12 Октомври, 2011 21:42 8 105 0

Фъргюсън продава четирима и Бербатов

  • бербатов-
  • манчестър юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън най-вероятно ще се раздели с трима свои футболисти през зимния трансферен прозорец, съобщава Bleacher Report. Изданието е направило своеобразна класация с играчите, които са излишни на „червените дяволи” от началото на новия сезон, а единият от тях е българският нападател Димитър Бербатов, предаде Гонг.

Според публикацията Манчестър Юнайтед, който ще се опита да защити шампионската си титла в Англия, изглежда по-силен след направените летни трансфери и показаното от младите „дяволи”.

Първият попаднал в своеобразния списък за продажба е 33-годишният Рио Фърдинанд. След него е Федерико Македа, който обаче може да бъде даден под наем. В класацията попадна и 29-годишният Томас Кушчак, който може спокойно да бъде заместван от Андерс Линдегаард и Давид де Хеа. Дарън Гибсън е четвъртият, който най-вероятно ще бъде продаден през зимата.

Последният в подреждането е 30-годишният нападател Димитър Бербатов. Bleacher Report припомня, че през изминалия сезон българинът е завършил на първо място в голмайсторската листа на Висшата лига, но в същото време не може да намери място в титулярния състав. В материала се припомня още, че интерес към Бербатов проявяват два клуба – Валенсия и Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА