Last news in Fakti

28 Април, 2017 12:28 14 870 9

Тайсън Фюри се изгаври с Антъни Джошуа (СНИМКА)

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • снимка-
  • закани-
  • боксьор-
  • титла

Британският боксьор се закани, че ще се завърне на ринга и отново ще е номер едно

Тайсън Фюри се изгаври с Антъни Джошуа (СНИМКА) - 1
Снимка Архив АП/БТА

Британският боксьор Тайсън Фюри, известен със заядливите си и злобни забележки и подигравки, не успя да устои на изкушението и се изгаври със своя сънародник Антъни Джошуа преди мача му с Владимир Кличко на стадион "Уембли" в събота вечер. Самопровъзгласилият се "Цигански крал", бивш световен шампион в супертежка категория, нарече настоящия носител на пояса на IBF "малката ми кучка", пише „Спортал.бг“.

Фюри публикува снимка в "Туитър", на която той е извел на разхода дребно кученце. Главата на палето обаче, е заменена с тази на Джошуа. Тайсън е ухилен до уши, а коментарът към снимката гласи: "Тъкмо изведох моята малка кучка на разходка и на нея ѝ хареса."

Скандалният боксьор дори отбеляза Антъни в поста, който бързо бе препубликуван над 10 000 пъти и получи над 14 000 харесвания от потребители.

Тайсън Фюри се изгаври с Антъни Джошуа (СНИМКА)

Наскоро Тайсън Фюри се закани, че ще се върне на ринга и отново ще докаже, че е истинският №1. 28-годишният британец шокира света с победата си над Владимир Кличко в края на 2015 година, но оттогава насам се сблъсква само с проблеми. Но дни преди мегасблъсъка Антъни Джошуа — Владимир Кличко на "Уембли", Фюри изпрати предупреждение до своите съперници.

"Реших да се върне и ще го направя по най-добрия начин. Сигурен съм, че няма друг боксьор от тежка категория, който може да се сравни с мен. Аз ще докажа на света, че отново греши. Никой не вярваше преди, никой не вярва и сега, че ще сваля килограми, но аз ще го направя. Моят живот, моят избор. Въпреки всички пречки, аз ще се върна в бокса и ще си върна световните титли. За първи път от 16 месеца, аз съм уверен в бъдещето си. Аз ще сваля 48 кг, и ще променя живота си. Аз преминах през ада и се върнах. Няма нещо, което да не съм в състояние да направя", заяви Тайсън Фюри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕКЛАМА

    22 0 Отговор
    ЗАПОЧВА ПОДГОТОВКАТА НА СЛЕДВАЩИЯ МНОООООООООООГО ДОХОДОНОСЕН ДВУБОИ
  • 2 Скорпион29

    22 8 Отговор
    Тоя случаен наркоман се изхвърля отново
  • 3 санбернар

    2 1 Отговор
    Глупаво, и ... мирише на извратеност.
  • 4 локомотива

    1 1 Отговор
    торбалане я марш на село,не се исказваи неподготвен
  • 5 ЦКЖ

    1 1 Отговор
    Не знам защо Кличко подцени токова много мача си с този смешко и остави решението в ръцете на съдийте, а не го просна по гръб като жена!?!

    Коментиран от #6

  • 6 Методи

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЦКЖ":

    Колега ,по глупавия ти коментар съдя,че не си гледал мача,а коментираш наизуст!Не можа да го метне по гръб като жена,защото Джошуа си беше 100% мъжкар и спука Владо от бой!Съдиите му спестиха унижението да го проснат на пода като прани гащи!През последните два рунда само късмета държеше Кличко на крака,а очите му шареха като на слепец в тъмното ,от яките тупалки на Джошуа не знаеше къде се намира-в Украйна или в Лондон!

    Коментиран от #9

  • 7 Gost88

    1 1 Отговор
    Тайсън ако знаеш само кво ще ти се случи, ще се откажеш от бокса.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.