Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 15:58 877 0

Скоулс: Юнайтед ме кара да се депресирам

  • скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • фенербахче-
  • депресия-
  • моуриньо

"Моуриньо не може да подобри отбора в следващите две години", смята легендата

Скоулс: Юнайтед ме кара да се депресирам - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Манчестър Юнайтед – Пол Скоулс, за пореден път критикува "червените дяволи". Това стана след снощната загуба на 20-кратния шампион на Англия с 1:2 при гостуването на Фенербахче в мач от А на Лига Европа.

Скоулс заяви, че от дълго време се намира в депресия заради представянето на бившия му отбор и добави, че Юнайтед няма шанс да спечели титлата в Англия. "Имаме много трудни години и следващите три могат да бъдат същите. Юнайтед не е в състояние да стане шампион с настоящия състав. В депресия съм в продължение на две години заради резултатите. Във Висшата лига има поне три по-добри отбора от нас. Какво ще се случи, ако продължим да сменяме мениджърите? Дали Жозе Моуриньо смята, че тимът е по-силен, откакто започна работа? Питайте ръководството", каза разочарованият Скоулс.

"Този отбор не може да се промени за следващите 18 месеца или 2 г. Моуриньо е в състояние да изгради свой стил в следващите четири трансферни прозореца. Да видим дали Юнайтед е в състояние да спечели ФА Къп или Купата на лигата. Или дори и Лига Европа", добави Скоулс.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА