Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 23:44 5 645 0

Бербатов играе за слава, не за пари

  • бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • олд трафорд
Бербатов играе за слава, не за пари - 1
©ЕРА/БГНЕС

 

Димитър Бербатов, голмайстор на Висшата лига за миналия сезон, в момента няма толкова шансове за изява и постоянно е спряган за трансфер. В интервю за клубната телевизия българинът сподели, че той и семейството му са щастливи в Манчестър.
 
"Щастлив съм тук!. Моето семейство е тук. Чувам как хората се оплакват от времето, как нямало какво да се прави и храната не била толкова хубава. При мен обаче не е така. Аз играя за клуба, който обичам, най-големият клуб в света, така че нищо друго няма значение", добави благоевградчанинът.
 
Бербатов разказа и за трансфера си от Тотнъм на "Олд Трафорд". "Емил Данчев ми се обади и ми каза, че Манчестър Юнайтед се интересува от мен. Аз му казах "Не се шегувай с мен", но той беше сериозен. Останах без думи. Когато те иска най-големият клуб, това е нещо голямо за играч, който идва от България", сподели още таранът.
 
Запитан защо не е приел офертата на Манчестър Сити, която пристигна в офисите на "Уайт Харт Лейн", преди тази на Юнайтед, Бербатов отговори, че винаги е мислел за възможността да се присъедини към Мачестър Юнайтед, съобщава БГНЕС. "Как да не искаш да дойдеш в Юнайтед? Аз не играя за пари. Аз играя за слава и купи", сподели нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА