Last news in Fakti

24 Ноември, 2016 13:26 611 0

Анчелоти пое вината за формата на Байерн

  • анчелоти-
  • байерн мюнхен-
  • форма-
  • ростов-
  • вина

"Ситуацията в тима е сложна", заяви италианецът

Анчелоти пое вината за формата на Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти пое вината за поражението с 2:3 срещу Ростов в среща от Шампионската лига по футбол. След нея баварците загубиха всички шансове за първото място в групата си, но пък за сметка на това имат гарантирана квота за осминафиналите на най-престижния клубен турнир.

"Започнахме много силно и вкарахме гол, но не успяхме да продължим мача по този начин, формата ни спадна и допуснахме много грешки. Ситуацията като цяло е сложна и тя е една от тези, в които треньорът просто трябва да поеме вината за лошите резултати в този етап на сезона. Нашите грешки, а те бяха прекалено много, решиха мача", каза Анчелоти след срещата.

"Знаехме, че този двубой ще бъде много труден от физическа гледна точка и заради това заложих на най-свежите футболисти. Това е и единствената причина Томас Мюлер да остане на пейката", добави италианският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА