Last news in Fakti

10 Юли, 2018 22:58 1 849 6

Бой в бежански лагер на остров Лесбос

  • бой-
  • бежанци-
  • лесбос-
  • гърция-
  • лагер-
  • полиция-
  • мигранти

Полицията е арестувала 19 души

Бой в бежански лагер на остров Лесбос - 1
Снимка: Shutterstock

Осем души са били леко ранени, а 19 са арестувани след сбиване в бежански лагер на гръцкия остров Лесбос, предаде „Асошиейтед прес“, позовавайки се на източник от полицията.

При спречкването в лагера Мория са били подпалени три палатки. Полицията се е намесила, за да спре разпрата, която възникнала късно снощи и продължила няколко часа.

Не е известно какво е подбудило спора, каза източникът, пожелал да остане анонимен, тъй като не е бил упълномощен да говори публично. Изблиците на насилие в претъпканите бежански лагери в Гърция са все по-често срещано явление.

Бежанската криза в Европа е най-голямата от края на Втората световна война. Гърция е първата страна от маршрута на голяма част от бежанците, тръгнали към Западна Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лошо

    13 0 Отговор
    Гръцките политици начело с Ципрата продадоха и превърнаха този хубав остров в лагер за имигранти ! Освен него и още няколко острова. Местните
    жители са заложници на тази паплач, нито туризъм, нито бизнес всичко затъва! Нашият вожд ни е приготвил същото!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Хк+йххххйххх

    11 1 Отговор
    Циганините на Меркел. Да ги приема.
  • 3 Пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "лошо":

    Гърция лапна милиарди заради мигрантите, ние ще ги гледаме и храним за наша сметка.

    Коментиран от #4

  • 4 Великият Султан

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Боко е уважяван, с благодарност ще ги храни европа там , пращам 1 милион на васалството утре сутринта.
  • 5 Ташко Мъдев

    3 0 Отговор
    Официалните власти съобщават, че боят е предизвикан от Ердоган (29г.),които тъкмо прониквал в една коза, когато съпругата му Фехрие (11г.)го видяла и го сритала в слабините. Това разярило животното и то нападнало с рогата си пълнолетната съпруга, но тя се отместила навреме и вместо нея бил наръган в задните части младия Мехмедчо (19г.)на когото първоначално не му харесало, но в последствие станал джендър и редовно търсел мъжки ласки сред дошлите на пикник хиляди легално пребиваващи мигранти. Боят прерастнал в масова оргия, която била криво разбрана от медиите на Острова.
  • 6 прУстакоФ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "лошо":

    " Нашият вожд ни е приготвил същото!" Нищо подобно!! Ама нищо!!!Нашият вожд директно си ги посреща на границата с "Постановление № 208 от 12 август 2016 г. " в ръка и направо си ги прави БЪЛГАРИ !!!Е,помагат му и други институции разбира се...
    http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769
    Като за начало само хвърлете едно око, примерно на Чл. 10.,алинеи 1,2 и особено на "хуманната" алинея 3, точки "а" и " б " и просто няма как да не разберете от раз,че Земята наистина се върти!!!!! Разбира се той съмишленици и съратници има мнооого и в България и в Брюксел,които също "ТВОРЯТ" безспирно и неуморно,но такова ЕДНОЛИЧНО творение надали някъде има. Борба за БЕЖАНЦИ !!! Докато този ЗАТРИВАЩ БЪЛГАРИЯ документ е в сила,аз лично на нито една дума на Борисов,по отношение на "разрешаване на бежанския проблем" не бих повярвал занапред!!! " Борисов: Нямам връзка или дете от манекенка " ???Брей,че той човекът си имал огромни проблеми ???!!!!!Пък аз едва ли не съм го заръфал за някакво си постановление!!!Виноват!Скривам се!
Новини по държави: