са правата на полицаите сега , и има ли някой респект от тях. За това и келешите ви правят на маймуни. А ако решиш да се саморазправяш на своя глава , с някой боклук (което е работата на държавата) може рахат да те осъдят с медицинско и свидетел.