Last news in Fakti

3 Юли, 2018 05:16 1 285 1

Марокански национал прегази пешеходец

  • арит-
  • мароко-
  • инцидент-
  • пешеходец-
  • смърт

Мароканският футболен национал Амин Арит претърпя пътнотранспортен инцидент с фатален изход в родината си. Арит шофирал автомобила си в Маракеш, когато блъснал опитващ се да пресече пътното платно пешеходец, който е починал. Жертвата е 30-годишен мъж.

21-годишният полузащитник, който играе за германския Шалке 04, е задържан, паспортът му е отнет, след което е освободен. По време на инцидента в колата е бил и 14-годишният му по-малък брат. Тече разследване.

Според адвоката на играча той не е можел да предотврати инцидента, тъй като пешеходецът е изскочил внезапно на пътя.

Арит записа едно участие за Мароко на Мондиал 2018 в Русия, като дори беше избран за играч на мача при загубата с 0:1 от Иран в група "В" на 15 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ирония на съдбата

    6 0 Отговор
    Човечецът щеше да оцелее, ако Мароко се бяха класирали за осминафиналите...