Last news in Fakti

1 Декември, 2023 11:00 3 056 1

Намериха тялото на 30-годишен волейболист в река

  • якуб опон-
  • солар-
  • волейбол-
  • спорт-
  • инцидент-
  • удавен

Само ден преди тялото му да бъде открито в река Стобница той е тренирал заедно със своите съотборници

Намериха тялото на 30-годишен волейболист в река - 1

Тялото на 30-годишен мъж е било открито в река. Според направения оглед няма следи от насилие и според полицията става дума за случаен инцидент, при който човекът се е озовал в реката и се е удавил.

Жертвата е Якуб Опон – волейболист на полския Солар (Сенджишов Малополски). Само ден преди тялото му да бъде открито в река Стобница той е тренирал заедно със своите съотборници. След това си е тръгнал заедно с приятели.

Бързото полицейско разследване е показало, че компанията е отишла в къща в село Годова, а след това се отбили в град Стшижов. Около 1 часа след полунощ волейболистът е откаран в близост до дома си, но така и не влиза в жилището. Тялото му е открито в град Жижнув, на 4 км от жилището на Опон. Все още тече разследване на обстоятелствата около смъртта му.

„Смъртта му вероятно е резултат на нещастен инцидент. Все още не знаем обстоятелствата, при които той се е озовал във водата. Причината за смъртта на Якуб Опон е удавяне. Към настоящия момент изключваме възможността за насилствена смърт. Няма намерени доказателства, че става дума за самоубийство. Очакваме резултата от изследванията, за да разберем дали жертвата е била под влиянието на алкохол или други упойващи вещества“, коментира разследващият прокурор Агниешка Назарович.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    4 0 Отговор
    Щом е поляк, няма начин да не е бил пиян поне.
    При поляците пиенето започва от детска възраст и държи 24/7.