Last news in Fakti

3 Април, 2018 12:32 919 0

ЦСКА губи играч до края на сезона

  • китанов-
  • контузия-
  • сезон-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец

Георги Китанов е аут поради контузия

ЦСКА няма да може да използва един от играчите си през следващия поне един месец, а вероятно и до края на сезона. Това е резервният вратар Георги Китанов, пише „Тема Спорт“. 22-годишният страж е получил контузия в навечерието на мача с Ботев (Пловдив), спечелен с 4:1 в събота.

Вчера Китанов е преминал обстойно медицински прегледи, които са показали, че той няма да се възстанови бързо от травмата. Така в изключително важния един месец, в който предстоят три дербита с Левски и две срещи с Лудогорец, „червените“ ще останат без опитна алтернатива на Витаутас Черниаускас. Точно този месец ще е решаващ в борбата за шампионската титла и Купата.

В отсъствието на Китанов резерва на литовския вратар ще бъде 19-годишният Слави Петров, който ще трябва да се превърне в титуляр при евентуална контузия или наказание на Черниаускас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА