Last news in Fakti

2 Ноември, 2011 15:19 1 218 0

Римските грандове в борба за Бербатов

  • бербатов-
  • рома-
  • лацио-
  • галатасарай
Римските грандове в борба за Бербатов - 1
©ЕРА/БГНЕС

Английските медии съобщават, че Рома желаят в състава си Димитър Бербатов, докато журналистите в Италия залагат на трансфер на българина в другия римски гранд - Лацио. "Footybunker" разкрива, че "вълците" са с интерес към Берба и колегата му в Манчестър Юнайтед Нани. Вариантът португалецът да дойде на "Олимпико" обаче не изглежда вероятен, след като през миналия сезон Ювентус се опита да го вземе в състава си, а той предпочете да остане на "Олд Трафорд". През тази кампания Нани пък играе още по-добре и решението му изглежда правилно. Бербатов обаче е твърда резерва в английския тим и четвърти избор за атаката след Уейн Рууни, Дани Уелбек и Хавиер Ернандес. На българина не му остават още много години футбол и ако се стигне до сделка, Рома може да го купи изгодно в сравнение с платените от сър Алекс Фъргюсън 30.75 милиона паунда на Тотнъм през 2008 година.

"Calciomercato" от своя страна съобщава, че Игли Таре, спортният директор на кръвния враг на Рома, Лацио, следи изявите на българския нападател, както и на този на Шалке 04 Клаас-Ян Хунтелаар. Преди няколко дни именно Хунтелаар бе определян от медиите на Острова като наследник на Берба в Юнайтед. Италианското издание добавя, че това вероятно е последния сезон на Бербатов с "червените дяволи" и интерес към него е имало и от Пари Сен-Жермен. Лацио вече взе двама доста класни нападатели в лицето на Джибрил Сисе и Мирослав Клозе, съобщава БГНЕС. По-рано днес босът на турския Галатасарай Юнал Айсал призна, че работи по трансфера на българина в посока Истанбул през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА