Карбовски и Златка Димитрова жури на Playmate 2018

7 Септември, 2018 17:26
6 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1907
Автор: Милена Трачева

В първия петък от месец септември (т.е. днес 07.09.2018 г.), сп. Playboy ще обяви носителката на титлата Playmate 2018.

Повече от месец единадесетте кандидатки агитират за гласуване и разгръщат масивни лични кампании, за да могат да спечелят гласоподаватели. След миналогодишния формат, който мнозина нарекоха „еко“ заради участието на естествени претендентки, тази година селекцията на Мъжката Библия отново е основно от естествени красавици, които обаче блеснаха и с интелект, мечти, добро образование и много чужди езици, а гласуването за тях ще приключи в нощта на самия финал.

Единадесетте претендентки за короната на Playmate 2018 усилено се подготвят за голямото шоу Cinderellas’ Night, което ще е кулминацията на лятото и ще се случи на брега на морето.

Организаторите са подготвили истински спектакъл, чиито водещи ще бъдат известни плеймейтки от предишни издания на конкурса.

„Момичетата са изключително стриктни и подхождат много отговорно към подготовката на представянето си.“, издават от сп. Playboy.

Вече няколко дни знойните хубавици репетират усилено, за да впечатлят не само гостите на големия финал, но и журито, чиито гласове ще определят победителката. Организаторите издават, че сред тях ще са журналистът Мартин Карбовски, обявената за Playmate All Stars Златка Димитрова, хореографът Галина Манова и представителят на Playboy Гърция Христос Христу.

Кой обаче, ще връчи ръчно изработената корона на победителката - се пази в тайна.