Last news in Fakti

22 Септември, 2016 10:27 645 0

Валентин Братоев подсилва ЦСКА

  • валентин братоев-
  • цска-
  • волейбол

Още няколко бивши и настоящи национали могат да подсилят "червените"

Валентин Братоев подсилва ЦСКА - 1

Валентин Братоев е поредното класно име, което може да подсили волейболния ЦСКА през новия сезон, пише вестник "Тема Спорт". Юношата на Славия, който се отказа от националния отбор под ръководството на Пламен Константинов води подготовка с “червените”. 28-годишният посрещач дори взе участие в контролата с родния си тим, спечелена от състава на Александър Попов с 3:0 гейма в зала “Панайот Пондалов”.

Екипът на “армейците” облякоха и още няколко бивши и настоящи национали - Николай Николов, Теодор Тодоров и Красимир Георгиев, които през миналия сезон играха в чужбина. Те ще играят за ЦСКА в НВЛ, стига преди това да не си намерят нови състави извън България.

С въпросните волейболисти столичани се превръщат в сериозен претендент за златните отличия и завръщане на върха в първенството. Задържането им зависи и от финансовото състояние на клуба. От два месеца се говори за нов спонсор, който може да осигури по-добри дни пред Попов и компания, като е много вероятно такъв да бъде представен в началото на октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА