Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 16:50 981 1

Стоичков подкрепи Пике

  • стоичков-
  • пике-
  • подкрепа-
  • испания-
  • критики

"Колко пъти е играл за Испания с контузии и рани?", попита легендата

Стоичков подкрепи Пике - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата Христо Стоичков изрази подкрепа за защитника Жерард Пике, който беше подложен на критики след победата на Испания над Албания с 2:0 в световните квалификации.

"Изцяло съм на страната на Пике. Колко пъти той е играл за националния отбор с контузии и рани? И никой нищо не каза. А сега бил си отрязал ръкавите. Това са глупости. Испания няма да има скоро такъв защитник", каза Стоичков пред Кадена Копе. 

Пике бе подложен на множеството критики заради постоянните си закачки и заяждане в социалните мрежи с играчи на големия съперник Реал Мадрид, както и най-вече заради факта, че подкрепи публично искането за референдум за обявяване на независимост на Каталуния.

Бранителят отново привлече вниманието по време на световната квалификация срещу Албания в Шкодра, след като излезе на терена с откъснати ръкави, на които по традиция е извезано знамето на Испания. Заради това той за пореден път си навлече недоволството на фенове и медии в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fuck nazis

    1 0 Отговор
    Закво го е крепил ?