Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 10:45 700 0

ПСЖ започва преговори с Бекъм днес

  • бекъм-
  • псж-
  • ел ей галакси-
  • леонардо
ПСЖ започва преговори с Бекъм днес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Собствениците на Пари Сен-Жермен ще се срещнат с халфа на Ел Ей Галакси Дейвид Бекъм днес, за да обмислят бъдещето на играча и да му предложат договор, разкриват френските медии.

Бекъм има контракт с американския тим до ноември, а ПСЖ искат да го върнат в Европа след края му. Спортният директор на парижани Леонардо наскоро призна, че е готов да привлече 36-годишния халф.

Катарските собственици на тима от Лига 1 са решили да пътуват до САЩ, за да предложат на Бекъм договор до 2013 година. Френският тим е готов да го направи най-скъпоплатения си играч, с равна заплата с тази на Хавиер Пасторе, съобщава БГНЕС. Това значи, че бившият английски национал ще прибира около 5 милиона евро на година. Куинс Парк Рейнджърс и Тотнъм също проявяват интерес към модната икона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА