17 Септември, 2011 10:01 2 185 0

Бербатов вече не издържа

  • бербатов-
  • манчестър

Българският нападател знае, че като свободен агент може да договори много изгодна сделка

Бербатов вече не издържа - 1
Снимка БГНЕС

Димитър Бербатов ще напусне Манчестър Юнайтед през следващия трансферен прозорец, освен ако английският тим не му предложи нов договор, разкрива "Дейли Стар". Според изданието българският нападател е разочарован от липсата на игрово време на "Олд Трафорд". Той е в последните 12 месеца от договора си за 100 000 паунда на седмица и може да започне преговори с други отбори през януари.

Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и Интер Милан следят ситуацията от него. Юнайтед пък имат опция да удължат контракта на българина с още 12 месеца и в момента обмислят да я активират, за да не загубят рекордно скъпото си попълнение със свободен трансфер през лятото. Бившият играч на Тотнъм обаче знае, че като свободен агент може да договори много изгодна сделка за себе си и ще каже на Юнайтед, че иска да напусне, ако не му предложат нова оферта.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не спира да хвали Берба и настоява, че той има място в състава. Независимо от това, Бербатов е пренебрегван през сезона и в момента е четвърти избор за титуляр след Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек, съобщава БГНЕС. Берба все още няма старт за Юнайтед и остана резерва в мача от Шампионската лига срещу Бенфика, макар "червените дяволи" да играха едва ли не с резервите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА