Last news in Fakti

7 Март, 2018 16:56 1 512 2

ЦСКА ще глобява Чорбаджийски

  • чорбаджийски-
  • цска-
  • глоба-
  • удар-
  • шопов-
  • дунав

Капитанът на ЦСКА ще си изпати за удара без топка срещу Васил Шопов

Ръководството на ЦСКА съобщи на официалния сайт на "червените", че глобява Божидар Чорбаджийски по вътрешния правилник на клуба. Капитанът на тима на Стамен Белчев отнася санкция заради невъздържаното си поведение при победата с 2:0 над Дунав в Русе, когато удари на два пъти без топка Васил Шопов. Чорбаджийски извади късмет, че съдията Георги Кабаков не го изгони с червен картон и не даде дузпа за домакините, които бурно претендираха.

От "Армията" категорично не одобряват поведението на Чорбаджийски и факта, че изпусна нервите си в напечения мач. ЦСКА също така апелира към Дисциплинарната комисия за адекватно решение. По-късно днес Дисципът трябва да обяви дали ще накаже защитника по доклад.

Ето какво написаха "червените" на официалния си уебсайт:

ЦСКА винаги е бил клуб, изключително уважаващ правилата, дисциплината и феърплея.

Във връзка със създалата се истерия покрай мача с Дунав, искаме да уведомим червената и спортна общност на България, че ние като клуб ще вземем мерки и капитанът на тима Божидар Чорбаджийски ще бъде санкциониран по вътрешния правилник на отбора със съответното наказание.

Треньорският щаб и ръководството ще проведат с него сериозен разговор и сме уверени, че занапред няма да сме свидетели на подобни реакции. Той е млад футболист и ние ценим много неговото непримиримо желание за победа, хъс и себераздаване, но въпреки, че беше нееднократно провокиран от играча на домакините Шопов, въпреки изнервеността на двубоя, ние смятаме, че той не бива да се поддава на провокации и да реагира по неспортсменски начин.

ЦСКА очаква решението на Дисциплинарната комисия. Надяваме се, че ако се стигне до наказание, то ще бъде адекватно и след като са взети предвид всички обстоятелства. Също така вярваме, че евентуална санкция няма да бъде по-голяма от тази на играча на Лудогорец Натанаел, който бе санкциониран и изтърпя наказание за идентична ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дунав

    3 0 Отговор
    радвам се , че не остана незабелязано.
  • 2 Грух грух

    3 1 Отговор
    И със какво ще го накаже !Хвърлят пясък по учите на хората !Типично мафиотска заблуда.Микренски шушумиги чудят се как да излезнат от положение щото се оакаха със техния Кабаков.