Last news in Fakti

29 Септември, 2011 14:17 700 0

Бекъм ще преговаря ПСЖ

  • бекъм-
  • псж
Бекъм ще преговаря ПСЖ - 1
©ЕРА/БГНЕС

Дейвид Бекъм е изразил готовност да се присъедини към френския ПСЖ, след като е провел разговор със спортния директор на отбора Леонардо, съобщава "Le Parisien". Леонардо, който бе треньор на Бекъм в Милан, се е обадил на бившия английски национал в началото на лятото, предлагайки на крилото да се присъедини към него в клуба от Париж през януари 2012 година.

Изданието твърди, че Бекъм е останал поласкан от предложението и е заявил пред бразилеца, че ще обмисли сериозно предложението, когато неговия договор с Лос Анджелис Галакси изтече през ноември. Заплатата на играча и продължителността на неговия договор не са били обсъждани, но има сериозен шанс Бекъм в крайна сметка да се озове в Париж в началото на следващата година, съобщава БГНЕС. Френското издание, освен това, съобщава, че след няколко дни в Ел Ей ще бъде изпратен екип от страна на катарските собственици на ПСЖ, за да преговаря с бившия играч на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА