Last news in Fakti

31 Март, 2018 01:00 1 926 0

Легенда на Реал: Икарди е идеален за тима

  • реал мадрид-
  • икарди-
  • състав-
  • миятович

Предраг Миятович се изказа ласкаво за нападателя на Интер

Бившият нападател на Реал Мадрид Предраг Миятович се изказа ласкаво за аржентинския голаджия Мауро Икарди. Името на футболиста на Интер все по-често се спряга за трансфер на “Сантиаго Бернабеу” и сърбинът вярва, че той би паснал идеално в състава на “Белия балет”.

“Очаквам Реал Мадрид отново да се превърне в истинския Реал Мадрид през следващия сезон. С други думи, очаквам сериозни попълнения, които липсваха в последните години. Трябва им централен нападател, а в момента Икарди и Кейн бележат много. Мога да ви кажа кой от двамата предпочитам лично аз. За разлика от англичаните, аржентинците никога не са имали проблем с адаптацията в Испания. Харесвам Икарди, защото е млад, има страхотно чувство към гола и също така има клауза за откупуване”, заяви Миятович.

Клаузата за откупуване на аржентинеца е на стойност 120 милиона евро, но тя може да бъде активирана само в период от две седмици през юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА