Last news in Fakti

19 Август, 2016 10:27 1 495 0

Николай Михайлов отново в Мерсин

  • мерсин-
  • михайлов-
  • договор

В последните шест месеца вратарят се готвеше индивидуално

Николай Михайлов отново в Мерсин - 1
Снимка: БТА

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов се завърна в Турция. Юношата на Левски се разбра с ръководството на последния си отбор - Мерсин (Идманюрду), и отново ще носи фланелката му в следващата една година.

Припомняме, че шампионът на Холандия с Твенте разтрогна договора си с Мерсин в края на 2015-а, но след като повече от шест месеца бе без отбор и се готвеше индивидуално, в крайна сметка реши да се завърне в южната ни съседка.

За разлика от първия си престой на “Мерсин Арена”, когато отборът бе част от елитната Суперлига, сега Михайлов ще се подвизава във втора дивизия на Турция. Предишният му гастрол определено не бе кой знае колко успешен, след като за близо година и половина Николай записа едва 17 мача във всички турнири.

28-годишният вратар и Мерсин откриват сезона тази събота, когато от 21:45 часа приемат у дома Йени Малатяспор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА