Last news in Fakti

25 Април, 2017 16:24 1 854 7

Пулев: Не мисля за Кличко и Джошуа

  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • софия

Той пристигна в София

Пулев: Не мисля за Кличко и Джошуа - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев пристигна в София. Той е тук за мача си с Кевин Джонсън на 28 април.

„В добро настроение съм. Въпросът е да победя. Джонсън е по-подготвен от Самюел Питър.

Статутът ми на фаворит не ми влияе. У мен почти няма напрежение. В бокса винаги може да има изненади. Мисля, че съм добре подготвен.

Все пак това не е мач за световната титла. Подготвях се 2-3 месеца. Мисля, че направихме необходимото. Не мисля за мача между Кличко и Джошуа, а само за това, което предстои“, заяви Пулев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Креолиян

    6 2 Отговор
    За плазата ли мислиш
  • 2 НЮЗ оф Д Рзбит НОС

    6 4 Отговор
    Споко бе, те също не си мислят за тебе - виж циганският оркестър отдавна пита, кога ще се върнеш с разбита муцуна, че да ти свири на летището....
  • 3 гостенче

    5 1 Отговор
    Малко си падаме к...лдаци обаче...
    Че Пулев е все по кръчмите е факт, както и това, че все се бие със слаби противници. Но пък в крайна сметка е загубил само веднъж и то не от кой да е а от Кличко. Много класни боксьори през годините са губили от него.
    И заради една загуба, ние го напрайхме на пастет. По-скоро трябва да го подкрепяме, защото са малко тези като него (наред с кусурите му).

    Коментиран от #4

  • 4 да, но

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Прав/а си, само че ние го "напрайхме на пастет", не защото падна, а защото не се държа като мъж директно след загубата пък и по време на мача! Просто ме беше срам, че един български спортист реагира като отрепка! Ние, българските спортисти сме скромни и не обичаме да умаловажаваме противника!
  • 5 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    сегашния му противник е пак 40 ГОДИШЕН
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    1 0 Отговор
    Лошото е,че тоя ще влезе и в политиката и ще дое...е м...та на държавата