Какво е състоянието на BMW-тата от Благоевград?

11 Януари, 2019 10:30
76 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 36478
Автор: Радослав Славчев

На разположение на Facebook страницата BMW Fans Bulgaria са едни интересни снимки, показващи ни какво е техническото състояние на откритите в склад край Благоевград, нови BMW-та от 1994 година.

Ще припомним, че в края на миналата година една организация от Благоевград, наречена "Център за борба с ръждата", разпространи снимки в своята Facebook страница с гараж и склад, в който са открити 11 чисто нови автомобила BMW.

Колите са произведени през 1994 година, без номера са и са зарязани чисто нови в този крайградски склад. Автомобилите са от петата серия на BMW и са с моделни индекси 520i и 525i. Впоследствие се установи, че 11-те чисто нови BMW-та E34, открити в благоевградски склад, са били закупени от бившия шеф на фонд "Земеделие" Димитър Тадаръков.

Въпреки че се твърдеше, че колите са били съхранявани старателно, от снимките на BMW Fans Bulgaria се вижда, че състоянието на автомобилите не е толкова цветущо - ръжда има по много от детайлите, тапицерията е отлепена на места, а има и екземпляри със счупени стъкла. Вижте.

Снимки: BMW Fans Bulgaria