Last news in Fakti

28 Ноември, 2013 14:06 2 628 1

Кинолегендите и техните мотори (СНИМКИ)

  • мотор-
  • легенда-
  • кино-
  • музика

Моторите винаги са били символ на свобода и рисковани приключения, затова не е изненада, че редица легенди от музикалната и киноиндустрия се вдъхновяват именно от високите скорости. Ето и някои от най-известните личности на ХХ век и техните мотори.

1. Марлон Брандо. „Изпитвам огромно удоволствие да посрещна изгрева, летейки из улиците на Ню Йорк с моя мотор”, споделя легендата.

2. Боб Дилън и неговия Triumph Tiger 100SS.

3. Кларк Гейбъл – секссимволът на 30-те и 40-те години на ХХ век винаги е бил с най-новия модел мотор, който излиза на пазара.

4. Тина Търнър някога също е била голям поклонник на Harley Davidson.

5. Елизабет Тейлър, Малкълм Форбс и ... Harley Davidson.

6. Клинт Истууд често се появяваше в реклами на автомобили и мотори през 60-те и 70-те години на миналия век. Смята се, че една от любите му марки е била британската Norton.

7. Миг Джагър и неговата Honda.

8. Джон Ленън.

9. Пол Маккартни.

10. Елвис Пресли по време на снимки на филм.

11. Бриджит Бардо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    1 0 Отговор
    Темата на статията е много интересна, поне за мен, но някак... сякаш не е доизпипана. Липсват описания на някои от моторите. Стив Макуин го няма, а е легенда, дори кръстиха мотор на него. Доста и от сегашните звезди, също са почитатели на мотоциклетите, като Том Круз, примерно.