Last news in Fakti

20 Септември, 2011 13:47 787 0

Бербатов или Оуен - кой ще започне дербито с Лийдс

  • бербатов-
  • дерби

Федерико Македа също чака своя шанс

Бербатов или Оуен - кой ще започне дербито с Лийдс - 1
© БГНЕС

Българският нападател Димитър Бербатов е с големи шансове да започне като титуляр днешното дерби между Манчестър Юнайтед и Лийдс от турнира Карлинг къп, след като в групата на "червените дяволи" за двубоя не попадат Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек.

Бербатов се включи добре като резерва при победата над Челси с 3:1 в неделя, въпреки че пропусна страхотен шанс да се разпише. Мачът с Лийдс от третия кръг на Карлинг къп е само два дни след срещата с Челси и мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е решил да остави извън групата част от титулярите на тима.

Голмайсторът на Висшата лига Уейн Рууни е оставен да почива, докато Хавиер Ернандес и Дани Уелбек са контузени. Нападателите, които сър Алекс е включил в групата, са Бербатов, Майкъл Оуен, Федерико Македа и Маме Бирам Диуф. Други титуляри, които няма да вземат участие във "Войната на розите" са Давид де Хеа, Крис Смолинг, Патрис Евра, Рио Фърдинанд, Андерсон, Нани и Ашли Йънг.

За сметка на това част от юношите на тима ще имат възможността да направят дебют за първия отбор, като малкия брат на Уес Браун - Рийс, както и считаният за един от най-големите таланти от школата Пол Погба, съобщава БГНЕС. Интересна ще е възможността пред легендата Райън Гигс да играе рамо до рамо с футболисти, които не са били родени, когато той е дебютирал за Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА