Last news in Fakti

20 Септември, 2016 12:00 893 1

Мицански отказал на два клуба заради Левски

  • мицански-
  • левски-
  • висла краков-
  • шльонск

Нападателят иска да е пред погледа на Ивайло Петев

Мицански отказал на два клуба заради Левски - 1
Снимка: levski.bg

Новото попълнение на Левски Илиян Мицански е отказал оферти от два полски клуба, за да подсили ''сините'', твърди "Гол". Един от отборите, които е искал да обвърже нападателя с контракт, е закъсалият гранд Висла (Краков), който в момента е на последното 16-о място в полската Екстракласа и е разтърсван от много сериозна финансова криза. Другият тим с интерес към българина пък е бил Шльонск (Вроцлав), който имаше също много силни години, както ''армейците'' от Краков, но в момента тъне в посредственост.

Самият Мицански обаче е предпочел да остане в България през следващите месеци, за да може да си върне формата и евентуално да се надява на доста по-добро предложение от чужбина. Освен това той иска да бъде близо и до родния си Сандански, където се е захванал с бизнес начинание.

В крайна сметка Мицански реши да отхвърли двете оферти и да подсили ''сините'', като по този начин ще има възможност да бъде по-близо до родния си град и същевременно изкъсо наблюдаван от Ивайло Петев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Събличащ

    0 0 Отговор
    И какво като ще бъде "изкъсо наблюдаван от Ивайло Петев" ??

    Нима има някой останал, който все още да си мисли, че въобще нещо в нац. отбор зависи от това некадърно и послушно Петев...

    Петев затова ще е дълго време треньор, щото е наведен и послушен !